sâmbătă, 26 martie 2016

Amintirea a Ceea Ce Întotdeauna Ați Știut – Partea a 1-a


Arcturienii

Prin Suzanne Lie

Corpul fizic este primul vostru ”receptor de rezonanță” pentru a primi tiparele energetice de frecvență mai înaltă aflate în continuă expansiune, care intră în viața voastră de zi cu zi. Creierul vă controlează corpul, dar la rândul lui și corpul vă controlează creierul. Inima voastră are ultimul cuvânt, mai ales din momentul în care transmută în Inima voastră Înaltă.

Prin această transmutare, mintea și inima voastră fizică trebuie să lucreze împreună în conștiința voastră aflată într-o continuă expansiune, deoarece creierul vostru fizic transmută în Mintea voastră Multidimensională și inima fizică în Inima voastră Înaltă.

Mintea voastră Multidimensională percepe și acceptă formele gând de o frecvență mai înaltă a gândurilor inter-dimensionale și le împărtășește cu Inima voastră Înaltă. Apoi Inima voastră Înaltă acceptă și traduce aceste forme gând de o frecvență mai înaltă prin combinarea gândurilor inter-dimensionale cu emoțiile inter-dimensionale.

Cu gândurile și emoțiile voastre combinate, mesajele de lumină traduse sunt împărtășite cu Mintea voastră Multidimensională. În acest fel, Mintea voastră Multidimensională și Inima Înaltă colaborează la resetarea frecvenței liniei de bază a câmpului percepțional al vehiculului vostru fizic de la dimensiunea a treia – la dimensiunea a patra – la dimensiunea a cincea.

În acest fel, în loc să vă percepeți realitatea ca fiind trei dimensională cu suprapuneri patru dimensionale, dimensiunea a patra devine realitatea voastră principală, iar voi percepeți dimensiunea a treia mai mult ca pe o ”amintire” decât ca pe o realitate în curs de desfășurare.

În acest fel voi vă schimbați sistemul de credințe și, prin urmare, sistemele de operare ale corpului vostru fizic. În cele din urmă, nu vă veți mai percepe ca pe un om trei dimensional care are vise patru dimensionale. Mai degrabă vă veți percepe ca o ființă patru dimensională care are un SINE de o frecvență mai joasă trei dimensională cu care vă ancorați Portalul în corpul fizic al Planetei Pământ.

Această percepție a sinelui este primul pas în schimbarea ”sistemului de operare” al vostru de la un sistem de operare trei dimensional la un sistem de operare patru dimensional. Din momentul în care are loc această schimbare perceptuală, începeți să vă acordați în mod serios atenția către dimensiunea a cincea, care intră din ce în ce mai mult în câmpul vostru perceptual extins.

La început, această schimbare perceptuală cinci dimensională nu este percepută, pentru că această dimensiune are un sistem de operare complet diferit de cel trei și patru dimensional.

În timp ce realitățile trei/patru dimensionale sunt realități spațiu/timp, dimensiunea a cincea are un sistem de operare bazat pe acum/aici. Așa cum dimensiunile a treia și a patra rezonează la timp, care crează spațiu, dimensiunea a cincea rezonează la atemporalul ACUM al lui UNU.

Din fericire, odată ce Mintea voastră Multidimensională și Inima voastră Înaltă sunt conectate ”în direct” cu conștiința voastră de zi cu zi, percepețiile voastre se expansionează foarte mult. Prin intermediul Minții voastre Multidimensionale voi puteți percepe și accepta în mod conștient undele de energie inter-dimensionale în creierul vostru 3D.

Apoi puteți integra aceste tipare energetice în ATMA Inimii voastre Înalte unde Flacăra Întreită a Înțelepciunii Infinite, Puterii Multidimensionale și a Iubirii Necondiționate pot traduce cu ușurință toate mesajele de lumină inter-dimensionale.

Aceste mesaje traduse sunt apoi împărtășite cu Mintea voastră Multidimensională, care le trimite în Glanda Pituitară a formei voastre fizice. Glanda voastră Pituitară percepe rezonanța frecvenței și tiparele de energie și distribuie mesajele acestor tipare corpului vostru fizic prin intermediul sistemului vostru suprarenal.

Sistemul vostru suprarenal se mișcă prin fiecare componentă a vehiculului vostru fizic pământesc. Acesta este motivul pentru care corpul vostru fizic este ”receptorul energiei de o rezonanță mai înaltă”.

Din fericire, prin fuzionarea Înțelepciunii, Puterii și Iubirii voastre inter-dimensionale înnăscute în ATMA voastră, creierul vostru trei/patru dimensional începe să transmute în Mintea voastră Multidimensională, care poate ”citi” cu ușurință și ”înțelege” în totalitate orice mesaje mai înalt dimensionale. Adeseori nici nu vă dați seama de complexitatea abilității voastre de a ”canaliza” mesaje mai înalt dimensionale.

Cu toate acestea, pe măsură ce deveniți conștienți de aceste frecvențe mai înalte ale luminii care intră în conștiința voastră, frecvențele mai înalt dimensionale ale SINELUI vă vor ajuta să vă amintiți cum să interpretați aceste unde de energie prin intermediul vehiculului vostru fizic pământesc.

Primul pas al interpretării este să recunoașteți în mod conștient că tocmai ați recepționat un mesaj inter-dimensional. Fiecare dintre voi vă veți descoperi propria voastră manieră de ”a ști” că o comunicare a intrat în conștientizarea voastră.

După cum am spus, dacă vă acordați un anumit timp și loc la care să vă întoarceți în mod regulat pentru a medita, creierul vostru trei dimensional își va aminti acel ”moment” și se va obișnui în mod treptat cu ”senzația” de intrare a unui mesaj inter-dimensional.

Vă veți aminti și faptul că ori de câte ori percepeți o undă purtătoare de frică, cu toate componentele sale ascunse ale mâniei și tristeții, puteți spune ”Refuz să particip la acea realitate și îi trimit Iubire Necondiționată și Foc Violet.”

Faptul de a spune acest decret va sigila orice comunicare posibilă astfel încât ca voi să NU fiți nevoiți să o experimentați. Din momentul în care începeți să vă amintiți adevărata voastră putere interioară și abilitatea voastră înnăscută de a vă preda în UNUL cinci dimensional, veți afla că sunteți chemați în ”serviciul activ”.

Inițial, acest serviciu activ NU este fizic. Forma inițială a ”serviciului activ” are loc în conștiința voastră. În pregătirea pentru serviciul activ în lumea voastră fizică, veți fi chemați să transmutați în mod activ nenumăratele realități paralele, trecute, alternative și simultane care rulează în interiorul conștiinței voastre.

Apoi, cu sinele vostru interior eliberat de poverile multor alte încarnări fizice, puteți să vă întoarceți cu mai multă claritate atenția către realitatea voastră prezentă, care ați crezut cândva că este ”singura voastră realitate”.

Prin finalizarea acestei pregătiri importante de transmutare a sinelui vostru interior cu Iubirea Necondiționată și Focul Violet, voi aveți marea abilitate de a refuza să luați parte la ceea ce vă coboară conștiința și/sau vă distrage de la ”motivul încarnării voastre”.

Cu această amintire activă a propriei voastre puteri interioare,
Conștiința voastră se va expansiona exponențial.

Gaia a fost suficient de drăguță să ofere o planetă pe care voi să vă puteți juca ”jocurile voastre de război”. ACUM mulți dintre voi nu mai vor jocuri de război. Toată lumea pierde într-un război, cu excepția celor două procente de întunecați care plătesc ambele părți implicate în război și fac toții banii de pe urma acelui război.

Acești pierduți nu sunt preocupați de consecințele acestor războaie și a altor perturbări planetare. Ei joacă un joc cu prietenii lor întunecați și cine câștigă cei mai mulți bani, câștigă jocul.

În ”trecut”, nimeni nu întreba cum au făcut bani acești întunecați pentru că toată lumea era prea preocupată să supraviețuiască într-o lume nedreaptă plină de războaie și agonie. Dar ACUM, voi, treziții noștri dragi, vă descoperiți puterea interioară a propriilor voastre Minți Multidimensionale și Inimi Înalte.

Iubiților, toți oamenii, chiar și cei care se află de partea ”putere-asupra”, trebuie să-și găsească propria putere interioară înainte de a putea măcar lua în considerare trecerea lor într-o frecvență mai înaltă a realității.

Prin urmare, voi, membrii în continuă expansiune a părții ”putere-interioară” a realității voastre polarizate trei dimensionale, vă transmutați conștiința de la:
Conștiința furioasă, ”De ce eu nu pot”,
Conștiința victimizării, ”De ce Eu”,
Conștiința visătoare, ”O pot face în curând”
ÎN
Conștiința împuternicită, ”O fac acum”,
Conștiința planetară, ”O fac acum pentru Gaia”.

Pe măsură ce recunoașteți că sunteți suficient de evoluați pentru a gândi despre voi înșivă ca servind Planeta, care este o ființă vie, inteligentă, Conștiința voastră Planetară se va expansiona cu rapiditate în Conștiința Unității cinci dimensională.

Acesta este ACUM-ul în care voi începeți să vă amintiți de ce ați ales să mențineți un vehicul fizic în această dimensiune a treia, precum și particularitățile contractului vostru de dinainte de naștere, pe care voi vi l-ați scris înainte de a vă lua această întrupare.

Noi, Arcturienii, suntem fericiți să spunem că din ce în ce mai mulți dintre voi se trezesc la faptul că voi nu sunteți doar vehiculul vostru fizic. Voi, voluntarii noștri pentru a o ajuta pe Gaia, vă amintiți din ce în ce mai mult adevăratul, Multidmensionalul vostru SINE.

De fapt, mulți dintre voi vă conectați în mod conștient cu o frecvență mai înaltă a SINELUI vostru care vă supra-luminează și vă ghidează. Această expresie mai înaltă a VOASTRĂ poartă un Corp de Lumină Multidimensional.

De fapt, acest VOI vă pregătește pentru transmutarea voastră în Corp de Lumină. Vă auzim pe toți spunând, ”Când, când se va întâmpla acest lucru?” Răspunsul nostru pentru voi este:

”Atunci când conștiința voastră se va expansiona dincolo de limitările timpului trei dimensional în ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea, VOI veți fulgera în Corpul vostru de Lumină.”

Vă puteți imagina cum va fi atunci când veți ști exact cine sunteți?

Vă puteți imagina ce veți simți atunci când veți rezona dintr-o dată la ACUM-ul și AICI-ul celei de-a cincea dimensiuni?

Vă rugăm să vă aduceți aminte că imaginația este gândire cinci dimensională care curge din Mintea voastră Multidimensională. De asemenea, amintiți-vă că Iubirea Necondiționată curge în mod constant din Inima voastră Înaltă.

Activarea imaginației voastre cinci dimensionale și iubirea voastră necondiționată cinci dimensională sunt precursoarele ”fulgerării voastre în Corpul de Lumină”. Dacă ați ști cât de aproape sunteți de această experiență, ați fi cu toții foarte surprinși.

Lumea voastră 3D v-a învățat să fiți ”modești” pentru că vi s-a spus că este o ”îngâmfare” să vă gândiți prea înalt la voi înșivă. Dar noi spunem, ”Vă rugăm, vă rugăm gândiți cât mai înalt despre SINELE vostru pentru că ”SINELE” vostru rezonează la o frecvență FOARTE înaltă!”

Atunci când ”gândiți înalt” despre SINELE vostru, veți avea gânduri și emoții necondiționat iubitoare. Aceste gânduri și emoții de o frecvență mai înaltă vă vor ghida să deveniți și mai rapid SINELE vostru în viața voastră 3D de zi cu zi.

Maeștrii Ascensionați au trebuit să petreacă multe decenii pentru a învăța să devină stăpânii fiecărui lor gând și fiecărei emoții a lor. Pentru a câștiga această măiestrie, trebuie să înțelegeți pe deplin modul în care gândurile și sentimentele voastre se amestecă într-una pentru a deveni pachetul fertil al unei realități.

Acest ”pachet de realitate” se va prezenta pe sine în Acum-ul în care voi GÂNDIȚI cu Mintea voastră Multidimensională și îl SIMȚIȚI cu Inima voastră Înaltă.

Odată ce ajungeți la acea stare de conștiință în care gândiți într-un mod inter-dimensional, probabil v-ați amintit deja multe dintre celelalte încarnări ale voastre.

Prin urmare, vă puteți aminti toate celelalte vieți în care ați încercat să Ascensionați și nu ați putut. Sau, probabil, vă puteți aminti o viață în care ați încercat să Ascensionați și ați reușit.

Vă puteți uita la aceste vieți eliberați de rușinea sau trufia ego-ului vostru? Vă puteți uita la aceste vieți eliberați de orice nevoie de a percepe dacă ați făcut ceva bine sau ați făcut ceva mai bine?

De îndată ce gândiți despre sinele vostru în termeni de ”bine” sau ”rău” conștiința voastră scade pentru că acești termeni sunt judecăți. Procesul Ascensiunii nu este o recompensă. Procesul de Ascensiune esta la fel de natural pentru Corpul vostru de Lumină, pe cât de naturală este moartea pentru corpul vostru fizic.

În viața voastră trei dimensională, vă nașteți, trăiți o viață și apoi muriți. Pe de altă parte, sinele vostru cinci dimensional știe că voi sunteți multidimensionali și că v-ați oferit voluntar să vă luați un corp trei/patru dimensional. SINELE vostru Corp de Lumină știe că vă veți folosi vehiculul fizic atât cât este nevoie ca voi să vă îndepliniți misiunea.

Atunci când misiunea voastră este împlinită, vă veți întoarce la adevăratul vostru SINE Multidimensional. Cu toate acestea, în acest ACUM, există și o altă opțiune pentru SINELE vostru Corp de Lumină cinci dimensional, prin aceea că poate alege să populeze Noul Pământ cinci dimensional.

Prin oricare dintre aceste opțiuni, vă veți întoarce în ACUM-ul lui UNU pentru a vă găsi toate expresiile SINELUI vostru aștându-vă să vă îmbrățișeze cu Iubire Necondiționată.


Arcturienii


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.