duminică, 6 martie 2016

Adâncirea Următorului Val: Fiți Atenți!



De Sandra Walter

Binecuvântări Preaiubit Trib al Luminii,

Mesajul consecvent al ultimelor câteva articole a fost focalizare, focalizare, focalizare. Dacă alegerea liniei voastre temporale este întruparea, aceasta poate fi mult amplificată de către Eclipsa de Soare care urmează (8 Martie). Christul Cosmic Solar, energeticile Solare. Logosul Solar. Schimbări gravitaționale Solare. Migrarea și accelerarea Rețelei Solare. Conștiința Solară. Centrul Solar al inimii. Zeii SOLARI. Rasa de Aur. Gaia ca și SOARE Spiritual. Fuziunea are loc în Soare. Primiți acest mesaj Preaiubiților. Mergeți în urmă și revedeți ce se întâmplă dacă aspectul Solar doar începe să străpungă prin văluri pentru voi.

Voi construiți nivelul Sufletului, decizii la nivel Solar cosmic în acest moment acum care afectează rezultatul procesului vostru de Ascensiune. Vă rog să rețineți accentul pus pe multi-nivele în ultimele câteva luni – acesta este momentul Acum care încheie faza de Înviere pentru mulți Arătători de Cale. Articolele, interviurile și cursurile Căii de Ascensiune au descris și ghidat acest proces în detaliu pe parcursul anului trecut. Arătătorii noștri de Cale sunt acum pregătiți pentru o mare schimbare în Serviciu, nivel de conștiință și adevărata arătare-de-cale a felului în care arată și se simte o întrupare.

Eclipsa Solară – În Profundă Pregătire Deja

Săptămâna de dinaintea Eclipsei Solare din 8 Martie (cu maximumul la 5:55 pm PT cu Luna Nouă) este un pasaj cu alegeri profunde, aspectul Solar al Sinelui, și focalizare pe deplina unificare cu cel mai înalt rezultat posibil. Aceasta aduce în formă manifestarea acelor alegeri în următoarele câteva luni. Curățați orice rămășiță de gând de frică, îngrijorare, îndoială – va fi nevoie să vă predați total conștiinței voastre mai înalte, dacă întruparea este ținta căutărilor voastre personale. Eclipsa oferă magnetism pur, iar noi îl putem folosi în avantajul nostru.

Această fază solicită interacțiunea voastră constantă cu linia temporală mai înaltă a Ascensiunii – Iubire, Serviciu, Fuziune a Sinelui Mai Înalt și a Sinelui Mai Jos, întruparea conștiinței Cristaline. Unii dintre voi ați primit sclipiri a cum va fi; o totală schimbare în vibrație și o gândire, simțire și serviciu conștient. Suntem pe deplin capabili de acest lucru, Preaiubiților.

Cum să Serviți: Cele Mai Înalte Rezultate

Mulți întreabă care este cel mai bun mod de a o servi pe Gaia pe perioada acestui pasaj. Auziți asta, simțiți asta: Această lună are legătură cu lansarea noastră în întruparea următorului nivel de conștiință. Ea pune în mișcare cele mai înalte intenții ale noastre de a fi canale pure ale Sursei. Lucratul cu aspectul Solar al rețelelor lui Gaia vă ajută în întruparea propriului vostru aspect Solar. Cu toate acestea, nu vă neglijați transformarea voastră personală focalizându-vă în întregime pe munca la Rețea/munca la Poartă înainte de Echinocțiu. Gaia va beneficia mai mult decât oricine de întruparea noastră, nu este vorba despre noi personal.

Mesajul este consecvent: Întruparea va schimba totul, focalizați-vă pe Învierea Adevăratului Sine chiar acum. Vom avea multe de făcut pe măsură ce valul se apropie. Prioritatea momentului sunt canalele pure de UMani–ca–Sursă, astfel încât relația simbiotică dintre schimbarea dimensională a lui Gaia și schimbarea în conștiința Umană să se poată ridica în tandem. Această relație este simbiotică; nu o neglijați pe una pentru cealaltă.

Pe cei care se luptă cu deciziile sau șovăie în credințele/alegerile lor: veți servi colectivului dacă le veți da drumul în această lună. Renunțați. Uitați îngrijorările fundamentale legate de finanțe, politică și să energizați marea realitate negativă. Divizarea realităților se întărește pe măsură ce următorul val intră la mijlocul lunii martie. În maturitatea noastră spirituală, să înțelegem că experiențele dramatice în conștiință care au loc în Tribul nostru de Lumină nu ar fi avut loc decât în cazul în care ar fi avut loc o divizare în experiențe. Vibrați cu pozitivul, găsiți Iubirea, iertați totul, creați bunăvoință. Acum. Dovada se află în propria voastră inimă purificată, nu în teatrul de marionete a vibrației externe joase.  

Cu toții ne rugăm ca lumina, energiile fotonice ale acestui ciclu să creeze o nouă paradigmă pentru toată lumea – în cele din urmă. Cu toate acestea, este nevoie ca unii să intre primii în acea stare de conștiință nefamiliară și să Arate Tribului Calea – dintr-o stare de ființare echilibrată, împământată, integrată și centrată pe inimă. Asta este ceea ce creăm în faza de Înviere. Ne reconectăm în mod constant Sinele Mai Înalt cu Sinele Mai Jos, unindu-ne cu Sinele nostru multidimensional, Sinele nostru Solar, Sursa Divină Mamă – Tată și demonstrăm că, conștiința Christică poate fi atinsă ca stare permanentă de a fi.

O Altă Ședere în Peșteră

Faza de Înviere, în timp ce este profund susținută de colectivul cu o vibrație înaltă, este totuși o experiență profund personală. Orice fel de practici sălbatice și minunate aveți pentru a vă aprofunda conexiunea, acestea sunt câteva săptămâni importante în angajarea pe deplin cu Sinele Spiritual – în mod activ. Ca de obicei, acest lucru nu înseamnă ascetism; este o cale Christică, echilibrată, de fuziune a spiritului cu forma. Unitatea conștiinței ne cere noi comunicări în Tribul nostru (revedeți acest mesaj de anul trecut). Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de permisiunea de a vă scufunda în fântâna spiritului într-un mod profund, lăsați ca acest lucru să servească ca un ghiont. Este momentul perfect să faceți acest lucru, deciziile noastre sunt amplificate chiar acum, iar energia va fi destul de stimulatoare (deranjantă pentru unii) după Echinocțiu (19 martie la 9:30 pm PT). Cel mai bine este să țineți cont de sfatul Tărâmurilor mai înalte și să faceți treabă bună. Să aveți săptămâni frumoase de transformare și realizare a Sinelui, Preaiubiților. Vă țin în inima mea. 


În Iubire, Lumină și Serviciu,

Sandra


Traducere Monica Poka   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.