marți, 26 ianuarie 2016

În Dig a Apărut o Spărtură – Consiliul


De Ronald Head

În dig a apărut o spărtură. Și nu este acolo nici un băiețel care să-și pună degetul în gaură până vine ajutorul.

Până nu demult asta a fost o poveste pentru copii. Nu mai este citită atât de des, dar ea se aplică situației în care se află lumea voastră în acest moment. Majoritatea oamenilor sunt încă într-o binecuvântată inconștiență legat de ceea ce se petrece, sau poate că nu chiar atât de binecuvântată din moment ce pentru ei haosul pare copleșitor. Dar, pentru cei care citesc mesajele noastre și care au acces la ceea ce se numește acum surse alternative de informare, sunt numeroase indicii care apar în fiecare zi și care indică un flux crescând de informații noi. Pe măsură ce aceste povești continuă să se desfășoare, ele vor forma o nouă tapiserie a înțelegerii și tiparul său va arăta în curând îndelung așteptata voastră lume nouă în faza sa incipientă. Fiți atenți. Cu siguranță vă amintiți cu toții cât de rapid tind copiii să crească.  

Acum în fiecare zi sunt lansate procese tehnologice noi. Sunt făcute descoperiri noi în cerurile voastre, sub mările voastre, în Pământul vostru și în fiecare domeniu pe care îl studiați. În fiecare zi sunt revelate lucruri noi care au fost ținute multă vreme într-un secret profund. Modelele de afaceri ale vechii paradigme se prăbușesc.

Acum, puișorii de găină ai lumii voastre sunt ocupați să piuie din toți plămânii despre prăbușirea cerului în capul vostru. Și dacă au succes în eforturile lor, ceva de acest gen este posibil. Dar sunt câteva lucruri care lucrează împotriva lor.  

În primul rând, au răspândit dezinformarea pentru atât de multă vreme încât cuvintele lor sunt cu greu credibile față de cum au fost cândva. Ratingurile lor de rețea sunt în butoiul cu apă dacă le-ar măsura. În al doilea rând, ei lucrează împotriva unui val de conștiință, adoptat și răspândit de voi, susținut și amplificat de noi. Acest ultim lucru l-ați făcut posibil prin acceptarea învățăturii noastre și a energiei pe care aceasta o aduce. Ați acceptat suficient de multă vreme învățătura iubirii pentru a descoperi că este mult mai preferabilă urii și fricii. Ura și frica dau energia și puterea cuiva la ceea ce urăște și de ce se teme.

V-au fost necesare vieți pentru a vă trezi la aceste lucruri și nu veți renunța la ele acum. Să știți că lucrurile mici pe care le faceți în fiecare moment și care vă fac să vă simțiți bine, care îi ajută pe alții să se simtă bine, care fac mai frumoasă ziua sau viața cuiva, au un efect de o anvergură pe care nu o veți cunoaște niciodată. Dar fiecare din aceste acțiuni, cuvinte și gânduri ridică valul. Iar valurile înalte mătură tot din calea lor.

Acesta este un ocean de energie vast la care se adaugă în fiecare moment. Voi adăugați la el. Noi adăugăm la el. Și așa cum mulți dintre voi sunteți conștienți, cosmosul însuși adaugă val după val de energie crescândă la ceea ce vom numi evoluția Pământului, cu siguranță evoluția omenirii.

Acum este ceva în legătură cu construireac energiei. Dacă este lăsată să-și urmeze cursul ales, poate să ajungă la destinație mai degrabă pașnic, asemeni unui râu. Dar dacă întâlnește orice tip de blocaj, se va aduna până când depășește acel blocaj. Și acest lucru nu se petrece întotdeauna pașnic. Așa cum v-a spus cineva, asta nu este filozofie. Este fizică.

Sunt cei care lucrează zilnic și încearcă să vă aducă viitorul în moduri care să evite cât de mult disconfort posibil. Sunt și cei care insistă în încercarea de a opri cu orice preț valul care vine. Sugerăm că cel prudent își va alinia gândurile, rugăciunile și eforturile cu cei dintâi. A-ți ține degetul mare pe capătul furtunului de udat în grădină până acesta pleznește – ei bine, în cel mai bun caz te murdărești.

Acum, după ce am discutat toate astea, hai să spunem că ați făcut un progres cu mult mai mare decât decât ați bănui măcar. Și am vrea să subliniem că un număr foarte mare dintre voi contribuiți prin propriile voastre schimbări interioare. Acest lucru s-ar putea să vă pară neimportant, nesemnificativ. Dar acestea, prieteni dragi, sunt de departe cele mai puternice și într-adevăr cele mai necesare. Continuați. Și apoi continuați. Continuați până când lumea voastră a devenit imaginea a ceea ce voi ați visat a fi. Pentru că va deveni ceea ce voi visați să fie.


Deci, cu asta vă vom spune o zi bună într-un mod destul de brusc până când vom vorbi din nou. Binecuvântări vouă tuturor.   


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.