duminică, 13 martie 2016

Întoarcerea Eroului


De Inelia Benz

Extras:

Aș vrea să vă vorbesc despre câteva milioane de eroi care au venit pe planetă și ei au venit pe această planetă și au stat pe această planetă mii de ani. Acești eroi se vor reîncarna din nou și din nou, jucând diferite roluri pentru a accelera creșterea colectivului uman al lui Gaia. Mulți dintre ei nu și-au luat numai vieți în care să întrupeze energiile unui erou obișnuit așa cum este el cunoscut în societatea occidentală, ci și de victimă, agresor și multe altele.

Cu toate acestea, energia pe care ei au purtat-o, energia pe care ei au adus-o și motivul pentru care au stat prin preajmă a fost faptul că esența lor era lumină. Esența lor a fost modelată printr-un proces evolutiv, al unora dintre ei pe Pământ, dar al multora, majoritatea vreau să spun, fie în alte dimensiuni, fie pe alte planete unde nu exista paradigma lumină/întuneric, doar lumină. Ei nu cunoșteau, de fapt, întunericul.

Și când acest colectiv, această planetă, a decis să aibă o experiență de tipul lumină/întuneric, din cauza naturii întunericului, vibrației joase, este de a invada complet, cuprinde și, practic, distruge lumina complet și în mod absolut. O singură scânteie, o mică scânteie de lumină, va îndepărta complet întunericul – de fapt cea mai mare parte din el, nu tot, dar destul de mult. Imaginați-vă o cameră care este complet întunecată, total în întuneric, fără ferestre, fără uși, fără lumină. Nu puteți vedea nimic. Întunericul este absolut. Dar dacă aduceți înăuntru cea mai mică, cea mai mică, cea mai mică lumânare, dintr-o dată puteți vedea contururi, umbre, pereți. Acesta este motivul pentru care natura întunericului este de a distruge lumina complet și în mod absolut.

Natura întunericului nu este de a exista într-o dualitate lumină/întuneric. Nu acesta-i jocul lor. Nu acesta este jocul întunericului. Întunericul va intra într-o planetă, într-o matrice, într-o realitate și o va acapara complet și în mod absolut. Așa că, atunci când planeta și acest colectiv au decis să aibă o experiență lumină/întuneric, a existat o mică problemă. Au trebuit să permită întunericul pentru a putea avea acea experiență, deoarece la origine esența acestei planete este bucurieluminăiubire. Aceasta este esența de bază a structurii planetei și a oamenilor ei – și, de asemenea, a corpurilor noastre.

Dar, pentru a avea experiența lumină/întuneric, era nevoie să fie permis întunericul, iar acest lucru s-a întâmplat cu mii și mii de ani în urmă. Riscul care a apărut imediat a fost că nu ar fi existat o experiență lumină/întuneric, ci ar fi fost o experiență în care întunericul distruge complet și în mod absolut lumina, iar planeta ar fi devenit pur și simplu o altă planetă întunecată. Și atunci ce s-a întâmplat? S-au întâmplat voluntarii. Eroii.

 De pe tot cuprinsul timpului – spațiului și de pe cuprinsul diferitelor dimensiuni, ființe care erau lumină pură s-au oferit voluntar să se încarneze pe această planetă. Rolul lor a fost unul singur, să fie lumină, să continue să poarte acea lumină pe această planetă viață după viață. Asta a fost. Și nu a contat ce rol au jucat la nivel social sau al jocului, sau în paradigma victimă/agresor. Chiar nu a contat. Esența lor, esența lor pură era lumină, este lumină.

Aceste persoane au purtat această lumină de-a lungul veacurilor. Au fost arse pe rug. Au fost omorâte cu pietre. Au fost torturate. Au fost omorâte, persecutate. Au avut experiențe de viață extrem de dificile, deoarece o ființă de lumină pură care există într-o dualitate lumină/întuneric are o viață foarte dură. Nu este un mediu natural pentru această ființă.

Singurul lor rol este să existe, astfel ca atunci când va sosi momentul în care planeta și speciile și colectivul au învățat totul despre lumină/întuneric, totul despre puterea asupra altora, totul despre structurile patriarhale și orice altceva, acești eroi să se trezească. Și vor spune lumii să se trezească și ea. Și vor trage această planetă și aceste specii afară din paradigma lumină/întuneric în adevărata lor esență de bucurieluminăiubire, o experiență de conștientizare mai înalt vibrațională care nu implică puterea asupra altora, ci implică a fi puterea.

Și acela ești TU!

Notă: Aceasta face parte din cursurile Academiei A.W.A.K.E.N. și este și ea disponibilă în mod gratuit pe platforma WalkWithMeNow.

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.