miercuri, 6 ianuarie 2016

Actualizare 6 Ianuarie 2016


Deși am renunțat la aceste Actualizări, îndoindu-mă de necesitatea sau utilitatea lor, am să le reiau în măsura în care voi considera că sunt într-adevăr utile. Deci, multă lume se confruntă acum, din nou, cu un aspect mai puțin plăcut, aspectul material/financiar. Multora din cei aflați pe calea lor spirituală li se pare că apariția unui aspect pe care au crezut că l-au ”vindecat” indică un regres, o cădere, un pas înapoi, o întoarcere la punctul de plecare.

Dar NU este o întoarcere la punctul de plecare. Este doar modul în care creierul nostru ne ”traduce” ceea ce se petrece ACUM. De această dată însă nu este vorba neapărat de sentimentul lipsei sau insuficienței sau a direcționării fluxurilor de energie. Repet, este modul în care percepem ceea ce suntem ”împinși” să facem.

Este vorba despre un alt nivel, unul mai înalt, o octavă mai înaltă, care pare a începe cu aceiași temă a supraviețuirii și grijii pentru ziua de mâine. Tema care se ascunde însă sub această ”traducere” făcută de creier, este însă cu totul alta.

Este vorba despre încredere, despre puterea de a te preda, abandona fluxului, curgerii, de a da drumul. De a avea încredere că totul îți stă la dispoziție în exact momentul în care este necesar. Este o predare în Încrederea Divină că îți este asigurat absolut TOT ceea ce ai nevoie și că acest lucru nu mai constituie o ”problemă”.

Există o practică foarte bună, pe care am folosit-o și eu și care a dat rezultate extraordinare. În ce constă? În a pune în Mâinile lui Dumnezeu toate problemele care te frământă, indiferent de natura lor. Dacă ținem cont de faptul că Dumnezeu este Sinele nostru Cel Mai Înalt, NU ne predăm unei autorități exterioare nouă, ci celei mai înalte ”forme” a noastre însăși. Am folosit ghilimelele la formă pentru că Dumnezeu nu are nici o formă în timp ce le are pe toate.

Dacă constatați că acele ”probleme” revin, pentru că nu dispar dintr-o dată, atenționați-le că deja le-ați direcționat în altă parte și că acolo se află rezolvarea lor. Nu le oferiți găzduire în voi înșivă pentru că nu mai este cazul, nu mai au unde locui în voi. Sunt ultimele zbateri ale unor energii aflate în transformare.

Creați-vă fiecare, personal, dacă simțiți să faceți așa, o mantră potrivită fiecăruia dintre voi, cu propriile voastre cuvinte, pe care să o folosiți atunci când astfel de gânduri, situații vă încearcă. Abandonați-vă pe voi înșivă în Mâinile lui Dumnezeu, a acelui Dumnezeu care este esența noastră și care nu a fost niciodată în afara noastră.

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.