luni, 7 martie 2016

Energiile Eclipsei care urmează – Actualizare 6 martie 2016



De Jenny Schiltz

Energiile eclipsei sunt deja pe noi și mulți simt problemele profunde pe care acestea intenționează să le aducă la suprafață. Problemele esențiale ies la suprafață ca noi să le vedem și să le lucrăm la un nivel mai profund. Gândurile pot părea că apar ca niște bule de nicăieri și vă zguduie până în miezul vostru. Noi procesăm acest lucru moment de moment, mergând acolo unde a început totul rescriind programarea.

Am lucrat cu ghizii mei în această dimineață și ei mi-au arătat o imagine cu mine aflată pe o bărcuță care părea să plutească în derivă, dar la o examinare mai atentă am văzut că acolo era o frânghie care ținea bărcuța legată la mal și care era aproape în totalitate în afara câmpului meu vizual. Mi-au explicat că eu mai țin încă la tipare și gânduri care mă țin priponită la mal și m-am privit tăind frânghia și eliberându-mă.

Ei mi-au explicat că totul se reduce la ÎNCREDERE. Că mulți dintre noi mai simțim încă îndoială și frică în legătură cu acest proces. Acest lucru este de înțeles deoarece atât de puțini simt așa cum noi o facem sau experimentează lumea așa cum noi o facem și asta a creat multe straturi prin care noi trebuie să trecem pe măsură ce fuzionăm cu cel mai înalt aspect al nostru. O parte din confuzie se datorează faptului că omul din noi dorește ca acest proces să fie rapid, dar nu este. Noi urcăm pe scara frecvenței făcând pași către sinele nostru cel mai înalt pe măsură ce aspectul nostru cel mai înalt coboară să ne întâlnească. Nimic nu este instantaneu. Din momentul în care fuzionăm cu sinele nostru mai înalt ne deschidem pentru a fuziona cu mai mult din sufletul nostru și acest lucru este, din nou, în straturi. Trebuie să avem încredere că totul se petrece așa cum ar trebui și să nu-i permitem îndoielii (ego-ului) să ne diminueze progresul pe care l-am făcut. Acordați-vă un moment pentru a vă privi cu adevărat schimbările prin care ați trecut. Uitați-vă la schimbările făcute în modul de gândire și în reacțiile voastre. Bateți-vă pe umăr și aveți încredere că totul este în ordine.

Cei care sunteți conștienți de echipa voastră de ghizi s-ar putea să simțiți că primiți ajutor suplimentar. Aspecte suplimentare ale sinelui pot apărea și ele la integrare. Nu contează dacă sunteți în stare să vedeți/auziți sau interacționați cu echipa voastră, doar să știți și să aveți încredere că sunt acolo. Cereți ajutor și permiteți să fiți ajutați în toate modurile. Voi ați ales această echipă ca să vă ajute înainte de întruparea voastră. Voi ați stabilit semnele și sincronicitățile care să vă ajute la ghidarea voastră de-a lungul căii. Folosiți-vă echipa și fiți prezenți în voi înșivă pentru a vedea ghidajele pe care vi le-ați stabilit.

Fizic ... waw multe se întâmplă! Avem explozii solare care chiar pot trimite oamenii într-o buclă. Corpurile noastre trec prin actualizări masive și schimbări în structura celulară, lucru care cauzează momente de epuizare. S-ar putea să ne simțim ca anesteziați atunci când le îngăduim corpurilor noastre să se odihneasă. Se manifestă dureri de genunchi, șolduri și de spate în timp ce corpul împământează aceste frecvențe mai înalte. Craniul se schimbă, iar acest lucru poate cauza dureri de cap, dureri de tâmple și de urechi. Durerile de dinți și de maxilare nu sunt ceva neobișnuit la aceste energii. Mulți se confruntă cu balonarea și cu deshidratarea. Tulburările digestive, chiar și pentru animalele voastre de companie sunt ceva normal la aceste energii înalte. Bananele fac minuni în ușurarea durerilor de burtică. Mâncați ceea ce vă face corpul fericit, beți multă apă proaspătă și curată, și ieșiți afară. Vitamina D este crucială în acest moment și se pare că nu suntem capabili să luăm suficientă de la Soare, așa că suplimentele ajută.


Notați-vă tot ceea ce se întâmplă, acesta este un timp foarte frumos. Nu am mai văzut o frecvență atât de înaltă ca și cum este cea de acum și ea va rămâne ridicată. Notați ceea ce apare pentru a fi abordat dar și toate ideile care izvorăsc din conștiință.

Multă iubire tuturor!

Jenny


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.