sâmbătă, 19 martie 2016

Ascultați? – Consiliul



De Ronald Head

Le vorbim astăzi celor care doresc să devină mai conștienți de existența noastră, a acestui consiliu, și cel mai important, a sinelor lor mai înalte. Spunem cel mai important pentru că propriul vostru sine mai înalt este conexiunea voastră cu tot ceea ce nu se află în visul vostru fizic. Visele voastre fizice vor trece toate la un moment dat. Aceste planuri mai înalte, nu o vor face. Noi știm că ar fi de datoria voastră să deveniți acum mai conștienți de această conexiune în loc să așteptați ca ea să fie aruncată asupra voastră prin ”nașterea” voastră în aceste alte dimensiuni atunci când vehiculul vostru fizic și-a atins momentul ”expirării”.  

Acum, foarte mulți dintre voi nu au o practică zilnică de meditație. Voi aveți în minte imaginea unei persoane dedicate care petrece ore, zile și ani într-o poziție fizică pe care voi nu o puteți atinge, contemplându-și buricul, văzând și auzind lucruri miraculoase. Voi nu aveți timp pentru așa ceva.

Am vrea să facem o mică corecție acelei imagini, dacă putem. Sunt atâtea metode diferite de a face ceea ce este necesar, câte persoane există. Ceea ce este cu adevărat important în imagine este că persoana, și ei sunt doar persoane așa ca și voi, reflectează asupra realității sale interioare. Ei, de fapt, ascultă. Ei fac conexiunea de care noi am vorbit în primul paragraf. 

Puteți să faceți acest lucru în timp ce stați în scaunul vostru confortabil? Puteți să-l faceți în timp ce grădinăriți? Puteți să-l faceți în timp ce pescuiți, jucați golf sau coaseți? Bineînțeles că puteți.

Sunt foarte multe lucruri care v-ar fi de ajutor. Metode de respirație, diete, înregistrări digitale pentru controlul undelor cerebrale, etc. Sunt careva dintre ele necesare? Nu. Ceea ce este necesar este să stați liniștiți și să ascultați. Puteți fi liniștiți în timp ce vă plimbați prin pădure. Liniștea despre care vorbim noi este o ascultare profundă la ceea ce Sinele vostru spune, simte. Dar înainte de a putea ști acest lucru, este nevoie să fiți pe deplin conștienți de ceea ce simțiți în mod curent. Este nevoie să fiți conștienți de ceea cu ce vă bombardează sporovăiala voastră interioară. 

Acum, probabil că ați auzit că este nevoie să închideți această sporovăială. Ați încercat să o faceți dar ea continuă să sporovăiască. Ei bine, acum sunteți conștienți de ea. De ce nu vă pur și simplu întoarceți atenția către acele sentimente profunde, profunde pe care acea sporovăială le acoperă? Faceți acest lucru tot timpul în lumea voastră exterioară, nu-i așa? 

Începeți prin a-i pune Sinelui vostru Mai Înalt unele întrebări și ascultați/simțiți răpunsurile. ”Sine, dacă noi, tu și cu mine, am putea face o mică schimbare chiar acum, ce ai vrea să facem?” ”Ce simți în legătură cu viața noastră chiar acum?” ”Ce simți în legătură cu eforturile mele de a ________?” ”Mi s-a spus că este nevoie să mă iubesc pe mine însumi/însămi. Aș vrea să încep prin a te iubi pe tine.” 

Ascultați doar. Simțiți doar. Vă vor veni în minte fără îndoială multe, multe alte lucruri pe care să le întrebați sau să le spuneți. Dar începeți conversația. Aceasta este o conversație pe care ați fost condiționați să o ignorați. Aceasta este o conversație care, dacă persistați în ea, vă va schimba viața. Și se va schimba în toate acele moduri care vă vor face cel mai fericit. Nu există nimeni în acest întreg Univers care să fie mai interesat în fericirea voastră decât Voi!

Când acest lucru începe să se întâmple, veți descoperi în curând că ați făcut conexiunea cu ceva cu mult mai mare chiar și decât Sinele vostru Cel Mai Înalt, pentru că acest Sine este conexiunea directă cu Sursa voastră. 

Avem un ultim comentariu pentru voi. Atunci când sunteți conectați, dacă doriți să rămâneți conectați, faceți efortul de a transpune în viața voastră și folosi ceea ce primiți. Nu-l puneți la păstrare pentru zile mai bune. Folosiți-l. Acesta va crește. 

O zi bună. Binecuvântări și iubire vouă. 


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.