duminică, 6 decembrie 2015

Punctul de Percepție Kundalini și al Cincilea Văl al Iluziei



Arcturienii și Suzanne Lie

Punctul de Percepție Kundalini

La fel cum sinelui vostru trei dimensional îi place să călătorească dintr-un loc în altul și SINELUI vostru Mai Înalt îi place să călătorească dintr-o frecvență în alta. Este ușor și plăcut să călătoriți dintr-un loc fizic în altul pentru că vă puteți bucura de locurile voastre preferate pe care le-ați vizitat de mai mulți ani.

În același fel, călătoriile voastre inter-dimensionale sunt împlinitoare și vă oferă multă distracție pentru că vă reuniți cu ființele și cu locurile voastre favorite mai înalt dimensionale. Vă reamintim să vă amintiți să vă expansionați perspectivele multidimensionale astfel încât sinele vostru fizic să se poată bucura conștient de aceste ”călătorii interioare”.

Expresiei voastre fizice îi place să viziteze locurile preferate, fizice, iar SINELUI vostru Multidimensional îi place să viziteze multele voastre vieți în diferite dimensiuni. Cu toate acestea, ceea ce se petrece în acest ACUM este unic.

În acest ACUM, în timp ce SINELE vostru Multidimensional călătorește prin toate nenumăratele linii temporale, frecvențe și dimensiuni pe care voi le-ați creat, voi le cereți tuturor versiunilor SINELUI vostru să vi se alăture în încarnarea voastră prezentă.

Prin urmare, pe măsură ce vă continuați călătoria voastră multidimensională, vă veți conecta cu toate versiunile SINELUI vostru în toate dimensiunile și sub-dimensiunile în care ați luat o formă. Prin urmare, toți membrii realităților voastre alternative sau paralele au bagajele pregătite și sunt pregătiți să vi se alăture de îndată ce-i puteți percepe în mod conștient.

Clenciul este că, așa cum trebuie ”să simțiți ceva pentru a vindeca acel ceva”, este necesar să ”percepeți acel ceva pentru a-l putea colecta” în suma/totalul SINELUI vostru Multidimensional.

Deoarece conștiința voastră se expansionează în dimensiunea a cincea, voi sunteți pe punctul de a percepe conștient evenimentul inter-dimensional în care voi vă întoarceți conștient la SINELE Multidimensional al vostru. Ce mare reuniune veți avea în momentul în care conștiința voastră multidimensională este pe deplin restabilită.

Pe măsură ce conștiința voastră de zi cu zi se expansionează în cinci dimensionalul ACUM, voi veți percepe în mod conștient călătoria voastră prin Planul Astral. La început, această călătorie va părea lentă, dar va crește rapid pe măsură ce intrați în sub-planurile mai înalte ale realităților astrale patru dimensionale.

Apoi, pe măsură ce călătoriți din ce în ce mai aproape de pragul dintre dimensiunea a patra și a cincea, timpul – de fapt, conceptul de timp – va începe să oscileze înăuntru și afară din conștiința voastră. Pe măsură ce conștiința voastră intră în această răscruce, corpul vostru fizic începe să se schimbe în moduri ciudate și nefamiliare.

Această ”schimbare” are loc pentru că energia voastră Kundalini va începe să se trezească ca urmare a stării voastre de conștiință mai înalte. Energia voastră Kundalini este Corpul vostru de Lumină înnăscut care a zăcut în așteptare până în ACUM-ul frecvenței cinci dimensionale a conștiinței voastre.

În timp ce experimentați în mod conștient undele cerebrale gamma ale conștiinței voastre cinci dimensionale, ceea ce odată părea solid începe să oscileze în afară și înăuntru. Aceasta este, de fapt, conștiința voastră cinci dimensională care oscilează înăuntru și în afară.

Astfel că percepțiile voastre cinci dimensionale oscilează și ele înăuntru și afară. Pe măsură ce undele voastre cerebrale gamma 5D apar și dispar, voi vă deschideți și vă închideți percepțiile conștiente ale realităților ”ACUM și AICI” și a ”Luminii multidimensionale a lui UNU”.

”Ce este asta?” întrebați voi cu o tentă de frică. Cu toate acestea, și numai o tentă de frică este suficientă pentru a vă trimite înapoi împachetați în familiara voastră lume trei dimensională.

”NU” strigați voi, ”Nu din nou! De ce trebuie să se întâmple întotdeauna asta tocmai când simt cum începe Kundalini să-mi urce pe șira spinării?”

Când simțiți ridicarea lui Kundalini, s-ar putea să simțiți că nu ați avea control asupra vieții voastre. A NU FI în postura de a vă ”controla viața” înseamnă de fapt a nu vă controla viața voastră trei dimensională. Să vă simțiți la cârma vieții voastre fizice este împuternicitor și adeseori important.

Cu toate acestea, odată ce Kundalini își începe trezirea, percepțiile voastre încep să se recalibreze pentru a include percepțiile conștiente ale informațiilor undelor gamma, cinci dimensionale. Doar un punct de vedere rapid dintr-o perspectivă cinci dimensională asupra realității voastre 3D, este suficient să vă reamintiți că Jocul 3D se încheie!

Acest ”joc” se încheie pentru că voi ați atins ACUM pragul realității Corpului vostru de Lumină cinci dimensional. Această realitate poate fi vizitată pentru scurt timp de către conștiința voastră multidimensională, dar odată ce Kundalini se ridică, realitatea vaostră trei dimensională nu va mai fi niciodată la fel.

Motivul acestei schimbări este că, din acel moment nu veți mai fi niciodată un om trei dimensional care vizitează dimensiunea a cincea, ci veți deveni un cinci dimensional care vizitează dimensiunea a treia (intrând și ieșind din Corpul vostru de Lumină).

Odată cu conștientizarea SINELUI vostru Corp de Lumină, voi deveniți în mod conștient cinci dimensionali și mai mult, fiind cei care s-au oferit voluntar să viziteze dimensiunea a treia. Cu alte cuvinte, rolurile percepute de voi sunt inversate. La început ați fost o persoană fizică care are un SINE Corp de Lumină interior (ascuns adeseori).

Odată cu ridicarea Kundalini voastră voi intrați în identitatea de a fi o ființă multidimensională de Lumină care poartă un corp fizic. Așa cum vă puteți da jos îmbrăcămintea și să o puneți în dulap până când o veți purta din nou, Corpul vostru de Lumină poate să-și ”dea jos și pune de o parte” corpul vostru fizic până când dorește să-l poarte din nou.

Mai mult de atât, în această măreață eră care va fi veșnic în amintirea voastră, voi nu sunteți aici pe Pământ pentru voi înșivă. Voi sunteți aici pe Pământ pentru Gaia. Corpul vostru de Lumină știe deja că voi locuiți mai multe forme în dimensiunile mai înalte și că voi v-ați luat un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia în Ascensiunea Ei Planetară.

Odată ce Kundalini începe să vă urce pe șira spinării, voi experimentați o ”schimbare perceptuală”. VOI nu mai sunteți sinele vostru fizic care are o Kundalini interioară și care într-o bună zi se va trezi. VOI deveniți Corpul de Lumină care poartă un vehicul pământesc pentru a se putea conecta la dimensiunea a treia.

În loc să vă experimentați Kundalini ridicându-se pe șira fizică a spinării voastre, voi vă experimentați Kundalini ca fiind Corpul vostru de Lumină. După cum puteți vedea, realitatea voastră se schimbă foarte mult în funcție de modul vostru de percepție.

În realitatea voastră trei dimensională, toate modurile voastre de percepție au fost că întreaga viață trei dimensională era în afara voastră. Tranziția în dimensiunile mai înalte începe în momentul în care sinele vostru uman experimentează treptat și constant întreaga viață ca fiind în interiorul vostru.

Visele, meditațiile și stările voastre mai înalte de conștiință sunt Portalul către SINELE vostru. Aceste Portaluri pot fi pe deplin deschise atunci când vehiculul vostru fizic este conștient împământat în corpul lui Gaia.

Întotdeauna a fost în Planul Divin al SINELUI vostru Multidimensional că ”a trebuit să simțiți pentru a putea vindeca”. În dimensiunea a cincea și dincolo de ea, voi vă percepeți sinele în unime cu întreaga viață care este în realitatea pe care o împărtășiți cu toții.

Astfel, voi sunteți în realitatea care este în voi. Acest concept este foarte derutant pentru gândirea voastră trei dimensională unde totul este în afara voastră cu excepția multelor organe și componente ale corpului vostru fizic.

În dimensiunea a cincea corpul vostru este format din lumină multidimensională. În el nu sunt organe interne, oase sau sânge. VOI sunteți Lumină, iar Lumina voastră se întrepătrunde cu toată Lumina care curge deasupra, sub, în jurul și prin voi.

Din cauza faptului că dimensiunea a cincea este atât de diferită de realitatea fizică, pentru a ajuta omenirea să se elibereze de cătușele închisorii iluziilor realității sale fizice, voi a trebuit să intrați într-o ființă umană trei dimensională.

Atunci, VOI, reprezentantul SINELUI vostru Multidimensional, v-ați oferit voluntari:

·         Să vă amintiți cine VOI sunteți ...
·        Să experimentați conștient expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru – în timp ce vă purtați vehiculul vostru pământesc 3D ...
·     Să câștigați un contact mereu prezent cu acest aspect mai înalt dimensional al SINELUI vostru ...
·       Să-i îngăduiți SINELUI vostru Mai Înalt să vă poarte înainte și înapoi la viața voastră mai înalt dimensională ...
·         Să vă amintiți aceste excursii în timp ce vă purtați încă vehiculul vostru pământesc ...
·         Să împărtășiți tot ceea ce ați dobândit în aceste excursii cu alții ...
·         Să deschideți Portaluri pe care alții să le experimenteze ...
·         Să-i învățați pe alții cum să deschidă portaluri de lumină ...

Dar cum ar fi fost posibil să vă amintiți toate acestea doar într-o singură viață. N-ați făcut-o, dar v-ați amintit să vă adunați cu alții astfel încât ”suma/totalul” acelui grup să-și poată împărtăși propriile ”piese de puzzle” pentru a crea o ”imagine de grup” a realității pe care ei o crează intrând individual în UNUL sau ca și grup.

Nu există un mod corect sau unul greșit de a crea aceste grupuri. Când este ACUM-ul pentru crearea acestor grupuri, toți cei care rezonează la un tipar de frecvență similar și de interes al expresiei, se vor aduna împreună. Aceste ”grupuri întâmplătoare” sunt probabil prieteni și familie în planurile mai înalte.

Când este ACUM-ul, ei se vor uni pentru a se învăța/reaminti unii pe alții/unii altora de ce și-au plasat conștiința lor multidimensională în prezentul lor vehicul pământesc. Pe măsură ce ei crează o rețea sigură de iubire și susținere unii pentru alții și pentru ei înșiși, ei intră în următoarea fază a Misiunii lor.

Diferite grupuri se vor uni pentru diferite versiuni ale aceleiași misiuni. Această misiune este de a o ajuta pe Gaia și nenumăratele Ei forme de viață să se ”Întoarcă Acasă” la expresiile lor mai înalt dimensionale ale SINELUI.

Odată ce portalul colectiv a fost creat de către conștiința de grup, unii dintre membrii vor rămâne în conștiința grupului, iar alții vor călători în diferite versiuni ale aceleiași frecvențe ale acelei realități.

Cel mai important este că ei TOȚI crează realitatea NOULUI PĂMÂNT.

În obiectivul unit al creării Noului Pământ cinci dimensional, toți cei din toate grupurile încep să înțeleagă modul în care starea lor de conștiință crează frecvența realității lor.

Mai întâi, ei își vor aminti că Toate versiunile realității de pe Pământ au loc simultan în ACUM-ul lui UNU al celei de-a cincea dimensiuni și mai încolo. Numai în dimensiunea a treia și a patra este percepută vreo formă de separare. De fapt, chiar și realitățile unu și doi dimensionale experimentează unitatea cu toate.

Fiecare picătură de apă ESTE oceanul, râurile, lacurile și ploaia.
Fiecare moleculă de aer ESTE cerul, norii, vântul, răsăritul și apusul.
Fiecare rază de lumină ESTE cerul, luminează pământul și pătrunde prin apă.
Fiecare petic de pământ ESTE corpul lui Gaia.

Toate elementele care crează corpul planetar crează și vehiculul vostru pământesc. ”Oamenii primitivi” știau că ei sunt UNA cu întreaga viață care îi înconjoară. Numai oamenii ”civilizați” au fost învățați să creadă că toată viața este separată de ei.

Acești ”oameni moderni, civilizați” au fost instruiți de-a lungul mileniilor să uite ceea ce au știut dintotdeauna în Corpul lor de Lumină, care este cuibărit în siguranță în Kundalini a lor. Ei au uitat că Șarpele Adormit al forței Kundalini așteaptă la baza coloanei lor vertebrale să fie trezit.

Dar, ce este de fapt Kundalini? Vom împărtăși încet răspunsul la această întrebare. De ce îl vom împărtăși încet? Pentru că această informație a fost implantată în conștiința voastră drept trapa voastră de scăpare, parașuta sau pista voastră de lansare când v-ați încheiat TOATE Misiunile voastre pe Pământ. 

De asemenea, împărtășim această informație picătură cu picătură pentru a vă încuraja să vă AMINTIȚI. Orice vă amintiți despre SINELE vostru este cu mult mai puternic decât orice sunteți învățați. S-ar putea să fie prea dificil să înțelegeți ceea ce sunteți învățați și să uitați cu ușurință.

Pe de altă parte, ceea ce vă putem ajuta să vă amintiți în interiorul propriului vostru sine, poate fi mult mai simplu și mai complet exprimat în viața voastră de toate zilele. Avem nevoie de voi, echipa noastră aflată în deplasare pe Pământ, ca voi să vă amintiți adevăratul vostru SINE Multidimensional.

Avem nevoie ca voi să vă amintiți toate trăsăturile multidimensionale ale SINELUI vostru, nu numai în meditațiile voastre sau în timp ce urmați un curs. Avem nevoie să vă amintiți SINELE vostru în VIAȚA VOASTRĂ DE ZI CU ZI.

Avem nevoie să vă amintiți în viața voastră de zi cu zi acest lucru pentru că această transmutare va începe în viața voastră trei dimensională. Nu mai sunteți protejați de Guru-ul vostru personal sau prin faptul că trăiți într-un Templu în vârful unui munte.

În această încarnare importantă de ascensiune planetară, NOI – expresiile voastre mai înalte ale SINELUI – avem nevoie ca voi să-i ajutați pe oameni în timp ce ei își trăiesc viața lor de zi cu zi, își cresc copiii, merg la muncă, își plătesc facturile și pretind că sunt ”doar oameni”.

NOI – expresiile voastre mai înalt dimensionale ale SINELUI, intrăm în viața voastră de zi cu zi, în rutina voastră zilnică și în responsabilitățile voastre de zi cu zi. După cum am spus de multe ori, noi, Galacticii și Celeștii, suntem VOI.

Prin trezirea propriei voastre forțe Kundalini personale, voi vă veți întoarce la, transmuta în și să fiți zilnic acel VOI care ați fost întotdeauna – dar ați uitat!

Binecuvântări,
Arcturienii și Familiile voastre Galactice și Celeste.



Al Cincilea Văl
Iluzia Iubirii Umane

Unde sunt? Cred că sunt în pat. Nu, sunt trează. Nu, dorm. Sunt foarte confuză. Cu toate acestea, văd totul auriu în legătură cu mine. De unde îmi amintesc această lumină aurie? Oh, da, cercul – cercul din spatele ușii de aur și Lady Astrea. ”Bună”, aud o voce iubitoare. ”Vezi că începi să-ți aduci aminte. Rămâi calmă în această amintire și ea va crește. Dar acum vino, una mea, este rândul tău.”

Pe măsură ce mintea mea se limpezește, văd cu claritate cercul și pe Doamne venind spre mine de îndată ce intru. Vălul cade aproape ca de la sine și în timp ce o face, aud vocea familiară a lui Lady Leto, ”Draga mea, vălul care este ridicat în această seară este ”Iluzia Iubirii Umane”.

În timp ce acest văl este ridicat, multe sentimente și dorințe vechi se vor trezi în tine. Iubirea Umană este motivul pentru care omenirea dorește să rămână legată de Pământ. Aceasta este a șaptea inițiere și este cel mai dificil test pe care  cineva trebuie să-l treacă înaintea ascensiunii. Prin urmare, este important ca întreaga iluzie să fie ridicată de pe acest concept, astfel încât cineva să poată vedea acest test într-o lumină clară. Amintește-ți, una mea, pe măsură ce iluziile sunt ridicate, toate dramele asociate cu ele ajung la actul lor final.

De-a lungul veacurilor, iubirea umană a fost subtitutul omenirii pentru iubirea divină. Părea mult mai ușor de dobândit și de păstrat. Prin urmare, această iluzie a fost numită ”Marea Iluzie”. În timp ce simți cum acest văl alunecă de pe fața ta, una mea, dă-ți seama cum l-ai purtat ca pe o mască. Dă-ți seama cum a servit el la separarea și apărarea ”sinelui” tău.

Când ești scufundată în iubirea umană, conștiința ta este centrată în existența, nevoile și dorințele umane. Deoarece iubirea umană te poate transforma într-un leu domesticit, trebuie să fii în mod constant atentă. Această vigilență te ține atât de ocupată în mintea ta și distrasă din inima ta, încât tu te separi pe tine însuți de iubirea divină.”

În timp ce Fratele ia vălul, Hilarion spune: ”Câmpul de energie al iubirii umane, este oarecum ca un mineral, mercurul. Nu poate fi ținut în mână, ci alunecă peste tot, scăpând pe unde poate. Pare a se ridica și a cădea din propria sa voință și este foarte temperamental la căldură. Iubirea umană este folosită și ca unitate de măsură. ”Mă iubești atât de mult, sau atât de mult?”

Iubirea umană a fost folosită ca și armă, emblemă și scut. Dar întotdeauna, iubirea umană se învârte în jurul propriei sale voințe. Acest lucru se întâmplă, desigur, deoarece iubirea umană este o iluzie și ca orice iluzie o dată ce este creată, ea își trăiește propria ei viață. Cu cât este alimentată cu mai multe gânduri și sentimente, cu atât mai multă independență își câștigă față de creatorul său.

Singura cale de a transcende iluzia iubirii umane, este să fie percepută prin ochii divinului. Din această perspectivă, energia poate fi văzută printr-o inimă obiectivă. Cu toate acestea, pentru a face acest lucru, este necesar ca voi să permiteți acceptarea iubirii divine în viața voastră. Acest lucru poate fi într-adevăr foarte dificil, deoarece iubirea umană este octava mai joasă a celei divine. Iubirea umană este modul în care oamenii învață impactul puterii lor asupra celor din jurul lor.

În timp ce vălul este dat mai departe, îl aud pe Apollo ”Pot vedea suferința care apare în câmpul tău atunci când vorbim de această problemă. Ai suferit mult din cauza acestei iubiri umane și ai provocat multă suferință ca răspuns. Te aud țipând în inima ta ”Cum pot să transcend în divin, când nici măcar nu înțeleg umanul?” Ei, iubirea mea, răspunsul este că nu trebuie să o faci.

Nu trebuie să înțelegi iubirea umană, pentru că ea se bazează pe logică mult sub obiectivul tău final. Tot ceea ce este nevoie să înțelegi este pe tine însăți. Când te înțelegi pe tine însăți, vei vedea cum folosești iubirea umană și cum te folosește ea pe tine. Când ești în stare să vezi acest lucru, cheamă tot ceea ce este divin în inima ta pentru a transmuta această energie.

Începe să vezi câmpul de energie al iubirii umane. Cum îl simți în aura și în corpul tău în timp ce se apropie? Simte cum îți pătrunde în ființa ta și îți amintește divinul. Rămâi la aspectul clarității pentru a crește energia într-o claritate totală.

Simte toate deziluziile și urcă-le ca și pe o scară pentru a găsi Lumina. Să știi, una mea, că omenirea este Dumnezeu în copilărie. Așa cum o mamă iubitoare îi zâmbește copilului care se împiedică atunci când încearcă să umble, Dumnezeu vă zâmbește în timp ce voi încercați să iubiți. Așa cum mama are cea mai mare încredere că într-o bună zi copilul va umbla și va alerga, și Dumnezeu are toată încrederea că într-o zi și voi veți iubi așa cum iubește El. Iartă-te draga mea, și apoi vei fi în stare să ierți lumea.”


Sunt uimită și copleșită. Înțeleg și știu. Te rog ”Sine Mai Înalt”, oricine și orice ai fi, ajută-mă să-mi amintesc asta, măcar această Iluzie. Te rog ajută-mă să ...


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.