marți, 29 decembrie 2015

Întrebarea tuturor – Consiliul



De Ronald Head

Întrebarea tuturor, întrebarea care ni se pune cel mai des este ”Sunt pe calea mea?”. Această întrebare este pusă în mai multe feluri. ”Care este scopul meu?” este una dintre întrebările favorite. În acest moment, la începutul noului vostru an, haideți să aruncăm o privire asupra acestor întrebări și să punem deoparte interpretările greșite. Ar fi momentul să înțelegeți care este cu adevărat scopul vostru.

Vrem să subliniem faptul că voi toți se pare că vă vedeți a nu face nimic important. Punctul vostru de vedere este relativ. Vă comparați pe voi înșivă cu alții. Nu aveți nici o modalitate, în starea voastră de conștientizare prezentă, să evaluați efectul pe care îl aveți asupra lumii. Toți păreți a crede că ar ”trebui” să faceți lucruri pe care și alții  le fac. Ei bine, am vrea să subliniem faptul că dacă voi ați face ceea ce altul face, atunci ar fi nevoie să fie altcineva care să facă ceea ce faceți voi. Acest univers nu are obiceiul să facă greșeli sau să lase nefăcute lucrurile care sunt de făcut. Acest lucru este rezonabil. Acest lucru este logic. Puteți înțelege acest lucru. Dar când imaginea voastră de ansamblu este în totalitate ascunsă vederii de către ceea ce voi percepeți a fi necesar, nu puteți nici măcar începe să vedeți acest lucru. Și acesta este motivul pentru care subliniem adeseori cât de importante sunt timpul petrecut în natură, meditația și altele asemenea. Voi nu vedeți pădurea, cum spuneți voi, pentru că vă holbați din greu la copaci.  

Așa că, haideți să ne uităm la scop, pentru a putea cuprinde ceea ce este el de fapt, și să purcedem din nou la împlinirea lui. Îl putem descrie într-un mod în care să poată fi înțeles de voi toți, indiferent de fila pe care o completați în caleidoscopul vieții.

În primul rând este necesar să înțelegeți că lumea la care luați voi parte este o lume organică, în continuă schimbare. Fiecare clipă este diferită de cea de dinaintea ei. Iar voi o puteți crea doar pe aceasta. Această clipă este cea mai importantă clipă dintre toate clipele! Și din fericire aceasta este cea în care vă aflați. Și din fericire pentru toți ceilalți, voi aveți exact ceea ce este nevoie chiar acolo unde sunteți.

Așa că – care este scopul vostru? Scopul vostru este să faceți cât mai bine puteți ceea ce știți să faceți cel mai bine în acest moment. Ați fi surprinși dacă vi s-ar spune că asta este exact ceea ce oamenii sunt programați să facă? Și mai mult, de cele mai multe ori ei acționează și spre binele cel mai înalt al celor din jurul lor. Voi îi spuneți ”a încerca să faci lucrurile care sunt potrivite”. Și frica pentru sine din cauza unei totale neînțelegeri a fost eliminată – ei bine, nu trebuie decât să vă imaginați acest lucru pentru a vedea unde vă duce.

Da, sunt unii care sunt complet scoși de pe calea lor prin conducerea lor într-o direcție greșită de către alții. Dar aceștia sunt mai puțini decât ați crede, iar balanța a înclinat în favoarea voastră.

Așa că, dați-ne voie să vă sugerăm un mod de a aborda acest an care vine, sau oricare altul, care să vă asigure că ”sunteți pe calea voastră” și că ”faceți ceea ce trebuie”. Credem că cel mai bine am putea descrie acest lucru dacă vi-l explicăm cu cuvintele pe care vi le-ați spune voi înșivă în interior.

”Eu sunt cel care se află aici pentru a face ceea ce se află în fața mea de făcut, pentru că nu este nimeni altcineva aici și acesta este locul care mi-a fost dat. Am să fac tot ceea ce știu mai bine să fac cu ceea ce am. Asta este tot ceea ce mi se cere și asta este de ajuns. Eu sunt de ajuns. Sunt recunoscător pentru această viață și pentru această oportunitate și voi face tot ce pot mai bine pentru mine însumi și pentru întreaga viață. Acesta este scopul pe care îl accept din propria mea liberă voință.”

Vedeți voi, prieteni dragi, dacă universul avea nevoie de mai mult de o persoană acolo unde voi sunteți, atunci acolo ar fi atât de mulți ei și ele câte ar fi nevoie. Și dacă voi n-ați fi necesari acolo unde sunteți, atunci v-ați afla în altă parte.

Așa că, felicitări! Sunteți pe cale să vă îmbarcați într-o nouă etapă a unei călătorii fantastice care este chiar după colț. Și din momentul în care înțelegeți că nu este nevoie să cărați cu voi acele așteptări ne-necesare de la voi înșivă, vă puteți bucura de ea la maximum!


An Nou Fericit!


Traducere Monica Poka

Copyright © Ronald Head. Toate drepturile rezervate. Aveți dreptul să copiați și redistribuiți acest material, atâta timp cât nu-l modificați în nici un fel, conținutul rămâne complet, și să includă Copyright link: http://ronahead.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.