sâmbătă, 5 martie 2016

Manifestarea – Consiliul



De Ronald Head

Vom vorbi astăzi despre un subiect foarte popular în lumea Lucrătorilor în Lumină. Îl vom aborda dintr-un unghi pe care este posibil să nu-l fi văzut până acum, dar care este în deplină concordanță cu tot ceea ce am spus până acum.

Credem că putem descrie manifestarea ca fiind practica de a aduce în lumea fizică acele lucruri pe care cineva le-a vizualizat și dorit din lumea sa non-fizică. Acest lucru va funcționa pentru voi deoarece voi credeți că există o diferență între cele două. În realitate există o singură lume. Dacă ați ști că acesta este adevărul, acesta nu ar fi un subiect. Ați vedea că este doar o chestiune legată de gradul de manifestare.

Când cele mai multe persoane se gândesc la acest subiect, de obicei fac asta în contextul lucrurilor, al bogăției. Ei vor să manifeste un vehicul, o casă, bani sau, poate, o relație. Învață tot felul de meditații, incantații și chiar cheltuie ceva bani în căutarea modului în care să facă asta. Și unii obțin ceea ce și-au dorit. Dar unii primesc întotdeauna aceste lucruri, nu-i așa? Iar unii reușesc pur și simplu să rămână în situația de a nu avea ceea ce inima lor își dorește. Ce presupuneți că ar face?

Acum, a obține sau a nu obține ceva în lumea exterioară de către cineva, potrivit cu ceea ce ne chinuim să vă ajutăm să înțelegeți, este doar o reflectare a stării de a fi a acelei persoane. Și deoarece acesta este cazul, unde s-ar afla locul cel mai eficient pentru ca cineva să-și concentreze eforturile? De ce ar fi cel mai eficient să schimbi ceea ce este în lumea interioară a cuiva și apoi, fără a da greș, să urmărești ca schimbarea exterioară să o reflecte? Și aici este implicată o ”șmecherie”.

Nu contează ce este ceea la ce visați, nu vă veți imagina niciodată ceva ce nu credeți că meritați sau ceea ce nu credeți că este posibil. Vă garantăm că sinele vostru interior nu recunoaște aceste restricții.

Deci, la ce vă recomandăm să lucrați? De ce să nu schimbați totul? Dedicați-vă să vă manifestați pe voi. Deveniți mâinile, picioarele, inima și corpul care manifestă cel mai înalt și mai bun cine și ce voi sunteți.

Dacă faceți progrese, și veți face, veți vedea în lumea voastră exterioară schimbări pe care nu vi le-ați fi imaginat.

Mesajul de astăzi este unul destul de scurt, dar unul care conține adevărul. Vom lucra neobosiți cu toți cei care au pus acest lucru în inima lor.


Binecuvântări, dragi prieteni.


Traducerea Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.