luni, 30 noiembrie 2015

Siguranța Iubirii



Arcturienii și Vălul durerii

De Suzanne Lie

Preaiubuților,
Noi, Arcturienii, venim la voi în Acum-ul vostru să vă salutăm pentru transmutarea voastră în continuă creștere în frecvențe din ce în ce mai înalte ale conștiinței.

Pe măsură ce conștiința voastră se expansionează în frecvența realității care este pragul de conectare a dimensiunii a patra cu a cincea, cunoscut adeseori sub numele de Podul Curcubeu, percepțiile voastre asupra realității trec printr-o schimbare cuantică.

Motivul aceste schimbări se datorează faptului că percepțiile voastre cinci dimensionale intră în direct cu creierul vostru 3D. Această schimbare are loc atunci când vă începeți procesul de reconectare cu mintea voastră multidimensională.

Aveastă reconectare cu mintea voastră multidimensională are loc atunci când conștiința voastră se expansionează în gândirea voastră mai înaltă a undelor delta și gamma. S-ar putea să nu fiți conștienți de această schimbare în conștiința voastră, dar veți deveni din ce în ce mai conștienți de mesajele pe care le primiți din dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

De fapt, percepțiile voastre cinci-dimensionale intră ”în direct” cu mintea voastră multidimensională, care este interfața dintre lumile mai înalte și gândirea voastră trei și patru dimensională. Apoi, din momentul în care deveniți conștienți de mintea voastră multidimensională, deveniți conștienți de informațiile primite de la octavele mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional.

Din ce în ce mai mult începeți să gândiți într-un format multidimensional. Diferența dintre gândirea voastră trei/patru dimensională și gândirea voastră multidimensională este timpul. Timpul guvernează lumea voastră fizică. Când iubiți ceea ce faceți, ”timpul zboară”. Când faceți ceva ce nu vă place, timpul se târăște.

În realitate, timpul este o iluzie a dimensiunii a treia/patra. Cu mult timp în urmă, ascensiunea însemna că cineva călătorea conștient în cele mai înalte tărâmuri ale dimensiunii a patra, la încheierea întrupării sale fizice. Acum, ascensiunea înseamnă să călătorești conștient dincolo de dimensiunea a patra și în dimensiunea a cincea.

În acest ACUM se desfășoară la scară mondială un proces de ascensiune în dimensiunea a cincea. Cu toate acestea, puteți participa la acest eveniment numai dacă îl puteți percepe. Dificultatea constă în faptul că dacă conștiința voastră este conștient calibrată numai la dimensiunea a treia/patra, veți percepe numai realitățile trei/patru dimensionale.

Nu există ”bine/rău” sau ”corect/greșit” pentru aceste alegeri de conștiință și percepții. Unii oameni nu sunt interesați de o conexiune conștientă cu procesul de ascensiune planetară. Mulți dintre ei au purtat un vehicul pământesc pentru nenumărate încarnări și doresc să rămână în formatul trei/patru dimensional cu care sunt obișnuiți.

Cu toate acestea, din ce în ce mai mulți dintre voi vă amintiți și vă dedicați împlinirii misiunii voastre de a ajuta la Ascensiunea Planetară. Prima voastră provocare este să vă expansionați suficient de mult conștiința pentru a fi într-o conexiune constantă, conștientă cu propriile voastre expresii multidimensionale ale SINELUI.

Această conexiune conștientă cu expresiile din ce în ce mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru, servește ca și o ”Scară a lui Iacov”. Această scară de frecvențe în continuă expansiune a realității vă va ghida atunci când este ACUM-ul vostru să vă eliberați vehiculul pământesc și să vă întoarceți Acasă.

Această ”Scară a lui Iacov” este, de fapt, dâra de frecvență pe care voi ați creat-o atunci când v-ați oferit voluntar să vă luați un vehicul pentru a o ajuta pe Gaia cu Ascensiunea Planetară. Aceia dintre voi care ați venit la sfârșitul anilor 1940 și începutul anilor 1950, a trebuit să vă ”ascundeți” lumina voastră mai înaltă timp de mai multe decenii înainte de a vă putea îndeplini în mod deschis misiunea.

Dificultatea a constat în faptul că dacă v-ați ”ascuns” SINELE vostru adevărat, multidimensional pentru prea multă vreme, ați început să uitați că acela erați VOI. Din fericire, frecvențele mai înalte de lumină care intră în atmosfera Pământului în ACUM-ul vostru, interacționează cu acel 97% din ADN-ul vostru, care a fost ”oprit” pentru cele mai multe dintre încarnările voastre pământești.

Acest 97% din ADN-ul vostru servește drept găuri de vierme personale pentru lumina multidimensională. Prin urmare, ele servesc ca și o rută de comunicare între frecvența acelui voi care poartă un vehicul pământesc și adevărata, multidimensionala voastră conștiință care este acum activată.

”Cei pierduți” care știau că ei nu s-ar putea expansiona în frecvențele lor de lumină mai înalte, au trebuit să-și amplifice campaniile lor de răspândire a fricii pentru a coborî conștiința maselor. Cu toate acestea, ”masele” se trezesc din ce în ce mai mult la adevărul naturii lor multidimensionale.

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți dintre voi recunoașteți conștient că sunteți ființe multidimensionale, percepțiile voastre înnăscute mai înalte ale clarauzului, clarvederii și clarsimțirii vor deveni și ele normale. Aceste percepții mai înalt dimensionale vă oferă informații importante în legătură cu mediul vostru și sunt mult dincolo de percepțiile celor care încă mai doresc să facă rău și să domine.

Și cel mai important, percepțiile voastre mai înalte vă permit să vă recunoașteți puterea în creștere de a vă transmuta realitatea într-o frecvență de rezonanță mai înaltă prin puterea Iubirii voastre necondiționate și Focul Violet.

Pe măsură ce fiecare dintre voi, precum și în grupuri, vă transmutați conștient realitatea într-o frecvență mai înaltă, forțele ”putere asupra altora” vor fi lăsate în urmă în realitățile astrale joase pe care ei le-au creat. De asemenea, percepțiile voastre expansionate vă permit să percepeți realitățile posibile din perspectiva cinci dimensionalului ACUM. Prin urmare, puteți percepe o ”realitate posibilă” înainte ca ea să se manifeste.

Puteți susține apoi acea realitate posibilă trimițând în ea Iubire Necondiționată și Focul Violet înainte chiar de a se manifesta. Prin această contribuție, în mod simultan împământați o versiune mai înalt dimensională a realității și transmutați orice încercare a celor pierduți de a interfera cu Planul Divin.

Acesta este felul în care cei care ascensionează în frecvențele mai înalte ale realității pot ajuta prin crearea unei lumi mai sigure pentru cei care de-abia își încep procesul de trezire. Așa cum voi ați fost gardienii realității voastre trei dimensionale în timp ce aceasta a fost realitatea voastră principală, vă veți menține acest rol de păzitori ai realității trei dimensionale în timp ce vă expansionați conștientizarea înapoi în ființa multidimensională care întotdeauna ați fost.

Astfel, cu fiecare ”pas” pe care-l faceți în frecvențele mai înalte, voi lăsați o dâră de ”firimituri de pâine” pe care alții să o urmeze. Este adevărat că încă mai există dușmani ai luminii. Cu toate acestea, acei ”dușmani” sunt din ce în ce mai puțini pe zi ce trece.

Prin transmutarea noilor proiecte cu mult dincolo de nivelul la care cei pierduți pot ajunge, voi ajutați foarte mult la procesul ascensiunii lui Gaia. Cel mai important, protecția și ghidarea voastră ajută la înfrângerea inevitabilă a celor pierduți. Deoarece Gaia este o planetă a liberului arbitru, cei care aleg să servească întunericul vor fi lăsați în urmă până când aleg să servească lumina.

Ba mai mult, pe măsură ce oamenii recunosc că ei sunt ființe multidimensionale care au vehicule de lumină în nenumărate dimensiuni și realități, și ei își vor da seama de propria lor putere interioară a transmutării întunericului în lumină.

În acest ACUM, mulți dintre voi, lucrătorii noștri în lumină, treceți prin inițierile voastre finale în conștiința voastră cinci dimensională. Aceste inițieri apar ca și probleme, dar dacă voi le recunoașteți drept inițieri, vă puteți aminti să vă folosiți puterile voastre multidimensionale înnăscute ale transmutării și Iubirii Necondiționate.  

Vă rugăm să vă amintiți că dacă voi ajutați măcar doi oameni să-și amintească adevărata lor natură multidimensională, iar cei doi oameni, fiecare dintre ei spune la încă doi oameni și acest lucru continuă de la persoană la persoană ... gândiți-vă doar câți oameni vor ști ADEVĂRUL.

Va elibera adevărul omenirea din limitările Matricii 3D? El îi va elibera doar pe aceia care vor să fie ”eliberați”. Sunt încă mulți oameni care nu sunt încă pregătiți să se mute dincolo de o matrice trei dimensională a realității.

Gaia a ales să fie o planetă a liberului arbitru în care toate ființele Ei să-și poată lua propriile lor decizii. Prin urmare, cei care nu sunt pregătiți să ascensioneze pot să-și continue lecțiile încarnării pe Pământ până în ACUM-ul ascensiunii lui Gaia. În acel ACUM, ei pot alege să ascensioneze sau să-și continue aventurile lor trei dimensionale pe o altă planetă.

După cum puteți vedea, tiparul original al lui Gaia a fost de multă vreme corupt. Această corupere a putut avea loc deoarece și Gaia a ales să ofere oportunitatea de a trăi în polaritățile care păreau să fie separate. Aceste polarități, cum ar fi bine și rău, sunt doar polarități dacă cineva nu percepe ceea ce rezonează între extremele spectrului trei dimensional.

Din fericire, pe măsură ce conștiința voastră se expansionează mai departe în frecvențele celei de-a cincea dimensiuni, voi puteți percepe câmpurile de energie mai înalt dimensionale care conectează ceea ce a fost perceput ca ”polarități”. Apoi, în loc să percepeți polaritățile, voi veți percepe un spectru de lumină.

Odată cu trezirea că NIMIC NU ESTE SEPARAT, voi vă dați seama că ”totul este UNA”. Când ”întreaga viață este UNA”, voi nu mai puteți avea un învingător sau un învins. Voi sunteți cu TOȚII în asta. Când sunteți cu toții conectați în unitate, nu poate exista concurența unuia cu altul și nici dominația unuia asupra altuia – conceptul de ”altul/alta” va dispărea.

Vedeți cum dimensiunea a treia se va și se schimbă într-o frecvență mai înaltă a programului holografic al lui Gaia? Întrucât înainte, realitatea Pământului s-a bazat pe ”separarea de”, acum ea transmută în ”Unitatea cu”.

Ați văzut cu toții că realitățile de frecvență joasă, cum sunt cele din dimensiunea a treia și a patra, opun rezistență la schimbare. Această rezistență la schimbare are loc pentru că mulți nu se simt în siguranță, iar cineva trebuie să se simtă în siguranță pentru a încerca ceva nou și avansat.

Cum să se ”simtă cineva în siguranță” când crede că este singur într-o lume înfricoșătoare? Nu o face! De fapt, adeseori simte durere.

AL DOILEA VĂL
Iluzia Durerii

Amețeala, lumina strălucitoare și bâzâitul puternic sunt puțin mai ușor de suportat de această dată. Cu toate acestea, pare să dureze o veșnicie până să mă pot obișnui cu această lumină intensă. Treptat, pot să văd cercul de lumină din fața mea și pot simți cum Lady Astrea îmi amintește cu blândețe că este rândul meu să intru în cerc. Din nou, Doamnele vin la mine și elimină un voal nevăzut și, în timp ce fac acest lucru, îi aud în interior vocea lui Lady Leto spunând ”Acest Văl este ”Iluzia Durerii”.

După cum poți să-ți amintești din visele vieții tale, tema este din nou și din nou pierderea iubirii și durerea care rezultă din asta. Să știi Una mea că iubirea nu moare niciodată. Ea se poate schimba sau trece într-o vibrație mai înaltă, dar ea nu poate muri. Din momentul în care energia iubirii a fost formată pe Pământ, creatorul acelei energii și-a făcut un prieten pe viață. Pentru că, a fi creator al iubirii este lecția majoră a Pământului pentru întreaga omenire.”

În timp ce Frații din sălașul lui Hilarion iau vălul, aud vocea lui Hilarion spunând ”Câmpul de energie al Iubirii acționează ca un scut. Când vei deveni un maestru al energiei, vei fi capabilă să vezi energia iubirii în orice mediu. Energia Iubirii este diferită de toate celelalte câmpuri de energie. Alte energii părăsesc aura creatorului și își încep traversarea realităților, care se încheie în cele din urmă în întoarcerea lor întreită la creator.

Și energia Iubirii își părăsește, desigur, creatorul, dar ea lasă o mică parte din ea însăși creatorului ei ca un scut de protecție. Acest lucru este posibil pentru că iubirea este foarte atractivă și adezivă. Ea se agață de tot cu ceea ce vine în contact. Iubirea este cea mai puternică forță energetică cunoscută pe planeta Pământ, iubirea divină fiind cea mai înaltă frecvență din toate.”

Apoi aud vocea lui Apollo, ”Bună dimineața din nou, draga mea. Cât ai suferit în această viață! Cât de neiubită și de neiubit te-ai simțit. Durerea pe care ai simțit-o datorită iluziei pierderii iubirii a fost cea mai dificilă lecție de viață a ta. După cum știi din karma ta individuală, în alte vieți ai avut tendința de a nu-i aprecia pe cei dragi și ți-ai concentrat energiile mai degrabă în altă parte. Din cauza acelui tipar te-ai ”temut” de plata karmică a pierderii iubirii și, draga mea, după cum știi, ”De ce ți-e frică nu scapi”.

Să știi acum în inima inimilor tale, iubirea nu poate muri niciodată. Iubirea rămâne întotdeauna în Sufletul celui ce iubește și a celor iubiți. Iubirea este o calitate a Sufletului și, prin urmare, se ridică în cele din urmă la nivelul Sufletului. Chiar dacă ființa moare, acest lucru nu contează pentru că Iubirea va fi trecută în mod automat corpului mai înalt al acelei ființe. Amintește-ți că nu există cu adevărat durere, deoarece în realitate nu există nici o separare. Separarea este ultima iluzie, particulară planetei Pământ. Pe Soare, suntem toți una.

Amintește-ți acum că sentimentele tale de durere sunt de fapt tristețea îndepărtării de casă. Acest dor de casă este o nemulțumire divină. Îngăduie-i nemulțumirii divine să te conducă în inima ta spirituală. Folosește această iluzie. Simte durerea și ia-o în inima ta. Așeaz-o la picioarele Unimii unde Sufletul tău îți va șterge fruntea și îți va atinge inima. Unul așteaptă darul tău. Dăruirea este comoara ta.”

La fel ca și cuvintele lui Apollo simt că mă estompez și știu că acum mă întorc pe Pământ ...


Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.