luni, 21 martie 2016

Ce înseamnă să Iubești Necondiționat


Suzille și Arcturienii

Iubirea este un câmp de energie, o rezonanță, o frecvență care acționează ca și o undă purtătoare pentru a livra toate mesajele noastre sinelui nostru, altora, precum și planetei.

Iubirea Necondiționată este un limbaj tăcut.

Suntem familiarizați cu toții cu frica ca undă purtătoare, la fel și cu mânia, pentru că atunci când intrăm în energia, frecvența și emoția fricii ni se ridică părul pe cap, adrenalina ne inundă sistemul, iar noi devenim hiper-vigilenți să descoperim sursa.

Simțim frica ca și pe un strigăt pentru că ea ne activează răspunsul luptă/fugi și ne pune în alertă. Pe de altă parte, Iubirea Necondiționată este o șoaptă, o briză moale răcoroasă, un sentiment de pace și o senzație de bunăstare.

Totul în corpul nostru ne alertează să ne temem pentru a ne pregăti sistemele biologice de luptă, dar ce ne pregătește pentru iubire? Este de înțeles de ce ne temem de frică, dar de ce sunt atât de mulți dintre noi speriați de iubire?

De fapt, de ce este realitatea noastră atât de plină de frică, în timp ce iubirea, mai ales iubirea necondiționată, este mult prea rară? Răspunsul este ”supraviețuirea”. În lunga noastră sălășluire prin realitățile noastre trei dimensionale am învățat că dacă nu ne acordăm la frică, viețile noastre pot fi puse în pericol.

Dar cine vrea să trăiască o viață fără iubire? Din nefericire, pentru mulți, în cel mai bun caz iubirea este trecătoare. Aceasta din cauza faptului că este iubire umană, condiționată. Iubirea condiționată este plină de frică, mânie, tristețe și judecată.

Aceste ”condiții” pentru iubire provin de la cei care simt că sunt prinși în separarea și limitarea celei de-a treia dimensiuni. Pe de altă parte, Iubirea Necondiționată rezonează la frecvența celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea. Prin urmare, Iubirea Necondiționată este dincolo de limitările trei dimensionale.

Iubirea Necondiționată este un vânticel blând într-o zi senină și o briză caldă.

Iubirea Necondiționată este o rezonanță a frecvențelor multidimensionale care pot adera la orice persoană, loc, situație sau lucru în orice dimensiune în întregul Cosmos.

Iubirea Necondiționată este liantul care ține toate formele împreună.

Iubirea Necondiționată este forța vindecătoare a Multiversului.

Cel mai important, Iubirea Necondiționată este limbajul tăcut care poate fi împărtășit cu sinele nostru, cu alții și cu planeta noastră pentru a crea calm, pace, unitate și cunoaștere.

Iubirea Necondiționată poate vindeca orice comunicare și rezolva orice problemă.
Când ne iubim necondiționat pe noi înșine suntem atât de plini de bucurie și de pace încât îi putem cu ușurință iubi necondiționat pe alții. Mai mult de atât, ne putem iubi planeta necondiționat.

Amintindu-vă că Iubirea este și un verb, întrebați-vă sinele,
”Ce pot FACE cu Iubirea Necondiționată?”

”Simplu! O împărtășești.” Vă împărtășiți Iubirea Necondiționată atașând-o la fiecare gând și emoție a voastră.

Vă împărtășiți Iubirea Necondiționată atașând-o fiecărei ”probleme” și îngrijorări a voastre.

Apoi, vă puteți pur și simplu relaxa în strălucirea Iubirii Necondiționate și observa cum Iubirea Necondiționată vă vindecă, vă repară și vă expansionează capacitatea de A FI și CREA tot ceea ce voi iubiți NECONDIȚIONAT.



Trandafirul este un simbol al Iubirii.

Tranziția iubirii noastre de la condiționat la necondiționat este foarte asemănătoare deschiderii unui Trandafir. Pentru mulți eoni noi ne-am plasat iubirea în afara Trandafirului. Miezul Trandafirului a fost un mister pentru noi. Prin urmare, el a devenit sacru.

Din afara Trandafirului, noi ne-am rugat Centrului Sacru. Unii dintre noi au crezut chiar că acest Centru Sacru se afla adânc în interiorul Pământului sau undeva departe deasupra noastră în cer. Nu ne-am amintit încă că Centrul nu era nici dedesupt și nici deasupra. Centrul era în interior.

Centrul Trandafirului, Centrul SINELUI nostru era departe și în afara noastră deoarece lumea era crudă și bănuitoare. Prin urmare, trebuia să fim siguri că ne-am protejat pe noi înșine de forțele exterioare pe care le-am crezut a fi ”separate”.

La urma urmei, dacă noi eram separați de SINELE nostru, atunci orice altceva trebuia să fie, de asemenea, separat. Dar apoi ...
                          Am fost singuri.
                                  Am fost izolați.
                                             Ne-am simțit neiubiți și neiubitori.

Din fericire, această singurătate și nevoia de iubire ne-a condus să mergem în ”interior” pentru a vedea ce se află în interiorul ”Centrului Trandafirului”. Și astfel am început lunga călătorie către Centrul Trandafirului – centrul SINELUI nostru. La început, această călătorie a fost înfricoșătoare pentru că noi eram obișnuiți să ne gândim la noi înșine ca fiind în afara Trandafirului, în afara SINELUI nostru.

Călătoria în interior părea lungă și singuratică.
Dacă eram separați în afara Trandafirului, nu am fi fost mult mai separați în interiorul Trandafirului?

Dar, treptat am descoperit că nu eram singuri în interiorul Trandafirului. Am ajuns să ne dăm seama că acolo exista o întreagă lume, de fapt, multe lumi. Aceasta era realitatea noastră specială. Dar era într-adevăr numai a noastră?

În cele din urmă devenim conștienți de faptul că, din Centrul Trandafirului, centrul SINELUI nostru, putem contacta esența oricărui alt Trandafir care a existat vreodată sau ar exista vreodată.

Am descoperit că, în Centrul Trandafirului, nu exista timp.
În Centrul Trandafirului nu exista spațiu.
Nu eram singuri!
Nu eram separați!


Știam că eram și în afara Trandafirului, dar ne-am ținut SINELE în interior, unde viața era în siguranță și iubirea era necondiționată.

Și apoi a început să se întâmple.

A existat o mare schimbare în exteriorul Trandafirului. La început a fost lentă, dar apoi schimbarea a  început să devină din ce în ce mai rapidă. Petalele care au fost atât de moi, dar totuși ferme, au început să se schimbe. Ele nu au mai fost atât de solide, dar nici atât de separate. Petalele exterioare ale Trandafirului s-au îndepărtat de Miez și au tras și alte petale cu ele.

Acum nu ne mai puteam ascunde atât de ușor în Miezul Trandafirului. Petalele exterioare au devenit foarte instabile. Erau în pericol de a cădea toate din Trandafir, departe pe pământ, departe de Miez, departe de Trandafir și departe de Miezul Sinelor noastre.

Nu puteam opri petalele să nu cadă. Și, dacă deveneam atașați de ele, și noi, am fi căzut departe de Miezul nostru. Acum fiecare trebuia să călătorească către Centrul Trandafirului deoarece schimbările din exterior se produceau din ce în ce mai rapid.

Dar noi eram în siguranță adânc în noi înșine. Noi nu mai eram singuri. Noi eram împreună cu toți cei care și-au găsit drumul către Centrul Miezului lor, Miezul Trandafirului lor.

Dar, eram protejați de exterior?
Ne puteam ascunde cu adevărat de ceea ce se petrecea în afara noastră?

Toate petalele au căzut acum, iar noi nu mai eram protejați de ”exterior” pentru că nu exista ”exterior”.

Pe măsură ce fiecare petală cădea de pe Trandafirul nostru, Esența noastră, SINELE nostru, am început să ne pregătim pentru ”noua lume” care ne aștepta.
    În această NOUĂ lume
                NU existau Petale,
                            NU exista exterior,
                                     NU exista separare.

Și apoi, toate petalele au dispărut.
Nu mai eram ÎN Centru.
Noi ERAM Centrul.

Nu mai exista un loc în care să te ascunzi și nici nu exista nici un motiv să o faci pentru că NU exista separare. Nu mai exista EXTERIOR sau DEASUPRA sau DEDESUBT sau INTERIOR pentru că NU exista măsură pentru distanță sau spațiu. Nu exista un viitor înfricoșător sau un trecut plin de regrete pentru că NU exista timp.
NU exista miez pentru că NU exista exterior.

                    Exista numai ACUM.
                                Exista numai AICI.

După ce ne-am uitat în jurul nostru am putut vedea că mai existau Trandafiri care păreau a fi independenți de noi. Cu toate acestea, când ne-am fixat atenția asupra lor, ei și-au deschis de bunăvoie și cu iubire Miezul către noi, așa cum am făcut și noi la rândul nostru.

Nu au existat secrete,
            Nu a existat frică,
                               Exista doar Unitate și Iubire Necondiționată.

Eram ACASĂ în interior

Miezul adevăratului, Inter-dimensionalului nostru SINE!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.