sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Iubirea Necondiționată – Partea a 2-a – O Forță a Mișcării



Arcturienii

De Suzanne Lie

Iubirea Necondiționată este o forță a mișcării. Aceasta nu este o formă fizică a mișcării, deoarece mișcarea fizică este restricționată la tărâmul trei dimensional al realității. Forța de mișcare cinci dimensională este asociată cu iubirea necondiționată. ”Cum se poate asta?” întrebați voi. Pentru a răspunde la această întrebare vom defini ”mișcarea” în funcție de dimensiuni.

Mișcarea 3D = Mișcare prin timp și spațiu cu ajutorul corpului fizic pe care îl purtați. Conștiința voastră trei dimensională este conștientă de faptul că mediul înconjurător s-a schimbat în funcție de locul în care vă aflați. De asemenea, este nevoie de timp ca să vă deplasați dintr-un spațiu în altul. În mod obișnuit rezonați la o stare de conștiință a undelor beta pe perioada călătoriei voastre trei dimensionale în timp și spațiu.

Mișcarea 4D = Mișcare prin timpul/spațiul lumii astrale.”Timpul” patru dimensional este mult mai rapid decât timpul trei dimensional. S-ar putea să aveți ceea ce pare un vis sau o călătorie astrală lungă și când vă întoarceți la conștiința vaostră fizică să constatați că a durat doar câteva minute din ”timpul” vostru 3D. În mod obișnuit sunteți într-o stare de conștiință a undelor alfa pe perioada călătoriei voastre prin timpul și spațiul astral.

Mișcarea 5D = Mișcare care este liberă de orice timp și spațiu, deoarece călătoriți în tărâmul ACUM-ului lui UNU. În timp ce treceți din dimensiunea a patra în dimensiunea a cincea, veți fi probabil într-o stare de conștiință a undelor delta. Cu toate acestea, pentru a rămâne într-o stare de conștientizare a realității cinci dimensionale, va fi nevoie să puteți menține o stare de conștiință a undelor gamma.

În experimentarea voastră din ”trecut”, conștiința undelor gamma a fost foarte dificil de atins. Numai cei care au trăit departe de orașele voastre aglomerate și și-au dedicat viața dezvoltării spirituale au putut atinge o stare de conștiință a undelor gamma. Cu toate acestea, undele gamma intră acum în realitatea voastră fizică.

Atunci când experimentați conștiința undelor gamma voi sunteți liberi de tot ceea ce înseamnă timp și spațiu. Prin urmare, puteți vizita o planetă diferită, o dimensiune mai înaltă a realitățiii, o navă stelară și/sau propriul vostru sine mai înalt dimensional prin intermediul câmpului de energie a conștiinței undelor gamma.

Cu toate acestea, percepțiile conștiinței undelor gamma nu sunt legate de separare și densitate ca și în dimensiune a treia. De asemenea, ele nu sunt legate de timpul/spațiul astral al aventurilor voastre patru dimensionale.

Cu conștiința undelor gamma, cinci dimensională voi nu vă mutați dintr-un spațiu în altul și acest lucru nu vă ia nici timp. În schimb, curgeți în ACUM-ul nenumăratelor realități posibile. Dacă nu-i acordați unei ”posibile realități” atenția voastră aceasta vă va apărea ca și cum ar fi o bulă.

Această ”bulă a unei realități posibile” cinci dimensională, va deveni ”realitatea voastră” numai atunci când vă legați conștiința voastră gamma de acea realitate posibilă vagă. Modul în care voi vă ”legați” la o realitate posibilă pe care doriți să o experimentați este prin a-i trimite acelei realități iubire necondiționată.

Veți simți acea legare. Apoi, pentru a intra în acea realitate veți folosi Focul Violet al transmutării pentru a vă ajusta/transmuta conștientizarea pentru a ”deschide ușa” acelei realități. Fiți conștienți de faptul că atunci când intrați într-o experiență cinci dimensională a realității, aceasta va fi foarte diferită de percepțiile voastre trei și patru dimensionale.

Având în vedere că dimensiune a cincea nu este guvernată de timp și spațiu, acolo nu există separare între diferitele spații sau momente diferite. Veți experimenta această curgere mai înalt  dimensională mai întâi prin Inima voastră Înaltă și prin al Treilea Ochi.

Voi-ul fizic/astral – forma/conștiința voastră trei/patru dimensională – va experimenta un sentiment copleșitor de euforie și veți simți probabil cum energia Kundalini începe să vă urce pe șira spinării.  

Percepțiile voastre cinci dimensionale nu vor părea solide sau separate. De fapt, va trebui să aveți încredere că ceea ce ”credeți” că percepți este REAL în această realitate cinci dimensională.

Acesta este ACUM-ul în care depindeți de Iubirea Necondiționată pe care v-ați dat-o vouă înșivă. Dacă aveți măcar un singur gând că ”nu sunteți suficient de buni”, ”asta nu este real”, ”trebuie că sunt nebun/ă”, veți cădea instantaneu din experiența voastră.

Motivul pentru ”cădeți” din ea este pentru că aveți nevoie de rezonanța
Iubirii Necondiționate,
        Iertării Necondiționate,
                 Și a Acceptării Necondiționate a SINELUI vostru
Pentru a fi în stare să vă mențineți starea de conștiință a undelor gamma, cinci dimensională.

De asemenea, perceperea dimensiunilor mai înalte este doar primul pas. Următorul pas este să vă îngăduiți să credeți că ceea ce experimentați este REAL!

Numai atunci veți fi în stare să dați la o parte vocea bine antrenată a ego-ului care spune:

”Cine te crezi? De ce crezi că ești ”suficient de bun/ă” ca să fii în stare să experimentezi dimensiunea a cincea?”

Pentru a vă pune ego-ul pe scaunul din spate al experienței voastre va fi nevoie ca voi să:

Vă Iubiți Necondiționat sinele
      Suficient cât să ȘTIȚI că meritați această experiență

Vă Iertați Necondiționat sinele
      Suficient cât să ȘTIȚI că sunteți ”suficient de buni” pentru această experiență

Vă Acceptați Necondiționat sinele
      Suficient cât să FIȚI ființa Multidimensională care ați fost ÎNTOTDEAUNA

AMINTIȚI-VĂ că nu puteți împărtăși ceea ce nu posedați.

Din fericire puteți să:

Eliberați instrucțiunile ego-ului trei dimensional,

Îmbrățișați și accelerați stările voastre de conștiință patru dimensionale,

Vă experimentați conștiința cinci dimensională va fiind REALĂ

Portalul vostru inter-dimensional care vă conectează sinele trei dimensional cu SINELE vostru înnăscut, Multidimensional, se va deschide larg.

Cu acest portal deschis și curgând liber, veți fi în stare să trăiți în curgerea:
    IUBIRII Necondiționate a sinelui vostru,
         IERTĂRII Necondiționate a sinelui vostru,
             ACCEPTĂRII Necondiționate a sinelui vostru.

Apoi, puteți FI pe deplin SINELE vostru.

Vă rugăm să vă aduceți aminte de promisiunea pe care ați făcut-o înainte de a vă naște de a ancora acest portal în Pământ pentru a împărtăși acest câmp de energie în continuă expansiune cu Gaia.


Binecuvântări, Arcturienii.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.