luni, 11 ianuarie 2016

Mesaj de la Grupul Arcturian 10 Ianuarie 2016



Prin Marilyn Raffaele

Noi, Grupul Arcturian, am dori să vă vorbim de ideea de noutate. Tot ceea ce este obișnuit pare a curge cu repeziciune în unele forme de noutate (diferite) care le provoacă multora frica de a-și pierde ceea ce putem numi ”zona lor de confort”. De-a lungul timpului chiar și cele mai neplăcute circumstanțe ale vieții de zi cu zi devin confortabile prin familiaritate. Mulți sunt pur și simplu obosiți și găsesc că este mai ușor să continue să facă ceea ce au făcut întotdeauna în modul în care au făcut-o întotdeauna. Frica de noutate poate fi foarte subtilă. Ea nu se prezintă în mod direct, ci cel mai adesea își face simțită prezența printr-un sentiment de nemulțumire și împotrivire.

Unii s-au trezit a fi forțați să accepte noutatea printr-un eveniment aparent tragic în timp ce alții sunt în stare să îmbrățișeze noutatea exterioară și interioară cu ușurință și fără prea mare efort. Fiecare individ își alege la un nivel profund lecțiile și experiențele necesare pentru evoluția sa spirituală. Pentru că cei mai mulți oameni nu sunt conștienți de acest lucru, ei, adeseori, pur și simplu se vor împotrivi atunci când se vor ivi experiențele necesare. Când un individ este pregătit spiritual pentru o nouă conștientizare sau  dezvăluire, aceasta va avea loc într-un fel sau altul, cu sau fără suport conștient.

A fi deschis la noutate este capacitatea de a observa obișnuitul și neobișnuitul dintr-o stare de conștiință mult mai evoluată. Conștiința este cea care determină imaginea exterioară, nu gândirea plină de dorințe.
Din această cauză, totul trebuie automat schimbat, pe măsură ce conștiința lumii evoluează. Mulți încep să-și amintească cine sunt și de unde vin, în timp ce alții încep să aibă experiențe de natură psihică/spirituală făcându-i să-și reevalueze credințele care au fost considerate înainte drept adevăr.

Așa cum evoluează conștiința, așa evoluează și interpretările minții și se manifestă la nivele mai înalte. Nostalgia pentru trecut și perceputa sa perfecțiune este o activitate foarte limitatoare. Publicitatea și mass-media promovează adeseori trecutul ca fiind o perioadă mai bună, una de pace și unime. Trecutul a purtat tot atât, dacă nu mai mult, întuneric și frustrare ca și prezentul, pentru că publicul larg nu a fost atât de evoluat atunci și întunericul a fost adeseori ascuns și nici măcar nu s-a vorbit vreodată despre el. Astăzi este imediat cunoscut totul prin mass-media modernă, făcând să pară că trecutul ar fi fost mai pașnic.

În acord cu această linie, am dori să discutăm o experiență cu care cei mai mulți oameni sunt foarte familiarizați – dorul. Dorul după vreo persoană, loc, circumstanță sau cale neurmată, este de fapt dorința înnăscută a Sufletului de a fi cunoscut. Dorul în sens trei dimensional, se bazează pe falsa credință a separării – ”Sunt separat/ă de persoana, locul sau situația care m-ar face complet/ă.”

Să nu vă mustrați niciodată că tânjiți după ceva, este omenesc și a fost o parte normală a vieții, viață după viață. Cu toate acestea, acum este un nou timp energetic pe Pământ, mult mai evoluat, care nu a mai fost experimentat niciodată înainte.

Poate că vedeți un cuplu fericit și începeți să simțiți o tristețe și să jinduiți să aveți și voi parte de așa ceva sau poate vedeți, admirați o altă persoană și vă doriți să aveți și voi calitățile pe care aceasta le are. Filmele și cărțile crează adesea un jind în persoanele care simt că le-ar lipsi ceva atunci când se compară cu eroii sau eroinele fictive. Mult din ceea ce este prezentat în mass-media, reprezintă jinduirile celor care crează filmele, cărțile, revistele, etc. servind la perpetuarea ideii că plenitudinea, completitudinea și fericirea pot fi obținute prin găsirea partenerului, slujbei, corpului sau talentului perfect.

Niciodată să nu vă împotriviți jinduirilor sau la orice altceva care contează, pentru că împotrivirea dă lucrurilor o putere pe care ele nu o au. Mai degrabă, pur și simplu recunoașteți ”Eu sunt întreg și complet deja, pentru că Eu Sunt.” Folosiți orice cuvinte care rezonează cu voi personal și servesc la a vă aduce în această conștientizare mai profundă. Acesta este modul în care stabiliți obiceiuri noi, vă formați din nou mintea și intrați în noi stări de conștiință.

Evoluția conduce omenirea dincolo de separare și de perceputa nevoie în ”Eu deja Sunt”. Fiți foarte conștienți de orice cuvinte atașați la ”Eu Sunt” pentru că ”Eu Sunt” poartă o puternică energie a adevărului și când rostiți sau gândiți cuvintele ”Eu Sunt”, mintea în funcționarea sa perfectă ca și cale de conștientizare, procedează la formarea lui pentru voi.

În sensul său cel mai pur, ”Eu Sunt cel ce Sunt” – Ființa Divină, completă și întreagă în toate felurile pentru că eu sunt făcut din singura substanță care există – Conștiința Divină. Cu toate acestea, aceste cuvinte reperezintă absolutul și mulți în entuziasmul lor spiritual au făcut greșeala de a încerca să trăiască absolutul înainte de a atinge starea de conștiință a acestuia. Atingerea conștiinței adevărului absolut este călătoria evolutivă. Asta este ceea pentru ce sunteți voi pregătiți acum, practicați și intrați în ea. Adevărul începe ca și o cunoaștere intelectuală, dar niciodată nu se poate manifesta în expresie până nu este realizat.

Fiți conștienți de faptul că voi creați cu fiecare cuvânt și gând aparent inocent. Noile și puternicele energii care se revarsă în aceste momente, ca ființele spirituale ce sunteți, vă îngăduie să vă manifestați foarte repede. Este timpul să acceptați și să trăiți prin această cunoaștere în loc să o considerați a fi pur și simplu o idee nerealistă și apoi să vă mirați de ce aveți probleme pe care nu le doriți în viața voastră.

În loc să spuneți ”Sunt falit, nu am prieteni sau sunt de neiubit”, schimbați în ”Eu sunt însăși substanța din care se formează toate aspectele abundenței” sau ”Eu sunt una cu tot ce are viață pentru că noi suntem cu toții în și din aceiași Conștiință Divină. Așadar, eu nu pot fi niciodată separat/ă de iubire pentru că iubirea este energia de legătură a tuturor lucrurilor în acel UNU.”

Cântăriți deseori și profund ceea ce înseamnă să fii de fapt Conștiință Divină – ”Dacă eu sunt format/ă în și din Conștiința Divină, însăși substanța a tot ceea ce este, cum ar putea fi atunci lipsa sau limitarea de orice fel altfel decât iluzorie?”

Lumea netrezită a fost întotdeauna creată dintr-un nivel de concepte bazate pe dualitate și separare și apoi predate altora de la acel nivel – ceea ce trebuie să aveți, fiți sau faceți, în scopul de a fi compleți. Crearea de la un nivel mult mai evoluat de completitudine realizată va rezulta în forme, idei și situații care reprezintă completitudinea pentru voi personal și s-ar putea să nu fie ceea ce voi cu mintea voastră limitată ați crezut că aveți nevoie, dar va fi în schimb ceva nou și mai bun.

Chiar și atunci când dorințele lor materiale ajung să se împlinească, oamenii adesori vor experimenta totuși în continuare o stare de gol și un sentiment de neîmplinire. În frustrarea lor, acești preaiubiți, adesea continuă să caute prin mijloace din ce în ce mai intense și uneori chiar violente. Deoarece atât de mulți nu înțeleg încă acest sens al dorinței de a fi Sufletul (sinele real) care caută să fie recunoscut și cunoscut, ei trec prin viață căutând mereu dar fără să găsească vreodată, în exterior.   

În mod simplu și iubitor vrem să vă amintim tuturor să fiți atenți la dorințele care pot fi și adeseori sunt, foarte subtile și trec neobservate. Unele dorințe sunt foarte inocente și nu au o putere reală (cum ar fi dorul de pace și liniște într-o casă plină de companie), dar chiar și dorințele simple pot crește și deveni serioase atunci când îi fac pe oameni să caute rezolvări în moduri care îi țin în vechea energie sau cauzează durere și suferință altora.

Voi sunteți acum într-un punct în care lesa a ajuns să fie foarte scurtă. Gânduri și acțiuni care nu au fost foarte importante în viețile anterioare sau mai devreme în aceasta, au devenit mai puternice și creative pentru că energia voastră a evoluat. Amintiți-vă că voi sunteți creatorii.

Rămâneți conștienți, având întotdeauna în vedere acțiunile și intențiile din spatele acelor acțiuni.


Noi suntem Grupul Arcturian 1/10/16


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.