sâmbătă, 12 martie 2016

Întâlniri în Timpul Visului - Arcturienii



De Suzanne Lie

Din ce în ce mai mulți dintre voi se trezesc cu mesaje vii, dar care dispar rapid, din întâlnirile voastre nocturne din timpul visului. Aceste întâlniri sunt foarte reale, dar de îndată ce vă treziți din perioada voastră de vis patru dimensională, sinele vostru trei dimensional le va uita foarte repede.

Prin urmare, vă sfătuim să vă țineți un caiet sau sau un alt mijloc de documentare lângă pat astfel ca atunci când vă treziți să puteți documenta aceste întâlniri inter-dimensionale.

Trebuie să documentați aceste întâlniri interioare aproape imediat după trezire, deoarece creierul vostru trei dimensional nu este încă antrenat să stocheze informațiile din această frecvență și va uita rapid întâlnirea care inițial a fost foarte vie și ”reală”.

Spunem ”real”, ceea ce înseamnă că atunci când vă treziți și/sau chiar puțin înainte de a vă trezi, creierul vostru trei dimensional este capabil să stocheze aceste mesaje nu ca și pe un ”vis”, ci ca pe o experiență ”reală”. Amintiți-vă, creierul vostru trei dimensional este programat să perceapă ca ”reale” numai întâlnirile fizice.

Prin urmare, orice experiență care are loc în conștiința voastră patru dimensională, a undelor alfa, este considerată de către creierul vostru 3D a fi un ”vis” sau ”doar imaginație”. Din fericire, propria voastră conștiință multidimensională, care acum interfațează cu creierul vostru fizic, vă va reaminti că ”tot ceea ce percepeți este real”.

Cu toate acestea, s-ar putea să nu rezoneze la frecvența lumii fizice, trei dimensionale. Meditațiile voastre sunt reale. Visele voastre cu ochii deschiși sunt reale. Visele voastre nocturne sunt reale și imaginația voastră este reală.

Sunteți chemați acum să vă activați întregul corp fizic. Prin asta vrem să spunem că sunteți chemați să vă aduceți ”întreaga gândire a creierului”, visele, visele cu ochii deschiși și puterea voastră de imaginație online (să o conectați) cu creierul vostru trei dimensional.

S-ar putea să vă gândiți că această informație ar fi copleșitoare, dar vă rog să vă aduceți aminte că voi ați fost ”spălați pe creier” de-a lungul nenumăratelor întrupări pe Pământ să credeți că percepțiile voastre erau reale numai dacă rezonau la frecvența celei de-a treia dimensiuni.

Percepțiile voastre au fost de asemenea considerate ”reale” atunci când erau considerate ”OK” și de realitatea consensuală 3D. Această utilizare primitivă a minunatului sistem de interfață a creierului vostru fizic a început atunci când ați fost ”spălați pe creier” în timpul vieților voastre din zilele de pe urmă ale Atlantidei.

Această spălare pe creier a continuat apoi de-a lungul veacurilor întunecate și până în lumea voastră ”modernă”. Nenumăratele biserici care au fost conduse de fapt de Illuminati precum și numeroasele forme de spălare pe creier care v-au fost oferite prin intermediul ”reclamelor” voastre moderne v-au afectat foarte mult.

Aceste ”reclame” care pricinuiesc rău conștiinței voastre prin toate formele de mass-media, precum și indicatoarele rutiere și panourile uriașe, vă spun cum trebuie să gândiți, acționați și să fiți dacă vreți să vă accepte ”alții” sau chiar să vă placă.

După cum am mai spus, acest tip de spălare a creierului a început după perioada de vârf a Atlantidei, atunci când se intrase în perioada de declin și de prăbușire a ei. Atlantida a fost o realitate patru dimensională care s-a scufundat încet din ce în ce mai adânc în dimensiunea a treia din cauza intențiilor malefice ale celor ”putere asupra altora” care au emigrat pe Pământ după ce au pierdut Marele Război Galactic.

Voi, dragii noștri ascendenți, numai ACUM vă expansionați conștiința dincolo de undele cerebrale beta trei dimensionale. Această undă beta, gândirea trei dimensională, vă limitează foarte mult convingerile la a crede că numai lumea fizică, trei dimensională este ”reală” și că orice altceva este ”doar imaginația voastră”.

Cu toate acestea, din ce în ce mai mulți dintre voi vă expansionați conștiința trează pentru a îmbrățișa conceptul că lumea patru dimensională nu este ”doar un vis”. Voi, cei treziți, vă amintiți tot mai mult mesajele pe care le primiți și experiențele pe care le aveți în timpul visului.

Odată ce vă amintiți aceste experiențe interioare, vă dați seama că sunt multe de câștigat prin amintirea și documentarea viselor voastre. Odată ce începeți acest proces, concepția voastră despre ”lumea reală” se expansionează treptat – sau dintr-o dată – pentru a include și dimensiunea a patra.

Acesta este momentul în care începeți să vă amintiți ”întâlnirile din timpul visului”. Noi, Galacticii și Celeștii care ne-am extins esența multidimensională în lățimea de bandă a frecvențelor din dimensiunea a patra a voastră, suntem fericiți să vă salutăm în această frecvență a realității.

Puteți, și mulți dintre voi o faceți, comunica cu noi în timp ce sunteți treji și meditați. Puteți intra în ”Visare” și în lumi mult mai înalte prin intermediul meditației. Mai mult de atât, dacă meditați în loc să dormiți, este o parte a sinelui vostru multidimensional care poate documenta experiențele voastre în ACUM-ul în care le experimentați.

Această documentare este vitală, deoarece creierul vostru fizic nu poate efectiv stoca mesajele multidimensionale. Din fericire, pe măsură ce vă documentați experiențele, și mai ales dacă le și împărtășiți, voi le împământați în lumea voastră fizică.

Odată împământate în dimensiunea a treia, aceste mesaje încep să interacționeze cu nenumărate forme gând trei dimensionale care plutesc invizibil prin realitatea voastră fizică ca un virus. În multe feluri, aceste forme gând 3D servesc ca un virus prin aceea că ele vă ”infectează” gândirea voastră multidimensională înnăscută.

Acesta este motivul pentru care cei pierduți/întunecați v-au inundat realitatea cu nenumărate mesaje 3D spunându-vă că dacă vreți să fiți acceptați, dacă vreți să fiți ”suficient de buni”, atunci TREBUIE să cumpărați acest ”lucru”.

Desigur, banii pe care îi veți plăti pentru a cumpăra acel lucru inutil vor merge la cei care s-au folosit de frica voastră de a nu fi ”suficient de buni”. Asta este o sabie cu două tăișuri pentru că atunci când voi le dați banii voștri ”lor”, nu mai aveți suficienți bani pentru a-i da persoanei, locurilor, stabilimentelor și situațiilor care ar folosi banii voștri pentru vindecarea persoanelor și planetei.

Acesta este motivul pentru care ne-am asumat riscul de a avea întâlniri regulate în partea de sus a celei de-a patra dimensiuni, pentru ca voi să vă puteți alătura nouă în timpul perioadei de visare. Spunem că ”ne-am asumat riscul” pentru că pentru noi dimensiunea a patra este ca și cum ne-am afla pe fundul oceanului.

Frecvența patru dimensională este atât de densă pentru noi încât o simțim ca și cum toată greutatea oceanului ar apăsa asupra noastră. Prin urmare, facem unele schimbări scurte și rămânem în acea frecvență doar pentru scurte perioade de ceea ce voi percepeți a fi drept timp.

Dorim să vă felicităm, voluntarii noștri pe Pământ, pentru faptul că vă curățați propria voastră aură patru dimensională, deoarece asta servește la curățarea aurei patru dimensionale a lui Gaia, suficient de mult ca să putem tolera pe prioade scurte densitatea aurei patru dimensionale a lui Gaia.

Suntem foarte încântați de faptul că mulți dintre prietenii noștri care poartă vehicule umane au fost capabili să-i educe pe din ce în ce mai mulți dintre vizitatorii noștri pe Pământ care s-au pierdut în minciunile și iluziile liniei temporale a Pământului vostru trei dimensional.

Deoarece atât de mulți dintre voi ați fost în stare să vă treziți la adevărata voastră natură multidimensională, sunteți în stare să acceptați în mod conștient frecvențele mai înalte ale luminii care o scaldă pe draga de Gaia pentru a o pregăti pentru ascensiunea Sa planetară.

Cei care poartă ACUM un vehicul pământesc au rara oportunitate de a participa la iminentul eveniment al Ascensiunii Planetare. Prin ”Ascensiune Planetară” vrem să spunem că Gaia își deschide zona Sa de habitat cinci dimensională pentru o ”populare conștientă”.

Spunem ”populare conștientă” pentru că mulți dintre voi au vizitat Pământul cinci dimensional, dar nu vă amintiți acea experiență odată ce vă întoarceți la percepțiile limitate ale vehiculului vostru pământesc trei dimensional.  

Acesta este motivul pentru care noi vă vizităm în visele voastre chiar înainte de a vă trezi, în speranța că vă veți aminti întâlnirea noastră. Sperăm în continuare că voi vă veți documenta întâlnirea noastră și o veți împărtăși cu alții. Asigurați-vă că le amintiți și celor cu care comunicați să-și împărtășească și ei experiențele.

Reclamele voastre v-au instruit că trebuie să auziți același mesaj din nou și din nou în moduri sensibil diferite înainte de a putea determina dacă acel mesaj este ”real” și nu este ”doar imaginația voastră”. Din fericire, această îndoctrinare 3D nu trece bariera în gândirea voastră patru dimensională, cu excepția cazului în care stima voastră de sine a fost foarte mult slăbită. Prin ”stima de sine” ne referim la stima în care voi vă țineți propriul vostru sine.

Multe dintre ”Întâlnirile noastre din Vis” s-au focalizat pe a vă aminti că voi sunteți ținuți într-o mare ”stimă” de către Familia voastră Galactică pentru tot ceea ce ați făcut pentru a o ajuta pe Gaia în Ascensiunea Ei Planetară.

Cum vă amintiți că tocmai v-ați trezit dintr-o întâlnire pe care ați avut-o în vis? Cel mai probabil este să vă amintiți întâlnirea noastră imediat după ce v-ați trezit, dar mesajul nostru este prea adesea foarte trecător pentru conștiința voastră trei dimensională.

Prin urmare, când vă treziți cu un vis în minte: închideți-vă din nou imediat ochii înainte de a vă trezi pe deplin.

·         Apoi relaxați-vă în sentimentul de a fi în ambele lumi, și în cea din vis și în cea fizică.
·       Lăsați ca imaginile călătoriei voastre nocturne să danseze cu memoria voastră 3D.
·       Intrați într-o stare meditativă în care nu dormiți, dar nici nu sunteți pe deplin treji.
·     În această stare vă puteți adeseori recupera mesajele mai înalt dimensionale importante pe care creierul vostru 3D le-a interpretat ca fiind ”doar un vis”.

După ce ați recapturat acel vis:

·         Pășiți în vis și povestiți-i sinelui vostru visul ținându-vă ochii închiși.
·      Când îi povestiți sinelui vostru visul, voi transferați visul din realitatea voastră de visare patru dimensională în gândirea voastră conștientă trei dimensională.

Apoi, când vă deschideți ochii

·         Întindeți-vă imediat după caietul și pixul care sunt întotdeauna așezate lângă patul vostru.

·         Și scrieți imediat tot ceea ce vă puteți aminti. În cazul în care alunecați din nou în somn, acest lucru are mai mult ca sigur scopul de a vă ajuta să vă amintiți mesajul vostru din vis. Prin urmare, asigurați-vă că v-ați povestit vouă înșivă visul și scrieți-l imediat.

Prin practicare, vă veți antrena creierul trei dimensional aflat în stare de veghe să-și amintească pentru mai multă vreme visul și/sau să-și amintească imaginile sau mesajele scurte care curg prin conștientizarea voastră în momentul trezirii voastre.

Aceste imagini sau mesaje scurte vă spun ”Acesta este un mesaj inter-dimensional pe care vei vrea să ți-l amintești în viața ta trează.” Pe măsură ce urmați tot mai mult procesul descris mai sus veți începe să vă amintiți mai viu și mai des visele.

De asemenea, veți fi capabili să vă amintiți pentru mai multă vreme visele, astfel încât să aveți vreme să mergeți la computer și să le scrieți acolo. Dacă aveți o practică zilnică de meditație, chiar dacă aceasta durează doar câteva minute, veți mult mai capabili să vă amintiți visele.

Amintiți-vă că meditațiile zilnice vă expansionează percepțiile conștiente
în frecvențe din ce în ce mai înalte ale realității.

Pe măsură ce stările voastre de conștiință zilnice se expansionează în dimensiuni din ce în ce mai înalte,
experiențele vieții voastre de zi cu zi se vor schimba.

Apoi, prioritățile voastre se vor schimba de la supraviețuirea zilnică
în procesul în curs de desfășurare al Ascensiunii Planetare.

Sunt din ce în ce mai mulți împământați care au făcut această trecere dincolo de supraviețuirea 3D în ascensiunea 5D. Ceea ce au descoperit cu toții este că ”Ceea la ce te gândești, este ceea ce manifești.”

Prin urmare, dacă vă gândiți la toate acele lucruri oribile care se pot întâmpla în lumea voastră 3D, nu faceți altceva decât să vă calibrați atenția pe acele experiențe. Pe de altă parte, dacă vă gândiți la Ascensiunea Planetară, vă calibrați conștiința pe SINELE vostru Multidimensional.

Prin focalizarea pe SINELE vostru Multidimensional, voi sunteți în comunicare constantă cu percepțiile de o frecvență mai înaltă ale propriului vostru SINE Mai Înalt.

Apoi, în timp ce cei care se pot conecta numai la grijile lumii fizice în ceea ce privește nenumăratele mesaje negative și manipulatoare pe care le primesc în fiecare zi, voi vă focalizați pe realitatea mai înalt dimensională care fuzionează în permanență cu viața voastră zilnică, 3D.

Prin această focalizare mai înalt dimensională, veți obține din ce în ce mai multe informații în legătură cu dezvoltarea realității multidimensionale pe care o vizitați în visele, meditațiile, eforturile creatoare și discuțiile voastre cu alții care și-au îmbrățișat și ei la rândul lor SINELE lor mai înalt dimensional și PERCEPȚIILE lor mai înalt dimensionale.

Cei care își țin percepțiile fixate în versiunile realității trei și patru de jos dimensionale, devin din ce în ce mai speriați, furioși, inconstanți și confuzi.

Pe de altă parte, cei care și-au îmbrățișat experiențele lor mai înalt dimensionale drept ”evenimente reale” care au loc în ”lumea reală” devin din ce în ce mai calmi, mai centrați și tot mai dedicați în a o asista pe Gaia în procesul Ei de Ascensiune Planetară.

Gaia este o planetă a liberului arbitru. Care realitate o alegeți?



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.