luni, 21 martie 2016

Câteva Observații legate de Împământare


Din ciclul De ale mele

Sunt câteva observații pe care aș vrea să le fac legat de împământare. La una dintre postările mele pe facebook legate de acest subiect, cineva mi-a scris următorul comentariu:

”nu stiu daca impamantarea in mama Gaia este un lucru benefic acelora care nu ajung cu ea chiar in miezul ei. Pentru ca , daca impamantarea este doar la suprafata ( fara a atinge centrul de 5d) absorbim toate negativitatile lui 3 si 4d ale constintei colective a mamei Gaia. De aici cred ca sunt majoritatea depresiilor ” Citatul este luat copy-paste.

Aș avea de făcut câteva observații aici:

1.     Pe/În/În jurul lui Gaia există TOATE dimensiunile pentru că între ele nu există nici o separare. Noi, ca oameni putem experimenta, în funcție de nivelul personal de conștiință atins, dimensiunile a treia, a patra, a cincea, etc. Gaia este multidimensională în PERMANENȚĂ și în TOTALITATE. Și la fel suntem și noi. Percepțiile noastre sunt cele care se pot conecta la un anumit nivel de vibrație al lui Gaia, dar asta nu înseamnă că Gaia nu le are pe toate peste tot, deci nu putem spune că o parte a lui Gaia este strict 3D, sau 4D, sau 5D sau mai mult. Putem spune doar că este mai predominantă energia de vibrație 3D, 4D, 5D sau mai mult. Noi vom percepe acea vibrație a lui Gaia pe care percepțiile noastre personale o pot detecta. Cu percepțiile 3D, percepem forma 3D a lui Gaia, când ne expansionăm conștiința în 4D și percepțiile noastre se expansionează în 4D și vom percepe forma 4D a lui Gaia, când ne expansionăm conștiința în 5D, percepțiile noastre se expansionează și ele în 5D și o vom percepe pe Gaia cinci dimensională, și așa mai departe. Gaia nu devine cinci dimensională pentru că noi ne putem expansiona conștiința în 5D, Gaia ESTE cinci dimensională, dar noi o putem percepe pe Gaia cinci dimensională numai atunci când NOI atingem nivelul de vibrație corespunzător frecvenței cinci dimensionale. Deci, a spune că suprafața lui Gaia este 3D, 4D și că centrul ei este 5D, este o mare eroare, este o separare făcută de mintea umană 3D care nu poate concepe multidimensionalitatea și nici modul în care aceasta există/se manifestă.

2.     În momentul în care ai DECIS că te împământezi în Miezul/centrul lui Gaia, ai dat o comandă prin gândul emis și TE CONECTEZI la Miezul lui Gaia. Gândul tău este creator și nu oricum, ci instantaneu. Dacă însă intervine mintea umană cu îndoielile ei și te întrebi la ce nivel te-ai conectat, poți chiar anula gândul de conectare pentru că acolo a intervenit îndoiala, frica, neîncrederea care sunt energii de vibrație joasă care te aduc imediat, instantaneu în 3D. Dacă inițial gândul tău a fost clar și curat, ai putut accesa dimensiunea a cincea, dar în momentul în care au intervenit acele gânduri 3D, ai căzut instantaneu înapoi în 3D. ASTA este ceea ce-ți dă starea de depresie, poate chiar rău pentru că să cazi de la 5D la 3D nu este  prea plăcut. Acest lucru poate fi experimentat, de exemplu, atunci când te afli în meditație, într-o stare de conștiință expansionată și ceva/cineva te scoate brusc din ea. Rămâi chiaun de cap o vreme. Mintea/ego-ul 3D nu vor recunoaște aceste lucruri deoarece pentru mintea umană obișnuită și pentru ego, dimensiunea 5D nu există. Așa că vor traduce această stare de chiaun de cap, drept ”absorbim toate negativitatile lui 3 si 4D ale constintei colective a Mamei Gaia. De aici cred ca sunt majoritatea depresiilor ...” sau așa cum creierul lor poate traduce aceste senzații/sentimente.

3.     Ce vreau să vă spun în încheiere este că, după cum s-a demonstrat deja, gândul are o viteză mult mai mare decât până și lumina. Și că acesta produce efecte instantaneu. S-au făcut destule demonstrații științifice legate de acest subiect, mai ales prin cercetările făcute asupra ADN-ului. Energia emisă de gând se duce acolo unde merge gândul, nu decide de la sine dacă să meargă acolo (Miezul lui Gaia) sau în altă parte (suprafața 3D sau 4D cum se susține în comentariu). Dacă însă vă îndoiți că ați realizat această conexiune și emiteți un alt gând, și acesta va fi creator, la fel ca precedentul și vă va conecta cu acea zonă la care v-ați gândit ulterior. Și tot așa. Nu există gânduri creatoare și gânduri ne-creatoare. TOATE gândurile sunt creatoare pentru că ele au TOATE aceiași calitate, calitate care le-a fost dată de Creatorul Suprem, Sursă, Univers, Dumnezeu sau cum vreți să-i spuneți. Nu degeaba se spune că ”Acolo unde merge gândul, acolo merge și energia.” Nu energia alege unde să meargă, ci NOI. Și ne conectează la ceea ce NOI am gândit/gândim.

Prin urmare, NOI suntem cei care ne creăm propria experiență prin gândurile noastre. Creăm ceea ce SUNTEM, nu putem crea ceea nu suntem.

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.