joi, 10 martie 2016

Ce înseamnă asta? O perspectivă - Consiliul



De Ronald Head

Astăzi vom reaminti, din nou, câteva lucruri care au devenit o cunoaștere destul de comună în lumea voastră în ultimii 50 de ani, cam așa. Și apoi vom o aplica într-un mod de care mulți dintre voi nu v-ați dat încă seama. Cunoașterea este aici. Dar, după cum vă sugeram în titlu, ce înseamnă ea?

Atunci când priviți în jurul vostru nu mai este nevoie să vă folosiți prea mult imaginația pentru a vedea că tot ceea ce vedeți este format din molecule. Nu este deloc o suprasolicitare pentru voi să faceți un salt de la acest lucru la a vedea totul ca pe o colecție de atomi. Și pentru cei mai mulți dintre voi este automată înțelegerea că aceștia conțin particule sub-atomice.

Acum, dacă gândiți în acest fel, să vă spunem că acestea pot fi înțelese corect ca și unde de energie în loc de particule, va duce probabil în gândirea voastră la ”Desigur!” Nu cu mult timp în urmă aceasta a fost o discuție nebunească.

Deci, priviți acum în jur și vedeți, dați-vă seama că tot ceea ce vedeți, inclusiv voi înșivă, este un mare câmp de energie. Vă dați seama și de faptul că acel câmp de energie este un câmp de informații?

Deci, voi stați într-un câmp de informație și energie și ca parte, voi înșivă, a câmpului în sine. Acum, această energie vibrează la mai multe frecvențe. Și aceste frecvențe ating fiecare parte a câmpului, chiar și acele părți ale câmpului pe care mintea voastră le numește ”eu”.

Acum, aici este o frecvență care este în gama pe care oamenii o interpretează ca și sunet. Aici este o alta pe care oamenii o interpretează ca și culoare. O alta ajunge la voi ca și atingere. Ce faceți voi inconștient aici?

Vrem să înțelegeți că voi asamblați o realitate sau ceea ce voi interpretați ca și realitate. Aceasta va fi foarte apropiată de ceea ce alții din jurul vostru văd la rândul lor. Dar nu va fi exact la fel cu realitatea nimănui altcuiva. De ce se întâmplă asta? Și ce altceva ați putea ști despre acest lucru?

”De ce-ul?” este că voi interpretați totul în mod inconștient în cea mai mare parte a timpului și ceea ce obțineți este cel mai des bazat pe experiențele trecute, credințe, etc. Și nici acelea nu sunt toate ale voastre. Multe le-ați moștenit. Multe așa ați fost învățați că sunt. Cu multe altele ați fost de acord, fie că le-ți gândit bine fie că ați neglijat să le motivați.

Dar aici este punctul de exercitare: Voi, de fapt, co-creați tot ceea ce vedeți. Nu este nici pe deplin vina voastră și nici nu meritați voi toate laudele. Dar ceea ce voi vedeți este interpretarea voastră. Și reacția voastră este mai importantă decât ceea la ce reacționați.

Iar trezirea voastră, dragi prieteni, este înflorirea capacității voastre de a înțelege acest lucru și de a prelua controlul asupra lui. Dacă voi asamblați această realitate de mii de ori pe minut, și vă spunem că o faceți, și dacă deveniți din ce în ce mai conștienți de acest lucru, atunci puteți învăța să o asamblați așa cum vă doriți să fie. Și asta este adevărata trezire. Asta este baza a ceea ce voi numiți manifestare.

Voi manifestați tot timpul. Întotdeauna ați făcut-o și întotdeauna o veți face. Dar o faceți în mod conștient? Știți ce se află chiar sub suprafața gândului vostru conștient? Vedeți cât de important este pentru voi să știți acest lucru?

Acum, așa-i că accentul pus pe a vă cunoaște mai bine pe voi înșivă începe să vă intre ceva mai mult în centrul atenției? Pentru că tot ceea ce voi dețineți în subconștientul vostru este la fel de responsabil de ceea ce obțineți ca și ceea de ce sunteți conștienți. Și dacă sunteți conștienți de regula 80/20*, s-ar putea să vedeți că 20/80 ar fi mult mai bine decât 80/20. Cu alte cuvinte, veți dori probabil să faceți eforturi pentru mai multă conștientizare decât ne-conștientizare. Veți dori să vă eliberați de credințe care nu-și au fundamentul în adevăr. Veți dori să dizolvați temerile nefondate. Veți dori să vă corectați interpretările în cea mai mare măsură posibilă. Veți dori ca lumea pe care voi o creați să fie cât mai aproape posibil de dorința voastră conștientă. Nu-i așa? Sigur că este.

Sperăm ca acest discurs să fie de ajutor la cât mai mulți dintre voi. Cereți și vom lucra împreună cu voi pentru a obține acest lucru. De asta ne numim ghizi și învățători, așa că vă rugăm să vă folosiți de ajutorul oferit.

Binecuvântări și iubire. Vom vorbi din nou.

*Regula 80/20, numită și Regula lui Pareto, are ca idee de bază faptul că 80% din efecte sunt generate de 20% din cauze. Esența acestui principiu este că este nevoie să identificăm și să ne concentrăm pe cei 20% care contează. Adică, în majoritatea cazurilor 20% din ceea ce avem/facem este cu adevărat important, iar de restul de 80% ne-am putea lipsi fără ca rezultatele să fie sesizabil mai slabe.




Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.