miercuri, 2 decembrie 2015

Găsirea Curgerii și Iluzia Muncii din greu



Arcturienii și Suzanne Lie

Dragilor,
Suntem conștienți de faptul că o parte atât de mare din viețile voastre trei dimensionale pare să se piardă în munca din greu. Termenul ”din greu” reprezintă rezistența la munca trei dimensională, iar cuvântul ”muncă” reprezintă efortul energetic al cuiva în decursul timpului.

Ambii termeni sunt limitați de constructele trei/patru dimensionale. Prin urmare, ele NU se aplică câmpurilor de energie multidimensională care curg acum prin realitatea voastră. Dacă doriți să curgeți într-unul dintre aceste câmpuri de energie, va trebui să eliberați gândirea voastră trei dimensională.

Ne dăm seama cât de provocator poate fi pentru voi să eliberați conceptele trei dimensionale cum ar fi timp, secvență, separare, polarități, dușmani și moarte. Dați-ne voie să începem cu conceptul trei dimensional de moarte.

Știm că aceia dintre voi care v-ați expansionat conștiința în tărâmurile mai înalte ale dimensiunii a patra sunteți foarte conștienți că ”moartea” este doar pentru containerul vostru trei dimensional pe care forța voastră de viață îl folosește pentru a menține experimentarea voastră a celei de-a treia dimensiuni.  

Știm că mulți dintre voi ați conversat cu cineva iubit care a trecut dincolo în dimensiunea a patra. S-ar putea ca, de asemenea, să le fi urmat aventurile lor patru dimensionale până când fie și-au luat un alt corp, fie au avansat în regiunile mai înalte patru și/sau cinci dimensionale ale realității.

Odată ce ați avut experiența de mai sus, percepțiile voastre legate de tărâmul fizic se schimbă. Graba de a munci din greu sau de a aduna mai multe experiențe pentru că s-ar putea să ”muriți” înainte  de a primi vreo șansă, începe să se estompeze.

Din momentul în care vă dați seama că viața se expansionează dincolo de dimensiunea a treia, aderarea voastră la regulile trei dimensionale ale separării și limitării scade. Vă dați seama că dimensiunea a treia este doar una din multele realități.

De asemenea, vă dați seama că puteți vizita realitățile patru dimensionale expansionându-vă conștiința în acea frecvență a realității. Probabil că începeți cu vise vii, care de multe ori se expansionează în meditații.

Apoi, doriți să aflați mai multe despre această realitate care strălucește chiar dincolo de viața voastră fizică. Prin urmare, citiți cărți, faceți cercetări, vorbiți cu alții care au experiențe similare și adeseori vă alăturați unor grupuri.

Încet, nenumăratele limitări ale realității voastre sunt date la o parte deoarece acum ȘTIȚI că există ceva mai mult de atât. S-ar putea să nu înțelegeți de fapt încă ce este acest ”mai mult”, dar a început căutarea voastră de a-l descoperi. Această căutare nu este legată de mai mulți bani sau faimă.

De fapt, această călătorie este dincolo de granițele vieții voastre de zi cu zi. Este un sentiment, un dor, o cunoaștere care se ridică în inima și în mintea voastră pe care știți că nu o puteți ignora.

Pe măsură ce vă acordați la acet sentiment, vă dați seama că el NU este nou. Da, ați avut acest sentiment când erați copil și când ”imaginația” voastră era un mod mișto de a vă juca. Vă amintiți conceptul de joacă și de cât de bine v-ați simțit când v-ați jucat cu prietenii voștri și/sau familia.

Când și de ce a devenit acel concept, acel sentiment , minunata idee de grup ”mai puțin importantă” decât să vă faceți treaba și să lucrați din greu. Când erați copii v-ați jucat adeseori ”de-a adulții”. Adultul fanteziei copilăriei voastre era amuzant, iubitor, creativ și liber.

Ce i s-a întâmplat acelui adult interior? De fapt, ce s-a întâmplat cu imaginația voastră interioară? Nu mai aveți ”timp” pentru imaginația voastră pentru că ”munciți din greu”? Vă cerem să vă puneți singuri această întrebare.

De asemenea, vă rugăm să luați în considerare posibilitatea de a combina ”munca din greu” cu ”distracția”. Desigur, dacă munca voastră din greu este distractivă, s-ar putea să nu o simțiți ca pe o muncă. S-ar putea să o simțiți mai mult ca pe o ”creativitate”. Gândiți-vă la asta.

Ați putea spune ”Dar eu nu sunt creativ”. Acest lucru nu este adevărat! Sunteți cu TOȚII creativi pentru că voi TOȚI vă creați viața. Unii s-ar putea să-și creeze inconștient viața, probabil pentru că se tem că o vor ”face greșit”. Cu toate acestea, ”greșit” este un termen trei dimensional.

Când gândiți cinci dimensional, vă dați seama că vor fi multe ”inițieri” în procesul vostru de ascensiune. O inițiere este un eveniment care apare în viața voastră, mai mult ca sigur că atunci când vă așteptați mai puțin, care vă oferă o minunată oportunitate să fiți creatorul vieții voastre.

Această creație este unică prin faptul că alegeți să eliberați orice sentiment de victimizare precum și sentimentele de furie sau frică și admiteți cu curaj ”Eu sunt creatorul realității mele. Prin urmare îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce se petrece în acest ACUM.”

În timpul acestor inițieri s-ar putea să nu doriți să admiteți că voi ați creat ceea ce experimentați. De fapt, v-ați simți mai bine dacă ați putea fi victima a ceea ce altcineva v-a făcut.

Sau, ați putea alege să fiți creatorul vieții voastre. Acum, dacă voi sunteți creatorul a ceea ce a mers rău, atunci voi puteți fi creatorul soluției. O soluție care este întotdeauna un bun punct de plecare, este să trimiteți Iubire Necondiționată în ceea ce s-a încheiat.

Apoi, de asemenea, puteți trimite Focul Violet în acea componentă a vieții voastre astfel încât să o puteți transmuta într-o octavă mai înaltă a propriului vostru SINE Multidimensional.

Pe măsură ce treceți prin aceste inițieri dificile, permiteți TUTUROR gândurilor și emoțiilor voastre să intre în conștientizarea voastră. În acest fel, puteți elibera pe deplin ceea ce este încheiat astfel încât să puteți îmbrățișa ceea ce sunteți pregătiți să primiți.

În acest fel veți Găsi CURGEREA călătorind prin viața voastră de zi cu zi care vă reamintește să transmutați conceptul de muncă în conceptul de creație.

Al Treilea Văl
Iluzia Muncii din Greu

Când mă trezesc mă regăsesc în încăperea aurie cu ușa deschisă în spatele meu. De fapt, presupun că am adormit, dar deoarece nu-mi amintesc Pământul în timp ce sunt aici, simt mai mult că mă trezesc atunci când mă întorc. Mă întreb dacă îmi amintesc ceva din astea atunci când sunt trează pe Pământ. Nu am nici o cale de a afla, deoarece nu pot să-mi amintesc nimic altceva decât ceea ce mi se întâmplă în timp ce sunt aici.

Va trebui să o întreb pe Lady Astrea asta cândva, dar acum simt că este rândul meu să intru în cerc. De fiecare dată devine tot mai ușor pentru mine să suport vibrația crescută. Mă întreb dacă această activitate îmi schimbă corpul Pământesc la fel de mult cum mi-l schimbă pe acesta.

Din nou, Doamnele vin să-mi mai ridice un nou văl în timp ce-i aud vocea lui Lady Leto spunând ”Vălul pe care ți-l ridicăm acum este ce al ”Iluziei Muncii din Greu”. Munca este un alt aspect care este specific existenței pe Pământ. ”Munca” este o activitate care a devenit necesară omului numai după ce a căzut din grație. Acest lucru se datorează faptului că Munca, prin definiție, se bazează pe rezistență. Prin urmare, ea era un concept necunoscut atunci când omul trăia în planul său divin, liber de orice rezistență.”

În timp ce Doamnele duc vălul Fraților, aud vocea Maestrului Hilarion, ”Câmpul de energie al muncii este ceva ce trebuie privit. Dacă omenirea ar putea vedea această energie, este îndoielnic faptul că s-ar deda vreodată la această activitate. Multe molecule se îndreaptă unele spre celelalte după tipare disonante. Nu este de mirare că omenirea experimentează deseori oboseala. De fapt, la baza ”îmbătrânirii” umane stă conceptul și activitatea de a munci.

Ori de câte ori cineva se complace într-un câmp de energie dat, câmpul său de energie personal se aliniază cu acesta. Prin urmare, ei întră într-un vortex de energie în care multe molecule se ciocnesc unele cu altele. Fiecare moleculă individuală încearcă fie să-și păstreze propria poziție fie să încalce poziția alteia.

Această bătălie energetică constantă disipă forțele vitale ale cuiva. Forțele vitale ale cuiva sunt disipate, corpul său fizic este jefuit de nutrienții vitali de vindecare. Prin urmare, în aceste minute sau secunde în care corpului fizic îi sunt negate forțele sale de viață, el începe să ”moară”. Apoi, muncitorul își va înceta activitatea și va începe să se odihnească. În acest moment corpul poate fi vindecat și reîncărcat. Cu toate acestea, unele celule sunt iremediabil deteriorate și, ca atare, corpul moare puțin câte puțin.

Yoga este o disciplină foarte importantă de urmat pentru cineva deoarece ea inundă corpul cu mulți nutrienți dătători de viață și mișcă în mod sistematic acești nutrienți prin tot corpul. În starea de ascensiune, toate mișcările sunt ca ale unui mare maestru de yoga. Nu există iluzia fizică a separării și, prin urmare, fiecare mișcare, gând și sentiment este o curgere a forței divine canalizată prin individualitatea cuiva.

În timp ce celălalt Frate lua vălul, l-am auzit pe Apollo, ”De-a lungul secolelor ”munca” și ”curajul” au fost asociate. Sunt în mod special familiarizat cu această conexiune Pământească, deoarece mulți m-au chemat pentru vitejie de-a lungul secolelor.

Această conexiune este corectă la cel mai înalt nivel deoarece vitejia în forma sa finală este să înfrunți moartea, și după cum mărețul Hilarion a spus, munca este într-adevăr o formă lentă de moarte. Cu toate acestea, pe pragul ascensiunii cuiva, acesta începe să asocieze moartea cu nașterea și nașterea cu moartea. Când are loc această asociere, vitejia capătă și ea un nou înțeles. Atunci vitejia începe a reprezenta curajul, nu prin înfruntarea morții, ci mai degrabă curaj în înfruntarea vieții.

Într-adevăr, este necesară multă vitejie pentru a trăi victorios pe pământul vostru al iluziei. Prin urmare, una mea, continuă-ți călătoria într-o nouă stare de conștientizare. Cheamă-mă pentru vitejie în înfruntarea iluziei. Cheamă-ți toate forțele și simte-le cum curg prin corpul tău. În cele din urmă Iluzia muncii va dispărea și va fi înlocuită de adevărul muncii divine vii, liberă de rezistență, și în libertatea finală s-ar putea apoi să trăiești crearea noii lumi. Fii binevenită!”

Din nou experimentez opacizarea și estomparea. Nu numai a ceea ce văd ci și a cine sunt. Dacă aș putea ști măcar că îmi amintesc și folosesc aceste informații pe Pământ. Poate că această experiență nu folosește la nimic. Poate că mă întorc pe Pământ și fac, gândesc și simt la fel ca întotdeauna. Dacă măcar mi-aș putea aminti și folosi ceea ce învăț aici. Oh, plec. Mă simt ca și cum aș muri ...


Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.