marți, 3 noiembrie 2015

Portalul Auriu prin Școala Misterelor Patru Dimensională


Călătorie prin Școala Misterelor Patru Dimensională

De Suzanne Lie

Dragi Voluntari pentru a o ajuta pe Gaia,
Suntem încântați că ați ales să vă dedicați procesului de a o ajuta în mod conștient pe Gaia precum și pe TOATE formele Ei de viață, pentru a se expansiona în dimensiunea a cincea. Vă recomandăm să vă consacrați intenția de a percepe, crea și accepta cea de-a cincea dimensiune în viața voastră de zi cu zi.

Sunteți pregătiți ACUM să vă dedicați atenția și intenția acelor vieți ale voastre în care ați fost un Inițiat în Școala Misterelor? În acele vieți n-a trebuit să ”mergeți la lucru”, ”să vă plătiți facturile” sau ”să spălați”. Acele lecții ale acelor vieți mai rezonează încă în sinele vostru patru dimensional.

În școala misterelor trei dimensională a prezentului vostru quadrant spațiu/timp, voi trebuie să aveți grijă de viața voastră lumească în timp ce și progresați pe calea voastră spirituală. Sunt unii, desigur, care au ales să-și creeze o viață în care să nu fie nevoiți să ”muncească”.  

Cu toate acestea, dacă misiunea voastră este să-i învățați pe alții să călătorească prin Portalul Auriu care străbate și leagă Școala Misterelor patru dimensională cu dimensiunea a cincea, va trebui ca mai întâi să faceți voi înșivă această călătorie. Cu alte cuvinte, trebuie să învățați să o faceți voi înainte de a-i învăța pe alții.

Mai întâi învățați voi, apoi predați, apoi îi învățați pe profesori.

Ba mai mult, dragi voluntari în a o ajuta pe Gaia, veți face și preda această Mare Inițiere în timp ce vă echilibrați responsabilitățile unei slujbe solicitante, responsabilitățile zilnice, crește familiile și trăi o viață trei dimensională.

Pentru a realiza acest mare act de balansare, voi veți crea, preda și învăța în Școala voastră modernă Interioară a Misterelor. Vă felicităm pentru curajul și tenacitatea voastră de a accepta această misiune provocatoare. Din fericire, voi puteți, și adeseori o și faceți, vizita această Școală a Misterelor Patru Dimensională în timp ce dormiți.

Când adormiți, intrați în undele alfa și delta ale corpului vostru de vis patru dimensional și călătoriți prin dimensiunea a patra. Dimensiunea a patra este coridorul dintre realitatea voastră trei și cinci dimensională.

Dimensiunea a patra are diferite sub-plane ale existenței care îi permit unui călător inter-dimensional să se odihnească și să învețe în timp ce călătorește din dimensiunea a treia către dimensiunea a cincea. În vârful fiecărui sub-plan patru dimensional se află o Școală a Misterelor pe care o puteți vizita în corpul vostru de noapte pentru a putea învăța mai multe despre SINELE vostru.

Vom discuta despre fiecare Școală a Misterelor începând cu cea pe care o creați pentru voi înșivă în Planul Fizic. O cheie importantă pentru Școala Misterelor patru dimensională este să percepeți fiecare provocare trei dimensională ca și pe o oportunitate pentru creștere.

Pentru că sunteți pe punctul întoarcerii la SINELE vostru cinci dimensional, care a fost întotdeauna aici cu noi în dimensiunile mai înalte, voi vă creați propria voastră Școală a Misterelor trei dimensională în timp ce vă îndepliniți responsabilitățile zilnice ale realității voastre fizice.

În Școala voastră a Misterelor trei dimensională, vă puteți acorda vouă înșivă ”timpul” pentru a privi în esența voastră și să vă vedeți viața de zi cu zi prin Ochii Sufletului vostru, din perspectiva voastră multidimensională. Din această perspectivă vă puteți vedea problemele de fiecare zi ca și pe oportunități pentru creșterea personală și expansiunea conștiinței.

Lecția pe care o aveți de învățat/amintit cu toții, indiferent de cât de diferit v-ați putea construi fiecare Școala Fizică a Misterelor, este să vă iubiți necondiționat pe voi înșivă. Odată ce vă puteți oferi vouă înșivă acest dar cosmic, voi îl puteți lăsa să curgă și asupra altora.

Ba mai mult, iubirea necondiționată este cheia care vă expansionează conștiința și vă permite să vedeți întreaga viață dintr-o perspectivă a unității cu totul. Cu conștiința voastră împământată în iubirea necondiționată voi puteți deveni treptat un Maestru/Stăpân al Energiei și să vă trăiți viața de zi cu zi FIind în același timp SINELE vostru adevărat, Multidimensional.

Să devii un Maestru/Stăpân al Energiei este fundamentul pentru toate Școlile Misterelor patru dimensionale. Odată ce sunteți în stare să percepeți tiparele energetice și formele gând pentru fiecare sub-plan patru dimensional, sunteți în stare să intrați în acea Școală a Misterelor pentru a învăța stăpânirea pentru acea frecvență a realității. Aceste Școli ale Misterelor sunt localizate în:

Sub-Planul Astral de Jos unde învățați să vă stăpâniți frica.

Sub-planul Emoțional unde învățați să vă stăpâniți emoțiile.

Sub-planul Mental unde învățați să vă stăpâniți gândurile.

Sub-planul Cauzal unde puteți învăța o stăpânire a cauzei și efectului.

Sub-planul Spiritual unde învățați să vă predați SINELUI vostru.

Pragul celei de-a Cincea Dimenisuni unde fuzionați cu ”Prezența Eu Sunt” a voastră.

Vizitarea Templelor vă învață că IUBIND ceea ce doriți vă duce la manifestarea acelei aspirații. Apoi, pe măsură ce câștigați încredere în forța voastră creatoare înnăscută,  nu va mai trebui să fiți distrași de ”frica de supraviețuire”.

Prima lecție de amintit despre misiunea voastră de integrare a celei de-a treia dimensiuni cu cea de-a patra pentru a deschide portalul auriu spre dimensiunea a cincea este că VOI sunteți creatorul realității voastre. Dacă mai există frică întrupată în conștiința voastră, veți crea în viața voastră o situație exterioară care să aducă la suprafață acea frică.

Prin urmare, aveți încredere că sunteți în totalitate pe Calea voastră și că FIECARE experiență, chiar dacă este neplăcută, este o componentă a acelei Căi. În timp ce călătoriți prin Planul Astral de Jos vă veți iubi cele mai profunde, adeseori inconștiente, frici.

Vedeți-vă acum coborând scările în peștera fricilor voastre uitate. Adunați-le pe toate în jurul vostru și aduceți-le la suprafață. Dacă în mod voluntar aduceți fricile la suprafața conștiinței voastre și o faceți în mod regulat, nu va mai fi nevoie să creați dramă în viețile voastre pentru a le putea vedea.

Vedeți aceste frici și IUBIȚI-LE necondiționat.

O componentă importantă în a deveni cinci dimensional este să fii pe deplin conștient de simțurile tale mai înalte. Pentru a face acest lucru este necesar să vă protejați de a intra în stări de frică și neliniște în viața voastră de zi cu zi.

Când sunteți speriați sau în frică, amintiți-vă că Sufletul vostru vă ajută să deveniți cinci dimensionali prin crearea unei drame care să vă aducă în prim plan FIECARE frică ascunsă. Fricile ascunse sunt cele care vă coboară vibrația pentru că nu sunteți suficient de conștienți să le echilibrați prin iubire.

Când vibrația voastră scade, cădeți din conștiința cinci dimensională și din iubirea necondiționată și mai mult ca sigur că veți manifesta gândurile și emoțiile voastre de frică. Chiar și această manifestare vă ajută dacă vă amintiți că VOI le-ați creat astfel încât să vă puteți aminti că VOI le puteți curăța cu iubirea necondiționată și focul violet.

Pentru a vă ajuta să vă setați intenția în dimensiunea a cincea, vă vom duce pe o plajă cinci dimensională. Imaginați-vă că vă plimbați pe o plajă cinci dimensională. Vedeți cum oceanul și nisipul lucesc și scânteiază în culori ușor diferite de culorile voastre trei dimensionale?

Vedeți aura cinci dimensională a oceanului? Radiază până în stratosferă. Acum, pentru a ne continua plimbarea cinci dimensională aplecați-vă și simțiți nisipul. Se simte diferit, deoarece în loc să fie mici bucățele de murdărie, scoici și pietre, ”nisipul” este de fapt mici biți de cristal.

Vedeți cum strălucește Soarele atunci când se reflectă prin el. Acum intrați în apă până la glezne. Vedeți cât de perfect de limpede este și simțiți cât de calmantă și de liniștitoare este vibrația ei. Da, aceasta este, de fapt, lumină lichidă. Acum ascultați. În timp ce lumina lichidă întâlnește nisipul de cristal se aude o melodie blândă și se formează un curcubeu în culori cinci dimensionale.

Acum ridicați-vă mâna voastră cinci dimensională în fața voastră și priviți-o. Vedeți cum aura sa sclipește, asemeni nisipului de cristal. Când vă mișcați mâna, ea lasă o dâră în culorile curcubeului în urma sa. Uitați-vă la dâră și vedeți cum puteți schimba culorile cu mintea voastră.

Acum atingeți-vă inima trei dimensională cu mâna voastră cinci dimensională. Simțiți cum aceasta vă vindecă fricile. Pe parcursul zilei voastre, fiți conștienți de fiecare secundă de frică și vindecați-o instantaneu punându-vă mâna voastră cinci dimensională pe inima voastră trei dimensională.  

Asta este tot pentru astăzi. Vizitați cât mai curând oceanul și vedeți-l cinci dimensional.



Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.