luni, 2 noiembrie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 1 Noiembrie 2015


Prin Marilyn Raffaele

Dragi căutători ai adevărului, venim la voi în iubire, aducându-vă ceea ce știm că sunteți pregătiți să înțelegeți și să integrați pentru că voi sunteți cei ce ajutați la crearea unei noi lumi.

Viața pe Pământ a devenit un galop sălbatic pentru mulți, cu vieți perturbate și cu zone de confort dispărute. Asta este ceea pentru ce v-ați oferit voluntari. Ați știut și totuși ați ales să experimentați tot ceea ce era necesar atât pentru evoluția voastră personală cât și pentru evoluția colectivă a omenirii. Ați fost pe deplin conștienți de faptul că aceste vremuri vor fi unele tumultoase pe măsură ce credințele lumești îndârjite și vechile energii încep să se dizolve, creând o masivă rezistență în vechea ordine mondială.

Lumea se află în mijlocul multor tranziții majore ca urmare a intensificării frecvențelor din ce în ce mai înalte ale Luminii care curg acum pe Pământ și care sunt disponibile tuturor. Cei care aleg să urmeze fluxul schimbării vor experimenta mai puține probleme dureroase decât cei care opun rezistență.  

Voi vă renașteți dragilor și, după cum știți, nașterea nu este întotdeauna ușoară. Sarcina de a accepta noi moduri de a vedea și de a fi poate fi chinuitoare pentru cei care sunt încă puternic fixați în vechile moduri. Acești oameni dragi, caută în mod strident completitudinea în afara lor înșiși prin oameni, locuri și lucruri în timp ce trăiesc în teama de necunoscut, deoarece o conștiință a dualității se poate manifesta numai ca dualitate – rău/bun, boală/sănătate, lipsă/abundență, corect/greșit.

În siguranță și confortabil numai în limitele a ceea ce este cunoscut și acceptat de către conștiința colectivă, și ignoranți în ceea ce privește propria lor identitate și putere înnăscută, acești oameni dragi continuă să caute direcționare în regulile și credințele altora până în momentul în care această abordare nu mai funcționează, iar ei sunt forțați să-și înceapă propria lor călătorie a trezirii.

Voi evoluați într-o conștiință care își amintește cine este, în Ființele de Lumină care ați fost întotdeauna dar nu v-ați dat seama. Nu vă fie frică pentru că totul se desfășoară conform planului și să știți că nimic din ceea ce este real nu poate fi vreodată pierdut. Veți experimenta aceleași lucruri minunate pe care le iubiți și acum, doar că la nivele mai înalte. Încercarea de a schița totul este imposibil deoarece mintea umană este limitată la ceea ce este cunoscut deja în conștiința colectivă.

Mulți studenți serioși continuă să mențină conceptele care definesc spiritualitatea – aparența sa, definițiile, căile și experiențele asociate, dintre care multe au fost valabile în stările de conștiință anterioare, dar care acum sunt depășite. Lăsați-vă intuiția să vă ghideze dacă oricare dintre aceste practici vă pot fi de ajutor pentru creșterea voastră spirituală, nu o tendință actuală sau ceva ce este exagerat de mass-media. S-ar putea să descoperiți că o carte vă pur și simplu sare în brațe, sau un curs sau profesor vă atrage atenția, dar mulți dintre voi descoperiți că sunteți ghidați ca pur și simplu să stați în liniște și tăcere. Fiecare călătorie spirituală este individuală și învățăturile care duc la iluminarea unuia s-ar putea să nu rezoneze absolut deloc cu un altul.

Mulți dintre voi experimentați probleme la nivel fizic în timp ce vechile amintiri din memoria celulară ies la suprafață pentru a fi curățate. Adeseori partea mai slabă a unui corp fizic servește ca punct de ieșire pentru aceste eliberări. Dacă experimentați unele probleme fizice recurente (erupții cutanate, dureri, etc.) și nu se găsește că ceva ar fi în neregulă, atunci probabil că este vorba de curățarea vechii energii a memoriei celulare. Trimiteți lumină celulelor corpului vostru din acea zonă și permiteți-i procesului să se desfășoare.

Mulți dintre voi, de fapt cu toții, ați ales să intrați în această viață aducând cu voi orice rămășițe de energie provenite din răni fizice, mentale sau emoționale ale trecutului pentru a putea fi vindecate și curățate odată pentru totdeauna. Ați știut că aceste vremuri vor fi o oportunitate pentru a ascensiona și că aceste energii vechi și dense nu pot să vă însoțească mai departe în călătoria voastră spre înalt.  

Experiențele intense ale fiecărei vieți vor rămâne stocate în memoria voastră celulară până când vor fi curățate, așa că aveți răbdare dragilor. Procesul este continuu, dar nu are loc peste noapte. Încercați să vedeți micile probleme fizice nu atât de mult ca pe o nevoie de medicamente și mers la medic, ci mai mult ca și pe un semn de curățare. Aveți încredere în intuiția voastră și dacă sunteți ghidați să căutați ajutor medical atunci căutați-l fără să-i atașați vreun sentiment de eșec spiritual și nu-i dați voie fricii să devină un factor determinant.

Învățați să vă răsfățați, odihnindu-vă mai mult atunci când puteți, rămânând liniștiți și în tăcere, făcând acele lucruri care vă plac în loc să vă simțiți obligați să continuați în vreun fel vechea rutină cu care nu mai rezonați pur și simplu pentru că ”Întotdeauna am făcut așa, familia și prietenii la asta se așteaptă.”Este momentul să stați în propria voastră putere, făcând alegeri iubitoare care sunt potrivite pentru voi nu care s-ar putea să fie potrivite pentru altcineva în scopul de a fi iubiți și acceptați.

Mulți dintre voi lucrați în fiecare zi și trasul unui pui de som nu este o opțiune, dar învățați să încetiniți, intrați în voi și odihniți-vă în Centrul vostru atât de des pe cât puteți pe parcursul zilei. Stabiliți-vă intenția de a elibera tot ceea ce ar putea servi la blocarea conștientizării voastre în ceea ce privește adevărul. Și cel mai important, învățați să vă iubiți pe voi înșivă și călătoria, trăind dintr-o stare de recunoștință pentru fiecare experiență prin care treceți, fără să o judecați ca fiind bună sau rea, în timp ce pur și simplu treceți prin ea.

Sunt mulți doritori să fie aici pe Pământ în aceste timpuri puternice și nu sunt în măsură să fie aici. Acești preaiubiți privesc cu nerăbdare de pe cealaltă parte, așteptând și sperând la tot ceea ce este mai bun în călătoria de ascensiune a omenirii.

Voi sunteți plugurile care, prin munca voastră grea, ară din drum molozul negativității și ignoranța fără de speranță. Voi sunteți chintesența celor care lucrează din greu pentru a face posibil ca generațiile care vin să se nască în lumea cu o conștiință mai înaltă pe care voi o creați. Multe dintre problemele pe care voi acum le găsiți a fi supărătoare, nu vor fi nici măcar cunoscute de generațiile viitoare.

Bateți-vă pe umăr dragilor, pentru că fiecare dintre voi ați ales să ajutați cu curaj la evoluția omenirii prin a aduce în atenție și schimbarea conceptelor lumești comun acceptate, bazate pe dualitate și separare. Să știți că multe suflete iluminate sunt pe Pământ în aceste timpuri în trupuri și situații judecate de către lume a fi ”mai puțin decât perfecte” pur și simplu pentru a ajuta la evoluția conștientizării la nivel mondial și a aduce schimbarea. Amintiți-vă acest lucru atunci când sunteți tentați să judecați negativ o persoană sau o situație.

Să nu credeți vreodată că nu faceți nimic spiritual, că nu serviți nici unui scop sau că nu sunteți un adevărat Lucrător în Lumină bazându-vă pe comparație. Lumina conștientizării voastre se adaugă în mod constant la Lumina conștiinței colective în moduri pe care nu le veți ști niciodată. Dați drumul la orice fel de judecăți pe care le-ați mai putea avea în legătură cu voi înșivă bazate pe conceptele lumești limitate la aparențe – că banii, hainele, felul în care arătați, puterea, sexul, educația, locația, etc. sunt adevăratele standarde ale valorii.

FIECARE este o Ființă Divină aflată pe Pământ în acest moment pentru a experimenta acele experiențe care au fost alese încă înainte de a se naște, considerate ca și necesare pentru învățare și creștere spirituală. În realitate nici un individ nu este mai bun sau mai puțin bun decât un altul. Starea de conștiință a unui individ determină ceea ce acesta manifestă în exterior ca și experiență a sa.

Vine un moment în care fiecare individ trebuie să-și accepte și să intre în măiestria sa, nemaifiind un student cu normă întreagă sau pur și simplu o casă de compensare pentru vechea energie a lumii. Mulți dintre voi sunteți pregătiți acum să credeți, acceptați și să trăiți ca maeștrii spirituali care ați devenit – renunțând la a vă mai vedea ca pe un student ne-trezit aflat într-o continuă căutare. ”Eternii” studenți trăiesc adeseori cu credința că aceasta este smerenie, dar ea de fapt reprezintă un sentiment de separare de cine este de fapt acea persoană și servește numai la întârzierea progresului spiritual.

Scopul anilor de studiu, căutare și practică, precum și toate experiențele de curățare personală și a lumii este să vă aducă în pragul Măiestriei. Mulți dintre voi sunteți pregătiți să pășiți în măiestria voastră și să dați drumul cărților, cursurilor, căilor și instrumentelor care v-au ajutat să ajungeți unde vă aflați acum. Permiteți ca aceste instrumente să fie trecute studenților nou treziți pe care voi înșivă îi veți ghida. Pășiți fără frică în puterea voastră dragilor, acceptând cine și ce sunteți, și având încredere că tot ceea ce aveți nevoie vă este pus la dispoziție atunci când aveți nevoie.

Conștiința voastră de plenitudine și completitudine atinsă va atrage către voi munca voastră spirituală, fie că poate fi cu studenți, muncă spirituală sau o nouă conștientizare și mai multă Lumină.

A sosit timpul să fiți ceea ce ați căutat de-a lungul atâtor vieți. Ați învățat și integrat adevăruri mai profunde prin ani de studiu, meditație și practică și a sosit momentul în care ar trebui să alegeți să acceptați acest lucru.   

Pe măsură ce Lumina fiecărui suflet care evoluează curge și se conectează cu Lumina altor suflete trezite, Pământul va ajunge să fie saturat cu frecvențele mai înalt dimensionale ale Luminii și Iubirii Necondiționate. Acesta este momentul în care veți începe să vedeți multele schimbări pe care le căutați.

Mențineți-vă Lumina într-o conștientă încredere, dragilor. Aveți încredere în Sinele vostru, iubiți-vă Sinele și fiți Sinele vostru. ACUM este momentul să vă revendicați adevărata voastră putere și să FIȚI.

Noi suntem Grupul Arcturian 11/1/15



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.