luni, 28 martie 2016

Comunicarea cu Spiritul




Această canalizare în direct a fost oferită în Boulder, Colorado
 în 10 Ianuarie 2016 de către Kryon prin Lee Carroll

Salutări, dragilor, Eu Sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Mai sunt unii care continuă să spună că, canalizarea este un lucru ciudat. Ea nu se potrivește cu ceea ce ați învățat că ar putea fi adevărat. Deci, se cere a fi pusă întrebarea ”Care este adevărul și ce este real?”

Eu sunt un maestru magnetic. Mi-am întâlnit partenerul pe această planetă prin propria sa alegere în urmă cu 26 de ani. El v-a spus de multe ori povestea despre cum ne-am întâlnit și despre reticența sa în a crede că eu eram real. Poate că v-a povestit despre prima dată când a fost singur în întuneric și despre când s-a așezat prima dată pe scaun și a spus ”Dacă ești aici, atunci arată-mi!” În acel moment, înfățișarea lui, creierul lui, inima sa și glanda sa pineală s-au sincronizat toate și au așteptat un semn. Inginerul nu era un credincios, dar și-a exprimat interesul de a ”ști”.

Acest lucru mi-a permis să intru în percepția lui, dar el nu se aștepta la ceea ce a primit. Pentru că atunci când  ”se așeza pe scaun”, plângea. Era emoția care îl umplea, iar lacrimile au început să-i curgă pe obraji și a sărit imediat de pe scaun! Era mânios! Nu i-a plăcut! ”Asta a fost o formă de control”, a spus el. El nu ceruse să simtă nici o emoție, dar așa a trebuit să fie. Așa că a făcut-o din nou, și din nou și motivul este că inginerul, pseudo-savantul din el, a primit o relație bazată pe cauză și efect pe care nu și-o putea explica – așa că a făcut-o din nou. N-au fost cuvinte, nici mesaje, nici sfaturi, doar emoție. Dragilor, acesta este momentul în care inima sa s-a luminat și în care el s-a conectat la ceea ce era persoana lui reală. Acesta este momentul în care am fost în măsură să ieșim din capul lui și să privim în inima lui. A fost nevoie de ani de zile ca el să înțeleagă ce se întâmpla și să-i fie comodă situația, și în cele din urmă și-a dat seama că trebuia să împărtășească cu voi.

Partenerul meu le spune oamenilor că ”Dumnezeu a devenit mai mare” decât orice i s-a spus vreodată. A început să folosească termeni cum ar fi ”Maestrul Fizician al Universului este Dumnezeu”. Și-a dat seama că cu cât învățați mai mult despre știință, cu atât mai mult învățați despre Creator, și că nu există nici o separare între fizică și spiritualitate. Sunt bărbați și femei, cu libera lor alegere și logică, care au ales să se separe pe ei înșiși de măreția lui Dumnezeu.

Așa că, iată-ne aici, examinând ce ar putea fi adevăr și realitate. Cei care ascultă, fie cred fie nu că acesta ar putea fi un mesaj real și sunt încă curioși în legătură cu cine sunt eu. Dacă eu fac parte din voi? Dacă acel ”voi” care stă aici (voi înșivă) este mai mare decât vi s-a spus? Singularitatea prejudecății voastre spune că eu trebuie să fiu o entitate singulară, de foarte departe și, probabil, ciudată. Sunt unii care doresc să mă deseneze, să-mi pună piele și aripi, să-mi dea un nume, să mă facă înger și să mă facă singular. Eu sunt ”un singur lucru” pentru că voi credeți că voi sunteți ”un singur lucru” chiar dacă în realitate nu sunteți – nu prea. Dacă ați putea vedea esența a ceea ce voi numiți ”sufletul vostru”, v-ați da seama că sunt multipli în multipli de VOI, pentru că Dumnezeu nu este singular. Ceea ce voi numiți Dumnezeu, nu este ”un singur lucru”. Ceea ce voi vedeți ca fiind sursa creatoare nu este singulară și nu este ”un singur lucru”. Este o supă de energie divină și iubire binevoitoare într-un sistem de cuanticitate care nu poate fi cuantificat sau calificat. Aceasta este esența a tot ceea ce este și asta este și cine sunteți voi! Deghizarea pe care o aveți este percepția în 3D că sunteți singulari.

Vă treziți în fiecare dimineață și vă uitați în oglindă și vedeți singura față pe care ați văzut-o în toți acești ani, și asta este o glumă. Este un truc dimensional limitat. Sunteți cu mult mai mare decât atât! Cu toate acestea, pentru acest test, dragilor, și pentru această experiență planetară, așa trebuie să fie. Chiar dacă există acest văl pentru 3D, mulți dintre voi începeți să vedeți un adevăr mai mare. Cu cât mai mare devine adevărul, cu atât este mai binevoitor și mai frumos. Nu v-am dat niciodată un mesaj care să fie altceva decât felicitare – un frumos mesaj de iubire pentru voi, pentru ceea ce faceți pe planetă, pentru unde ați fost și ceea ce ați devenit, și de unde ați venit.

Nu v-am dat niciodată un mesaj în care să vă judec sau să vă spun că ar trebui să fiți altcineva sau să fiți undeva. V-am spus doar că, prin liberă alegere, vă este disponibil un set de instrumente minunat, ezoteric, pe care dacă îl deschideți vă va schimba viața. Aș putea începe enumerarea instrumentelor despre care am vorbit ani de zile, dar cel mai măreț dintre ele este capacitatea de a simți iubirea; capacitatea de a fi înceți la mânie; capacitatea de a schimba ceea ce voi numiți Natura umană; capacitatea de a vă vindeca pe voi înșivă; capacitatea de a sta pe această planetă în această viață, mai mult decât era așteptat.

În aceste ultime două zile i-ați auzit pe oamenii de știință spunându-vă aceleași lucruri pe care pe care noi vi le predăm de ani de zile. V-am spus cu ani în urmă că schimbările voastre climatice sunt ciclice. V-am spus că încălzirea precede răcirea în cicluri cunoscute și ați auzit astăzi explicația științifică a acestui fapt. V-am spus că nu voi ați creat schimbarea actuală, iar acum auziți știința spunându-vă același lucru [referindu-se la prezentarea făcută de către omul de știință Gregg Braden mai devreme în acea zi]. Studiul științific din spatele la toate acestea este pur și simplu studiul sistemelor sursei creatoare [Dumnezeu].

Ciclurile au fost create cu un motiv, iar raționamentul din spatele energiilor ciclice de pe această planetă, din viața voastră, biologice și economice, este totul acolo și face parte dintr-un grup de sisteme regenerabile de viață și sănătate planetară. Acestea sunt cicluri pe care voi le puteți măsura și anticipa, astfel încât să le puteți vedea și să vă simțiți în largul vostru cu schimbările. Vă puteți da seama de ele și să spuneți ”Vine din nou.” și apoi vă puteți pregăti sau să faceți ce doriți cu ele. Apoi, schimbările nu sunt un șoc, nu sunt o surpriză și v-am spus asta.

Dar în această situație, stați aici într-o energie care este nouă, pe care nu ați mai experimentat-o niciodată înainte. Civilizația pe care voi o numiți Pământ este pe marginea unei alegeri, dar această alegere nu este una care se întâmplă instantaneu. Părți din societățile voastre au lucrat cu ea 50 de ani. Dispensele schimbării energiei și ciclurile durează decenii. Ele nu sunt o ”furtună trecătoare”, așa cum spuneți voi, și mulți dintre voi au fost implicați în ceea ce noi numim trezire spirituală planetară pentru multă vreme. Aceasta este ca un pre-cursor al unui eveniment major. Aceasta a existat ca potențial chiar și acum 50 de ani, iar acum se manifestă.

Dumnezeu este în interior! Voi sunteți Dumnezeu și o parte a sistemului. V-am spus aceste informații frumoase chiar de la început. Nu este minunat să știți că nu există vreo entitate în cer care urmează să vă judece? În schimb, viața face parte dintr-un scenariu de iubire pe care voi l-ați creat și configurat pentru voi înșivă. Sistemul este binevoitor și va continua să fie, dar se întâmplă ceva. Vedeți voi, pe măsură ce energia începe să se schimbe pe planetă, ceea ce vă face să deveniți mai conștienți de aceste lucruri care v-au fost predate în acest sfârșit de săptămână, comunicările din cealaltă parte a vălului încep și ele să se schimbe ca și metodologie.

Conștiința Începe să Crească

În această dimineață într-o scurtă canalizare, v-am dat ca exemplu metodele folosite de părinții unui copil de opt ani spre deosebire de metodele pentru unul de 19 ani. Acest exemplu v-a fost dat ca voi să vă dați seama că așa cum conștiința voastră se schimbă de la cea a unui copil la cea a unui tânăr adult, același potențial îl are și natura Umană în general. Mesajele de la sursa creatoare către omenire, mai ales prin sufletele bătrâne, încep să arate diferit și să fie simțite diferit și sunt mult mai avansate. Acest lucru este înfricoșător pentru unii, deoarece reprezintă o schimbare.

Un  Exemplu și o Revizuire

Cu ceva timp în urmă v-am oferit sfaturi în legătură cu comunicarea cu Spiritul. V-am spus că Oamenii și Spiritul [Dumnezeu] comunică folosind paradigme diferite de timp. Percepția sincronizării dintre noi nu este aceiași. Într-o stare cuantică nu există timp. Pentru voi este greu să vă imaginați, dar timpul vă aparține. El nu este realitatea noastră. Timpul nostru este într-un cerc. Dacă doriți un indiciu din lumea voastră în legătură cu asta, uitați-vă la energiile cuantice care sunt descoperite în ceea ce privește timpul, și veți vedea că o perspectivă trei dimensională este foarte rigidă, pusă într-o cutie și segmentată. Dar de îndată ce ieșiți afară din dimensiunea a treia, nu intrați într-a patra, a cincea, a șasea sau a șaptea. Intrați în toate! După 4D, fizica devine multidimensională. Nu poate fi numerotată ca cinci, șase sau șapte, pentru că atunci ați continua să numărați într-un sistem liniar. Ați fi tot în 3D. Da, este derutant și acesta este motivul pentru care în 3D continuați să le numerotați, chiar dacă nu există un astfel de lucru ca ”dimensiunea a cincea”. Dar acest lucru vă ajută, din cauza percepției voastre asupra timpului și pașilor.

Mesaje de la Spirit

Cu toate acestea, dacă înțelegeți acest lucru, atunci vă dați seama de ce trebuie să gândiți diferit când unii dintre voi primesc mesaje de la Spirit care vă spun că aparțineți unui alt oraș [de exemplu]. Așa că mergeți acolo, iar lucrurile se vor întâmpla pentru voi. Dar mulți dintre voi săriți în sus, vindeți tot și vă mutați – și apoi nu se întâmplă nimic! Aceasta este o revizuire și v-am spus aceste lucru de multe, multe ori. Partenerul meu predă acest lucru și fraza pe care el o folosește este aceasta ”Cine ți-a spus să o faci acum?” Spiritul vă va revela lucrurile care sunt potențiale pentru voi cu mult timp înainte ca ele să fie de actualitate în 3D. Aceste mesaje sunt ghidarea voastră pentru viitor. Simțiți sincronizarea și fiți înțelepți. Mutați-vă atunci când simțiți că este potrivit să vă mutați. Acum, acesta este liberul arbitru, dar cu un mic imbold. Nu ar fi liber arbitru dacă Spiritul ar spune ridică-te și mută-te! Așa că, atunci când primiți aceste mesaje fiți circumspecți și înțelegeți că v-a fost dat un mesaj frumos, frumos care reprezintă un potențial mai mare pentru voi într-un alt loc. Apoi înțelegeți și priviți în jur și simțiți sincronizarea. Folosiți-vă puterea intuitivă și instrumentele pe care le descoperiți pentru a ști când să mergeți.

Aceasta a fost o revizuire a lucrurilor pe care vi le-am spus în trecut, dar sunt mult mai multe, dragilor. Sunt mult mai multe, pentru că lucrurile încep să se schimbe și pentru că Ființele Umane gândesc într-un anumit fel și reacționează într-un anumit fel, și este nevoie ca voi să știți ce este diferit în această energie.

Când învățați să citiți, trebuie să citiți abecedarul. Unii dintre voi își aduc aminte de această carte și cum neuronii s-au conectat și s-au adunat în corpul vostru și limbajul a devenit al vostru, ați recunoscut literele și cuvintele și ați început să citiți. Abecedarul a fost instrumentul care a fost folosit și pentru conștiința voastră, în societatea voastră, a funcționat. Acum aș vrea să vă întreb ceva: Unde este acel abecedar astăzi? Îl purtați cu voi? Răspunsul este că nu, bineînțeles că nu. Și asta din cauza faptului că tot ceea ce el conținea a fost absorbit în ceea ce voi numiți intelectul vostru și în ceea ce este cunoașterea și structura voastră celulară. Acum pur și simplu citiți.

Viziuni, Mesaje și Daruri Ezoterice

Aș vrea să încep să aplic toate acestea la modul în care Spiritul lucrează cu voi. Cum îi vom arăta unuia care nu crede ceva ce este dincolo de ceea ce se așteaptă? În mod normal, prin viziuni sau vise. Apoi persoana are liberul arbitru de a căuta informații despre ceea ce i-a fost prezentat sau nu. Asta doar îi trezește interesul.

Haideți să spunem că aveți un vis sau un sentiment foarte, foarte puternic despre ceva. În acest vis vi se arată ceva nou, iar neuronii încep să se conecteze și voi începeți să înțelegeți că acolo este mai multă viață decât ați fost învățați că ar fi. Vă dați seama că, de fapt, voi aveți o viziune validă! Treptat vă dați seama că aceste lucruri vă sunt arătate pentru a vă ajuta. Vă gândiți că este un dar și îl sărbătoriți. ”Nu este măreț Dumnezeu? Uite, primesc mesaje în mod regulat.” Apoi, dintr-o dată se opresc.

Când un dar izoteric dispare, ce fac oamenii în mod normal? De obicei, intră într-o cameră întunecată și spun ”Dragă Doamne, ce am făcut greșit? S-a oprit.” Prima impresie este că Omul a eșuat! V-ați gândit vreodată că, probabil, ar putea să fie chiar invers? De-a lungul timpului, și după multe viziuni și vise, s-a făcut o conexiune care este permanentă. Nu mai aveți nevoie de viziuni pentru că acum ele sunt intuitive și în interiorul vostru. Acum veți începe să umblați pe planetă având cunoașterea care obișnuia să vină la voi prin intermediul abecedarului – viziunea! Ce ziceți de asta? Ați absolvit. Deci, pentru aceia dintre voi care se întreabă dacă l-au pierdut, luați în considerare următorul lucru: Dacă în loc de asta, ați absolvit?

Vedeți voi, nu este ceea ce voi credeți. Unele dintre emoțiile și sentimentele timpurii care v-au adus aici, pe care le-ați iubit, s-au schimbat acum și voi umblați cu Spiritul într-un mod diferit. Spiritul este Acum în voi! Știți care este adevărul și nu mai aveți nevoie de acele lucruri simpliste care să vă ducă într-o stare de euforie sau de pace matură. Nu mai aveți nevoie de acea cârjă simplistă pentru a primi gânduri intuitive. Vi se cere în schimb să le generați voi înșivă. Aceleași sentimente și emoții pe care le-ați avut în vis sunt păstrate cu grijă în interiorul vostru. Puteți face acest lucru singuri. Puteți să o faceți singuri pentru că voi sunteți o parte a sursei creatoare care a absolivit și trece într-o conștiință mai înaltă. Aș putea să fiu mai clar de atât? Și ăsta este doar un lucru.

Nu Trebuie să se Întâmple Totul Deodată

Sunt unele lucruri despre care nu am vorbit niciodată. Voi presupuneți că lucrurile sunt liniare și singulare, deoarece așa sunt lucrurile din jurul vostru. Am vorbit despre a fi un suflet trezit. Dragilor, înțelegeți că este mai mult decât vi s-a spus despre lucrurile aflate dincolo de realitatea voastră. Atunci când faceți o conexiune cu miezul vostru spiritual, aceasta este foarte personală. Voi sunteți o parte a sursei creatoare și ați devenit atenți și treziți la alte potențiale și la incredibila iubire a unui Dumnezeu personal. Vă dați seama că sunteți parte din tot.

Sfârșitul de săptămână pe care tocmai l-ați petrecut trecând printr-o învățătură profundă legată de cicluri [vorbind celor care au participat la învățăturile prezentate de Gregg Braden], dacă ați fost atenți ați putut vedea că multele cicluri ale vieții sunt unice pentru paradigma pe care ați studiat-o. Există cicluri ale Pământului, cicluri spirituale personale, cicluri ale vremii, cicluri economice și chiar un ciclu personal al vieții voastre bazat pe experiențele pe care le-ați avut. Totuși, cumva, există ideea că dacă v-ați trezit la Spirit, totul se va întâmpla deodată. Dragilor, nu așa funcționează. Deschiderea la energiile ezoterice presupune practică și timp ca înțelepciunea să se dezvolte.

Multe suflete trezite sunt în încurcătură. ”Dragă Spirit, te-am descoperit! Știu că ești acolo și pot simți iubirea! Sunt treaz! Sunt treaz! Sunt treaz! Dumnezeu este măreț și eu îmi trăiesc adevărul. Îți mulțumesc că mi-ai dat o astfel de pace în legătură cu mine și viața mea. Dar de ce se întâmplă aceste lucruri în corpul meu? De ce nu mă pot scutura de acest obicei? De ce nu pot să primesc slujba pe care ai spus că aș putea? Eu cred în tine.” Apoi apare prejudecata umană: Intrați din nou în camera întunecată atunci când nimeni nu vă vede și întrebați ”Ce am făcut greșit?”

Cât de multă răbdare aveți cu acest proces, dragii mei? Toate lucrurile se întâmplă așa cum ar trebui să se întâmple în ciclurile pe care voi le-ați setat prin chiar trezirea voastră. Este un proiect frumos, locul potrivit la momentul potrivit, dacă aveți unele lucruri prea devreme sau prea târziu, sistemul nu va funcționa. Știți că, de fapt, voi sunteți cei care aveți controlul asupra acestui proces, și cu cât mai multe înțelegeți în legătură cu aceste valuri și cicluri și cu sincronizarea lor în situația voastră, cu atât mai mult vă puteți relaxa și spune ”Mulțumesc. Știu că vine.”?

Sunt unii în această încăpere care au așteptat vindecarea pe care au cerut-o. Noi știm cine sunteți. Știți că vine și că va veni așa cum este potrivit să vină atunci când momentul este potrivit? Astăzi se află opt oameni în această încăpere care au nevoie să se scuture de un obicei pentru a putea trăi mai mult. Voi știți cui îi vorbesc. Probabil că v-ați spus ”Ei bine, am încercat, dar nu funcționează.” Poate că există o sincronizare specială legată de acest lucru. V-ați gândit la asta? Ați ascultat ce s-a spus astăzi? V-ați uitat la ciclurile din viața voastră și v-ați dat seama că sunt momente care sunt mai potrivite pentru schimbarea voastră sau în care ar putea fi mai ușor să faceți o schimbare? Înțelegeți de ce există energie în astrologie și în numerologie? Este pentru că aceste lucruri din jurul vostru fac parte din voi și vă ajută cu sincronizarea și cu ciclurile.

Cu ani în urmă v-am spus că rețeaua magnetică a Pământului este parte a conștiinței voastre. Știința voastră v-a arătat că aceasta reacționează la conștiința voastră și că voi sunteți afectați de ea. Rețeaua magnetică a Soarelui face parte din toate acestea [heliosfera Soarelui] deoarece și ea afectează rețeaua. Acest lucru înseamnă că sistemul solar este conectat la voi și la conștiința voastră. Nu-i de mirare că astrologia funcționează. V-ați gândit la acest lucru? Sunt cicluri la care să vă uitați! V-ați uitat cu adevărat la acest gen de lucruri astfel încât să puteți înțelege că ar putea exista un moment mai potrivit în care este mai bine pentru voi să vă vindecați?

Răbdare cu Ciclurile

Unii dintre voi ați încercat să mergeți mai departe atât de multă vreme și să ieșiți din ciclul lipsei abundenței. Ați observat că este greu de fapt să mergeți mai departe cu asta? Un lucru se întâmplă și îl golește pe un altul. Așa că vă faceți griji în legătură cu asta și ea devine apoi parte a unui scenariu plin de frică. Ceea ce face ca acest lucru să fie și mai rău,  este faptul că voi nu ați înțeles că abundența vine în valuri, așa că sunteți din nou frustrați. Frica crează o deconectare de la Spirit și acest lucru este dificil pentru voi.

Dragilor, nu totul vine împreună imediat. Unul dintre lucrurile pe care trebuie să le înțelegeți este că mai întâi trebuie să aibă loc o trezire. Aceasta crează o cale spirituală pentru voi care se va maturiza cu timpul. Maturitatea va crea apoi o conexiune care vă permite să vedeți lucrurile care se întâmplă și să le vedeți în viitorul vostru. Acest lucru îi permite înțelepciunii să meargă înainte în mod corect. Voi vă însușiți lucruri (nu este vorba de lucruri fizice) de-a lungul drumului și apoi vă dați seama că Spiritul s-ar putea să aibă ceva mai bun! Un lucru duce la altul și pe parcursul timpului veți absolvi și ajunge într-un punct în care lucrurile încep să se așeze la locul lor. Apoi începe, iar voi vă veți găsi la momentul potrivit la locul potrivit aruncând afară acele obiceiuri pe care le-ați avut sau problemele legate de abundență pe care le-ați avut.

Unii dintre voi ați spus în retrospectivă ”Ei bine, a durat destul de mult!” Cu toate acestea, nu vă dați seama că totul a fost perfect sincronizat. V-ați gândit că a fost o pedeapsă, să așteptați atât de mult? V-ați gândit că n-ați fost demni? Dacă este așa, înseamnă că ați absorbit învățătura liniară a unor alte sisteme spirituale din jurul planetei, care vă spun că voi sunteți nevrednici în fața lui Dumnezeu – născuți păcătoși. Sunteți în această cutie?

Câți dintre voi ați renunțat? ”Ei bine, am luat parte la asta, dar nu știu despre cealaltă parte. Nu se întâmplă.” Probabil că nu înțelegeți că tot vine și că este în viitorul vostru? Când este ”prea mult” de așteptat? Ce faceți în timp ce așteptați? Vă scărpinați între degetele de la picioare și spuneți ”În orice moment acum, Spiritule.” Există vreo iritare? Poate că există chiar furie și o lipsă de înțelegere de ce durează atât de mult timp.

Dați-mi voie să vă ofer un indiciu și un secret: Mulți dintre voi blocați crearea a ceea ce cereți cu nerăbdarea, frica și chiar mânia voastră pe Dumnezeu. Voi blocați crearea ei. [Suspină profund] Sincronizarea poate să fi sosit și plecat! Oh, nu vă faceți griji, va fi un alt ciclu. Vă veți scărpina și atunci între degetele de la picioare? Acesta este momentul pentru afirmații. Cu maturitate și grație, vedeți-o ca împlinită în mintea voastră, în viitorul vostru și sărbătoriți faptul de a fi plini de abundență și sănătoși. Vedeți-vă având deja situațiile pe care vi le doriți pentru că, dragilor, noi vrem ca voi să stați aici.

Voi sunteți un creator al realității, dar nu o puteți face cu paradigmele 3D. Nu o puteți face așa cum v-ați ridicat gândirea. Nu o puteți face cu disciplină și pedeapsă și cu toate lucrurile care ați fost învățați că sunt căile lui Dumnezeu. Nu așa funcționează. Vă surprinde acest lucru? Dragilor, acest lucru este mult mai complex decât credeți voi și este totuși atât de simplu. Pe măsură ce vă treziți și descoperiți compasiunea și iubirea pentru voi înșivă, veți putea apoi să o generați și pentru alții. V-am mai spus asta. Mai întâi trebuie să vă iubiți pe voi înșivă! Aici este momentul în care începe să fie generată compasiunea, care este atât de pură. Ea este ceea ce vedeți în maeștri. Acesta este motivul pentru care oamenii vor începe să fie atrași înspre voi. Echilibrul și înțelepciunea se manifestă. Voi le radiați. Acesta este modul în care veți schimba planeta. Aceasta este compasiunea și ea va schimba mediul în jurul vostru.

O Energie Nouă, Instrumente Noi, Putere Nouă

Lucrurile se schimbă. A existat un moment în care v-am spus că îi puteți vorbi înnăscutului vostru [să vorbiți celulelor voastre] și să o faceți în tăcere. V-am spus să o faceți o dată sau de două ori că înnăscutul va auzi. Asta a fost demult, pentru că a vorbi dintr-o dată tare deține energia maestrului! Este propria voastră voce, vorbind în atmosfera din jurul vostru, întorcându-se înapoi în urechile voastre cu propria voastră conștiință, auzindu-vă pe voi înșivă spunând ceva care are mai multă putere decât a fost vreodată în istoria planetei! Cu schimbarea energiei, cu schimbarea magnetică, cu toate lucrurile despre care v-am vorbit, o nouă paradigmă este aici și vă oferă o putere cu mult mai mare cu propriul vostru corp.

Spuneți-vă adevărul cu voce tare și afirmați lucrurile care credeți că se află în potențialul vostru. Ele devin realitate, și cu cât mai mult le afirmați pentru voi înșivă, cu atât mai reale vor deveni. Știați că aveți puterea să vă ajustați propriul vostru ciclu? Repetați-vă afirmațiile în fiecare zi. Vă provoc! [Râsete] Pentru că le veți simți cum se întâmplă și veți ști că am dreptate. Este ca și cum ați exersa energia. Cu cât mai mult le auziți, cu cât mai mult le spuneți, cu atât mai mult neuronii se vor uni și o vor crea. Înțelegeți acest lucru? Voi conștientizați lucrurile și ele devin voi. Este un cerc – voi cu voi – și nu a fost niciodată mai puternic. Asta este diferența. Acest lucru este diferit de momentul în care v-am vorbit când am venit în 1987, diferit chiar față de acum 10 ani. Ați câștigat-o.

Dragilor, vă dăm aceste informații nu pentru că ați fi făcut ceva greșit, ci pentru că dorim să avansați cu această nouă energie care vă este atât de disponibilă chiar acum. Aș vrea să plecați din acest loc diferiți de cum erați atunci când ați venit.

Și așa este!

Kryon



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.