miercuri, 27 ianuarie 2016

Mesaj de la Grupul Arcturian 24 Ianuarie 2016



Prin Marilyn Raffaele

Dragilor, venim în iubire cu salutări pentru toți cei care lucrați din greu în asimilarea noilor energii care se revarsă acum asupra voastră și a dragii voastre planete, Gaia. După cum bine știți, acestea sunt vremuri de schimbare și de alegere. Tot ceea ce odată ați ținut drept adevărat și de neschimbat, pare a se dizolva în jurul vostru având loc înlocuiri care nu prea par a fi îmbunătățiri.

Pe măsură ce vechile concepte și credințe se dizolvă, căi noi și mai bune vor/trebuie să apară, dar înțelegeți că cei care ghidează schimbările de multe ori se luptă ei înșiși să vadă și să înțeleagă imaginea de ansamblu. Trimiteți Lumină conducătorilor tuturor guvernelor și când votați lăsați-vă ghidați de intuiția voastră și nu de publicitatea mass-media sau de câștigul personal pe care îl percepeți. Votați pentru candidatul cel mai pregătit să aducă un sentiment nou și mai înalt de guvernare care să servească tuturor oamenilor și nu candidatul care refuză să recunoască sau să treacă dincolo de ideile care reflectă ceea ce devine cu repeziciune vechi și depășit.

Unii sunt chemați ca pur și simplu să rămână liniștiți și să mențină Lumina pentru lume, în timp ce alții sunt chemați să lucreze cu ”mâini și picioare”. Ambele sunt necesare, toți servesc ca și Lucrători în Lumină și nu este unul mai spiritual decât celălalt. Gunoierul care vă cară gunoiul cu iubire și prietenie este un Lucrător în Lumină.

Fiecare acțiune aparent banală din viața de zi cu zi, când este făcută cu iubire este o Lucrare în Lumină. Să știți că, de fapt, voi nu vă serviți decât propriul vostru Sine, pentru că nu există ”alții”. Dați drumul la orice concept pe care s-ar putea să-l mai dețineți în ceea ce privește convingerea că numai cei care predau, vindecă sau canalizează sunt Lucrători în Lumină. Iubirea Necondiționată este necesar a fi trăită la toate nivelele – asta este ceea ce ați venit să învățați pe Pământ.

Examinați și eliberați orice concepte rămase pe care s-ar putea să le mai dețineți în ceea ce privește iubirea. Acest lucru este ușor de făcut dacă vă amintiți că iubirea necondiționată este pur și simplu activitatea care curge din conștiința lui UNU și apoi examinați-vă sistemul de credință prin acest standard. Nu este necesar să cunoașteți toate cum-urile și de ce-urile, este necesar ca doar să trăiți fiecare moment de zi cu zi dintr-o stare de unime și conectare și în curând aceasta va fi starea voastră de conștiință atinsă.

Sunt cei care sunt esența iubirii necondiționate și totuși par să nu aibă nici o cunoaștere intelectuală sau măcar vreun interes aparent în adevărul spiritual. Aceste suflete și-au atins starea lor de conștiință în viețile anterioare și acum își trăiesc pur și simplu viața din acea stare. Când adevărul devine starea voastră de conștiință, aceasta devine cine voi sunteți și nu mai există nevoia să vă gândiți măcar la ea. Aceasta este evoluția.

Învățați să nu puneți limitări sau calificative asupra iubirii și eliberați toate convingerile în ceea ce privește vrednicia voastră sau a altora de a fi iubiți. Mângâierea unui câine care nu primește prea multă atenție, deschisul ușii cuiva care are nevoie sau oferirea unui compliment sincer unui copil sau adult care are o stimă de sine scăzută, sunt acțiuni de iubire necondiționată.

Iubirea condiționată este cea cu care este lumea familiarizată. ”Această persoană nu este demnă de iubire” sau ”Dacă acționezi, te îmbraci, arăți sau te comporți într-un anumit fel, atunci te voi iubi.” Mulți, în căutarea de a fi iubiți, își predau puterea personală în schimbul așa zisei ”iubiri”. Iubirea condiționată predomină încă în relațiile de tot felul, inclusiv în majoritatea căsătoriilor.

Vine un moment în călătoria fiecărui suflet în care individul trebuie să îmbrățișeze și să înceapă să practice sensul mai înalt al Iubirii – iubirea necondiționată – sau călătoria spirituală nu poate merge mai departe pentru că iubirea necondiționată o realizare a Unimii, temelia întregului adevăr și scopul călătoriei.

Cu toții ați trecut prin experiența de a fi irascibili și dărâmați și apoi să simți o revenire când cineva pe care nici măcar nu-l cunoșteați prea bine, v-a bătut pe umăr, v-a spus câteva cuvinte calde sau pur și simplu v-a zâmbit. Aceasta este iubirea necondiționată și ea întotdeauna curge fără nici o grijă sau interes să stabilească dacă destinatarul este sau nu ”demn” sau măcar interesat.

Iubirea necondiționată devine automată după atingerea unei conștiințe a unimii și adeseori trece ne-observată până în momentul în care individul începe să-și dea seama că ”ar trebui”-urile și ”trebuie”-urile au dispărut din gândirea sa și viața de zi cu zi pare să conțină un nou sentiment de bucurie. Această stare de conștiință nouă a devenit cine voi sunteți – voi sunteți starea voastră de conștiință.

Întreaga călătorie spirituală este una de amintire a cine și ce sunteți și fiecare adevăr trăit și integrat devine starea voastră de conștiință până când nu mai aveți nevoie de practică, citit, studiu, căutare pentru că pur și simplu voi sunteți asta, ASTA sunteți voi cel viu.

Conștiința Divină este și ea nu poate fi limitată în nici un fel pentru că EA este tot ceea ce există. Mulți mai au încă convingerea că experiența umană obișnuită nu este spirituală. Tot ceea ce este ”obișnuit” este la fel de spiritual ca și lucrurile pe care societatea le-a considerat a fi ”spirituale”. Conștiința individuală interpretează aparențele exterioare, așa că pe măsură ce evoluați și începeți să înțelegeți că nimic nu este sau nu poate exista în afara lui UNU, veți începe să vedeți lumea și să aveți experiențele care reflectă acest lucru.

Vine un moment în care toate explorările și căutările trebuie să se încheie. Mulți dintre voi sunteți deja în acest punct dar nu aveți încredere în acest lucru și continuați să căutați și să căutați în afara voastră în credința că ”încă nu ați ajuns acolo”. Este momentul să trăiți adevărul. Voi știți deja ceea ce este nevoie să știți și mai multă cunoaștere intelectuală nu va schimba acest lucru. Pe măsură ce începeți să trăiți adevărul, mai mult vă este dat și vine întotdeauna când vă așteptați mai puțin. S-ar putea să tăiați gazonul sau să spălați vase când dintr-o dată un adevăr, o înțelegere, o intuiție, o idee creatoare sau ceva legat de munca voastră, interesul sau nevoia voastră vă este revelat.

Acesta este modul în care învățați să fiți învățați din interior fără nici un intermediar care să-și adauge conceptele sale despre problemă. Este momentul să treceți dincolo de a căuta mereu răspunsurile în afara voastră. Sunteți pregătiți și în stare să obțineți orice informații și răspunsuri de care aveți nevoie din interior. Singurul lucru care vă împiedică pe mulți să faceți acest lucru este credința că nu sunteți demni, spirituali sau suficient de evoluați. Atâta timp cât credeți că sunteți doar un om limitat, nu veți fi niciodată demni, spirituali sau evoluați. Gândiți-vă serios și cinstit ce convingeri mai aveți legat de cine și ce sunteți.

Răspunsurile la tot ceea ce vă preocupă zac în voi. Nu vă etichetați munca interioară ”numai pentru răspunsuri spirituale”. O conștiință care cunoaște completitudinea sinelui de a fi COMPLETITUDINEA SINELUI va începe să manifeste acest lucru în moduri care reprezintă completitudinea pentru el/ea – chirurgul nu va primi idei cum să-și repare mașina numai dacă asta este ceea ce caută. Un artist ar putea descoperi că este ghidat să picteze în moduri noi și creatoare. Un stilist pentru păr ar putea primi imagini cu stilul perfect pentru fiecare client. Un om de știință va primi intuiții pe care nu și le-ar fi imaginat niciodată dacă ar fi lucrat numai cu date științifice cunoscute deja. Răspunsurile sunt inifinite ...

Ideile pot apărea vizual și puternic, dar cel mai adesea vin pur și simplu ca o ”cunoaștere” legată de unele aspecte din viața voastră sau ceva despre care ați căutat mai multe informații. Indivizii trebuie să învețe să fie mai liniștiți dacă vor să audă acea micuță voce interioară, motiv pentru care mulți mai neagă încă însăși faptul că ar exista o ”voce micuță, liniștită”. Toți cei care își petrec fiecare zi conectați la telefoane și alte instrumente electronice nu vor auzi niciodată acea micuță voce interioară.

Toți cei care sunt serioși în legătură cu creșterea lor spirituală trebuie să învețe să fie liniștiți. Faceți-vă un obicei din a avea un timp de liniște în fiecare zi în care să nu fiți întrerupți și petreceți pur și simplu acel timp cugetând la adevăr și apoi odihniți-l pentru aproximativ 10 sau 15 minute. Acest timp nu trebuie să fie lung, doar suficient de lung ca să vă centrați și să stabiliți o conexiune conștientă cu Sinele vostru. În acest timp stabiliți-vă intențiile și alegerile, acordându-vă apoi timp ca pur și simplu să ascultați.

Rugăciunea este discuția voastră cu Dumnezeu și de multe ori este o rugă nu o rugăciune. Meditația este o receptivitate liniștită și centrată. Să nu credeți niciodată că ați eșuat dacă nu auziți nimic sau nu aveți aceleași experiențe pe care le-au avut alții, pentru că însăși faptul de a sta liniștiți și a asculta îi indică Sinelui vostru Mai Înalt că sunteți pregătiți pentru mai mult, căutând și fiind receptivi – v-ați început procesul.

Faceți-vă timp pe parcursul zilei și chiar și noaptea când vă treziți pentru a fi pur și simplu liniștiți o secundă sau două – închideți-vă ochii, focalizați-vă pe Divinitatea voastră interioară și doar ascultați.

Sunteți bine avansați pe Cale sau altfel nu ați rezona cu astfel de mesaje. Să știți asta, aveți încredere în asta, trăiți asta, credeți asta și fiți asta.

Noi suntem Grupul Arcturian 1/24/16




Sursa

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.