luni, 16 noiembrie 2015

Omul Nou – Omul Planetar



Din ciclul De ale mele

Este din ce în ce mai vizibil că nu mai suntem cei care am fost în urmă cu 10 ani, 5 ani, dar nici cei care am fost cu câteva luni sau zile în urmă. Simțim acest lucru în noi înșine prin modul în care ne raportăm la noi înșine și la exterior. Pentru unii este ceva nou, în timp ce pentru alții este ceva realizat deja. Dar cu toții simțim că multe legături dintre noi și trecutul nostru dispar, se topesc, nu mai au nici o putere asupra noastră.

Și acest lucru devine din ce în ce mai evident, cu atât mai evident cu cât ne este mai tare băgat sub ochi prin haosul care este creat intenționat în jurul nostru. Observăm că am obosit să tot strigăm ”prezent” sau ”huo” ori de câte ori se încearcă apăsarea unor butoane care, culmea, fie au dispărut fie s-au uzat atât de tare încât nu mai răspund la comenzile exterioare nouă.

Una dintre marile descoperiri, invenții, oricum i-am spune este valabil, Internetul ne-a ajutat, cu toate lipsurile lui, să stabilim o mai bună comunicare la nivel planetar. Să știm mai bine și mai clar ce se petrece pe Planeta NOASTRĂ în orice colț de lume. Mizeriile corporațiilor și conducătorilor aserviți lor, și numai, sunt dezvăluite și înțelegem că suntem cu toții supuși aceleiași politici globale, la nivel de Planetă.

Mulți dintre noi au înțeles acest lucru și fiecare am încercat să găsim o ieșire din matricea fricii create în jurul Planetei noastre. Apoi am încercat să arătăm și altora calea descoperită de noi. Unii au înțeles, alții ne-au catalogat drept nebuni. Suntem pe o planetă a liberului arbitru și fiecare alegere este onorată. În ”timp” se învață/acceptă și acest aspect al Căii personale de trezire și evoluție.

Am adoptat tehnici care nu făceau parte din ”cultura” noastră, cum ar fi meditația, yoga, qigong-ul și multe alte practici spirituale din alte sisteme de credință cu care am rezonat. Și se pare că mulți alții au rezonat cu ele deoarece acum peste tot prin lume meditația este o practică recunoscută pentru beneficiile ei la toate nivelele. Am luat contact cu alte sisteme de credință și am putut vedea că principiile sunt aceleași, doar formele de manifestare sunt de la ușor până la foarte diferite. Dar toate practicile spirituale adevărate au o bază comună: evoluția omului către ceea ce el este de fapt: Spiritul/Divinitatea întrupată în Materie.

În momentul în care realizezi universalitatea principiilor din fiecare așa zisă ”religie” îți dai seama că, de fapt, toți suntem pe aceiași unică Cale, Calea spre Sine, dar venind din direcții diferite. Ne-am amintit chiar că, în alte vieți, am experimentat/experimentăm (în realitățile paralele/alternative și acum) toate aceste curente de idei pentru că suntem ființe cu o imensă sete de cunoaștere. Această sete este de fapt și motorul care ne duce tot mai departe și mai departe în evoluția noastră ca rasă umană.

Am evoluat de la omul obișnuit la Omul Planetar, pentru că am înțeles că toate, absolut toate sunt interconectate și că ”dacă un fluture bate din aripi într-un colț din Univers, în alt colț din Univers se poate produce o furtună”, numit și Efectul Fluture. Orice se petrece pe Planeta noastră într-un punct al ei se reflectă într-un alt punct al ei. Am început să căutăm modalități de a nu produce efecte devastatoare asupra Planetei și a locuitorilor ei, indiferent de formă, pentru că la un moment dat înțelegi și faptul că ești UNA cu Tot Ceea Ce Este.

Pentru noi religiile sunt doar instrumente de separare și manipulare, care nu sunt diferite de stările economice create în mod intenționat pe Planeta noastră. Au fost create zone sărace și exploatate la maximum din toate punctele de vedere, pentru ca să poată exista iluzoriile zone bogate. Pentru ca să ne exploatăm în neștiința și orbirea noastră unii pe ceilalți. Cu cât oferta de produse de vârf este mai cerută pe o piață, cu atât gradul de sărăcie crește într-un alt colț al Planetei noastre.

Asta nu înseamnă să nu ne dorim produse de vârf, dar trebuie să cunoaștem și prețul real, nu în bani, pe care îl plătim pentru ele. Pentru că adevăratul schimb are loc la nivel energetic mai întâi și abia apoi la nivel fizic. Ce știe omul ”de rând”, îndobitocit și ținut în lesa guvernanților despre aceste lucruri? Nimic, sau mult prea puțin. Dar și asta este tot o alegere pe care noi am învățat să o onorăm.

A sosit însă momentul în care omul vechi nu mai face față la tot ceea ce se petrece în jurul lui, la haosul în care este intenționat condus și ținut de către cei care au tot interesul să o facă. Vreți să le ”scăpați” din mână? Ar fi și timpul. Începeți-vă propria voastră cale spre voi înșivă, apucați-o de undeva, nu contează de unde, dar nu mai stați în mocirla în care vă țin cei ce au tot interesul să o facă.

Avem nevoie să începem să ne construim pe noi înșine ca Oameni Planetari, ca Oameni care vor Adevărul în viața lor, oricât de dureros ar putea fi el, care vor Iubirea în viața lor, care vor Bucuria în viața lor, care vor Compasiunea și Unitatea în viața lor. Cei care vor intra pe această Cale sunt cei care vor trăi/trăiesc în Noua Lume. Ei nu mai pot fi mințiți sau orbiți pentru că ei au ales să VADĂ Adevărul și și-au deschis Inima Iubirii pentru TOȚI semenii lor și pentru TOȚI locuitorii Planetei Noastre. Pentru că da, ESTE Planeta noastră și noi suntem răspunzători de TOT ceea ce se petrece pe ea.

Schimbarea începe cu fiecare dintre noi și este SINGURA noastră șansă pentru a putea merge mai departe. Ne-au separat și dezbinat pentru a ne putea conduce. A venit vremea să ne unim înapoi și să înțelegem că noi suntem Creatorii Vieții și ai Realității noastre. Orice alegeți este corect pentru voi, dar nu mai stați în mocirla în care vă vor cei cărora puțin le pasă de Planeta Noastră și de Oamenii și Ființele Ei. Nu contează agenda lor, contează Planul nostru, cel pe care l-am făcut când am intrat în această experiență de sfârșitul căreia ne apropiem cu fiecare clipă care trece.

Este foarte important să se înțeleagă că nu vine nici o Armată a Salvării să ne salveze de ceea ce fiecare dintre noi am creat și mai creăm. Salvarea este în noi pentru că NOI SUNTEM Salvarea, atât a noastră cât și a întregii noastre Planete. NOI suntem constructorii lumii în care vrem să trăim, fiecare dintre noi. Nu avem nevoie de modele de ”import” de pe alte planete sau sisteme atâta vreme cât suntem în stare să ne construim singuri unul. Și nici nu ne vor fi aduse pentru că acum am crescut/ne-am trezit suficient de mult ca să putem sta pe propriile noastre picioare.

Dacă vreți ca haosul cu toate efectele sale să înceteze, ieșiți din haos. Nu căutați vinovați, căutați soluții. Nu căutați răzbunare ci dați/fiți Iubirea pe care doriți să o vedeți manifestându-se în lume. Miracolele există numai pentru cei care cred în ele. NOI suntem Miracolul pe care lumea îl așteaptă, pentru că noi suntem Lumea. Închideți ușa care duce către haos pentru a putea deschide ușa care duce spre Lumină. Nu este ușor, dar imposibilul este o iluzie creată de cei care vor să vă credeți slabi. Nu suntem slabi, de aceea se tem de noi și de trezirea noastră la cine suntem Noi cu adevărat: Dumnezei Întrupați, Spirit în Materie. Experimentul ne-a reușit și ei au pierdut. Priviți înainte, acolo se află Lumina care ne așteaptă, lăsați în urmă întunericul, deoarece el și-a trăit traiul și și-a mâncat mălaiul.

La momentul potrivit fiecare va înțelege și faptul că noi suntem ei și că ei suntem noi.


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.