Meditații

luni, 31 august 2015

Întoarcerea pe Noul Pământ


Arcturienii

De Suzanne Lie

Preaiubiții noștri Ascendenți,
Suntem bucuroși că ați fost în stare să mențineți conștiința iubirii necondiționate în timp ce v-ați deschis Ușa către Noul Pământ. Continua SIMȚIRE a iubirii necondiționate este cea care îi asigură pe ascendenții noștri că se află în ”procesul creării Noului Pământ”.

Știm că toți veți experimenta unele momente de gândire bazate pe frică trei dimensionale, dar vrem să înțelegeți că acele momente nu sunt în nici un caz un ”eșec”. Mai degrabă ele sunt momente în care v-ați întors temporar la ”obiceiuri”.

Obiceiul este un mecanism de supraviețuire primar pe care voi l-ați creat pentru a supraviețui momentelor extrem de provocatoare ale încheierii lui Kali Yuga (ultimii 2000 de ani de realitate trei dimensională). Aceste obiceiuri nu au fost rele; ele au fost necesare. Prin urmare, nu vă judecați.

Mai degrabă, felicitați-vă. A fi conștient de vechile obiceiuri este o mare realizare, pentru că obiceiurile se ascund în inconștientul vostru și profund în mintea voastră subconștientă. Obiceiurile sunt ”mecanismele primare de supraviețuire” pe care au fost scrise toate programele comportamentale. Prin urmare, ele sunt unurile și zerourile gândirii voastre trei dimensionale. (aluzie la limbajul binar folosit în programele de calculator)

Cu toate acestea, pe măsură ce voi vă eliberați de gândirea trei dimensională, veți elibera în mod automat și programarea de bază pe care a fost fundamentată acea gândire. Pentru că v-ați eliberat de vechea programare, nu mai este nevoie să săpați adânc în trecutul vostru pentru a-l vindeca.

Acum, puteți ca pur și simplu să-l iubiți în mod liber prin puterea iubirii voastre de sine necondiționate, care este formatul de o frecvență mai înaltă a gândirii voastre multidimensionale. Într-adevăr, gândirea multidimensională este singura cale prin care voi puteți înțelege pe deplin procesul vostru de ascensiune al creării Noului Pământ.

Da, preaiubiților, pentru că voi v-ați oferit voluntar să o ajutați pe Gaia cu transmutarea Ei înapoi în SINE, voi v-ați alăturat într-un minunat experiment pe care toate multiversurile îl observă cu încurajare și iubire necondiționată.

Înainte de apariția ”timpului” multe suflete au decis să se alăture pentru a crea aventura de a fi o planetă. Unii dintre voi ați vrut să aveți experiența de a fi actualul corp al lui Gaia, care era destinat să intre în frecvențele mai joase ale polarității și separării.

Prin urmare, ați devenit membri ai Tărâmului Mineral pentru a colabora cu Elementalii patru dimensionali, Gnomii. Unii dintre voi ați vrut să fiți membri ai Tărâmului Vegetal, are urmau să lucreze în unitate cu Elementalii Silfide ale Aerului și Elementalii Ondine ale Apei pentru a înfrumuseța corpul Gaiei. Alții ați dorit să fiți raze de lumină solare și v-ați alăturat cu Elementalii Salamandre.

Unii dintre voi v-ați oferit voluntari să vă alăturați Tărâmului Plantelor sau al Animalelor, iar unii v-ați alăturat Tărâmului Uman. Timp de eoni ființele trei și patru dimensionale au trăit în cooperare, armonie și mare pace. Planeta Albastră, Pământul, a fost una dintre cele mai frumoase bijuterii din acest Univers Local.

Multe civilizații în curs de dezvoltare au vizitat-o pe Gaia pentru a experimenta frumusețea și pacea Ei. Cu toate acestea, deoarece aceste civilizații erau încă ”adolescente” în dezvoltarea lor, ele au fost de multe ori egoiste și au luat de la Gaia fără a înlocui ceea ce au luat. Ele au experimentat cu Tărâmurile lui Gaia, în special cu Tărâmul Animal, în încercarea de a crea lucrători pentru nevoile lor egoiste.

S-au dus războaie, iar draga de Gaia a fost dusă de mai multe ori decât ar dori Ea să socotească, până aproape pe punctul anihilării ei. Din nou și din nou, Gaia a trebuit să apeleze la Tărâmul Elementalilor ei patru dimensionali și la susținătorii Ei din dimensiunile mai înalte ca să o tragă de pe marginea prăpastiei.

Cu toate acestea, fiind curajoasa Ființă Planetară care Ea este, Ea și-a reconstruit în mod repetat corpul. Din fericire, Gaia s-a bucurat de ajutorul suporterilor Ei mai înalt dimensionali. Prin urmare, din nou și din nou Ea s-a întors la adevărata Ei frumusețe și splendoare. Acum, Ea și-a încheiat experiența de a fi o ființă polarizată a formei.

Gaia și-a învățat și toate lecțiile pe care expresiile trei și patru dimensionale ale SINELUI Ei au dorit să le experimenteze și ascensionează în expresia Ei cinci dimensională a Noului Pământ. Vrem să vă spunem că, voi TOȚI ați ”așteptat la rând” și ați ”semnat petiții” pentru a avea marea onoare de a vă întrupa pe Pământ în acest ”timp”.

Așa cum nici Gaia nu a avut habar cât de provocator ar putea fi un corp polarizat, mulți dintre voi cei care v-ați coborât măreața voastră esență multidimensională în actualul vostru vehicul de lut, ați fost foarte surprinși de cât de dificil este să trăiești în iluzia separării de UNUL.

Din fericire, mulți dintre voi cei care v-ați întrupat pe Gaia în timpul tranziției Ei, sunteți membri ai primei manifestări a lui Gaia și v-ați întors să O ajutați în transmutarea Ei în Noul Pământ. Prin urmare, voi ați făcut față multelor voastre provocări cu curaj și o mare dedicare față de Mama Pământ a voastră.

Mulți dintre voi ați auzit strigătul de ajutor al Gaiei în timpul Căderii Atlantidei. Atunci când ați intrat într-o formă a planetei Ei în acel moment, v-ați oferit voluntar să intrați în Ciclul Morții și Renașterii până la victoria finală a Gaiei în ceea ce privește ascensiunea Ei.

Aceia dintre voi care ați făcut marele sacrificiu de a vă coborî conștiința multidimensională într-o formă trei dimensională, sunteți ACUM întrupați sau trăiți în aura lui Gaia pentru a o ajuta în marea Ei Ascensiune Planetară.

Dragilor, voi ați fost Preoții și Preotesele Ei, războinicii Ei și creatorii Ei. Ați suferit multe vieți de războaie, sărăcie și subjugare. Din fericire, voi ați trăit și unele vieți glorioase de înțelepciune, putere și iubire. Cu toate acestea, la fel ca și Gaia, voi simțiți că ați încheiat experimentarea polarității și v-ați întrupat pentru o ultimă oară ca să o ajutați pe preaiubita voastră planetă Pământ să curgă în expresia Ei cinci dimensională.

Noi, Galacticii, dintre care mulți am deținut o întrupare pe Gaia, vă ajutăm din dimensiunile mai înalte. Noi suntem susținătorii voștri, consilierii voștri și noi suntem VOI. Da, mulți dintre noi ne-am trimis o amprentă a conștiinței noastre într-o formă trei dimensională care să fie în ”prima linie” a Ascensiunii Planetare.

Suntem bucuroși că multe dintre expresiile noastre împământate sunt treze și comunică cu noi în mod regulat. De fapt, din ce în ce mai mulți dintre voi comunică cu noi în mod continuu. Vedeți voi, ACUM noi suntem UNA cu expresiile noastre împământate – ascendenții noștri.

Dacă vreunul dintre voi simțiți că nu sunteți conectați la Sursa voastră Galactică sau Celestă, nu fiți descurajați. Fiecare dintre voi are un ”punct de aprindere” al întoarcerii la SINELE vostru, care a fost decis încă înainte de nașterea voastră.

Este posibil să nu fi ajuns la acel punct de aprindere încă sau să nu-l fi recunoscut. Această lipsă de recunoaștere a SINELUI se datorează probabil faptului că sunteți încă în strânsoarea obiceiurilor. Nu sunteți singuri. Noi suntem cu voi. De fapt, noi suntem VOI!

Suntem aici acum pentru a vă ajuta în eliberarea obiceiului separării astfel încât să vă puteți întoarce mai ușor la obiceiul vostru uitat de a fi cinci dimensionali și a trăi în unitate cu întreaga viață. Ascultați vocea tăcută care vă mângâie Inima Înaltă și percepeți viziunile Noului Pământ care clipește în cel de-al Treilea Ochi Deschis al vostru.

Polaritatea se închide și unitatea se întoarce. Timpul se încheie. Prin urmare, separarea de SINELE vostru care a fost creată de IluziaTimpului se încheie. Nu trebuie să ”faceți” nimic pentru că ”a face” este un concept trei dimensional, în timp ce ”a fi” este un concept multidimensional. Deci, tot ceea ce trebuie să ”faceți” este să FIți SINELE vostru.

Pe măsură ce vă întoarceți în mod continuu și conștient la adevăratul, Multidimensionalul vostru SINE, veți auzi din ce în ce mai bine constanta voastră comunicare cu SINELE și veți percepe frecvențele mai înalte ale realității care au fost închise percepției voastre trei dimensionale.

Este adevărat că voi creați Noul Pământ, dar deoarece timpul este o iluzie, în același timp este adevărat și faptul că vă întoarceți pe Noul Pământ. Cu toate acestea, în timp ce voi continuați obiceiul gândirii legate de timp, voi sunteți legați de percepțiile trei dimensionale.

Pe de altă parte, pe măsură ce continuați să descărcați și să vă integrați SINELE Multidimensional în viața voastră de zi cu zi, treptat, sau rapid, vă veți întoarce la gândirea voastră multidimensională. Amintiți-vă, practica aduce perfecțiunea.

De fapt, este corect să spunem că practica de a fi SINELE vostru vă va permite să vă întoarceți la acel VOI care întotdeauna a fost perfect.

-      Prin urmare, vă rugăm să închideți ochii, și să faceți o inspirație profundă și o expirație prelungă, lentă pentru a vă calibra percepțiile la SINELE vostru înnăscut, Multidimensional.
-   Continuați această respirație profundă până când simțiți cum conștiința voastră se expansionează în frecvențele mai înalte.
-       Cu ochii fizici închiși, deschideți-vă cel de-al Treilea Ochi pentru a percepe frecvențele mai înalte ale realității care se întrepătrunde cu realitatea voastră fizică.
-      Veți fi în stare să discerneți între ”dimensiunea-a-cincea-și-dincolo-de-ea” și ”dimensiunea-a-patra-și-sub-ea” prin felul în care o simțiți în Inima voastră Înaltă.

Vă rugăm să faceți acest exercițiu acum ...

Vă rugăm să practicați acest exercițiu cât de des puteți. Acordați-vă doar câteva momente de-a lungul ocupatei voastre zile pentru:

-          Închideți-vă ochii,
-          Respirați profund pentru a vedea prin cel de-al Treilea Ochi al vostru,
-          Folosiți-vă Inima Înaltă pentru a discerne
-          Pământul Trei Dimensional de Noul Pământ.

La început, s-ar putea să fie nevoie să vă închideți ochii fizici pentru a putea exclude stimulii trei dimensionali și să vedeți prin cel de-al Treilea Ochi al vostru. Frecvențele mai înalte ale realității nu sunt limitate de marginile rigide și culorile strălucitoare ale lumii fizice.

Culorile cinci dimensionale sunt cu o octavă deasupra culorilor trei/patru dimensionale. Prin urmare, ele sunt pline de mai multă lumină și au adeseori o strălucire argintie. Nu există ”margini” și limite clare în dimensiunea a cincea și dincolo de ea. Obiectele, persoanele și locurile par a se clătina, asemenea unei reflexii pe suprafața unui lac liniștit.

Din momentul în care sunteți pe deplin ”în acel lac”, mișcarea de clătinare se va reduce și va deveni ”normală”. Prin urmare, dacă vedeți culori unice, oscilante de o formă necunoscută, cel mai probabil percepeți Noul Pământ.

Dacă ați fost o persoană oarbă toată viața și ați suferit o intervenție chirurgicală care brusc v-a redat în totalitate vederea, veți vedea lumea din jurul vostru, dar nu veți avea nici o conexiune neuronală în creier pentru a putea identifica ceea ce vedeți. 

În același fel, voi ați petrecut nenumărate vieți pe Gaia în care v-ați întors în dimensiunea a patra numai când ați murit, ați dormit sau în meditațiile profunde. Prin urmare, v-ați uitat conexiunea neuronală la Mintea voastră Multidimensională.

Când vă restabiliți conștiința cinci dimensională, vă veți restabili și conexiunea cu Mintea voastră Multidimensională. Prin practică și răbdare vă veți restabili aceste conexiuni suficient cât să fiți în stare să identificați ceea ce percepeți.

Fiți răbdători cu voi înșivă, Preaiubiților, pentru că voi vă întoarceți pe Noul Pământ, iar noi, Galacticii și Celeștii, suntem aici pentru a vă ajuta să vă amintiți. Spunem mai degrabă ”amintiți” decât ”învățați”, pentru că voi sunteți tot atât de Galactici și de Celești pe cât sunt și cei care vă ajută.

Doar că va trebui să practicați ca să vă puteți aminti ceea ce întotdeauna ați știut, dar ați uitat. Prin urmare, în timp ce practicați exercițiul de mai sus, relaxați-vă în experiență și permiteți-vă iluzia timpului pentru a vă obișnui cu SINELE vostru Multidimensional.

Voi tocmai vă treziți dintr-un vis foarte îndelungat, pe care voi l-ați crezut a fi realitate. Pe măsură ce practicați discernerea dintre ”vechiul Pământ 3D” și ”Noul Pământ Multidimensional”, amintiți-vă să urmați ÎNTOTDEAUNA sentimentul iubirii necondiționate.

Acel sentiment de iubire necondiționată este Inima voastră Înaltă care spune, ”Acesta este sentimentul Noului Pământ”. Focalizați-vă atenția pe acel sentiment pentru că:


Acolo unde este atenția voastră, acolo sunteți și voi!
Traducere Monica Poka


sâmbătă, 29 august 2015

Despre Noul Pământ – El Morya


De Suzanne Lie

Dragi cititori, am găsit acest mesaj de la El Morya pe care trebuie să-l fi scris cu ani în urmă. Informațiile au cu mult mai mult sens astăzi decât au avut atunci când l-am scris. ”Adevărul” este ceea ce nu se schimbă. Cu toate acestea, adevărul este înțeles cu mult mai ușor într-o realitate aflată pe punctul de a reveni la o expresie mai înalt dimensională.

Noul Pământ – Mesaj de la Maestrul Ascensionat El Morya

Mulți dintre maeștrii noștri pământeni simt atracția Noului Pământ pentru că voi vă mutați, într-adevăr, într-o frecvență a realității care nu poate adera la tipare de o frecvență așa de joasă ca și cele ale celei de-a treia dimensiuni. Nivelele mai înalte ale celei de-a cincea dimensiuni crează tipare energetice continui, circulare și infinite care se expansionează și transmută.

Pe de altă parte, frecvențele mai joase ale dimensiunilor a treia și a patra crează tipare energetice cu întreruperi progresive deoarece câmpurile lor de energie călătoresc în jos în gama de frecvențe ajungând în dimensiunea a treia.

Aceste întreruperi apar din cauza faptului că formele gând ale omenirii legate de ”timp” crează iluzia ”spațiului” dintre manifestările luminii. În realitate, timpul și spațiul sunt UNA și sunt percepute ca două dimensiuni diferite numai prin intermediul conștiinței voastre trei/patru dimensionale.

Numai prin intermediul percepțiilor SINELUI vostru Multidimensional puteți percepe aceste ”întreruperi” drept portaluri. Motivul pentru această discrepanță este că conștiința voastră trei dimensională caută în afara SINELUI vostru și în Matricea 3D pentru a găsi ”realitatea”.

Pe de altă parte, conștiința voastră trezită, multidimensională caută să găsească ”realitatea” în SINELE vostru care este în UNUL. Aceste portaluri interioare sunt căi inter-dimensionale prin care conștiința voastră expansionată poate călători liberă de orice barieră energetică a Matricii trei dimensionale.

Voi puteți, și adeseori o faceți, explora aceste portaluri cu conștiința voastră în timp ce vehiculul vostru fizic doarme, meditează sau este implicat într-o acțiune calmantă, creatoare. În acest fel, conștiința voastră mai înaltă poate experimenta vieți de călătorie inter-dimensională în ceea ce vehiculului vostru pământesc îi poate părea o clipire de ochi.

Odată ce sunteți conștienți de faptul că experimentați realitățile inter-dimensionale, voi atingeți un prag în procesul vostru de ascensiune. Acest prag reprezintă dedicarea voastră față de procesul de ascensiune, pentru că va fi nevoie ca voi să continuați acest proces prin deschiderea portalurilor voastre interioare în timp ce vă trăiți viața voastră de zi cu zi.

Cu alte cuvinte, trebuie să învățați (de fapt să vă amintiți) cum să trăiți în două, sau mai multe, realități deodată. Experimentarea realităților multiple începe cu ”realitatea principală”, de a fi pe Pământul trei dimensional.

Apoi, treptat, deveniți confuzi în ceea e privește care realitate este ”realitatea principală” a voastră și care este realitatea pe care ”doar o vizitați”. Desigur, dacă nu știți în care viață vă aflați, atunci funcționați în conștiința voastră trei dimensională. Când curgeți în conștiința voastră multidimensională, răspunsul vostru la această întrebare este: ÎN TOATE.

Odată ce vă puteți imagina că sunteți de fapt ÎN toate realitățile inter-dimensionale pe care le vizitați, conceptul de ”viața voastră principală” începe să se estompeze în conștiința voastră. Acest lucru are loc atunci când vă amintiți pe deplin că VOI sunteți o conștiință multidimensională care explorează multe realități în ACUM-ul lui UNU.

Lumile joase ale celei de-a treia și a patra dimensiuni sunt în special dificil de vizitat. Pentru un singur lucru, aceste realități pot fi sau nu pot fi plăcute. În plus, în timp ce sunteți în lumile joase ale celei de-a treia și a patra dimensiuni, puteți uita că sunteți conștiință pură.

Dacă uitați că VOI sunteți conștiință pură, puteți ajunge să fiți prinși în Matricea 3D. Din fericire, frecvențele mai înalte ale luminii multidimensionale și ale iubirii necondiționate prin care Pământul călătorește acum, intră în cel de-al Treilea Ochi al vostru și în Inima voastră Înaltă.

Prin urmare, din ce în ce mai mulți dintre voi se trezesc la adevăratul vostru SINE Multidimensional. Deoarece această energie mai înaltă vă deschide cel de-al Treilea Ochi și Inima Înaltă, conștiința voastră multidimensională și iubirea necondiționată vă expansionează foarte mult puterile voastre de percepție și manifestare.

Lumina multidimensională vă ajută în deținerea unei forme în gândurile voastre, pe care o veți umple cu iubire necondiționată pentru a lega moleculele vieții la structura acelei forme/matrici. Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu faptul că gândurile voastre negative, de frecvență joasă ar putea trece în dimensiunile mai înalte, pentru că ele rezonează numai la dimensiunile a treia și a patra.

Cu toate acestea, energiile mai înalt dimensionale vor scoate în evidență gândurile, emoțiile și comportamentele care trebuie să fie eliberate pentru ca voi să vă puteți străluci vechiul vehicul bazat pe carbon în adevăratul vostru Corp de Lumină.

Din fericire, voi lucrați în tandem cu Gaia care și ea își transmută energiile în cele ale dimensiunii a cincea și dincolo. Prin urmare, când voi vă împământați conștiința în corpul Ei planetar, acest lucru vă calibrează vibrația la cea a planetei ascendente.

Mai mult de atât, atunci când fuzionați cu Gaia, voi vă acordați la masa tot mai mare a gândurilor și emoțiilor tuturor celorlalți Maeștri Ascensionați aflați într-o formă de lut. Prin urmare, prin ființa voastră fizică, vă amintiți să percepeți viața zilnică prin perspectiva mai înaltă a SINELUI vostru Multidimensional.

Cu cât mai mult îi permiteți ”imaginației” voastre să vadă ce este dincolo de percepția formei voastre de lut, cu atât mai mult vă veți activa abilitățile multidimensionale. Aveți încredere în ceea ce exprimentați și eliberați vechea programare a unei lumi înfricoșate și controlate 3D care v-a spus că a fost o nebunie, greșit, neștiințific sau o blasfemie să percepeți realitățile mai înalte.

Voi vă mutați acum în dimensiunea a cincea și toate regulile sub care ați trăit în timp ce erați în 3D, sunt pe cale de dispariție. Dacă vă focalizați acum pe explorarea și practicarea abilităților voastre expansionate precum și pe rămânerea într-un contact constant cu ghizii și expresiile SINELUI vostru mai înalt dimensionale, procesul vostru de ascensiune va deveni o parte normală a vieții voastre de zi cu zi.

În încheiere, vă cer ca mai presus de orice să vă ascultați vocea interioară și să treceți totul prin Inima voastră Înaltă. Dacă nu simțiți că energiile ar fi potrivite, nu continuați. Dacă le simțiți ca și iubire necondiționată, intrați în și îmbrățișați acea energie.

Amintiți-vă că puteți vorbi cu oricare dintre noi în frecvențele mai înalte ale realității. Doar cereți-ne ajutorul, iar noi vă vom ajuta/instrui cu bucurie. La urma urmei, voi sunteți membrii familiei noastre care vizitează o frecvență mai joasă a realității.

Așteptăm întoarcerea voastră cu inimile deschise. Desigur, noi știm că vă întoarceți aici, pentru că, în realitatea noastră, voi nu ați plecat niciodată.

Binecuvântări asupra întoarcerii voastre Acasă, El Morya

Meditație pentru deschiderea celui de-al Treilea Ochi
Traducere Monica Poka

Jurnalul # 6 – De UNUL Cu Multe Nume


O Vizită la Focul Violet

De Suzanne Lie

Jurnalul lui Beverly
4 Iulie 1999
”Bine ai venit din nou în Templul Violet, ” a auzit-o Beverly pe Mytria spunând în inima și mintea ei. ”Îți trimitem iubire. Prin iubirea noastră te putem ajuta în confruntarea cu provocările tale zilnice. De asemenea, te ghidăm să-ți găsești calea. Vechea lume moare acum și ea va fi înlocuită cu una nouă. În această nouă lume vor fi multe schimbări pe care cei din lumea veche nu vor fi în stare să le accepte.

Este o deschidere a vălului iluziei, care va permite celor care îndrăznesc să vadă multe adevăruri care au fost ascunse. Planeta voastră este una a liberului arbitru. Prin urmare, aceste adevăruri pot fi ascunse numai pentru că majoritatea societății nu vrea să le vadă. Această majoritate se diminuează. Se diminuează datorită vârstei și se diminuează prin frică.

Din cauza fricii lor, ei nu-și vor permite să vadă ce se apropie, așa că sufletele lor îi contactează. Poate cu ajutorul sinelor lor mai înalte câțiva dintre cei mulți care încă mai dorm să se poată trezi din iluzie. Această iluzie a creat o realitate care pare familiară și acea familiaritate prezintă siguranță pentru ei.

În toiul multelor schimbări care vor crește logaritmic, acești oameni se vor agăța de vechi. Totuși, vechiul este pe moarte și dacă ei se agață de el, ei se vor simți ca și cum și ei ar fi pe moarte. Regulile evoluției stabilesc că cei care opun rezistență schimbării sunt sortiți dispariției.

Cu toate acestea, mulți dintre voi sunteți sătui de vechi și nici nu l-ați putea vreodată îmbrățișa. L-ați simițit întotdeauna ca fiind o minciună, pentru că asta și era. Voi sunteți cei care vor înflori acum în noua eră. Vezi cum vechea ta viață familiară dispare? Nu fi atașată de ea, pentru că atașamentul întârzie schimbarea.

Tu faci parte dintre cei care vor îmbrățișa această schimbare. Aceia dintre voi care vor îmbrățișa această schimbare vor fi premergătorii în noua realitate care este acum creată. Acum, draga mea, permite-ți să-ți vizitezi din nou casa ta din Pleiade.

Vede-te cum zbori pe deasupra frumoaselor pământuri înverzite. Sub tine se află minunatele domuri de cristal care sunt casele oamenilor. Sunt multe domuri diferite și multe culori diferite. În timp ce zbori mai sus descoperi că acolo se află ceea ce ai numi un cartier cu un dom mare în centru, care este de obicei de culoare albă. Culorile caselor se schimbă în funcție de activitatea celor care se află în ele.

În timp ce zbori deasupra zonei noastre vezi mici domuri împrăștiate în jurul pădurilor din apropiere și descoperi un cartier care pare să te tragă în jos. Te îndrepți către această zonă și descoperi că instantaneu stai în fața casei tale. Vezi că din exterior pare a fi mică. Nu vezi nici o ușă, dar în momentul în care dorești să intri, apare o ușă și tu intri prin ea. După ce ai intrat înăuntru, vezi că este cu mult mai mare decât pare din afară. Asta din cauza faptului că noi suntem o societate cinci dimensională. Prin urmare, noi nu suntem legați de nici o constrângere de spațiu. În timp ce te plimbi în jurul frumoasei tale case, îți dai seama că tot ceea ce ceri se manifestă imediat. Tot ceea ce visezi este chiar acolo lângă tine.

Când te așezi în casa ta Pleiadeană, simți dorința să intri în Focul Violet al Transmutării. Prin intrarea în acest Foc Violet tu vei reveni la Corpul tău de Lumină Pleiadean. Auzi clopotul, chemarea Templului Violet Central și știi că a sosit momentul să intri în flacără. Îți centrezi inima și mintea pe acea experiență și într-o străfulgerare, te găsești stând în fața Templului Violet.

Pentru că noi suntem o societate cinci dimensională, fiecare dintre noi poate avea o percepție diferită în legătură cu aceiași clădire, aceiași casă și fiecare dintre noi se poate alătura în percepțiile altora și să se alăture în percepții de grup. Acordă-ți un moment și vezi care este percepția ta personală. Da, vezi acum percepția grupului.

Percepției de grup Templul Violet îi apare ca o imensă geodă de ametist cu multe turnuri prin el. Din nou, în timp ce te îndrepți spre Templu, pare că acolo nu ar fi nici o ușă până în momentul în care dorești să intri.

În momentul în care ai acea dorință, niște imense uși aurii își fac apariția într-un mod primitor. În timp ce intri prin aceste uși te afli pe calea de acces principală. Din nou, acordă-ți un moment pentru a-ți percepe experiența personală a acestei căi de acces principale.

Experiența de grup este că aceasta este o clădire foarte mare cu mai mulți piloni și o scară construită din ametist care duce sus, sus, sus în turn. Sunt mai multe holuri care se învârt într-un mod circular în jurul foaierului central. Așa cum stai acolo, îl vezi pe ghidul tău coborând scara pentru a te întâmpina și a te duce într-o cameră din Templul Violet.

Acordă-ți un moment pentru a percepe cum arată ghidul tău. Ghidul tău te va conduce în sus pe scară, pas cu pas, încet, treptat și ritmic pentru a pregăti intrarea în flacără. Când ajungi în capătul de sus al scării, acolo este un mezanin cu multe uși. Ghidul tău te duce la ușa care este perfectă pentru rezonanța ta.

Cum intri pe ușă, acolo se află o anti-cameră în care ți se oferă o robă. Acordă-ți un moment mai lung și uită-te la roba ta. Ce culoare are? Cum o simți atunci când o atingi? Acum dă jos de pe tine tot ce ai purtat înainte și îmbracă această robă. Când eși gata, intri într-o altă cameră în care te așteaptă ghidul tău.

Te așezi față în față cu Întâmpinătorul tău pentru a te pregăti pentru intarea în Flacăra Violet.
Acordă-ți acum un moment mai prelung și ascultă:
Care sunt cuvintele pe care ți le spune Întâmpinătorul?
Care este intenția pe care o ai în timp ce intri în această flacără?
Ce vrei să transmuți în viața ta și în realitatea ta?

Când ești pregătită, Întâmpinătorul tău deschide ușa către un nou mezanin, doar că în centrul acestuia se află o imensă Flacără Violet. Această Flacără își are baza mult, mult sub tine și se ridică mult, mult deasupra ta. Vezi, auzi și simte nuanțele de violet așa cum ele vibrează și strălucesc. Flacăra se ridică până la Soare, la stele, la planete, la galaxie.

Simte-ți emoțiile, centrează-ți gândurile și determină-ți intențiile. Când ești pregătită acum, Întâmpinătorul tău te atinge ușor pe umăr. Numeri până la trei și apoi trebuie să sari în Flacără fără frică, fără să te îndoiești.”

”Ești pregătită? Ești pregătită să dai drumul? Ești pregătită să faci saltul încrederii Beverly?” spuse Mytria întorcându-și toată atenția asupra lui Beverly.

”Da!” scrise Beverly în Jurnal. ”Sunt pregătită!”

”Atunci draga mea expresie pământească”, răspunse Mytria, ”Voi număra până la trei. Unu ... doi ... trei! Fă saltul, fă saltul ACUM.”

Lisa
Lisa se simți pe ea însăși făcând saltul în Flacăra Violet. Nu, stai: nu era mama ei, Beverly, cea care a făcut saltul? Nu putea să spună asta. Mintea ei era pe jumătate adormită, însă pe deplin trează la viziunea Flăcării Violet care o înconjura în totalitate.

Am pășit singură în Flacăra Violet s-a gândit ea: Dar avea sentimentul că Mytria i-a fost alături în conștiința sa. Sau a fost mama ei? Era vreo diferență? Pe măsură ce amintirea densului ei corp fizic se estompa în mintea ei, Lisa se simțea ea însăși ca fiind într-o stare relativ lipsită de formă.

Era conștientă de o focalizare a atenției, un stâlp de lumină care îi ținea individualitatea în flacără, iar focalizarea părea a fi pe ea. Nu, trebuia să fie pe mama ei! NU, focalizarea, toată focalizarea era pe ea. Era spiritull ei, era sufletul ei sau era conștiința ei? Cu siguranță nu era corpul ei.

”Una mea”, a auzit ea vocea interioară a lui Mytria. ”Focalizarea este asupra esenței tale. În Flacără esența ta este liberă de orice identificare pe care o deții în conștiința ta, alta decât cea pe care o deții în conștiința ta în momentul în care faci saltul în Flacără. Din momentul în care ți-ai afirmat intenția, esența ta va lua forma care exprimă cel mai bine acea intenție. Ce dorești să declari acum?”

”Ce să declar acum?” s-a gândit Lisa. Nu știa, ba da știa dar îi era frică să o spună. Așa că a uitat-o. A uitat ceea ce vroia să declare. Cum putea să facă o declarație dacă nici măcar nu știa dacă era trează, doarme, ea însăși, mama ei sau Mytria?

Lumea ei se schimba rapid. Tot ceea ce ea cunoștea ca și fundație dispărea și se schimba. În mod cert, era momentul ca ea să-și creeze o nouă realitate. Era pregătită. Era pregătită să dea drumul și să cadă în flux. Aproape. Dar ceva era încă blocat. Era blocat adânc în inima ei, blocat în copilăria și în tinerețea ei.

Ce putea să fie? Era un moment înghețat în inima ei, care tânjea să fie vindecat. Dar trebuia să-și deschidă inima și să accepte acea vindecare. Știa acest lucru pentru că o auzise pe Mytria spunându-i-l. Cum putea ea să o audă pe Mytria, plăsmuirea imaginației mamei sale, ca și cum ar fi fost reală?

Acel scurt moment de îndoială a făcut-o să-și piardă centrarea, echilibrul și încrederea în propriul său proces. ”Ce fel de truc era acesta?” a întrebat ea în timp ce dădea din nou la o parte cartea. ”Pesemne am băut prea mult vin”, a spus ea, fără să-și dea seama că a fost atât de interesată de Jurnal încât nici măcar nu se atinsese de vin.

Dar nici măcar n-a observat paharul de vin pentru că s-a ridicat și a plecat de la masă lăsând paharul plin cu vin și Jurnalul pus cu grijă pe podea. ”Acesta a fost doar un vis”, și-a spus ea în timp ce se îndrepta către dormitorul mamei sale.

Și-a dat jos hainele și s-a băgat în pat. Când s-a întins să stingă lumina, a văzut o bucățică de hârtie care ieșea din sertarul micuței noptiere de lângă pat. Din anumite motive a simțit imboldul de a citi acea bucată de hârtie. Când a scos-o din sertar a văzut că era scrisă chiar de ea.

”Cea de-a treia idee a noastră a fost cea mai bună, deoarece toată lumea putea să-și dea seama că ascensiunea cere răbdare, iubire necondiționată și un mare curaj. Cu toate acestea, nu sunt suficienți oameni care să aibă și să poată menține răbdare, iubire necondiționată și un mare curaj.

În cele din urmă, am decis că noi, membrii familiei voastre galactice, va fi nevoie să ne bi-locăm în corpurile oamenilor întrupați deja care au demonstrat o oarecare abilitate în deținerea celor trei calități ale răbdării, iubirii și curajului.

Bi-locația înseamnă că tu ești încă în sinele tău Galactic și în conștiința ta multidimensională, dar îți împărtășești esența cu un om care este dispus să îți accepte prezența. Cu alte cuvinte, eu m-am bi-locat în tine, Beverly, iar Jaqual s-a bi-locat în soțul tău, David.”

”Stai”, spuse Lisa în timp ce adormea, ”de ce este mesajul lui Mytria scris de mâna mea?”

Somnul, sau o transă profundă, a cuprins-o înainte de a avea șansa să răspundă propriei sale întrebări. Poate că un vis îi va răspunde.

Lisa
Lisa s-a trezit brusc în timp ce era încă întuneric. A avut un vis pe care nu și-l putea aminti, dar simțea puternic că trebuia să citească și următorul capitol din Jurnal. Bruce era profund adormit, așa că ea se strecură din pat, luă Jurnalul și se duse în camera de zi. Când a aprins micuța lampă din colțul camerei de zi, și-a amintit că figura mamei ei fusese ultima imagine pe care o văzuse înainte să se trezească.

S-a întrebat oare de ce nu-l trezise și pe Bruce, care părea atât de dornic să citeasă împreună cu ea Jurnalul. Alungând acest gând, citi o introducere care era scrisă de mâna mamei ei. Oare de ce nu o tastase? S-a întrebat și de ce această introducere nu are dată. Dând la o parte acest gând, începu să citească introducerea.

Jurnalul lui Beverly
Dragă Jurnalule, în timp ce scriam și, simultan, citeam povestea lui Mytria și a lui Jaqual, mi s-a spus că ei sunt expresiile mai înalt dimensionale ale soțului meu David și ale mele. Așa că, am făcut-o din nou. L-am apelat pe David, soțul meu. Ei bine, nu suntem divorțați, chiar dacă așa cred mulți, inclusiv fiica noastră, Lisa. Poate că este nedrept să o las să creadă acest lucru, dar eu nu am spus niciodată că am divorțat, cu excepția imaginației ei.

Lisa nu ar putea înțelege niciodată aranjamentul pe care David și cu mine îl avem. Vezi tu, David s-a întors înapoi pe Nava Stelară. Cum aș putea să-i spun tinerei mele fiice că tatăl ei a trebuit să se întoarcă în serviciul activ în spațiul cosmic? Așa că, n-am făcut-o. Am lăsat-o să creadă că el ne-a părăsit, lucru pe care el l-a făcut. Am vrut ca el să-și ia adio de la ea, dar el a spus că nu poate să o mintă și nici să-i spună adevărul. Așa că, el n-a putut să-i spună că pleacă.

Deși mie mi-a spus. Mi-a spus că eu voi rămâne aici pe Pământ pentru că eu eram mai puternică decât el. Mi-a spus că el este ”doar un războinic”, dar eu sunt o preoteasă multidimensională. Întotdeauna m-am înfuriat pe el când îmi spunea acest lucru. Cu toate acestea, David nu era capabil să mintă și spunea NUMAI adevărul. Chiar dacă știam că acest lucru este adevărat, am avut întotdeauna o stimă de sine atât de redusă încât nu puteam să-l cred.

Încă mai am o stimă de sine redusă, motiv pentru care țin acest Jurnal. Am probleme în ceea ce privește crezutul că sunt o preoteasă multidimensională, dar nu am nici o problemă în a crede că ”nu sunt suficient de bună”. Dacă aș fi putut depăși această problemă, m-aș fi putut alătura lui pe Navă atunci când Lisa a plecat de acasă. Dar apoi ea a rămas imediat însărcinată și a avut două semințe stelare minunate.

Deoarece Lisa nu putea să creadă că ea era ”ieșită din comun”presupun, ea nu putea să creadă că copiii ei, și soțul ei, sunt semințe stelare. Nu știu pentru cine scriu acest mesaj, probabil mie însămi, și bineînțeles, Lisei. Nu știu dacă Lisa va citi vreodată aceste lucruri. Totuși, simt nevoia să pregătesc acest mesaj într-un mod care să aibă sens pentru ea dacă îl va citi vreodată.

Bine, trebuie să fiu cinstită aici. Și eu am nevoie să pun toate informațiile astea într-un fel, îndrăznesc să spun, trei dimensional, secvențial. Acest Jurnal a luat naștere prin milioane de notițe care au fost împrăștiate prin toată casa înainte de apariția calculatorului, apoi au fost puse în fișiere undeva prin calculatorul meu, în zilele de după inventarea calculatorului.

Prima, și cea mai grea sarcină a mea, a fost să tastez toate mesajele din vremea de dinaintea apariției calculatoarelor și apoi să organizez aceste mesaje în calculator. Am ajuns în final să am și mai multe pagini de informații pe care trebuia să am grijă să le numerotez, așa că am început să le ordonez după dată. Bineînțeles, cum aș putea să adun aceste informații inter-dimensionale pe care le-am primit de dincolo de timp și să le pun într-o secvență?

Pe de altă parte, nici eu care am primit aceste mesaje nu pot încorpora aceste informații în viața mea fizică dacă acestea nu sunt într-o formă oarecum logică, într-o secvență 3D. Când David era cu mine, el era cel care primea mesajele, în timp ce eu mențineam iluzia de a fi oameni normali într-o viață normală 3D.

Noi nu ar fi trebuit să avem un copil. Pentru a avea un copil fizic pe Pământul fizic, eu trebuia să-mi eliberez frecvența cinci dimensională și să-mi limitez conștientizarea la dimensiunile a treia și a patra. Acesta a fost cel mai mare sacrificiu pe care îmi pot aminti să-l fi făcut în nenumăratele mele vieți.

Aș vrea să pot spune că am făcut acel sacrificiu pentru copilul meu, sau pentru că aș fi vrut un copil, sau măcar că soțul meu ar fi vrut un copil. Dragă, preaiubită Lisa, știu că vei citi acest Jurnal. Știu și că ceea ce urmează să spun te va răni. Cu toate acestea, eu nu mai pot trăi această minciună.

În primul rând, nu am știut că sunt gravidă până în momentul în care a fost prea târziu pentru a face un avort. În al doilea rând, atunci avortul era ilegal. În al treilea rând, nimeni de pe Navă nu ar pune capăt unei vieți pentru nici un motiv. Și în cele din urmă, confesiunea mea, am vrut copilul pentru ca David să rămână cu mine și să nu se întoarcă pe Navă.

Dragă Lisa, îți jur cu inima mea sfâșiată că atunci când am văzut fața ta dulce, m-am îndrăgostit profund de tine. Dar, nu am niciodată prea bună la nimic omenesc. Nu am putut face sau echilibra banii. Nu am putut face curat în casă sau să îmi iau o slujbă. Nu am putut să-mi fac sau păstrez prieteni umani. Dar îți jur că am încercat din toată inima mea inter-dimensională să fiu o mamă bună.

Cu toate acestea, atunci când David ne-a părăsit am fost mai mult decât îndurerată. Eram atât de singură pentru a merge acasă pe Navă, dar tu ai venit în mine pe Pământ. Aceasta era casa ta, iar trebuia să fiu aici cu tine. David ar fi dorit să rămână cu tine, și vine încă în viața ta de vis, dar el a trebuit să se întoarcă. Și a trebuit ca eu să rămân aici cu tine.

Cred că odată ce am început să fiu sinceră, nu mă pot opri. Știu că te-am respins uneori și știu că tu ai simțit acest lucru și m-ai respins și tu foarte MULT. Undeva, pe parcursul pierderii soțului meu, și pierderea tatălui tău, noi ne-am aruncat durerea una asupra celeilalte. Îmi dau seama că ai plecat de acasă de îndată ce-ai putut și ai ales un colegiu care să ”fie prea departe” pentru a mă putea vizita.

Aș fi putut să te vizitez eu mai des, dar am devenit prea obosită să fiu om și prea deprimată să mă întorc la sinele meu multidimensional. Au fost mai mulți ani întunecați în care de-abia am supraviețuit datorită comunicărilor mele cu cei de ”Acasă”. ”Acasă” este pe Navă și casa mea 3D este doar o casă. Undeva pe drum mi-am uitat Misiunea pentru că mi-am uitat SINELE.

Numai datorită acestor scrieri, pe care acum le adun laolaltă într-un fel în care să aibă sens pentru gândirea trei dimensională, am reușit să-mi depășesc depresia. Din nefericire, tu erai plecată de acasă și aproape afară din viața mea de atunci. Te aud gândind ”Deci, de ce nu te-ai dus pur și simplu înapoi?”

Din momentul în care am promis că acest mesaj va fi 100% adevărat, am să-ți spun că n-am făcut-o pentru că nu am vrut să fie un eșec total. Căsătoria mea, rolul meu de mamă, munca mea și îngrijirea casei  păreau să fi fost un eșec. Nu mă puteam întoarce cu un eșec. Am planificat și studiat pentru ceea ce voi numiți mulți ani, pentru a avea onoarea de a-mi lua un corp fizic. Nu puteam/vroiam să mă întorc cu un eșec total.  

Odată ce am luat această decizie, am început să-mi adun comunicările inter-dimensionale într-o secvență de comunicații care să poată fi de ajutor altora. În cele din urmă, am început să mă gândesc la alții. Deoarece toate grijile noastre financiare erau rezolvate din momentul în care am intrat în corpurile noastre fizice, nu trebuia să lucrez pentru bani. Dar, în cele din urmă, am decis că vreau să lucrez pentru un scop.

În timpul zilei mergeam la spitale, ospicii, cantine sociale, centre de recuperare, case de convalescență și în zonele sărace pentru a vedea dacă puteam să fac ceva pentru alții. Am petrecut prea mult timp din viața mea, și toată viața mea cu tine, gândindu-mă la mine. În cele din urmă, mi-am dat seama că aș putea să-i ajut pe alții.

Toate abilitățile pe care le-am ținut pentru mine, am decis să le folosesc pentru sănătatea și bunăstarea altora. Ziua am lucrat pentru alții, iar noaptea am început să-mi adun toate mesajele inter-dimensionale în Jurnalul pe care îl ai în față. Dacă adevărul meu te poate ajuta în vreun fel, te invit să-l citești. Dacă ai ajuns la această pagină, cred că-l citești deja.

Pe de altă parte, dacă îl arunci prin cameră, sper să-l aduni înapoi la loc și să-l dai cuiva care poate are nevoie de el. S-ar putea să te întrebi care este motivul pentru care acest mesaj dedicat ție, dragă Lisa, este pus atât de în interiorul acestui Jurnal. Răspunsul este simplu. Pe măsură ce am început să trec prin experiențele mele în dimensiunile mai înalte și pe Navă, am găsit curajul de a fi deschisă și sinceră cu persoana pe care o iubesc cel mai mult în această lume – tu, draga mea fiică.

Te iubesc foarte mult Lisa. Îmi pare rău că iubirea este diferită în lumea mea. În lumea mea, iubirea și libertatea reprezintă același lucru. Dar tu ai fost crescută doar pe Pământ, ca om, și ai avut nevoie de ceva ce n-am știut să-ți dau. În momentul în care am învățat să ofer iubire, tu erai deja plecată și n-ai mai vrut să ai de-a face cu mine.

Prin urmare, îți voi oferi libertate. Am învățat cum să fac destui bani pentru modestele mele nevoi, așa că am pus deoparte toți ”banii mei de cheltuială” de pe Navă într-un cont pentru tine și copiii tăi. Vei găsi detaliile despre cont în seiful meu. Știi și unde-mi păstrez documentele secrete și acolo vei găsi codul pentru seif.

Nu am fost niciodată în stare să-ți ofer iubirea de care ai avut nevoie, așa că poate pot să-ți ofer libertatea financiară de a face tot ceea ce-ți dorești. Acest cont este numai pentru tine și copiii tăi atâta timp cât purtați un vehicul pământesc. Te rog să observi că nu am adăugat și numele soțului tău. Nu am încredere în el și nici nu am avut vreodată. Poate că din această cauză te-ai și căsătorit cu el.

Cu iubire,

Mama.Traducere Monica Poka

marți, 25 august 2015

Ridicați-vă deasupra fricilor la care sunteți expuși în acest moment – Quan Yin


De Jenny Schiltz

Mulți dintre voi vă aflați într-o parte foarte importantă a acestui proces și am vrea să discutăm despre acest lucru astăzi, deoarece mulți dintre voi simțiți că ați dat înapoi și acest lucru vă aduce un sentiment de disperare. Mulți dintre voi vă confruntați cu fricile și îngrijorările voastre, iar în această etapă trebuie să înțelegeți că vi se arată o alegere. Veți acționa așa cum ați făcut-o întotdeauna sau străluciți mergând înainte în noul vostru adevăr? Asta chiar este o alegere. Acesta este momentul în care trebuie să vă îmbrățișați puterea de creator.

Unora dintre voi vă sunt arătate în vis scenarii care întruchipează cele mai profunde frici ale voastre, alții sunt confruntați cu situații care aduc la suprafață fricile lor în legătură cu relațiile, sănătatea și locul lor în lume. Acestea nu ies la suprafață ca o modalitate de a vă împinge înainte ci ca să le vedeți în sfârșit drept ceea ce ele sunt: frici. Aceste credințe, tipare de gândire și reacții care sunt invocate le-ați deținut o lungă perioadă de timp, iar acum trebuie să alegeți să treceți dincolo de ele. Atât de mulți dintre voi sunteți capabili să oferiți iubire necondiționată altora într-un mod admirabil, dar vă lipsește capacitatea de a o întoarce și spre voi înșivă. Acesta este momentul în care acest lucru trebuie făcut. Trebuie să vă iubiți suficient de mult pentru a trece dincolo de fricile și incertitudinile care v-au necăjit și v-au modelat atât de multă vreme.

Sentimentele de tristețe, disperare și anxietate care s-au abătut asupra unora dintre voi pot fi simțite ca necunoscute, ca aparținând altcuiva sau colectivului pentru că nu sunteți în stare să le găsiți o cauză. Nu acesta este cazul și pentru aceia dintre voi care se află profund în procesul de ascensiune, voi faceți un inventar final a ceea ce simți că este al vostru și numai al vostru. Acestea sunt momentele în care trebuie să înțelegeți că modul în care simțiți și în care reacționați la aceste emoții nenumite este o alegere. În aceste momente decideți să dați drumul acelor sentimente și alegeți să simțiți într-un mod diferit. Întrebați-vă atunci când vă confruntați cu aceste emoții profunde și tulburătoare dacă sunt pentru binele vostru cel mai înalt, sau în interesul vostru ccel mai înalt. Dacă nu sunt, de ce ați vrea să le explorați sau să le țineți? Dați-le drumul declarând că nu mai au loc în viața voastră.

Aceia dintre voi care vă confruntați cu scenarii de care ați simțit că ați trecut deja, vă cerem să vă uitați la emoțiile și gândurile pe care acestea le evocă în voi. Care este baza lor? Este ceva ce simțiți a fi înrădăcinat în iubire sau în frică? Dacă ceea ce experimentați își are rădăcina în frică, atunci alegeți în acel moment să faceți ceva diferit, să spuneți ceva diferit, să gândiți ceva diferit. Când vă vizualizați fricile ca și pe un perete care vă blochează progresul, veți înțelege că trebuie să treceți prin acel perete. Treceți prin barieră și lăsați-le în urmă în timp ce vă continuați călătoria. Acesta este momentul să treceți dincolo de răspunsul vostru condiționat.

Pe măsură ce progresați în această călătorie mulți dintre voi experimentați o crescută sincronicitate, intuiție și manifestare. Acest lucru este minunat și totuși pentru unii dintre voi el dă naștere la îndoială și frică. Unii dintre voi vă îndoiți de ceea ce experimentați simțind că este prea frumos pentru a fi adevărat, iar acest lucru prin însăși natura sa vă împiedică să experimentați ceea ce vă doriți cel mai mult. Și acesta este un produs al fricii. Nu-i așa că vă este teamă să nu greșiți? Nu-i așa că v-ați comparat călătoria voastră cu a altora și asta v-a făcut să vă îndoiți? Sau ați permis părerii altora despre creșterea voastră să vă tragă înapoi? Vă spunem din nou, este momentul să puneți deoparte aceste sentimente și să stați în adevărul vostru, în lumina voastră. Treceți prin aceste bariere ale îndoielii și fiți neînfricați, făcând acest lucru le dați și altora permisiunea să facă la fel.

Acest proces a fost lung și obositor, mulți dintre voi sunteți în porțiunea de final, în timp ce alții mai trec încă prin el sau de-abia și-au început procesul de schimbare a vieții prin fuzionarea cu aspectele lor mai înalte. Nu contează în ce punct vă aflați în această călătorie, frica este cea care vă trage înapoi. Schimbați-vă condiționarea, schimbați-vă gândurile, tiparele și comportamentele și alegeți iubirea în toate situațiile. Simțiți cum reacționează frica în corpul vostru și alegeți diferit. Umblați în lumina voastră și fiți îndrăzneți și fără frică. Acum este momentul să vă alegeți dreptul vostru divin și să umblați pe deplin conectați cu cel mai înalt aspect al vostru.

Cu iubire și respect,

Quan Yin
____________________________________________________________________

Conversație personală cu Quan Yin

Jenny: Eu experimentez astea pe mai multe nivele. Am visat că soțul meu a fost electrocutat și că eu eram plecată și că nu mă puteam întoarce la el imediat. M-am trezit îngrozită că el era pe moarte și că eu nu eram alături de el. Apoi a doua zi am visat că în timp ce eram plecată la lucru o îngrijitoare mi-a molestat copilul. M-am trezit devastată și plină de frică. Primul meu gând a fost că ar trebui să nu lucrez în afara casei pentru mi s-a arătat într-un mod evident că lumea s-ar prăbuși dacă aș face-o. Apoi, cu cât mai mult am stat în starea asta și am simțit frica continuă, mi-am dat seamă că nu pot lăsa frica să mă oprească. Am stat de vorbă cu ghizii mei și ei mi-au explicat că fricile trebuiesc înfruntate pentru a-mi continua călătoria. Că trebuie să aleg pe ce cale să merg.

Quan Yin: Asta este exact așa, ai de ales. Te faci mică pe tine însăți și îți oprești creșterea din cauza fricii sau te expansionezi în iubire știind că totul va fi bine? Alegerea să crești nu înseamnă că totul va fi perfect în viața ta, ci ești tu spunând că ai încredere că tot ceea ce se întâmplă va fi pentru binele tău cel mai înalt și pentru creșterea ta.

Zonele în care ești vulnerabilă, în care ți-e frică sunt expuse astfel încât să le poți înțelege pe deplin și să nu le permiți să-ți împiedice progresul.

Jenny: Am simțit și că problemele corpului meu sunt amplificate de intensitatea acestor coduri. Mă confrunt cu balonarea și cu o oarecare creștere în greutate deși nu mănânc mult și corpul meu pare să se curețe.

Quan Yin: Aceasta este o parte normală a acestui proces. Actualizarea corpului tău de lumină provoacă o balonare. Celulele tale sunt actualizate și pe măsură ce sunt actualizate ele se umflă, ca o vânătaie. Aceasta dispare cu timpul. Dacă umflarea invocă emoție, atunci acesta este tot un tipar al fricii care trebuie schimbat. Înțelegi ce spun?

Jenny: Da, cred că da. Gândim într-o configurație ABCD și așa mai departe. Înclinația noastră naturală este să trecem la E, dar pentru a face o schimbare trebuie să nu ne gâdim, spunem sau facem E, ci mai degrabă să aruncăm un X în tipar pentru a-l perturba.

Quan Yin: Exact! Este o alegere conștientă de a face ceva ce n-ați mai făcut înainte. Mai întâi trebuie să conștiențizați tiparul pentru a-l putea rescrie.

Sper ca întrebările și răspunsurile mele să vă ajute așa cum m-au ajutat și pe mine. Vă trimit vouă și mie însămi toată iubirea pe care o putem gestiona. Fie ca voi să fiți binecuvântați și să primiți vindecare.

JennyTraducere Monica Poka


Actualizare 25 August 2015O problemă mai delicată cu care am observat că se confruntă foarte multe femei, mai ales, în această perioadă, este problema actului sexual în sine. De ce? Dacă analizăm puțin situația energetică prin care trecem și momentul actual, vom putea înțelege mult mai ușor. Mai ales acele femei care au trecut prin experiența maternității. Bărbaților le va fi mai greu să înțeleagă, deoarece ei nu au cunoscut aceste stări în corpul lor, iar pentru ei, în general, actul sexual nu reprezintă același lucru ca și pentru o femeie.

Știm cu toții că trecem prin ”travaliul” nașterii Noului Pământ și a Noului Om, în același timp. Mama Pământ se află în travaliul nașterii noii sale forme, mai înalt dimensionale, un travaliu deloc de neglijat. Prin construcția și natura sa femeia este mult mai legată de Pământ decât bărbatul. Dacă mai adăugăm și starea de maternitate prin care femeia trece datorită construcției ei biologice, vom începe să înțelegem unele lucruri.

Ca femei, preluăm foarte ușor energiile specifice maternității, și mai ales ale travaliului, prin care trece acum Mama Pământ. Cele ce am trecut prin această experiență știm că pe măsură ce ne apropiem de ”scadență” atenția și interesul nostru se deplasează înspre miracolul care urmează să aibă loc, acordând din ce în ce mai puțin interes vieții noastre sexuale active. Ba chiar putem manifesta o oarecare aversiune atunci când suntem împinse să ne îndeplinim ”datoria de nevastă”.

Nu numai atenția, dar și toată energia noastră pare a se aduna și a se pregăti pentru miraculosul act care urmează să se petreacă. Pentru că în acele momente chiar avem nevoie de toată energia pe care o putem ”pune la bătaie”. Este un act de creație în fața căruia orice altceva pălește și devine ridicol.

Cam în starea asta ne aflăm acum majoritatea femeilor. Simțim această stare în noi, dar nu o putem chiar defini deși ni se pare foarte cunoscută celor care am experimentat-o deja. Apare și tendința de a ne îndepărta de actul pro-creației, deoarece noi ne simțim ajunse la finalul lui. Pe undeva este natural, corpul femeii se aliniază mult mai ușor și mai rapid energiilor feminine care scaldă planeta.

Bărbații, pe altă parte, neștiind ce înseamnă să fii însărcinată nu au cu ce asemăna această stare prin care trec și ei, iar corpul lor simte imboldul pro-creației. Este știut că pentru bărbați actul sexual poate, și chiar reprezintă o eliberare de tensiuni. Ei doresc, inconștient, să elibereze acea tensiune prin actul sexual, deoarece și energia sexuală este prezentă în ghiveciul energiilor, fiind o componentă principală.

Cele două tendințe opuse pot genera presiuni și conflicte dacă nu este văzută imaginea de ansamblu. Să nu uităm nici o clipă faptul că colectivul feminin în sine este foarte sensibil la această problemă. O femeie nu va face niciodată dragoste la comandă. Și pentru că energiile s-au schimbat atât de mult, nici o va putea face pentru că întregul ei corp se va revolta. Și de aici pot rezulta situații mai mult decât neplăcute și nefericite.

Prin urmare, vă rog să vă respectați atât de mult pe voi înșivă, unii pe ceilalți și corpurile voastre încât să nu le mai încărcați și cu alte complicații nedorite. Sunt sigură că întotdeauna există o rezolvare amiabilă, dacă se dorește cu adevărat să fie găsită. Iubirea, tandrețea, gingășia și înțelegerea au stat întotdeauna la baza unei relații echilibrate, pline de respect reciproc și onorare.  

O zi minunată vă doresc!

Monica Poka

luni, 24 august 2015

Mesaj Urgent către Echipajul de la Sol – Sirius


De Anna Merkaba

Salutări tuturor!

Înainte de a începe această canalizare aș dori să adaug o notă personală: Vreau să știți că sunteți uimitoare, frumoase, incredibil de splendide ființe de lumină și iubire. Vreau ca voi toți să știți că sunteți iubiți peste măsură și că toți sunteți suflete deosebit de curajoase care ați venit pe această planetă pentru a vă împărtăși lumina cu toți locuitorii lui Gaia.

Vreau să știți că manifestați miracole în acest plan de existență și dacă nu ar fi fost pentru voi, nimic din toate acestea nu ar fi fost vreodată posibile. Vreau să știți că chiar acum este un incredibil moment de manifestare și transcedere într-o altă realitate.

Și mai presus de toate vreau să vă amintiți că sunteți ființe de iubire celeste incredibil de puternice care puteți, și chiar vă creați propia voastră realitate, care vă puteți schimba realitatea în orice moment în care alegeți să faceți acest lucru.

Vreau să înțelegeți acest lucru și să vi-l fixați bine în psihicul vostru și să-i permiteți acestei cunoașteri să vă pătrundă întreaga ființă, coborând până în subconștientul vostru și să vă alinieze tiparele de gândire la noile frecvențe ale abundenței, creativității, sănătății, bunăvoinței și creației.

Vă iubesc.

Acum, acestea fiind spuse, aici aveți canalizarea pe care am primit-o de pe Sirius.

”Forța centrifugă a atracției gravitaționale a Pământului și axele Pământului prin polaritățile care se clatină ale forței magnetice a Soarelui și atracția gravitațională a Pământului se aliniază în poziție. În acea atracție și dans al polarităților, transfigurarea idealurilor matematice vor apărea în psihicul oamenilor voștri de știință pentru a reconstrui înțelegerea modului în care funcționează Universul și chiar planeta pe care locuiți. Atracția gravitațională pe care o experimentați se schimbă cu rapiditate pentru voi acum. Acest lucru face ca vehiculele alese de voi să vibreze la frecvențe mai înalte, ceea ce se manifestă printr-un sentiment trecător de ”fluturi în stomac”, palpitații la inimă și un sentiment general de plutire la doar câteva picioare deasupra pământului și un sentiment de deconectare de la vehiculele voastre.

De fapt, identitatea pe care o țineți atât de dragă inimilor voastre, identitatea pe care ați dobândit-o este într-o prăbușire rapidă, decojindu-se pentru a revela adevărata natură a ființei voastre. Același lucru se întâmplă și cu Pământul vostru, pentru că planeta pe care voi locuiți se convertește într-o nouă realitate cognitivă. Se schimbă, metamorfozează și încalcă frecvențele făcând un salt uriaș într-un nou continuum de timp și spațiu din care ea poate continua să evolueze.

Prin urmare, sentimentele trecătoare de pierdere, deconectare și goliciune nu sunt decât un fenomen natural care este experimentat de către mulți pe planeta voastră. Pentru că într-adevăr voi vă pierdeți identitatea și sunteți forțați să recunoașteți ceea ce sunteți cu adevărat.

Înțelegerea unei noi identități și denaturarea realității voastre familiare cauzează din nou bulversări masive pe planeta voastră, bulversări masive, pentru că realitățile interioare și exterioare sunt în conflict în fiecare zi pentru voi. Pur și simplu realitatea voastră interioară nu se mai asociază cu lumea iluzorie exterioară.

Și deoarece și Gaia își ridică vibrația pe măsură ce ascensionează din ce în ce mai sus, propria ei transformare propulsează transformarea tuturor ființelor vii de pe Gaia, și vice-versa.

Ceea ce încercăm să vă spunem preaiubiții noștri dragi este că forța centrifugă din Pământ și forța centrifugă din propriile voastre vehicule sunt în prezent în dezacord pentru mulți dintre voi și, prin urmare, este necesară o importantă acțiune de echilibrare din partea voastră în scopul de a stabiliza energiile care vă afectează și din interior și din exterior.

Și, prin urmare, este de o extremă importanță să vă găsiți echilibrul interior prin eliberarea programărilor de odinioară și dobândirea unui sistem vibratoriu nou pentru a putea continua să prosperați pe această planetă. Prin urmare, aceia dintre voi care ați venit pe această planetă pentru a ancora lumina, pentru a ancora transformarea, ar trebui să vă descoperiți a fi destul de ocupați, pentru că trezirea masivă continuă să fie în vigoare și voi sunteți cei care veți ghida sufletele pierdute și le veți ajuta în dobândirea unei noi înțelegeri și a unei aderări binevoitoare la noua realitate către care Noul Pământ și toți locuitorii săi se îndreaptă cu rapiditate.

Prin urmare, vă cerem să fiți atenți la schimbările rapide care apar în calea voastră. Rămâneți împământați în idealurile voastre, rămâneți împământați în cunoașterea care este chiar în inimile voastre. Pentru a putea stabili într-un mod coerent calea pentru cei care sunt pierduți și să-i ajutați să se întoarcă acasă, acasă în adevăratele lor sine. Vă cerem să rămâneți stabili și să continuați să mențineți vibrațiile înalte de care sunteți într-adevăr capabili.  

Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.”


Ca întotdeauna, rămâneți împământați. Stați în lumină! Vă iubesc pe toți atât de mult și sunt atât de recunoscătoare să împărtășesc această călătorie aici cu voi.


Traducere Monica Poka