miercuri, 18 noiembrie 2015

Privind în Urmă în Viitorul Vostru



Arcturienii și Familia Galactică

De Suzanne Lie

Suntem aici acum, în Portalul de Lumină care se află în interiorul VOSTRU. Noi, expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru, am venit în conștientizarea voastră, în conștiința voastră și în viața voastră de zi cu zi.

Prin urmare, noi – membrii SINELUI vostru Multidimensional – vedem ceea ce voi vedeți, auzim ceea ce voi auziți, atingem ceea ce voi atingeți și mirosim ceea ce voi mirosiți. Gândim ceea ce voi gândiți, simțim ceea ce voi simțiți și știm ceea ce voi știți.

Noi, membrii SINELUI vostru Multidimensional, am luat decizia de a ne alătura vouă în acest fel pentru a vă putea escorta personal în frecvențele mai înalte ale conștiinței voastre, a percepțiilor voastre, dincolo de ”pragul iluziei” în SINELE vostru cinci dimensional.

Sinele vostru cinci dimensional rezonează la un Corp de Lumină, așa că nu puteți să purtați acea formă în timp ce sunteți împământați în lumea fizică. Cu toate acestea, voi puteți simți acel Corp de Lumină stârnit în forța Kundalini care se trezește și își începe călătoria sa de ascensiune pe coloana vertebrală.

Pe măsură ce SINELE vostru Corp de Lumină – care dormitează în puterea câmpului vostru interior de energie Kundalini –  începe să fie stârnit, conștiința voastră se expansionează, lent sau rapid, pentru a cuprinde frecvențele mai înalte ale realității care au fost întotdeauna prezente în lumea voastră fizică.

Vedeți voi, dragii noștri, SINELE vostru Multidimensional nu este DEASUPRA voastră, ci profund în INTERIORUL vostru. Prin urmare, numai conștiința voastră s-a pierdut în nenumăratele iluzii ale matricii trei dimensionale aflate acum într-un proces de destrămare. VOI, SINELE vostru Corp de Lumină, a fost întotdeauna în forma voastră fizică.

Din nefericire, în perioada în care conștiința voastră a fost limitată la lumea fizică, voi v-ați putut percepe numai corpul fizic. Apoi, încet pentru unii, rapid pentru alții, conștiința voastră patru dimensională a început să se trezească. Ați început să vă amintiți visele.

De fapt, ați început să vă amintiți toate acele lucruri minunate pe care copii fiind le știați. Cu toate acestea, ”adultul” care trăia în afara voastră v-a spus că aceasta era ”doar imaginația voastră” și că ar trebui să vă vedeți de treaba voastră și să vă îndepliniți sarcinile voastre 3D, să mergeți la școala voastră 3D și să vă vedeți de viața voastră 3D.

Apoi însă, ați început să aveți vise despre o altă lume, o altă realitate care era armonioasă și iubitoare. Această realitate era blândă și echitabilă. Și cel mai bun din toate, această realitate din imaginația voastră, v-a condus în realități pline de iubire, veselie, profundă camaraderie, iubire necondiționată și bucurie.

”NU MAI VISA CU OCHII DESCHIȘI!” ați auzit. Dar nu ați vrut să vă opriți din a visa cu ochii deschiși pentru că v-a plăcut cu mult mai mult acea realitate decât realitatea din jurul vostru. Așa că ați ascuns-o adânc, adânc în voi unde să nu o găsească nimeni altcineva.

Din nefericire, pe măsură ce ați ”crescut” acest loc ascuns a rămas ascuns și pentru voi. Apoi v-ați pierdut în iluzia 3D. Dar uneori, atunci când ați fost fericiți, când ați fost creativi, când ați fost cu un prieten drag sau cu un animal de companie iubit, sau singuri în camera voastră, sau în natură – v-ați amintit.

”NU”, v-ați spus vouă înșivă, ”Nu pot să-mi amintesc această lume pentru că acest lucru mă face să fiu atât de trist.” Apoi, încet ați început să uitați SAU ați păstrat această realitate minunată ca pe un secret care era numai pentru voi.

Dar apoi ”Ceva” a început să se întâmple.

Încet, sau dintr-o dată, ceea ce ați împins adânc în voi pentru a fi în siguranță, unde nimeni altcineva nu ar fi putut spune ”Asta este doar imaginația ta”, a început să fie proiectat afară în lumea voastră. Nu v-ați dat seama cum ați făcut acel lucru cu adevărat mișto de a proiecta lumea pe care o iubeați în secret afară în lumea voastră, dar v-ați bucurat atât de mult că nici nu v-a mai păsat.

Ați fost atât de fericiți să fiți în măsură să ”trăiți” ceea ce vi s-a spus că ”nu este real”, încât n-ați vrut să ”rupeți vraja”. Desigur, ”vraja” a fost ruptă de multe ori, prin chemarea la datorie a responsabilităților voastre 3D, dar ceea ce voi știați acum era că marea parte a iluziilor va fi eliberată în curând. Cu toate acestea, aveați deja servicii, familii, copii și responsabilități.

Totuși, pe măsură ce v-ați permis ca puțin câte puțin să vă faceți niște ”timp” 3D pentru a vă bucura de ceea ce până atunci ați ținut ascuns, totul a început să se schimbe. Desigur, la început nu chiar totul. La început, doar v-ați făcut cumva timp 3D pentru a vă aminti secretele ascunse atât de adânc încât până și voi le-ați uitat. Da, unele au fost uitate de tot, dar pe unele nu le-ați fi putut uita niciodată cu totul.

Aceste ”secrete” au fost unde ar trebui să începeți să vă întoarceți.
Dar unde ați vrea să vă întoarceți?

Nu știați dar nici nu vă păsa. Un fel de cerc nevăzut s-a închis în conștiința voastră și voi v-ați întors la acel ”voi” pe care a trebuit să-l ascundeți astfel încât ”ei” să nu vă mai judece.

Ați fost șocați și bucuroși de faptul că nu vă mai pasă dacă ”ei” vă judecă.

Pentru că voi ați fost pregătiți și în stare să fiți VOI, nu v-a mai păsat ce gândesc ”ei”. Bucuria și apoi libertatea pe care ați experimentat-o fiind în sfârșit SINELE vostru a început să suprascrie în totalitate toată frica de ceea ce ”ei” ar putea spune.

Ați început să vă întrebați cine sunt ”ei” și de ce le-ați dat atât de multă putere asupra vieții voastre. Odată ce v-ați dat seama că voi le-ați ”dat” acea putere-asupra-voastră, totul a început să se schimbe. Libertatea de a nu vă face griji în legătură cu ”ei” a ridicat capacul care ați uitat că era acolo. Odată ce v-ați dat seama că VOI aveți controlul asupra propriilor voastre alegeri, cerul a început să se limpezească și o ”NOUĂ ZI” a fost dezvăluită.

Încet, sau dintr-o dată, percepțiile voastre au început să includă frecvențele mai înalte ale realității voastre. Mai întâi au început să vă vorbească visele voastre patru dimensionale. Apoi, pe măsură ce ați început să vă scrieți visele, un alt voi, mai înalt dimensional, a început să vă interpreteze aceste vise.

Pe măsură ce relația voastră cu acest VOI, pe care noi îl numim SINELE vostru, a devenit mai strânsă, ați început să vă consultați cu SINELE vostru din ce în ce mai mult. Uneori ați simțit că SINELE vostru ar fi o Ființă Galactică, alteori SINELE vostru părea a fi un Înger, un Elohim sau un Maestru Ascensionat.

”NU” a strigat sinele vostru ego bine antrenat, ”Eu nu sunt suficient de important sau suficient de înalt pentru a fi una dintre aceste ființe ascensionate, mai înalt dimensionale.”

Dar apoi ați auzit o voce interioară spunând ”OH, DAR EȘTI!”

Astfel, tocmai când v-ați gândit că ați descoperit cum să gestionați oarecum faptul de a vorbi cu o ființă mai înaltă, se aștepta ca voi să credeți că acea ființă mai înaltă erați voi.

”NU, NU!” a strigat ego-ul vostru rănit. ”Nu sunt atât de important. Nu este posibil să pot rezona la o frecvență atât de înaltă.”

Prea târziu, ați dat glas îndoielii de sine și ați deschis ușile unei inițieri.

Înainte de a putea trece cu succes prin inițiere, a fost nevoie să vă dați seama că SINELE vostru Multidimensional a creat acea inițiere deoarece sinele vostru 3D credea că ceva exterior vă bloca calea spre ascensiune. Pentru a elimina acel blocaj trei dimensional vi s-a cerut să eliberați orice frici 3D că această situație a fost ”ghinion” sau că ”ei mi-au făcut-o”.

Înainte de a putea îmbrățișa următoarea octavă a propriului vostru SINE Multidimensional era nevoie să onorați acea inițiere ca pe o oportunitate de a-i dovedi sinelui vostru 3D că propriul vostru SINE Multidimensional era CEL care trimitea informații mai înalt dimensionale vehiculului vostru pământesc.

Prin urmare, a trebuit să găsiți, deveniți și vindecați componenta sau componentele rănite ale încarnărilor voastre fizice prezente, trecute și/sau viitoare care cred că ei/ele sunt mai degrabă o victimă decât un creator.

Nu v-ați bucurat de aceste inițieri, dar VOI – SINELE vostru Multidimensional – știați că aceasta avea să fie ultima voastră încarnare pe Pământul trei dimensional. Prin urmare, este nevoie ca voi să curățați TOT întunericul/frica pe care le-ați lăsat pe corpul lui Gaia de-a lungul nenumăratelor voastre încarnări.

Din fericire, v-ați amintit că sunteți o ființă cinci dimensională și mai mult, care a ales să-și ia o încarnare pe corpul lui Gaia pentru a o ajuta în transmutarea sa planetară. V-ați dat seama că, pe măsură ce ați curățat și ați eliberat iubind tot ceea ce ați lăsat în urmă la sfârșitul fiecăreia dintre nenumăratele voastre încarnări, propriul vostru portal a început să rezoneze la frecvențe din ce în ce mai înalte ale luminii.

Pentru unii dintre voi, aceasta a fost prima voastră încarnare pe planeta Pământ, dar v-ați suflecat mânecile și v-ați alăturat grupurilor din ce în ce mai mari de oameni treziți care și-au amintit că ei au venit pentru Gaia. Nu a contat dacă aceasta a fost prima voastră încarnare pe Pământ sau dacă ați avut multe, multe alte încarnări pe Gaia. Nu a contat dacă întunericul din voi v-a controlat în unele încarnări sau că ați făcut greșeli.

Singurul lucru care a contat este că VOI AȚI VENIT PENTRU GAIA.

Odată ce ați ales să ajutați planeta, conștiința voastră a crescut dincolo de conștiința personală, de grup, de familie, comunitate, țară, continent, emisferă și planetară, în conștiința înnăscută galactică și universală a SINELUI vostru Multidimensional.

Cu conștiința voastră în continuă expansiune, percepțiile voastre despre sine, despre ceilalți și despre planetă au fuzionat în Conștiința Unității cu ÎNTREAGA viață. Voi mergeți acasă, și v-ați dat în cele din urmă seama că ACASĂ este locul în care ați fost întotdeauna.

În acest punct percepțiile voastre au ieșit din orice sentiment de victimizare din orice sursă exterioară și au intrat în continua amintire a faptului că VOI ați fost creatorul vieții voastre.

Oh, dar această conștientizare a adus cu sine o altă inițiere.

A fost nevoie să vă creați un test pentru voi înșivă ca să vedeți dacă vă puteți uita la FIECARE situație provocatoare și spune
”Eu sunt Creatorul realității mele. De ce mi-am creat această provocare, îmi pot aminti ca în mod constant și consecvent să trimit acestei ”inițieri” Iubire Necondiționată și Focul Violet?”

Inițierile voastre au fost alegerile voastre și vor continua să fie alegerile voastre. Acesta este procesul vostru de inițiere și voi vi l-ați creat.

Vă spunem, dragii noștri voluntari pe Gaia, că noi suntem întotdeauna cu voi, pentru că noi, familia voastră mai înalt dimensională SUNTEM VOI.

Noi, familia voastră mai înalt dimensională, curajul și iubirea voastră necondiționată, vom păstra lumina aprinsă ca voi să o puteți urma.

Arcturienii și Familia voastră Galactică.

(Dragi cititori, așa cum voi, voluntarii noștri pe Pământ, vă uniți cu toți membrii Pământului, noi, Familia voastră Galactică, ne unim cu toții membrii Galaxiei noastre – și dincolo de ea.)




Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.