joi, 3 decembrie 2015

Susținerea Divină a Străbunilor



De Bob Fickes

Acesta este un moment în care unele dintre cele mai puternice Ființe care au fost înainte pe Pământ s-au întors. Ele s-au născut în ultimii 75 de ani în circumstanțe umane normale și vieți foarte normale. De-a lungul ultimilor ani aceste ființe se trezesc toate la adevărata lor conștiință și simt ghidarea Conștiinței Mamei/Tatălui Divin mișcându-se prin ei. Noi le numim pe aceste ființe Străbunii. Un Străbun nu știe întotdeauna cine este el/ea cu adevărat până în momentul în care îi cheamă Universul la acțiune. Atunci Inima lor se trezește și Conștiința Cosmică Divină se mișcă prin ei atât de puternic încât nu mai pot rezista și trăi vieți normale.

Străbunii sunt aici pentru a ține fiecare inimă umană în interiorul inimii lor și ghidează umanitatea prin ultimele furtuni, în Lumină. Ultimele furtuni mătură acum Pământul și multe suflete se luptă cu toată puterea pentru a-și găsi calea către Lumină. În acest moment să știți cine sunteți și înțelegeți că Străbunii (care au fost învățătorii și ghizii voștri în viețile voastre trecute) sunt din nou alături de voi. Vă ținem în inimile noastre astfel încât să puteți trece prin confuzie și depresie și în cele din urmă să ieșiți din zilele voastre întunecate în Lumină.


Dacă simțiți ceea ce vă spun, atunci să știți că sunteți unul dintre noi care se află aici pentru a ajuta la eliberarea acestei lumi și la aducerea Erei Luminii. Aveți curaj, dragilor. Acesta este momentul vostru. Aveți încredere că veți ajunge în Lumină. Străbunii și Vechii Maeștri și Gardienii acestui Pământ sunt toți aici pentru a vă ajuta. Nu putem da greș pentru că dacă am da greș ar însemna că Sursa Atotputernică a acestui Univers a dat greș. Noi suntem născuți din Lumină și Lumina ne ghidează înapoi Acasă. Să știți asta și să fiți în Pace. Aveți încredere în Inima voastră și spuneți simplu, ”Mulțumesc”!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.