duminică, 20 martie 2016

Importanța conectării cu Sinele



Din ciclul De ale mele

Sinele meu a considerat că este foarte important să vă mai aduc un aspect al importanței conectării conștiente a fiecăruia cu propriul său Sine. De fapt, aș spune că este vorba mai degrabă de conștientizarea conectării noastre permanente cu Sinele, deoarece nu există nici o clipă în care să nu fim conectați cu Sinele. Dar, neavând o comunicare cu El/Ea, nu suntem conștienți de prezența sa constantă.

Sinele nostru, fiind dincolo de timp și spațiu, are o altă perspectivă asupra lucrurilor și situațiilor. ”Vede” lucrurile în ansamblul lor și ne poate aduce informații ”la prima mână” și în plus, personalizate în funcție de calea sufletului nostru și de punctul în care ne aflăm pe această cale.

Foarte mulți caută informații în exteriorul lor. Mass media publică, oficială, nu ne va aduce informația reală, ci pe cea pe care are interesul să o promoveze. Și cea care, pentru media privată și nu numai, aduce beneficii. Vedeți reclamele cu care suntem sufocați și îndopați în permanență.

Știrile care sunt prezentate sunt de cele mai multe ori rupte și dincolo de realitatea pe care o prezintă. De ce? Cum altfel ar putea fi inițiate și justificate atât de multe războaie și conflicte? Cum ar putea fi menținută frica la toate nivelele? De la cea legată de supraviețuirea personală până la cea națională, sau chiar ca specie?

Pe de altă parte, este atât de multă informație contrafăcută care circulă și pe canalele alternative de informare, încât îți vine să te miri la un moment dat că mai trăiești, respiri, mănânci, dormi, exiști. Aceste informații au trecut și în domeniul nevăzutului pentru că în domeniul văzutului oamenii au început deja să-și dea seama cum stă treaba.

Scenarii din ce în ce mai apocaliptice sunt prezentate în care sunt implicate ființe de lumină pentru a da o mai mare credibilitate inepțiilor care sunt transmise. Mesajul este amestecat astfel încât să poată fi mai greu de depistat enormitatea care este transmisă.

Pentru că foarte mulți caută încă în afara lor răspunsuri, ei/ele sunt victime potențiale (garantate aș spune eu) ale manipulării din toate direcțiile și pe toate planurile. Se uită că adevărul este relativ și este prezentat în mod subiectiv de fiecare în funcție de interesul pe care emitentul mesajului îl are.

Mulți transmit în mod sincer informații deformate pentru că în marea lor dorință de a fi canale se conectează la tot felul de entități care se pretind a fi altcineva decât sunt cu adevărat. Oamenii, în foamea lor de informare, sau glorie, se grăbesc să prezinte aceste informații ca fiind garantat venite din Sursa care li s-a prezentat.

Există multă, prea multă dezinformare în acest moment pe planetă. Dacă ați avea o conexiune puternică cu Sinele, o comunicare conștientă, nu ați avea nevoie de nici o informare teribilă din afara voastră. V-ați putea bea cafeaua sau ceaiul stând de vorbă cu Sinele vostru, primind informația de care aveți nevoie fără a vă mai încărca cu altfel de informații.

Fiecare dintre noi este co-creatorul vieții sale. Cu cât mai mare este zarva, cu atât mai greu va fi să faceți alegerile potrivite pentru voi înșivă. Informațiile se bat cap în cap de multe ori tocmai pentru a crea haos, nehotărâre și îndoială. Informațiile venite de la Sine sunt simple, clare și vizează numai acele chestiuni care sunt importante pentru noi.

Este la alegerea fiecăruia dintre voi la ce vă plecați urechea. Da, nu este ușor să stabilești o comunicare conștientă cu Sinele, și nu pentru că nu ați merita, ci pentru că nu aveți încrederea că o puteți face. Pentru că nu aveți răbdare să lucrați în acea direcție. Pentru că este mai ușor să deschizi radioul, televizorul sau să citești ce un cineva spune că acela este adevărul. Dar este adevărul lui, nu al vostru. Și poate că nici al lui nu este, dar sună interesant.

Nu v-ați întrebat de ce nu există o formă organizată în care să fiți învățați și ajutați să intrați într-o comunicare conștientă cu propriul vostru Sine? Unul dintre motive este că nici ei nu o fac, iar un altul este, cum și-ar mai vinde unii minciunile, iar alții cursurile pe bani grei? Sinele nostru are TOATE răspunsurile potrivite pentru noi, ce nevoie am mai avea de ceva din afara noastră?


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.