vineri, 1 ianuarie 2016

Nașterea Noului Pământ #3



De Suzanne Lie și Arcturienii
Întoarcerea

La început, călătoria voastră prin dimensiunea a patra este lentă, dar se iuțește pe măsură ce intrați în sub-planurile mai înalte ale lumii astrale patru dimensionale. Apoi, pe măsură ce vă apropiați din ce în ce mai mult de pragul dintre dimensiunea a patra și a cincea, timpul – de fapt conceptul de timp – începe să oscileze înăuntru și afară din conștiința voastră.

Aceasta este răscrucea în care corpul vostru fizic începe să se schimbe în moduri ciudate și nefamiliare. Ceea ce cândva părea solid, începe să oscileze înăuntru și afară. De fapt, voi oscilați înăuntru și afară din conștiința voastră cinci dimensională.

Prin urmare, percepțiile voastre se deschid și se închid la realitatea ACUM –ului care este în AICI-ul lui UNU. ”Asta este atât de necunoscut”, comentați voi cu un junghi de frică. Cu toate acestea, și numai acel junghi de frică este suficient ca să vă trimită înapoi în familiaritatea lumii voastre trei dimensionale.

”NU”, strigați voi, ”Nu din nou! De ce se întâmplă întotdeauna acest lucru tocmai când simt că sunt aproape acolo?” Răspunsul este că voi ați atins ceea ce se simte a fi ”punctul fără de întoarcere”, lucru care adeseori provoacă frică.

”Mă voi putea vreodată întoarce la viața pe care am cunoscut-o timp de nenumărate încarnări? Mormăiți în voi atunci când ajungeți la pragul acelei frecvențe a realității. Apoi, adânc în voi, auziți ”Jocul 3D se închide ACUM!”

Dar nu voi nu vreți cu adevărat ca această realitate să se încheie. Voi vreți să vizitați scurt Pământul cinci dimensional. Să treceți dincolo și să lăsați în urmă tot ceea ce ați cunoscut vreodată ca fiind ”real” este total altceva decât o vizită scurtă.

”Dacă această viziune este tot o iluzie? Dacă doar halucinez?” Auzim adeseori aceste întrebări de la voluntarii noștri pe Pământ care ”urmează curând să se întoarcă”. Auzim și ”Dacă sinele meu trei dimensional care vizitează dimensiunea a cincea mă face să-mi aduc aminte că eu sunt de fapt sinele meu cinci dimensional care vizitează dimensiunea a treia?”

Această întrebare crează nenumărate conflicte emoționale, precum și decizii majore. ”Cred că vreau să întorc, dar îmi place viața mea acolo acum. La început am fost confuz și singur, dar acum am prieteni și relații profunde, de durată. Cum pot să-i abandonez pe cei cu care mi-am împărțit viața?”

Știm că câmpurile de energie cinci dimensionale crescânde face să fie dificil să stați în vehiculele voastre fizice deoarece chemarea pentru întoarcerea acasă a devenit din ce în ce mai puternică. Prin urmare, atașamentul de vehiculul vostru pământesc devine din ce în ce mai slab.

”Dacă aș da pur și simplu drumul? Dacă n-aș mai încerca să rămân în corpul meu fizic și i-aș permite conștiinței mele să se avânte liber dincolo de corpul meu fizic, viața mea fizică, planetă, sistem stelar, galaxie, univers și chiar dincolo de cea mai vagă amintire a formei?”

”M-aș putea întoarce vreodată la cochilia mea de lut? Și, cel mai important, mi-am încheiat misiunea de a o ajuta pe Gaia?”

Când veți afla acel răspuns? Cum veți ști care este răspunsul? Veți ști vreodată acel răspuns? Răspunsurile la toate aceste întrebări nu rezonează la lumea fizică, la dimensiunea a treia sau la starea de conștiință care ar pune aceste întrebări.

Cu toate acestea, din momentul în care aceste întrebări sunt puse, devine mai ușor să vă predați în ACUM-ul cunoașterii răspunsului.

”Când se va răspunde la aceste întrebări?” întrebați voi.

”Răspunsurile vor veni”, spunem noi. ”Atunci când nu va mai fi nevoie să puneți întrebări.”

”Da”, mormăiți voi în timp ce vă continuați călătoria, ”Trebuie să-mi aduc aminte să urmez energia, să citesc energia și să curg cu energia!”

Aveți dreptate în convingerea voastră, pentru că pe măsură ce energia devine tot mai cinci dimensională, voi deveniți tot mai cinci dimensionali. În cele din urmă, veți începe să aveți senzații ale Corpului vostru de Lumină. Aceste senzații încep la baza coloanei voastre vertebrale sau, uneori, în spatele inimii voastre.

Aceste senzații provin din energia voastră Kundalini, Corpul vostru de Lumină interior, personal, fără de formă. Suficient de înțelepți, mulți dintre voi începeți să vă amintiți cum se simte dimensiunea a cincea. Unii dintre voi vă chiar amintiți că ați venit pe Pământ, nu pe o navă spațială, ci în esența voastră.

V-ați lăsat cea mai mare parte a fluxului vostru de viață în planurile multidimensionale și ați trimis în jos un fragment din spiritul vostru pentru a locui într-o formă umană. Ați venit în acea formă la nașterea sa, când se afla în pragul morții, când avea o febră mare, în timpul unui accident grav sau a unei boli grave.

Mulți dintre voi ”oamenii” vă amintiți tot mai mult că voi sunteți, de fapt, ființe multidimensionale care trăiesc în dimensiunea a treia a corpului vostru fizic pentru că ați dorit să experimentați viața într-o formă fizică.

Unii dintre voi vă amintiți și faptul că aveți multe Sine Mai Înalte care sunt de fapt toate din același ACUM al lui UNU. Voi toți ați venit dintr-O SINGURĂ ființă pentru că voi ați venit din UNUL în care nu există nici o separare în individualități așa cum există în lumile trei dimensionale.

Voi, care sunteți toți ”expresiile separate” ale lui UNU, voi sunteți chemați Acasă. Dar cei mai mulți dintre noi am ajuns să fim atât de atașați de sinele vostru uman încât voi nu vreți să părăsiți această planetă până când nu o puteți experimenta pe Gaia în Grandioasa Regalitate a SINELUI Ei planetar cinci dimensional.

Dimensiunea a patra mai înaltă a lui Gaia este plină de ascendenți care își amintesc experiența de a trăi o realitate de vârf în care transmutarea întregii vieți este normală. Ei sunt conștienți de faptul că în lumile trei dimensionale există extreme ale ”societăților de vârf” și ”societăți aflate în declin și decădere”.

Mulți dintre voi v-ați luat încarnări în ciclul de CREȘTERE pentru a experimenta o societate de vârf, precum și în perioada ciclului de DECLIN pentru a experimenta declinul și decăderea unei societăți. Ați ales aceste momente de importanță crucială pentru că ele v-au oferit o imensă creștere pentru Suflet. În realitatea voastră mai înalt dimensională NU există timp între SUS-ul și JOS-ul unei realități.

Din percepțiile SINELUI vostru Mai Înalt, nu ați putea înțelege o societate extrem de polarizată. Cei mai mulți dintre voi venți din societăți galactice în care nu ați cunoscut nici un conflict încă de la sfârșitul Marilor Războaie Galactice. Voi, expresia noastră 3D a SINELUI, sunteți adeseori numiți ”semințe stelare” pentru că asta sunteți!

VOI sunteți NOI, dar mulți dintre voi nu v-ați amintit încă acest lucru. Asta pentru că voi sunteți într-o realitate 3D care nu și-a adus aminte încă de ”vârful” ei pentru că au existat atât de multe vieți trăite în realitățile ”declinului și decăderii”. Această situație este pe cale să se schimbe.

Uneori, în mod special în cazul Pământului, noi Galacticii deschidem zona de habitat trei dimensională pentru populație în scopul de a hrăni planeta la această frecvență de referință. Cu toate acestea, pentru că aceasta este o frecvență atât de joasă (trei dimensională), este ușor pentru locuitorii săi să cadă într-o civilizație în care este puțină conștientizare de sine.

De cauza acestei lipse de conștientizare de sine, omenirea nu-și dă seama că planeta este o ființă simțitoare. Unii dintre oamenii voștri de știință cred chiar că omenirea este cea mai evoluată ființă de pe planetă, dar planeta, pe care ei o locuiesc, nici măcar NU este o ființă simțitoare. Această iluzie veche se încheie, pe măsură ce lumina mai înaltă devine din ce în ce mai puternică.

”Cu cât este mai înaltă Lumina și care este frecvența ei?” întrebați voi. Noi spunem ”Lumina mai înaltă este infinită deoarece NU există NICI timp și NICI spațiu care să o limiteze. Noi vorbim de lumina multidimensională care a fost ÎNTOTDEAUNA aici, dar ea nu a trecut prin atmosferă pentru că ar fi afectat iluzia că Gaia era doar o planetă trei dimensională.”

Din momentul în care această lumină mai înaltă intră în atmosfera zonei de habitat trei dimensională a lui Gaia, ea va începe să transmute acea zonă în dimensiunile a patra și a cincea. De fapt, asta este ceea ce se petrece în acumul vostru. Puteți vedea cum lumea pare a fi într-o mare tulburare. Această tulburare este doar haosul care precede întotdeauna schimbarea.

Frecvența unei realități dictează dimensiunea în care holograma acelei realități care urmează a fi locuită poate fi reflectată în afară pentru a deveni ”reală” pentru locuitorii ei. Vă rugăm să vă amintiți că numai cei care se află în hologramă, care este calibrată să reflecte în afară iluzia unei lumi trei/patru dimensionale, cred că ei trăiesc pe Pământul fizic.

Odată ce conștiința voastră se expansionează dincolo de Undele de conștiință Beta și Alfa trei/patru dimensionale, voi începeți să suspectați că există o realitate mai măreață, care așteaptă chiar dincolo de invizibila proiecție holografică pe care ”alții” nu o pot percepe.

Acesta este momentul în care începeți să vă dați seama că voi sunteți diferiți de cei care cred că numai holograma este reală. VOI, Preaiubiții noștri, v-ați deschis propriul vostru portal de lumină care începe din miezul lui Gaia și se extinde în dimensiuni din ce în ce mai înalte.

Acest portal trece prin hologramă. Prin urmare, odată ce portalul vostru este deschis, voi aveți un ”permis de liberă trecere” din hologramă. Binecuvântări vouă, curajoșii noștri dragi, care v-ați oferit voluntar să rămâneți. Portalul vostru deschis v-a adus aminte cine sunteți și de ce v-ați luat această încarnare pentru a o ajuta pe Gaia.

Pentru că voi v-ați amintit SINELE vostru, puternicul vostru simț de dedicare vă permite să rămâneți pe Pământ și să vă împlântați portalul vostru personal în miezul lui Gaia, astfel încât să puteți trage lumina mai înaltă, multidimensională prin portalul vostru în Gaia.

Pe măsură ce prin portalul vostru curge în Gaia lumină din ce în ce mai înalt dimensională, voi începeți să vă amintiți pe deplin SINELE. Vă amintiți deoarece lumina mai înaltă care vine în chakra voastră coroană, curge apoi prin fiecare chakră a voastră astfel încât să poată ieși prin chakra rădăcină și să curgă în miezul lui Gaia.

Vedeți cât de importanți sunteți? Cu toate acestea, unul din efectele secundare ale curgerii luminii mai înalte prin portalul vostru interior, este că acționează ca un roto-rooter (o mașină de curățat canalele de canalizare, rotativă, care taie rădăcinile copacilor din aceste canale și care este asemeni unui șarpe rotitor, de unde îi vine și numele n.t.) prin vehiculul vostru pământesc. Lumina mai înaltă intră în miezul vostru și găsește TOT întunericul din voi din TOATE încarnările voastre. Amintiți-vă că această lumină mai înaltă este de dincolo de timp și spațiu, așa că atunci când trece prin voi, ea vă deschide la ACUM-ul lui UNU.

Această lumină mai înaltă care curge prin voi servește și drept far de lumină, scoțând în evidență fiecare lucru pe care v-ați oferit voluntar să-l faceți. În plus, lumina mai înaltă, care rezonează la frecvențe din ce în ce mai înalte, de îndată ce vă puteți adapta la ea, răzuiește tot întunericul/frica care v-ar putea înfunda sistemul.

După ce orice întuneric este descoperit, lumina intră din ce în ce mai profund în forma voastră pentru a găsi toate locurile ascunse ale TUTUROR vieților voastre trei dimensionale pentru a transmuta toate blocajele trei dimensionale în lumină cinci dimensională.

Pentru toate aceste blocaje există un singur nume, și acesta este FRICA. Din fericire, antidotul pentru frică este iubirea necondiționată, care și ea trăiește în corpul vostru. Acest antidot este găsit în conștiința voastră mai înalt dmensională.

Pe măsură ce viețile voastre trecute, paralele și simultane vă sunt revelate de lumina mai înaltă, voi puteți trimite iubirea necondiționată în acea lumină pentru a vindeca TOATE încarnările voastre de pe Pământul trei/patru dimensional.

În acest fel, toate experiențele voastre de viață în realitățile de o frecvență mai înaltă pot fi împărtășite cu conștiința voastră trei dimensională, precum și cu Gaia și cu toți locuitorii Ei. În cele din urmă, VOI deveniți un câmp de lumină în care vă veți continua serviciul planetar.

Pentru că v-ați expansionat conștiința în lumina celei de-a cincea dimensiuni, și dincolo de ea, puteți vedea și percepe iluziile 3D. De asemenea, voi știți că VOI sunteți creatorul realității voastre personale și că toți oamenii de pe Pământ sunt creatorii realității lor planetare.

Prin această înțelepciune, voi sunteți în stare să DAȚI DRUMUL iluziilor polarizate de bine – rău, mai bine – mai rău și al tău – al meu să se transforme în adevărul că ”EU SUNT Lumină, EU SUNT Iubire”, care se expansionează în adevărul colectiv că ”NOI SUNTEM Lumină, NOI SUNTEM Iubire”.

Apoi omenirea își poate expansiona adevărul său colectiv în ”NOI, oamenii de pe Pământ, suntem Lumină și Iubire.” Apoi acel ”tu” care a fuzionat cu colectivul ”noi” poate crea Noul Pământ pentru că VOI sunteți UNA cu Gaia și Gaia este UNA cu VOI.

Vedeți voi, când voi vă schimbați sinele, voi serviți și la schimbarea planetei. Prin urmare, voi mai degrabă ”nașteți” Noul Pământ decât să ”creați” Noul Pământ, deoarece creația începe în ACUM-ul dimensiunilor mai înalte și își croiește drum în jos în frecvențele mai joase ale timpului și spațiului.

Când vă întoarceți, voi literalmente vă întoarceți pentru că vă puteți aminti coborârea în frecvența sinelor personale ale nenumăratelor voastre încarnări trei dimensionale pe Gaia. Noi, Arcturienii, facem parte din escortele voastre în acest proces de coborâre într-o formă trei dimensională și/sau întoarcere în lumina multidimensională.

S-ar putea ca voi să nu ne recunoașteți, deoarece noi suntem câmpuri de energie fără formă, așa cum sunt mulți dintre strămoșii voștri multidimensionali. Cu toate acestea, voi veți recunoaște lumina noastră și veți recunoaște iubirea noastră, pentru că noi facem parte din UNUL din care voi toți v-ați început călătoria voastră pe Pământ.

În timp ce vă întoarceți, vă veți recunoaște propriile voastre expresii multidimensionale în alte realități și dimensiuni. Vedeți că VOI toți sunteți din UNUL. Aducerea aminte a lui UNU vă va ghida să vă dați seama și să DAȚI DRUMUL sistemelor voastre de credință 3D!

Aceste sisteme de credință depășite au fost similare cu primele cărți pe care le-ați primit când ați început pentru prima dată să citiți. Nu mai aveți nevoie de aceste ”cărți pentru începători”, deoarece acum ați crescut în frecvență, precum și în cunoaștere.

Voi fuzionați cu ACUM-ul în care puteți elibera vechile concepte cum ar fi: polaritate, sex, separare, competiție, secvență, timp și spațiu. Tot ceea ce trebuie să ”FACEȚI” pentru această fuziune este să vă mențineți calibrarea la gândirea multidimensională, iubirea necondiționată și înțelepciunea infinită.

Toate aceste calități înnăscute își au sălașul în Flacăra voastră Întreită în ATMA Inimii voastre Înalte. Pe măsură ce viața voastră trei dimensională este recalibrată, fiecare domeniu al vieții voastre multidimensionale este descărcat în vehiculul vostru de lut 3D.

Înaintea acestui ACUM, vehiculul vostru 3D n-ar fi putut fuziona cu SINELE vostru Multidimensional, deoarece acel vehicul era prea primitiv și individualizat. Acea condiție a fost din proiectare. Voi toți ați știut că o mare provocare ar fi cea mai bună pentru expansiunea Sufletului vostru.

Prin urmare, ați coborât atât de profund în vehiculul vostru 3D, încât v-ați uitat SINELE. Cu toate acestea, lumina mai înaltă vă face să vă aduceți aminte cine sunteți și de ce v-ați luat acest vehicul.

Vă auzim întrebând ”Când putem experimenta această fuzionare cu SINELE nostru?”

Vă răspundem, ”De fapt, pe măsură ce dați drumul timpului și locației fizice, veți fi în stare să îmbrățișați ACUM-ul UNULUI cinci dimensional în care ȘTIȚI că VOI dați naștere noii voastre vieți și că VOI, combinat în NOI, naștem ascensiunea lui Gaia.”

Omenirea și-a creat, permis și s-a temut de distrugerea sa. Prin urmare, omenirea trebuie să curețe și să transmute acea formă gând. Aminitiți-vă că, așa cum băieții buni poartă vehicule pământești, și băieții răi poartă vehicule pământești.

Cu alte cuvinte, voi sunteți TOȚI UNA unul cu celălalt și UNA cu Gaia.
Voi sunteți UNA și cu UNUL.

Binecuvântări vouă TUTUROR,

Noi suntem Arcturienii, cu care voi sunteți, de asemenea, UNA.





Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.