vineri, 15 ianuarie 2016

Credințe Inconștiente - Consiliul



De Ronald Head

Astăzi vom vorbi despre credințele inconștiente. În ultimul nostru mesaj am folosit cuvintele merita și vrednic. Am folosit cuvântul nevrednic. Asta în contextul unui discurs despre iluzia separării. Am dori să extindem acești termeni astăzi.

Înțelegem, și am afirmat că omenire este în procesul de a încheia iluzia separării. Văzut din punctul vostru de vedere, va fi evident că nu toată lumea este în același punct în acest proces. Și ideile de nevrednicie și de a nu merita sunt o ancoră inconștientă care-i ține pe mulți în locul în care se află. Ca și ideea că nu este posibil să fiți una cu divinul. Sunt și cei care, și nu puțini, se tem să realizeze acea unime. Așa că, avem aici câteva lucruri serioase de discutat.

Dacă nu puteți gândi despre voi că ați merita un lucru, nu veți fi niciodată în stare să-l aveți. Dacă cineva ar veni să vi-l ofere, veți găsi o cale să-l pierdeți. Același lucru este valabil și în cazul în care vă simțiți nevrednici. Și aproape fiecare persoană din lumea voastră a început prin a se judeca pe sine însuși, însăși ca fiind în acea stare, dacă nu de-a dreptul că este nevoie să fie pedepsit/ă. Multele secole în care aceste lucruri v-au fost predate, au avut ca rezultat faptul că ați început să credeți în ele.

Este un concept, înțeles acum pe scară largă, că divinul nu judecă. Dar înțelegerea conceptului nu garantează faptul că el este și acceptat în cel mai profund miez al cuiva. Este foarte posibil să gândim un lucru și, de fapt, să credem exact opusul. De fapt, este mai mult decât posibil, este un chiar ceva comun.

În ceea ce privește frica de a atinge unimea, sau chiar progresul, și aceasta îi trage pe mulți înapoi. Nu știți ce fel de viață vă va aduce atunci când aceste lucruri vor fi depășite. Și oamenii au fost învățați să se teamă de ceea ce nu cunosc. Și, din nou, este posibil să vă doriți ceva, dar să vă fie frică să-l obțineți.

Sunt practici care vă sunt aduse în aceste zile care vă vor ajuta să găsiți și să dezrădăcinați aceste lucruri. Ele pot fi găsite și lucrat pe ele prin rugăciuni și meditații de toate felurile. Cu toate acestea, nu este totul pierdut dacă nu practicați aceste lucruri. Va fi puțin mai dificil să le vedeți în voi înșivă.

Vedeți voi, acesta este trucul. Trebuie să știți că sunt acolo. Odată ce le găsiți, este pur și simplu suficient să fiți conștienți de ele ca să înceapă să se dizolve.

Acum, în timpul în care voi trăiți, energiile cu care lumea voastră este inundată, aduc aceste lucruri la suprafață ca voi să le vedeți și să le puteți elibera. Acelora care înțeleg acest lucru le va fi mult mai ușor decât celor care nu știu încă ce se petrece. Desigur, acesta este motivul pentru care noi continuăm să vă subliniem acest gen de lucruri.

Mai este o sugestie pe care am dori să vi-o facem, și nu este pentru prima dată când o facem, și nici nu o vedeți pentru prima dată. Dacă vă faceți o practică zilnică din a sta în tăcere și a respira lumină violet, sau poate albă și violet, prin chakra voastră coroană, în inima voastră și apoi prin tot corpul vostru, vă puteți mult scurta munca pe care o aveți de făcut. Nu este necesar să alocați mult timp acestei practici. Este bine dacă vă puteți aminti să o faceți de mai multe ori pe zi.

Mulți dintre voi acceptați faptul că sunteți pe cale să intrați într-o fază cu totul nouă a acestui proces de ascensiune. Și acest lucru este adevărat. Ar fi un șoc pentru voi să aflați că acest proces de împuternicire de sine nu se va încheia aici?


Credem că ar fi suficient pentru acum. O zi bună.


Traducere Monica Poka

Copyright © Ronald Head. Toate drepturile rezervate. Aveți dreptul să copiați și redistribuiți acest material, atâta timp cât nu-l modificați în nici un fel, conținutul rămâne complet, și să includă Copyright link: http://ronahead.com/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.