miercuri, 23 decembrie 2015

Înțelegerea a ceea ce Transpare în acest Acum – Sanat Kumara



Prin Jenny Schiltz

Salutări! Venim astăzi să vă explicăm multe din ceea ce transpiră și transpare în acest acum. Mulți dintre voi simțiți că nu-i posibil să mergeți mai departe deoarece nu aveți timp nici măcar să vă țineți respirația în timp ce aceste energii vă inundă planeta schimbând totul în jurul vostru. Aceste schimbări au loc în trepte de la cel mai mic aspect la cel mai mare. Totul în jurul vostru, tot ceea ce creați, precum și tot ceea ce sunteți este modelat și schimbat în aceste momente. Schimbarea nu este ușoară atunci când nu înțelegeți ce se petrece în interior și în afară, speranța noastră este să vă aducem claritate și pace interioară.

Înțelegeți că au fost făcute acorduri cu fiecare suflet care se află acum pe Pământ ca el să facă parte din acest proces, toate sufletele, chiar și cei al căror rol este să amplifice dualitatea și să amplifice întunericul. Aceste suflete, precum și tot ceea ce aduce negativitatea în voi, vă ajută să vedeți unde gândurile, credințele și acțiunile voastre nu sunt în aliniere cu Sursa. Ceea ce se întâmplă în voi în aceste momente este ceea ce se petrece și în lumea din jurul vostru. Așa cum fiecare dintre voi lucrați să vă curățați pe voi înșivă de tot ceea ce nu este în aliniere cu cea mai înaltă frecvență, așa face și colectivul. Acest proces poate fi atât de ușor sau atât de greu pe cât este de mare capacitatea cuiva de a da drumul și a permite. Ceea ce este profund înrădăcinat în toate aspectele ființei cuiva sau în colectivul vostru va fi cel mai greu de curățat și va fi nevoie de o mai mare amplificare astfel încât toate fațetele să poată fi examinate și ceea ce nu este în aliniere să fie eliberat. Pur și simplu, tot ceea ce vă scoate din iubire, iubirea de sine, iubirea față de tovarășii voștri umani și iubirea față de sursă trebuie să iasă la suprafață pentru a fi recunoscut astfel încât să fiți în măsură să alegeți în fiecare moment. Vor fi cei care vor refuza să vadă ceea ce le este arătat, și acest lucru face parte din calea lor, deoarece ei doresc o mai mare experimentare în energiile mai dense. Când vă permiteți să fiți observator și să eliminați judecata, veți vedea că totul este perfect și că totul conspiră să vă ajute să avansați în creșterea sufletului vostru în fiecare moment.   

Pentru mulți acest proces poate fi destul de dureros, fizic și mental, și numai cele mai puternice suflete au ales să participe la aceste momente memorabile. Niciodată nu a mai fost o cantitate atât de mare de lumină pe planeta voastră câtă este în aceste momente. Cei sensibili la energii simt valurile de lumină și doresc ca ele fie să fie oprite, fie stabilizate. Ceea ce trebuie înțeles este că în fiecare val se află coduri care vă schimbă corpul fizic, mental și emoțional în voi și în colectiv ca și întreg. Pentru cei care au ales să simtă aceste schimbări, să dețină suficientă lumină astfel încât să fie conștienți de fiecare schimbare și fluctuație, poate fi într-adevăr un timp obositor. Este necesar să fiți în fiecare moment într-o stare de predare și de permitere pentru ca aceste schimbări să treacă rapid prin voi. Rezistența este cea care crează cea mai mare suferință. Când cineva are așteptări de la sine însuși/însăși, de la acest proces și de la alții, acest lucru crează o profundă rezistență. Îngăduind ca toate să transpire la timpul cuvenit lor, acordându-vă vouă înșivă grația și compasiunea de a trece prin schimbări fără să vă pierdeți în ego, va permite ca totul să curgă așa cum a fost prevăzut.

Forma voastră umană experimentează multe actualizări în acest moment. Acest lucru poate fi obositor și uneori inconfortabil. Îngăduind să apară unele credințe pline de teamă în legătură cu sănătatea voastră, va duce doar la prelungirea experienței intenționate. Vă cerem ca atunci când simțiți frică să stați în liniște și să cereți ca ghidarea interioară să iasă la suprafață. Simțiți în ființa voastră dacă este vorba de o durere fizică legată de unele probleme de sănătate sau este un răspuns al formei voastre fizice la codurile care vin pe Pământ. Ceea ce transpare este un proces evolutiv care a fost mult accelerat. Pe măură ce treceți prin acest proces nu este neobișnuit să vă simțiți deconectați de la tot din jurul vostru, să simțiți că nu sunteți chiar atât de solizi și să simțiți amețeală atunci când vă ridicați în frecvență. Asemuim acest lucru cu senzația pe care o aveți după un zbor foarte lung cu o mare diferență de fus orar. Ați urcat în frecvență și este necesar să vă re-calibrați fizic la noua locație și câmp magnetic. Acest lucru îi cere formei voastre fizice să se ajusteze. Cu fiecare creștere în vibrație voi sunteți apoi în măsură să accesați frecvențe din ce în ce mai înalte care vă cer să vă curățați și mai mult pentru a le putea folosi. Cei care doresc o pauză, trebuie să înțeleagă că Sinele lor Mai Înalt este în măsură să vadă ceea ce urmează și este entuziasmat să progresați mai departe. Aveți încredere că totul se petrece așa cum trebuie și cum este pentru binele vostru cel mai înalt.

Multe schimbări vor continua să aibă loc în voi și pe planeta voastră pe măsură ce vă încheiați acest cel mai memorabil an. În 19 Decembrie Planeta voastră va fi aliniată cu miezul galactic permițând transferul cunoașterii sacre. Odată ce aceasta intră pe planeta voastră, fiecare dintre voi va utiliza informațiile așa cum este destinat pentru fiecare dintre voi și pentru calea voastră. Și pe parcursul solstițiului și a lunii pline vor fi curățate multe. Acesta este un moment potrivit pentru a vă seta intențiile pentru ceea ce doriți să atingeți/dobândiți în anul 2016. Schimbări mari sunt pe voi și entuziamul este delicios. Așteptăm cu nerăbdare creșterea continuă din fiecare dintre voi și din colectivul vostru.

Mergând alături de voi în această călătorie,

Sanat.


Conversație personală cu Sanat,

Jenny: Deunăzi am fost tristă, fără nici un motiv de tristețe, pur și simplu am fost. Am cerut clarificări cu privire la ceea ce trebuie eliberat atunci când m-am dus la culcare. M-am trezit la 4:30 am și mi-a fost arătată o viziune cu mine aflată într-o cameră, înconjurată de ghizii mei. Unul dintre ei mă ajuta să-mi deschid chakra inimii și tot acel fluid de sânge roșu care curgea afară în momentul în care atingea pământul era instantaneu transformat în lumină și se întorcea înapoi la Sursă. Am întrebat ce se întâmplă și mi s-a răspuns că am eliberat ceea ce ținea de colectiv. Fricile mele legate de viitor, tristețea mea din cauza lipsei de umanitate și furia mea. Acesta a fost pentru mine momentul în care să le eliberez și să înțeleg că totul este în perfectă ordine.

Sanat: Da, să deții furie, frustrare și tristețe pentru tot ceea ce se petrece în colectivul vostru te împiedică să-ți deschizi inima pe deplin. Este ca și cum ai spune că nu vezi ca toate lucrurile să se petreacă așa cum ar trebui. Nefiind observator și devenind atașat de evenimente și rezultate este ca și cum ai spune că nu ai încredere. Nici una dintre acestea nu este în aliniere cu cel mai înalt aspect al tău și asta îți diminuează capacitatea de a manifesta realitatea care se potrivește acelei vibrații.

Înțelegem că perspectivele voastre sunt limitate și că nu sunteți în măsură să înțelegeți contractele și acordurile care permit ca totul să aibă loc. Prin faptul că nu accepți că totul este pentru binele cel mai înalt al persoanei, tu afirmi că știi ceea ce ar trebui să aibă loc și opui rezistență oricărui alt mod.

Jenny: Ajută-mă. Văd în țara mea oameni care susțin un anumit candidat politic care este meschin și rasist. Văd oamenii reacționând din frică și repetând aceleași greșeli care au fost făcute în trecutul nostru politic și social. Cum pot ca doar să observ fără ca tăcerea mea să fie confundată cu acordul meu? În timp ce sunt în stare să văd cum toate acestea vin în atenția noastră pentru ca noi să vedem umbra colectivului ... Mă lupt.

Sanat: Sunt multe care sunt greșit înțelese în ceea ce privește reacția cuiva la colectiv. Cineva poate să nu fie de acord cu o anumită agendă/program, acțiune sau credință și totuși să vadă cum acea acțiune sau reacție este benefică pentru creșterea tuturor. Poți să nu fii de acord cu un anumit candidat și totuși să fii recunoscătoare pentru ceea ce-ți este arătat. Poți să nu fii de acord cu fricile cuiva și cu reacțiile sale și să alegi în schimb ca reacția ta personală să fie opusul. Nu te lupți împotriva a ceea ce este, alegi diferit în timp ce vezi ceea ce este, este absolut necesar și perfect până când nu mai este.

Jenny: Sunt momente în care mă simt chemată să-mi afirm propriile mele preferințe, iar alteori mă simt vinovată că nu doresc să mă implic. Ca și cum faptul de a nu vorbi împotriva pesticidelor din hrana noastră ar însema că sunt de acord cu ele.

Sanat: Totul este energie, tu trebuie să alegi încotro merge. Trebuie să înveți să stăpânești fluxul și refluxul. Alegi să lupți împotriva a ceea ce este, să-ți afirmi nemulțumirea, sau alegi ca pur și simplu să faci lucrurile în mod diferit. Nu există corect sau greșit, există numai experiență și ceea ce-ți aduce bucurie și mai aproape de cel mai înalt aspect al tău și al călătoriei. Numai tu poți decide care este acesta.

Sper ca întrebările și răspunsurile mele să vă fi ajutat tot atât de mult precum m-au ajutat pe mine. Vă țin pe toți în cea mai înaltă lumină și mai profundă iubire. Să fiți binecuvântați cu toții. Vă mulțumesc tuturor celor care ați împărtășit și susținut această muncă. Înseamnă mai mult decât veți ști vreodată. 


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.