duminică, 27 martie 2016

Mesaje de dimineață cu Arcturienii


Întrebări și răspunsuri de dimineață cu Arcturienii

Prin Suzanne Lie

A: Bună dimineața Suzille!

S: Bună dimineața dragi Arcturieni.

A: Suzille, ești pregătită să-ți începi noua aventură?

S: Vreți să spuneți aventura următorului curs?

A: Nu, ne referim de fapt la aventura Ascensiunii.

S: Vreți să spuneți că aventura cursului este legată de aventura Ascensiunii?

A: Categoric! Ai putea spune că Cursul, așa cum îi spui tu, este o probă. Acesta este motivul pentru care ți-am spus să faci o altă sesiune de cursuri.

S: Suntem atât de aproape de procesul Ascensiunii?

A: Ei bine, Suzille, asta depinde de definiția pe care i-o dai tu Ascensiunii. Sunt câteva versiuni ale Ascensiunii. Este o Ascensiune emoțională – care este procesul câștigării stăpânirii asupra emoțiilor voastre până în punctul în care nu mai sunteți deranjați de ”reacțiile emoționale”. FĂRĂ reacții emoționale înseamnă că ați câștigat o stăpânire asupra emoțiilor voastre până la nivelul în care voi sunteți creatorul tuturor emoțiilor voastre.

Cu alte cuvinte, voi sunteți emoțiile voastre. Prin această afirmație vrem să spunem că nu vă veți mai îngădui vouă înșivă să vă încărcați cu emoțiile altor persoane, locuri sau situații. Când voi sunteți creatorul emoțiilor voastre, simțiți sursa care inițiază fiecare emoție în voi.

Atunci când cunoașteți sursa emoțiilor voastre, puteți determina o emoție care a pornit de la o persoană sau situație din afara propriului vostru câmp auric.

Când începeți să călătoriți cu Corpul de Lumină nu veți avea o formă materială în care sunteți separați de alții. Prin urmare, pentru a discerne sursa informațiilor va fi nevoie să simțiți punctul de inițiere al acelei emoții. Și, în ACUM-ul vostru, sursa ar putea să fie ceea ce ar putea fi numit ”un alt Corp de Lumină”.

Spunem ”un alt corp de Lumină” astfel încât creierul vostru trei dimensional să poată înțelege mai bine ceea ce explicăm. Cu toate acestea, nu există ”senzația de o altă ființă” în timp ce vă aflați în Corpul de Lumină. Există, în schimb, o senzație de câmpuri de energie care intră și care ies.

Atunci când un câmp de energie intră este ca un val care ajunge pe plajă, sursa este ”un alt” Corp de Lumină. Cu toate acestea, amintiți-vă că termenul de ”alt” Corp de Lumină este incorect pentru că nu există separare în frecvența realității în care cineva își poartă Corpul de Lumină.

Când noi/voi din dimensiunea a cincea și dincolo de ea comunicăm cu prietenii noștri Pământeni, noi/voi alegem adeseori să ne luăm o formă sau să ne înconjurăm Corpul de Lumină cu un ambalaj care pare a fi separat de ființa cu care noi comunicăm. Așa cum s-ar putea să ne percepeți în interiorul vostru atunci când canalizați, noi întotdeauna percepem întreaga viață în interiorul nostru.

Vedeți voi, noi nu avem exterior pentru că noi existăm în ACUM-ul lui UNU.

Timpul care vouă vă este necesar pentru a consemna conversația noastră, pentru noi nu există. Deoarece noi nu avem timp, noi nu avem secvențe în ACUM-ul nostru mai înalt dimensional. Noi suntem Aici – Acum. Când petreceți o mare parte din iluzia timpului vostru conversând cu noi, Arcturienii, senzația voastră de timp secvențial, trei dimensional poate deveni din ce în ce mai dificil de menținut.

Cum poate cineva identifica o picătură de apă într-un ocean? Cum poate cineva identifica moleculele de aer din cer? Nu puteți. Trebuie să percepți apa oceanului ca fiind UNA cu oceanul și moleculele de aer din cer ca fiind UNA cu cerul. Ele sunt ”oceanul” sau ”cerul”.

Atunci când canalizați mesajele noastre, voi trebuie să le traduceți în timp. Pentru percepția voastră, este nevoie de timp ca să scrieți pe o bucată de hârtie 3D ceea ce noi vă comunicăm din Acum-ul nostru.

Motivul pentru care mesajul de astăzi era nevoie să fie scris de mână este că scrisul de mână este foarte tactil și de cele mai multe ori poți curge mai profund în informații atunci când le scrii de mână cu ajutorul unui stilou și a unei hârtii.

Când mesajul este tastat, intervine o mașină care pare a fi ”între” mesaj și acel ”voi” care îl recepționează. În același fel atunci când canalizezi prin intermediul vocii tale, nu există nici o mașinărie.

Atunci când sunteți unul dintre scribii noștri, noi vă cerem să împărtășiti mesajele noastre cu cât mai mulți oameni posibil. Vă cerem să împărtășiți aceste mesaje pentru că acesta este Acum-ul măiestriei/ascensiunii personale și apoi planetare. Mulți dintre voluntarii noștri care și-au luat un Vehicul Pământesc au intrat în Acum-ul măiestriei/stăpânirii personale și apoi planetare.

În acest Acum al Ascensiunii într-o frecvență mai înaltă, Gaia își va menține în același timp și forma sa fizică, trei dimensională. În același mod, mulți dintre voluntarii noștri pe Pământ își vor menține forma lor fizică.

Acest sine dual de corp fizic trei dimensional și Corp de Lumină cinci dimensional vor continua să co-existe pentru o durată nedeterminată din timpul vostru 3D. Gaia, precum și toți voluntarii noștri, fac acest sacrificiu pentru a acorda mai mult ”timp” celor care sunt blocați pe Pământul holografic, trei dimensional.

De această dată le putem acorda capacitatea de a se deconecta de la acel program depășit și să se conecteze la ceea ce ei vor experimenta drept ”Noul Pământ”. Noul Pământ este de fapt un Pământ multidimensional, atemporal. Mai mult de atât, toți locuitorii fizici, legați de timp ai lui Gaia sunt de fapt, locuitori atemporali, multidimenisonali.

Sistemele de control pentru programul fizic 3D se află în Miezul de Cristal Central al lui Gaia care este înconjurat de cele patru Cristale de Temelie. Prin intermediul acestor cristale, ”câmpul energetic de bază” al lui Gaia este distribuit către toate zonele de suprafață ale planetei prin intermediul celor patru cristale de bază aflate în Nord, Est, Sud și Vest.

În Atma Inimii voastre Înalte umane, aveți și voi un ”miez de cristal” sub forma unei Flăcări Întreite vii. Programarea voastră inter-dimensională se află în Flacăra Întreită din Atma voastră. Toate programele inter-dimensionale sunt distribuite în întregul vostru corp prin intermediul Flăcării Întreite a Înțelepciunii, Puterii și Iubirii.

Pe măsură ce voi descărcați și integrați tot mai multă lumină multidimensională în vehiculul vostru pământesc are loc o schimbare multidimensională în Atma voastră. Această schimbare servește la ”deschiderea Atmei voastre”. Apoi, Atma voastră vă va activa Flacăra Întreită.

          Atma voastră este Protectorul Înțelepciunii voastre personale, pe care Flacăra voastră Întreită o transmută în frecvența mai înaltă a Înțelepciunii voastre Infinite.

           Atma voastră este Protectorul Puterii voastre personale, pe care Flacăra voastră Întreită o transmută în frecvența mai înaltă a Puterii Multidimensionale.

          Atma voastră este Protectorul Iubirii voastre personale, pe care Flacăra voastră Întreită o transmută în frecvența mai înaltă a Iubirii Necondiționate.

Aceste transmutări în miezul Inimii voastre Înalte inițiază procesul transmutării voastre în Corp de Lumină. Așa cum dezvoltarea voastră fizică începe în uterul mamei voastre, ”re-nașterea” voastră începe în propria voastră Inimă Înaltă.

Așa cum corpul vostru uman în faza de zigot, prima unire a spermei cu ovulul, începe rapid să se duplice/dividă după fertilizare, Corpul vostru de Lumină se expansionează cu rapiditate pe măsură ce voi intrați în Acum-ul transmutării voastre personale. Apoi vă veți alătura transmutării colective a familiei voastre infinite de Corpuri de Lumină.

Procesul transmutării în Corp de Lumină a fost meticulos explicat de către Pleiadeeni în cartea a cincea a Perspectivelor Pleiadeene asupra Ascensiunii, Prin Portal. Vă cerem să treceți prin acest proces ca și grup sau singuri. Din nefericirire nu vom fi în măsură să ne întâlnim într-o cabină sus în munți. Cu toate acestea, veți avea cu toții puterea multidimensională a imaginației.

(Dragi cititori, am inclus paragraful de mai sus astfel încât să puteți cumpăra cartea a 5-a la preț redus dacă doriți. Nu este făcută încă reducerea, dar verificați mai târziu.)

Vă rog să vă amintiți că tot ceea ce facem este pentru Draga noastră Mamă Pământ și pentru toți locuitorii ei. Voi sunteți deja ființe multidimensionale la care vă veți întoarce în Acum-ul lui Unu așa cum ați ales înainte de a vă lua vehiculul vostru Pământesc individual.

Noi, Arcturienii, facem eforturi să vă unim vehiculul vostru personal Pământesc cu vehiculul planetar al Pământului. Dorim să știți cu toții că apreciem profund sacrificiile pe care le-ați făcut în viața voastră pentru a vă dedica atenția în primul rând procesului de Ascensiune planetară.

Binecuvântări tuturor,
Arcturienii.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.