joi, 14 ianuarie 2016

Interviu cu Steve Beckow – Partea a Doua – Aprinderea în Corp de Lumină



Punctul de Aprindere în Corpul de Lumină
Arcturienii

Interviu acordat în data de 7 Decembrie 2015 la emisiunea O Oră cu un Înger
Dr. Suzanne Lie – Invitat, Canal pentru Arcturieni
Steve Beckow – Gazdă, In Light Radio

SB: Ok. Aș dori acum să încercăm să creștem înțelegerea noastră asupra aspectelor graduale și subite ale ascensiunii. Așa că doresc să vă întreb dacă ceea ce urmează să spun este corect sau nu. Ați vorbit despre transmutare ”pentru a începe procesul transmutării” și oricând vorbim despre proces, acest lucru sugerează o desfășurare treptată.

Este corect să spun că aspectele subite ale ascensiunii sunt diferitele iluminări prin care trecem, de exemplu, că vedem lumina și energia atingând cea de-a patra chakră, experiența împlinirii Kundalini și conștientizării lui Dumnezeu și Kundalini ajungând în cea de-a șaptea chakră, deschiderea permanentă a inimii care apare atunci când Kundalini ajunge în inima spirituală. Este corect să spunem că acestea sunt aspectele subite ale ascensiunii și că procesul transmutării este gradual?

ARC: Ei bine, nu este tot timpul gradual, la unii oameni este instantaneu, dintr-o dată.

SB: Oh, ok. Asta-i interesant.

ARC: Și pentru că ai adus în discuție Kundalini, aici este diferit. Pentru că Kundalini este forța prin care cei care sunt legați de un construct trei dimensional pot să-și schimbe sistemul de operare într-un construct multidimensional, acum cinci dimensional. Așa că da, suntem de acord cu tine.

SB: Puteți extinde ceea ce tocmai ați spus? Pentru că am adus în discuție Kundalini ... puteți spune mai multe despre asta, vă rog?

ARC: Kundalini este într-un fel chiar voi ... în termeni umani, ar putea fi o portiță de scăpare. Este ceea ce vă permite să completați experiența de a fi legați de o realitate trei dimensională, să părăsiți nava stelară, pământul trei dimensional. Și faceți astfel prin recalibrarea conștiinței și corpului vostru fizic la o frecvență în care vă transmutați în corpul de lumină. Acum, este ca toate procesele, pe măsură ce treceți prin fiecare chakră, fiecare zonă, există ”da, un lucru nou și da, ceva nou. Și da, încă ceva nou”. Și, acolo... este un punct de aprindere.

Acum... sunt... bine, acum voi spune asta pentru că am trecut prin acel punct de aprindere de câteva ori. Am trecut printr-un punct de aprindere când am început să merg în corpul de lumină și m-am oprit deoarece știam că voi pleca și nu sunt încă pregătită să plec.

SB: Deci vrei să spui că vei pleca atunci când intri în corpul tău de lumină?

ARC: Când îmi activez pe deplin corpul de lumină, voi rezona cu realitatea trei dimensională. Încă voi putea fi aici dacă vreau,  pentru că atunci voi fi multidimensională. Dar numai oamenii cu abilități spirituale mă vor putea vedea. Acum, nu sunt ... vreau să scot afară partea de ”eu”. UNUL. Nu sunt doar eu, suntem toți.

SB: Toți.

ARC: Toți. Și toți vor vedea acel proces. Este ca fiecare proces prin care treci, precum urcarea chakră cu chakră este un proces, proces, proces. Dar în acel moment al împlinirii, phew - este împlinit!

SB: Acum, acel moment al împlinirii este ceea ce eu numesc ”Sahaja Samadi”, este deschiderea permanentă a inimii și intrarea oficială în ascensiune.

ARC: Da. Noi am spune că este aprinderea în corpul de lumină. Au fost maeștrii ascensionați care, așa ca Saint Germaine, Amora, mulți dintre ei, au putut să-și adăpostească corpurile fizice acolo unde cineva putea să aibă grijă de ele. Și se aprindeau în corpul de lumină și se mișcau prin frecvențele mai înalte.

Este asemănător cu modul în care vă păstrați voi mașina când mergeți într-o excursie. Când vă întoarceți, deschideți garajul și mașina voastră acolo. Și acest lucru se întâmplă pentru tot mai mulți dintre cei treziți, când au parte de aceste momente de intensă iluminare în care lumea fizică pare să nici nu mai fie în jurul lor. Ei se află în stări de meditație foarte profunde.

Și atunci ei pot alege să revină în corpurile lor fizice deoarece nu și-au împlinit încă ceea ce au ales să împlinească când și-au luat o formă fizică, sau pentru că se întorc pentru Gaia.

Acum, vrem cu toții să știți că galacticii, celeștii, ființele mai înalt dimensionale gândesc în termeni de ascensiune planetară. Ascensiunea personală este, a fost doar încălzirea. Au fost timpuri în care au existat ființe, persoane, care au trecut printr-o ascensiune personală. Și, apoi, ei au devenit Zei și au fost venerați. Și, destul de mult din ceea ce ei au spus a fost distorsionat.

SB: Corect.

ARC: Și acest lucru nu a ajutat la ascensiunea planetei deoarece a creat și mai multă separare. Această persoană, acest grup este separat de acest grup care onorează această ființă ascensionată, și un alt grup onorează o altă ființă ascensionată. Apoi, grupurile se războiesc între ele. Nu. Deci, singurul mod prin care o putem elibera pe Gaia, deoarece Gaia și-a finalizat experiența ca planetă trei dimensională, este ca întreaga planetă, întregul corp planetar, să meargă mai departe în frecvența mai înaltă. Și frecvențele mai joase vor rămâne pentru cei care, precum astralul de jos care nu va fi asociat cu Gaia, și, în cele din urmă, va dispărea.

SB: Bine. Acum, îmi pare rău dar mă voi învârti puțin în jurul acestei probleme.

ARC: Este în regulă, să ne învârtim în jur este în regulă.

SB: Bine, nu vreau să pierd ocazia de a extinde unele lucruri pe care le-ați spus. Pare să sugerați că activarea kundalini și calea kundalini este doar un mod de a ascensiona. Este corect acest lucru?

ARC: Nu este exact ceea ce am spus. Am spus că este trapa de evadare. Cei care sunt pregătiți să-și ascensioneze corpurile, ar putea ca, pur și simplu, să moară sau ar putea să-și transmute corpurile permițându-i energiei Kundalini să se ridice în sus și să se transmute în corpuri de lumină. Acum, ar putea rămâne încă pe Pământ deoarece sunt multidimensionali. Multidimensional înseamnă că nu trebuie să renunțați la frecvențele mai joase.

Dar oamenii pot percepe doar ceea ce este corelat la starea lor de conștiință. Așa că, oamenii care au doar o percepție trei dimensională nu vor vedea acel corp de lumină. Doar oamenii care își pot accesa conștiința cinci dimensională și percepția cinci dimensională, vor fi în stare să-l perceapă.

Există, de fapt, câteva corpuri de lumină, ființe mai înalte, care umblă pe Pământ chiar acum, dar nu sunt percepute în mod obișnuit de ceilalți.

SB: Acesta este și cazul multor galactici care sunt într-un corp dar nu sunt percepuți de ceilalți?

ARC: Ei ... mica componentă a lor pe care o pun în actualul vehicul pământesc este percepută ca un vehicul pământesc. Dar aura lor, care este patru, cinci sau șase, sau chiar mai înalt dimensională, este de neperceput pentru cei care nu sunt capabili să-și calibreze propria lor conștiință, deoarece voi puteți percepe doar ceea ce este la nivelul stării voastre de conștiință. Așa că, odată ce conștiința cuiva a trecut în conștiința multidimensională, va putea percepe.

Acum, adeseori – bravii noștri războinici care-și iau vehicule pământești – nu-și activează acele componente ale lor deoarece ei au venit pe Gaia pentru a-și aduce propria lor contribuție la ascensiunea planetară. Și în timpul meditației și deseori în timpul somnului, ei se vor întoarce. Dar dacă are loc o prea mare întoarcere, atunci conștiința lor fizică poate scădea deoarece li se face prea tare dor de casă. Înțelegi ce spunem?

SB: Oh da, înțeleg. Mi se pare, doar din propria mea experiență de aici, că celeștii lucrează cu noi, lucrătorii luminii pentru a ne face să gustăm puțin, să ne facem o idee despre cum va fi ascensiunea. Dar ei temperează sau trunchiază sau diminuează experiența. Este corect?

ARC: Ei bine, dacă cineva este într-o stare înaltă de conștiință, poate percepe gloria precum și frecvența unui Înger atât cât poate percepe. Dacă persoana este complet închisă, nici măcar nu va vedea Îngerul. Îngerul ar putea să-l bată pe umăr și nici nu ar ști. Și, pe măsură ce crește în frecvență, va putea simți aura. Acel ”Oh, wow, ce-i asta ... oh, ce este acest sentiment minunat?” Dar s-ar putea să nu știe dacă este un Înger sau un galactic.

SB: Nu mă refeream chiar la acest lucru. Ceea ce sugerez este că, în acest moment, audiența noastră este în cea mai mare parte formată din lucrători în lumină și adeseori din cei care arată calea. Și mi se pare că unul din modurile în care celeștii lucrează cu noi este prin a ne oferi unele previzualizări sau secvențe sau avertizări despre cum va fi ascensiunea; și că aceste experiențe sunt cumva trunchiate.

De exemplu, am avut o experimentare a dimensiunii a șaptea acum câțiva ani, dar nu a fost nici o beatitudine. În alte ocazii, Kundalini s-a împlinit dar n-a fost nici o conștientizare divină. Deci este ca și cum primesc părți sau simțiri ale ei. Presupun că acest lucru se poate întâmpla și cu alți lucrători în lumină. Ați putea vorbi puțin despre acest lucru?

ARC: Da, noi o numit punerea puzzel-ului laolaltă ... piesele de puzzle. Și acum, amintește-ți că cineva este conștient că primește ceea ce a ales, un corp pentru a împlini o anumită misiune. Și este dedicat rămânerii în acel corp atât de mult cât este posibil pentru el. Acum, câteodată ei sunt prinși și cineva îi omoară. Și acest lucru s-a întâmplat de prea multe ori. Dar ei nu suferă; pleacă instantaneu și merg acasă.

Bine, acum spune exact ce anume vrei să știi prin întrebarea ta?

SB: Sigur. A fost puțin derutantă pentru mine acea ocazie deoarece am avut o experiență ca la carte de împlinire a energiei Kundalini, dar aceasta nu a adus cu ea realizarea divină așa cum se întâmplă în mod obișnuit.

ARC: Am numi acestea avanpremiere și atracții ce vor urma.

SB: Exact la asta mă gândeam.

ARC: Deci, ca aici, vedem că chiar ai nevoie de ceva, uite ia asta.

SB: (Râde) Da.

ARC: Cum te-ai duce la o stație de benzină celestă pentru a-ți face plinul.

SB: Dacă mai este cineva care are aceste avanpremiere, în plus, eu am trecut printr-un proces în ultima lună sau două luni... nu-mi mai amintesc de cât timp... am trecut de la iubire transformatoare, la fericire, la extaz și apoi chiar am avut o experiență a ceva ce numesc exaltare. A fost aceasta un fel de avanpremieră a întregului proces de ascensiune?
ARC: Bine, sunt două feluri de răspunsuri: pentru tine, da. Partea frumoasă este că, Gaia este o planetă foarte, foarte diversă. Foarte puține planete sunt atât de diverse ca și Gaia. Așa că, diversitatea locuitorilor ei se potrivește cu diversitatea planetei. Așa că, va fi și o mare diversitate a ascensiunii.

Acum, grupurile cu tipare energetice similare se vor aduna din ce în ce mai mult împreună deoarece conștiința unității este foarte importantă. Și cel mai important lucru este că aceste grupuri cu căi similare, este doar un cuvânt. Este calea un cuvânt pentru tine?

SB: Da.

ARC: Oameni cu o cale similară, din perspectiva noastră, sunt cei care pretindeți că priviți în jos la planetă și spuneți:  ”Aceasta servește ca și o cale, aceea servește ca o cale, cealaltă servește ca o cale” și încep să se strângă de pe tot cuprinsul Pământului. Și atunci, pe măsură ce aceste grupuri devin tot mai dedicate unei esențe a planetei, începe schimbarea așa cum este expresia lor multidimensională, mai înalt dimensională.

Ei se vor expansiona în tiparul lor energetic și vor începe să se suprapună și să intregreze unii cu ceilalți. Și astfel, pe măsură ce Gaia este destul de bine acoperită cu toate aceste grupuri minunate care au fuzionat în cadrul grupului și au fuzionat cu toate celelate grupuri și au afișat un plan de grevă, ca să ne exprimăm astfel, pentru ca această transmutare să fie pe tot cuprinsul planetei. Are sens?

SB: Are și poate că pot interveni aici. Pentru că am observat destul de recent că am avut această presupunere că exista mai mult sau mai puțin un mic grup central. Și atunci toți ceilalți urmau cumva acel centru. Și am descoperit grupuri și grupuri care erau pe deplin dezvoltate.

ARC: Da.

SB: ...și nu este cunoscut celuilalt grup. Și ei lucrează la distanță și au oameni care participă în conversații și noi – să spunem, grupul meu – nu-i cunoaște, nu aveam nici o idee că sunt atât de bine dezvoltați în discuțiile lor. Poți vorbi despre asta? Realizez că tocmai ai vorbit despre asta.

ARC: Cu iubire vom răspunde și vom extinde acest subiect.

SB: Oh, vă rog, puteți?

ARC: Deoarece oamenii lui Gaia muncesc pe calea lor în această primă parte în grupuri; ei încă trebuie să fie... trebuie să amintim tuturor grupurilor că Gaia este o planetă cu liber arbitru. Și dacă doriți să trăiți pe o planetă pe care întunericul nu există atunci responsabilitatea este a tuturor locuitorilor de pe planetă să trimită iubirea necondiționată, focul violet, ritualurile sacre, toate lucrurile minunate potrivite; și astfel, fiecare din acele grupuri, toate se adună în jurul unei anumite modalități despre care puteți crede: ”Oh, privește, tocmai ne-am întâlnit”. Nu, nu, nu.

Grupurile care sunt create sunt grupuri care deja erau grupuri în frecvențele mai înalte și s-au regăsit . Vezi diferența în asta?

SB: Da, o văd.

ARC: Da, bine. Atunci este ca și cum ”Oh, ești tu, ești tu. Oh, privește asta”. Bine, prin urmare totul este o unitate a scopului, o unitate a conștiinței, o unitate... un profund sentiment al unității în interiorul acelui grup. Și astfel, acolo unde pe Pământ era doar o dezordine împrăștiată peste tot, sunt unii oameni care sunt spirituali și se adună în grupuri cu mentalitate comună și iubire comună. Și fiecare dintre aceste grupuri se expansionează. Și când fiecare dintre aceste grupuri se expansionează în sus, ele se suprapun pentru a acoperi întreaga suprafață a lui Gaia. Înțelegi ce spunem?
SB: Înțeleg. Încerc să-mi imaginez cum se va întâmpla asta. Cu siguranță că va fi un eveniment minunat atunci când se va întâmpla.

ARC: Va fi un eveniment minunat. Acela va fi ”momentul”. Dar nu este vorba chiar despre un moment, este vorba despre frecvență. Este frecvența în care toate aceste grupuri se amestecă în Unul, lucru care va crea o cantitate suficientă de combustibil pentru a o aprinde pe Gaia în expresia ei cinci dimensională.

SB: Credeam că ea este în expresia ei cinci dimensională.

ARC: Ea este întotdeauna în expresia ei mai înaltă. Totul începe în înalt. Așa că atunci când spunem Gaia, vorbim despre Gaia trei-patru dimensională. Deci, nu este vorba despre faptul că oamenii vor merge într-o dimensiune mai înaltă, ci că oamenii se întorc la propria lor frecvență și dimensionalitate înnăscută.

SB: Realizez că eu încă vorbesc despre ascensiunea personală și voi ne-ați încurajat să trecem dincolo de aceasta.

ARC: Da, noi îi încurajăm pe toți să treacă dincolo de asta. Deoarece nu există suficientă putere individuală pentru a vindeca marile daune care au fost aduse acestei planete și a se extinde peste întunericul care încă există pe această planetă. Gaia va fi eliberată în unitatea luminii.

SB: În regulă, atunci să vorbim mai multe despre intrarea în această unitate a luminii. Vor fi oameni care s-au adunat în jurul unor noțiuni cum ar fi energia, vor fi oameni care s-au adunat în jurul noțiunii de conștiință, vor fi oameni care s-au adunat în jurul unor concepte devoționale. Vor fi oameni care meditează. Cum se vor strânge împreună? Cum se va întâmpla acest lucru?

ARC: Ei bine, o marea parte a modului prin care se vor aduna... dar înțelegi asta? Încearcă să nu gândești trei dimensional. Gândește-te la întreaga planetă în loc de această locație, acea locație, cealaltă locație. Și care este lucrul care se află pe toată planeta și este gratis? Internetul. Deci, pe măsură ce aceste grupuri se adună, cum este Suzanne, ea are oameni din întreaga lume în grupul ei. Fac parte din grup dar sunt peste tot prin lume.

Toți oamenii care au grupuri, au – majoritatea, dacă sunt pe internet – vor avea grupuri care se vor trage din diferite locații. Și acesta este acea parte de amestecare care permite fiecărui grup să se întrepătrundă, suprapună.

Acum, noi înțelegem că tu gândești trei dimensional – este ca o imagine a acestui grup și ei toți sunt împreună și acel grup și ei sunt toți împreună și apoi celălalt grup și se tot măresc și se suprapun. Bine, dar nu este așa de simplu deoarece grupurile sunt în locuri mici.

Grupurile sunt mai mari prin intermediul internetului astfel încât să poată aduce mulți, mulți oameni. Și astfel, sunt grupuri care sunt deja suprapuse. Și astfel, când am arătat ultima imagine a unui grup care devine tot mai mare și se suprapune, acesta este limbajul luminii, un mod vizual de a explica ceea ce spunem.

Acum avansăm conceptul, odată ce cel inițial este înțeles, să spunem că aceste grupuri nu sunt legate prin zone mici. Unele sunt, altele nu. Multe sunt prin intermediul internetului și astfel, ele acoperă multe zone diferite ale planetei în același timp.

SB: Bine. Imediat ce un grup întâlnește un alt grup este generată o activitate extraordinară. Există o corespondență care merge înainte și înapoi și oamenii încearcă să se tragă unii pe alții în realitatea lor.
ARC: În starea de conștiință a ascensiunii planetare, nimeni nu vrea să tragă pe nimeni în realitatea sa. Pentru că ei nu se gândesc la realitatea lor, ei se gândesc la realitatea Pământului și asta este ceea ce crează unitatea conștiinței. Nu este vorba despre câștigul personal.

SB: Sunt 100%. de acord cu voi Doar că sunt unii oameni, atunci când cineva realizează un contact, vreau să zic că tocmai mi s-a întâmplat mie ieri când m-am conectat cu o persoană care avea propriul său grup și imediat a început să-mi ceară respect, să-mi ceară să mă supun ei, și a fost foarte neplăcut și m-am retras. Am dat înapoi.

ARC: Da, absolut.

SB: Deci puteți vorbi despre asta? Cu alte cuvinte, când se reunesc grupurile lucrătorilor în lumină, dacă există un grup care încă se află în acel loc al nevoii de a fi buricul pământului sau orice altceva. Ce facem?

ARC: Am defini asta aproape ca... puricele de pe câine. Ei încearcă să facă ceva forțat. Și așa cum știi, așa cum știm cu toții, acest proces, în special tu... pentru că amândoi sunteți pe planetă de mult timp. Și amândoi ați fost pe planetă atunci când a fost foarte, foarte, foarte întunecată.

Amândoi ați fost pe planetă în timpul evenimentului din 9/11, mult, mult întuneric a ieșit la suprafață chiar până la sfârșitul celui de-al doilea război mondial. Și acesta este momentul în care a cerut Gaia ajutor. Deoarece putea vedea mai multe războaie venind și nu mai putea supraviețui unui alt război mondial. Astfel, acesta este momentul în care întregul plan al jocului s-a schimbat, cu generația ”baby boomer”, a exploziei demografice, ca să spunem așa.

Deoarece aceea a fost prima generație care a devenit adultă și... cu această gândire în termeni de conștiință planetară.

SB: Sentimentull de națiune, sentimentul de a dori să schimbăm lumea ca să spunem așa.

ARC: Și când cineva încearcă să ia de la altcineva sau să ia lucrurile altuia, aceasta nu este conștiința planetară. Asta este ”Vreau asta de la tine. Eu, ca persoană, vreau asta de la tine ca persoană ca să pot pretinde că sunt o persoană mai puternică decât tine”. Bine, toate acestea, din acest motiv am înțeles că nu putem vorbi despre conștiința personală, deoarece sunt prea mulți oameni, mă refer la ascensiunea personală, care sunt legați de această realitate. Și trebuie să le schimbăm conștiința în termeni de ”Suntem o planetă și trebuie să creăm această ascensiune ca o singură ființă”.

SB: Corect. Bine. Cu toate acestea, când ne întâlnim, o anumită cantitate din acest ”tras-încoace-încolo”, (se referă la un concurs în care două echipe trag de capetele opuse ale unei frânghii până când una o trage pe cealaltă de partea ei n.t.) această... încercare de a trage pe unii oameni în sfera de influență a altcuiva sau orice altceva se întâmplă, cum am putea să ne raportăm la asta ca și lucrători în lumină?

ARC: Ca lucrători în lumină, modul în care ne raportăm la astfel de situații este prin a le trimite iubire necondiționată, focul violet și îi eliberăm. Trimiteți-le iubire necondiționată și focul violet.

SB: În regulă. Dar, presupunând că suntem la o conferință sau la un congres și se întâmplă acest lucru, iar o parte a rezultatului poate fi afectat de acest lucru. Cum... modul în care gestionăm situația este la fel cum tocmai ați spus, le trimitem iubire necondiționată și focul violet?

ARC: Aha. Acum, să ne întoarcem din nou la o stare de conștiință multidimensională. Din starea de conștiință trei dimensională există acea diversitate și separare. Acest grup vrea asta iar celălalt grup vrea ailaltă. Acum, dacă ești acolo ca ființă fizică, atunci trebuie să gestionezi acest lucru într-o manieră fizică, cum ar fi scoaterea lor afară sau altceva.
Cu toate astea, dacă vă aflați în acest consiliu, în această activitate, pe deplin conectați la sinele vostru multidimensional, atunci știți că îl puteți chema pe arhanghelul Mihail. Îl puteți chema pe Saint Germain. Îi puteți chema pe Arcturieni. Îi puteți chema pe Pleiadeeni, puteți chema toate aceste ființe înalt dimensionale care vor veni în acea realitate și o vor schimba. Și... modul în care va fi schimbată pentru cineva conștient, acela va vedea, ”bine... nu există greșeli și nu există accidente”. Această persoană este o voce a unui grup și dacă întreaga planetă este pregătită să ascensioneze, atunci nu puteți ignora vocea niciunui grup.

Acum, dacă ei sunt doar forțe ale întunericului, atunci veți fi surprinși cât de mult pot fi ei opriți de iubirea necondiționată și de arderea focului violet, precum și de compasiune. Compasiunea este foarte importantă pentru că, compasiunea începe să le spargă programările. Și agresorii sunt cele mai mari victime deoarece ei toți au trebuit să treacă prin evenimente oribile în copilăria lor pentru a fi aduși în acea conștientizare întunecată.

Și în interiorul lor există acel sâmbure de lumină. Aducând îngerii și maeștrii ascensionați și înconjurându-i cu iubirea necondiționată și focul violet, cei întunecați vor deveni atât de inconfortabili încât fie vor găsi vreun motiv ca să plece, fie vor începe să se schimbe în interiorul lor. Și dacă apare ceva la nivel de tratat care pare a fi un dezastru, atunci acel lucru era menit să se întâmple pentru a atrage atenția asupra unei realități mai mari.

SB: Hmm. Bine. Acum mai avem 7 minute și mai este un subiect în care mi-aș dori să intru deoarece ne va afecta pe noi toți. Și este: mergem împreună foarte bine, ne adaptăm energiilor și ne privim cum trecem prin anumite experiențe și ne adaptăm și asimilăm asta și integrăm cealaltă și, dintr-o dată, apare Revalul și ”Oh Doamne, acum trebuie să decidem cum să trimitem acești bani acolo și trebuie să privim cum facem aceste tranzacții bancare și avem tot felul de griji în fața noastră și dintr-o dată viața a devenit foarte complicată, foarte rapidă și nu mai avem timp să ne gândim la nivelele energetice și ce ai tu”. Ce facem atunci?

ARC: Acesta este motivul pentru care nu a avut loc Revalul.

SB: Bine. Poți explicita asta puțin te rog?

ARC: Banii Reval nu vor ajuta la nimic. Banii sunt ceea ce întunericul a folosit pentru a crea mai mult întuneric. Iubirea este răspunsul. Dacă în unele stări de conștiință ființele de pe Pământ se adună în acea stare în care au acel grad de iubire, probabil că nu vor avea nevoie de bani deoarece acel grad de iubire îi va aduce probabil în dimensiunea a cincea unde banii nu există. Așa că revalul este probabil foarte periculos pentru ascensiune. Ar fi o mare distragere a atenției.

Și această ascensiune este alegerea colectivă a oamenilor de pe Gaia. Până acum, alegerea colectivă a fost: ”nu, banii nu ne vor rezolva problemele. Iubirea ne va vindeca realitatea”.

SB: Bine, desigur, dar sunt foarte mulți oameni care se scufundă sub datorii, nu-și pot găsi slujbe și toate astea...

ARC: Ei bine, unul din primele lucruri care se vor întâmpla pe măsură ce planeta intră în frecvențele mai înalte ale luminii, este că acele lucruri se vor rezolva și vor fi rezolvate deoarece oamenii vor avea o stare mai înaltă a conștiinței.

Nu te gândi nici o clipă că atunci când oamenii au bani, ei îi vor cheltui pentru a-i ajuta pe alții. Uită-te la lumea de până acum. Cât de mulți oameni bogați și-au folosit banii pentru a-i ajuta pe ceilalți? Unii au făcut-o. Dar este un procent foarte mic.
SB: Hmm. Oh Doamne, devine din ce în ce mai complicat. Zap spunea astăzi că Revalul a fost semnat și este aici și apoi voi sugerați că nu se va întâmpla prea curând.

ARC: Ei bine, acest lucru s-a anunțat pe internet acum câțiva ani.

SB: Da. Bine.

ARC: Da, așa e.

SB: Uh, huh. Bine.

ARC: Este vorba despre câmpul energetic. Trebuie să fie un câmp energetic în care să fie o majoritate de împărtășire și iubire. Toate războaiele s-au purtat pentru bani.

SB: Da.

ARC: Toate războaiele s-au purtat pentru bani.

SB: Ei bine, aud ceea ce tocmai ai spus dar, totuși, la un moment dat revalul tot trebuie să vină sau orice altceva care să ne facă să ne mutăm focalizarea din realitatea noastră interioară și să o punem în realitatea exterioară. Și, ce facem atunci, în termeni de menținere a direcției noastre pentru ascensiunea noastră și contribuția la ascensiunea planetară? Ce facem când apare o necesitate de a ne muta atenția din realitatea interioară și să o punem în realitatea exterioară?

ARC: Oh, niciodată nu există necesitatea de a muta atenția din realitatea interioară. Realitatea interioară are nevoie să se expansioneze pentru a cuprinde realitatea exterioară. Realitatea interioară este locul în care sinele vostru adevărat multidimensional există. Realitatea voastră interioară este portalul vostru care este deschis spre frecvențele voastre mai înalte. Realitatea interioară... nu ne-am dori niciodată ca realitatea interioară să se închidă. Vrem ca acea realitate interioară să treacă dincolo de acea limitare trei dimensională percepută că există o realitate interioară și una exterioară. Există realitate.

SB: Bine. Dar vor fi unii oameni care vor spune ”Uite în San Bernardino a avut loc o super ședință foto”... și trebuie să-ți muți atenția din realitatea interioară și să o îndrepți spre aceste evenimente exterioare.

Eu nu fac asta pentru că îmi spun ”Nu. Aceștia sunt Iluminati care vor ca eu să fac asta”.

ARC: Absolut. Absolut. Asta este provocarea. Absolut. Și dacă îți muți conștientizarea din realitatea interioară, nu o scoți afară, o expansionezi și tu, tu știi, chemi îngerii.

Sue Lie: Ei bine, voi spune o poveste, foarte scurtă. Lucram în Santa Monica și era acolo cineva care a pierdut controlul asupra mașinii și a luat-o în jos pe strada care era ca o fermă și a ucis câțiva oameni, inclusiv copii.

Asta a fost într-una din zilele în care nu eram la birou. În următoarea zi mă aflam în biroul meu și m-am plimbat prin acel loc așteptându-mă să simt cea mai oribilă energie. Dar era plină cu îngeri. Cerul din acea zonă era plin de îngeri. Și tot ce am simțit a fost iubire.

SB: Și ce ai dedus din asta Sue? Că era plin cu Îngeri și...

SL: Am dedus că toți acești oameni au fost luați de îngeri. Din perspectiva trei dimensională a fost ceva oribil. Dar nu știu, aș fi de acord dacă m-ar lua cineva cu îngerii... aș putea s-o fac. Este în regulă. Aș merge.

SB: (râde) ”Aș merge”

SL: Aș merge, aș merge cu îngerii. Desigur, tot timpul suntem împreună cu îngerii. Tot timpul. Doar că uităm acest lucru pentru că suntem legați de toate aceste lucruri 3D. Dar îngerii sunt întotdeauna cu noi. Întotdeauna. Și galacticii sunt întotdeauna cu noi și navele care se află în recunoaștere sunt întotdeauna cu noi. Suntem atât de protejați, suntem atât de îngrijiți. Sunt atât de multe lucruri minunate care se întâmplă și pentru care doar trebuie să ne deschidem ochii pentru a vedea. Trebuie să privim în sus.

Este aproape ca la oamenii din antichitate. Ei priveau în jos pentru a găsi ajutor, dar apoi s-au uitat în sus. Când privești în sus, când... privești în sus spre frecvențele mai înalte. Și frecvențele mai înalte sunt pline de lumină și iubire.

SB: Din păcate nu mai avem timp. Mi-ar plăcea să continuăm dar... au Arcturienii vreun comentariu final pe care ar dori să-l facă?

ARC: Binecuvântări tuturor, fiecăruia. Sunteți toți în acum-ul frumosului Unu pe care îl creați.

SB: Mulțumesc. Sue ai vreun comentariu final? Bineînțeles că îți mulțumesc pentru că ai venit și i-ai ținut locul lui Linda care se recuperează în urma operației. Îți mulțumesc foarte mult.

SL: Și eu îți mulțumesc foarte mult. Trimit binecuvântări spre Linda pentru recuperarea ei. Sper că m-am descurcat bine în absența ei. Și mulțumesc foarte mult pentru că m-ai invitat Steve. Apreciez și mulțumesc tuturor celor care ascultă sau vor asculta.

SB: Și eu sper că vei continua să te bucuri de vacanța în care încă te afli. Mulțumesc pentru că ai întrerupt-o și ai venit la această emisiune.

Canalizat de Dr. Suzanne Lie



Traducere Nora Trifan și Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.