sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Are Loc o Profundă Vindecare și Integrare – Lady Quan Yin


Prin Jenny Schiltz

Salutări! Venim azi la voi cu informații importante în ceea ce privește ceea ce are loc în acest Acum. Următoarele câteva luni vor fi de o importanță crucială nu numai pentru creșterea voastră, ci și pentru planetă ca întreg. În timp ce mulți dintre voi ați sperat că lucrurile se vor liniști după Anul Nou, s-a votat ca această cursă să-și continue cursul său accelerat. Fiecare dintre voi aflat pe această cale a primit un vot și cel mai înalt aspect al vostru s-a consultat cu voi în timpul visului pentru a primi intrarea voastră. Înțelegeți că pentru fiecare persoană care fuzionează cu sufletul său, sute de persone din jurul său sunt afectate. În timp ce fiecare dintre voi vă creați propria voastră realitate, propria voastră hologramă, voi participați și la holograma colectivă. Cu cât mai multe ființe trezite participă la  hologramă, cu atât mai mult veți vedea lumea și toate ființele sale schimbându-se ca răspuns.

Fluxul de lumină al conștiinței care intră în lumea voastră va continua într-un ritm constant. Creșterea cuiva este dependentă numai de cât de repede este în stare să integreze și să folosească codurile de lumină. În timp ce fiecare dintre voi se află în diferite stadii, există tipare și ritmuri care vă vor permite să înțelegeți în grade diferite ceea ce altcineva experimentează. Acum, mai mult decât oricând, grija de sine, iubirea de sine sunt foarte importante. Pe măsură ce aceste coduri sapă adânc în sistemul vostru de credințe pentru a dezrădăcina tot ceea ce nu este în aliniere, veți descoperi că vă simțiți destul de repede epuizați. Foarte mult vă va ajuta în asimilare faptul de a avea grijă de forma voastră. Exercițiile menite să circule energia prin corpul vostru și să ajute la eliberare vor fi foarte benefice. Este imperativ și să vă asigurați că nevoile voastre nutriționale și de hidratare sunt satisfăcute. Ascultați-vă forma, care are conștiință și onorați nevoile corpului vostru pentru ca acesta să poată trece prin această perioadă cu cea mai mare ușurință posibilă. Odihna și limitarea expunerii la semnalele electronice îi vor permite corpului să se reîncarce într-un ritm mai rapid. Fiți conștienți de gândirea voastră și asigurați-vă că sunteți cel mai mare suporter al vostru, cel mai mare campion al vostru.

În acest moment multe se întâmplă în voi, pe măsură ce fiecare dintre voi încorporează tot mai mult din sufletul vostru. Toate fațadele, măștile și personalitățile care nu sunt în aliniere cu cel mai adevărat aspect al vostru vă vor fi arătate. Cum se va descurca fiecare cu asta depinde de faptul dacă persoana este pregătită pentru o schimbare adevărată, trainică. Înțelegem faptul că, să ajungeți față în față cu straturile voastre, măștile voastre nu este un proces confortabil. Mulți dintre voi v-ați creat identități și personalități care să vă ajute pe pământul mai jos vibrațional ca și o formă de protecție. Unii dintre voi ați eliminat straturi pe măsură ce v-ați trezit, dar numai ca să vă creați altele noi, punându-vă din nou într-o cutie a limitării. Acelea trebuie să cadă, sunteți în siguranță să lăsați ca toate aceste straturi de protecție pentru prețiosul vostru suflet să cadă. Ce a fost cândva protecție, acum vă împiedică să vă atingeți potențialul. Pe măsură ce acestea devin evidente, veți fi în stare să le vedeți drept ceea ce sunt; o protecție pentru sufletul vostru. Priviți-le fără să le judecați. Dați-vă seama că, deși v-ați temut să nu fiți răniți, așa cum multe suflete tandre au fost, acum sunteți pregătiți să mergeți mai departe și să umblați în puterea voastră, încrezători în capacitatea voastră de a pretinde schimbarea în toate domeniile. Trebuie să-l reduceți la tăcere pe criticul interior, cel care vă ține pe loc cu frica sau dogma că nu există loc pentru asta în lumină.

Vor fi cei care atunci când li se arată straturile și măștile nu vor fi în stare să-și înfrunte fricile și vor continua să-și păstreze fațada până când vor fi pregătiți. Nu există nici o judecată aici deoarece sufletul este în propriul său ritm și multe au fost învățate cu ajutorul măștilor deoarece acesta este un alt mod de a explora viața în formă. Unii dintre voi vă veți vedea pentru prima dată și veți privi în oglindă gâdindu-vă că v-ați pierdut pe voi înșivă și că tot ceea ce conta a devenit irelevant. Nu aceasta este situația, dragilor, asta înseamnă că pur și simplu lăsați în urmă vechiul și îmbrățișați pe cine sunteți cu adevărat. Acesta este un proces, nu ceva ce se petrece într-o clipă. Acordați-vă timp să examinați cu adevărat ceea ce ați ținut drag vouă, tot ceea ce ați crezut, tot ceea ce vi s-a spus și permiteți-i inimii voastre să vă ducă la adevărul vostru.

În acest moment multe vor fi aduse la lumină și examinate. Iertarea de sine și a altora este foarte importantă. Trebuie să vedeți fiecare moment, fiecare acțiune a voastră sau a altora ca pe o oportunitate pentru voi de a crește și a învăța. Judecata trebuie lăsată în urmă pe măsură ce începeți să vedeți sufletul în spatele fiecărei ființe de pe această planetă. A judeca pe un altul înseamnă să vă judecați pe voi înșivă, făcându-vă să aveți mai mult de eliberat. Vedeți frumusețea din toate lecțiile, toate experiențele și vă veți simți considerabil mai ușurați. Înțelegeți că și iertarea este un proces și că mulți dintre voi s-ar putea să revizitați momente pe care le-ați crezut vindecate deja. Acest lucru înseamnă că aceste emoții sunt deținute profund în straturile voastre și își așteaptă iertarea finală, astfel încât să nu mai aibă nici un impact asupra a cine voi sunteți. Amintiți-vă, voi sunteți cei care ați ales ce să aduceți la suprafață și ce nu în acum-ul vostru. În fiecare moment faceți alegerea conștientă de a vă aminti cine sunteți, amintiți-vă sufletul vostru și nu straturile pe care le-ați cuprins în această viață.

Ținându-vă într-un mare respect și cu profundă iubire,

Quan Yin


Conversație personală cu Quan Yin:

Jenny: Cu ceva timp în urmă mi-a fost arătată o găleată în mine pe care eu trebuia să o păstrez plină cu lumină aurie. Aceasta reprezenta nivelele mele de energie și eram îndemnată să mă asigur că-mi păstrez întotdeauna găleata plină. De curând mi s-a arătat acea găleată, dar ea avea o gură de scurgere de preaplin care ducea la alte găleți și am fost îndemnată să o umplu pe fiecare cât de mult pot. A fost important să mă asigur că pun pe primul loc propriile mele nevoi.

Quan Yin: Niciodată nu a fost mai important decât acum. Mulți dintre voi sunteți chemați să stabilizați energiile din jurul vostru în timp ce integrați și profundele schimbări interioare. Dacă grija de sine nu este o prioritate, s-ar putea să vă simțiți destul de epuizați. Fiecare persoană știe în mod intuitiv ce-i hrănește sufletul, iar acest lucru are o mare importanță.

Jenny: Fetița mea de 7 ani mi-a împărtășit că simte durere, o deține (când își pune mâna pe chakra inimii). Am întrebat-o că în legătură cu ce și ea stătea acolo mi-a spus că în legătură cu totul. Copiii care nu o lasă să se joace la școală, băiatul care i-a spus că a făcut o pasiune pentru ea dar a mințit, copiii care se iau de ceilalți copii care au probleme, pentru gândacul care a fost strivit, pentru animalele care sunt abuzate și poveștile triste pe care le aude. Cum stăteam acolo ascultând, m-a izbit faptul că atât de mulți dintre noi au simțit aceste lucruri ca și copii într-o formă sau alta ... dar mulți dintre noi le-am ascuns în noi, ne-am deconectat și am crezut când ni s-a spus că suntem prea sensibili. Acest lucru m-a dus la straturi de durere care nici nu mi-am dat seam că există într-o asemenea măsură în mine.

Quan Yin: La asta mă refer atunci când spun pereți construiți pentru a vă proteja sufletul. Este o denaturare și trebuie schimbată. Să simțiți profund totul este sufletul vostru, este aspectul vostru cel mai înalt. Când cineva simte această profunzime, cum ar putea să-l rănească pe un altul? Mulți văd adevărul în aceste emoții din miezul lor și elimină filtrele care le-au ținut profund ascunse. Sunteți în siguranță acum, puteți simți așa cum ar trebui, nu sunteți singuri și sunt mulți, foarte mulți cei care își dau seama de acest adevăr.

Jenny: Cum să-mi ajut copilul cu durerea ei profundă?

Quan Yin: Învaț-o compasiunea, învaț-o iertarea și învaț-o iubirea de sine. Cu aceste trei atribute ea va continua să simtă același lucru, dar va fi în pace. Cineva simte anxietate nu pentru că simte emoțiile, ci mai degrabă pentru că le permite altora să-l facă să se simtă greșit/defect sau diferit pentru că le simte. Ea își va păstra compasiunea și prin iertare va înțelege planul mai înalt.

Jenny: Destul de puțini clienți au foslosit cuvântul ”resetare” pentru a descrie ceea ce ei simt în aceste momente. Mi se pare interesant.

Quan Yin: Da, are loc o resetare profundă. Fiecărei persoane îi este oferită oportunitatea de a schimba în ea tot ceea este nepotrivit pentru cine este, tot ceea ce nu rezonează în interior.

Jenny: Unii aud bătăi de inimă în urechea dreaptă. Ce este asta, care este scopul?

Quan Yin: Corpul lor este acordat la frecvența pământului aflat în schimbare. Nu toți vor auzi asta, dar toți sunt acordați. Le recomandăm celor care aud această bătaie de inimă, să se conecteze cu Pământul, cu Gaia, pentru a intra în comuniune cu ea și a-i simți iubirea și grația.

Sper ca întrebările și răspunsurile mele să fi ajutat la fel de mult pe cât m-au ajutat pe mine. Vă țin pe toți în cea mai înaltă lumină și cu cea mai profundă iubire. Fiți binecuvântați cu toții. Vă mulțumesc tuturor celor care ați împărtășit și susținut această muncă în timp ce facebook-ul continuă să-mi restricționeze posibilitatea de a împărtăși aceste postări. Acest lucru înseamnă mai mult decât veți ști vreodată.


Jenny


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.