joi, 28 ianuarie 2016

Umblați în Puterea voastră și Aveți Încredere Deplină – Sanat Kumara


De Jenny Schiltz

Vrem să vă vorbim astăzi despre ceea ce se întâmplă în lumea voastră. Mulți dintre voi simțiți fluxul energiilor care vă împing și vă trag în direcții pe care nu le-ați anticipat vreodată. În timp ce s-ar putea să vă simțiți în tranziție în viața voastră personală, la fel este modelată și arena politică, financiară și socială.

Faptul că nu vă cunoașteți viitorul, fie personal fie la nivel de lume, poate crea multă neliniște și frică. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți că totul se întâmplă așa cum este necesar să se întâmple pentru creșterea sufletului. În fiecare moment aveți o alegere, puteți să vă angajați în frica, îngrijorarea și neliniștea pe care le simțiți sau pur și simplu să le observați și să le lăsați să treacă știind că totul este bine. Aceasta este alegerea voastră și este una asupra căreia vă cerem să reflectați. Pentru că acestea sunt alegerile care vă determină cursul și ușurința cu care treceți prin schimbările care vă ies în cale.

Când cineva nu are pe deplin încredere în aspectul său cel mai înalt, schimbarea poate fi văzută ca negativă și nedorită. Înțelegem asta, dar întrebați înainte de a lăsa ca astfel de gânduri să vă domine frecvența pe care o dețineți și conectați-vă la ghidarea voastră interioară. Deschideți-vă inima și vedeți care gânduri vin din mintea voastră joasă, cea înrădăcinată în supraviețuire, și care sunt din mintea voastră înaltă, ghidarea voastră Divină. Cum se simt fiecare dintre ele în corpul vostru? În inima voastră? Stați și întrebați-vă de ce să alegeți și să întrețineți frica, să-i dați viață și formă în realitatea voastră. Înțelegeți că atunci când îi permiteți minții voastre să rătăcească în scenarii care chiar vă schimbă frecvența, acest lucru va schimba și rezultatul pe care îl obțineți. Este treaba voastră să vă aduceți înapoi în momentul prezent astfel încât să puteți vedea că sunteți încă în călătoria sufletului vostru și că totul se petrece pentru creșterea sufletului vostru.

Este responsabilitatea voastră să vă monitorizați propriile voastre gânduri și reacții și este, de asemenea, responsabilitatea voastră să nu hrăniți frica colectivă. Multe se întâmplă, iar pe planeta voastră dezinformarea este foarte răspândită. Înainte de a împărtăși cu alții informațiile peste care dați, folosiți-vă discernământul și împărtășiți numai ceea ce vă sună a adevăr în inima voastră. Dacă informația crează frică în voi, este responsabilitatea voastră să nu-i dați și mai multă energie. Acest lucru este important mai ales în mass-media socială, unde se află cei care abia acum încep să se trezească. Mulți dintre voi cei care v-ați trezit ați trecut printr-o frică și tristețe profundă atunci când ați început să înțelegeți înșelăciunile care au loc pe planeta voastră. În timp ce acestea au fost necesare pentru creșterea voastră, nu este necesar ca toți cei care se trezesc să urmeze aceiași cale.

Înțelegeți că trezirea nu are legătură cu descoperirea celor mai profunde adevăruri ale lumii așa cum voi o percepeți, ci cu cele mai profunde adevăruri din voi înșivă. Fiecăruia dintre voi cei care sunteți treziți vi se cere să vă ghidați frații și surorile înapoi la sufletele lor, să fiți lumina care ghidează. Acest lucru poate fi făcut prin a le arăta puterea lor, divinitatea lor, nu limitările lor. Când cineva fuzionează cu sufletul său, i se arată că el/ea este cel/cea care își controlează vibrația, frecvența și manifestarea care corespunde fiecărei frecvențe. Este momentul ca voi nu doar să stăpâniți acest lucru, umblând și creând din puterea centrată a inimii voastre, ci și să-i ghidați pe alții să facă același lucru. Când cineva se plânge de condițiile și emoțiile sale unei alte persoane, grup sau entități, acea persoană își dă puterea și în loc să îmbrățișeze iubirea, îmbrățișează victimizarea și furia.

Celor care citesc acest mesaj acum, vă cerem să pășiți în puterea voastră și în fiecare moment să alegeți să nu-i îngăduiți sub nici o formă fricii să vă schimbe frecvența. Îmbrățișați schimbările care au loc, știind că în fiecare moment sunteți susținuți, ghidați și iubiți.

Sanat Kumara

Notă personală a lui Jenny:

În acest sfârșit de săptămână am avut multe frici care au ieșit la suprafață, unora le-am dat drumul cu ușurință, altora le-am dat voie să crească în mintea mea până în momentul în care am fost capabilă să fac un pas în spate și să mă întreb ce le-a adus la suprafață. M-am dus și am discutat cu unii dintre Maeștri care mi-au explicat că omenirea a fost scanată ca și întreg pentru a vedea cât de multă frică mai este prezentă. Câtă rezistență opunem creșterii. Cât de pregătiți suntem pentru totala dezvăluire. Rezultatul este că frica este încă foarte înrădăcinată în conștiința colectivă. Acesta este motivul pentru care ni se cere să ne examinăm fricile și reacțiile noastre la ele și să-i ghidăm pe alții să iasă din frică.

Am observat că fricile mele personale au fost oglindite în articolele postate pe facebook. Acest lucru mi-a oferit oportunitatea de a vedea unde mai am probleme în mine în a avea încredere deplină în cel mai înalt aspect al meu, adevăratul meu suflet. Acest lucru mi-a arătat unde mai rulau vechile programări și mie să le schimb în mod activ în loc să le dau voie să se înrădăcineze în programarea actuală. Acesta este un proces și este unul care nu se face într-o clipă și este nevoie să avem răbdare cu noi înșine și cu alții. Pe măsură ce lucrăm în mod activ la observarea gândurilor și fricilor noastre, îi îngăduim ghidării Divine să-și facă simțită prezența.

Și așa cum universul face întotdeauna, vine cu ghidare și reasigurare în multe forme. Soțul meu și cu mine ne-am dus să vedem ”Inima Mării” la Teatrul Dolari. Era o poveste despre Moby Dick și industria vânătorii de balene. La sfârșitul filmului a fost făcută mențiunea că a fost găsit ulei în solul Pennsylvaniei. Mențiunea a exprimat speranța că acest lucru va pune capăt vânătorii de balene pentru ulei. Au adus mai aproape schimbarea cu speranță și bucurie. Cu toate acestea, sunt sigură că au mai existat multe persoane cărora le-a fost frică; cei care s-au temut că această schimbare îi va afecta financiar și le va amenința însăși existența. Au existat, probabil, grupuri care au făcut tot ce au putut pentru a suprima sau demoniza tehnologia. Nu foarte diferit de ceea ce se petrece astăzi cu suprimarea energiei libere și a tehnologiilor de mediu bazate pe sunet. Schimbarea este un proces.

De noi depinde să îmbrățișăm TOATE schimbările, să le vedem a fi pozitive, chiar și în timpul tranzițiilor dificile și să ȘTIM din inima noastră că totul se întâmplă pentru binele nostru cel mai înalt. Dacă facem acest lucru ne menținem frecvența înaltă și influențăm totul în jurul nostru.

Vă țin pe toți în cea mai înaltă lumină și cea mai profundă iubire. Să fiți binecuvântați cu toții. Vă mulțumesc tuturor celor care ați împărtășit și susținut această muncă. Înseamnă mai mult decât veți ști vreodată.

Jenny



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.