vineri, 13 noiembrie 2015

Îndeplinirea Misiunii Voastre pentru Gaia



Arcturienii și Sinele Vostru Mai Înalt

De Suzanne Lie

Pe măsură ce procesul de schimbare a frecvenței realităților se accelerează, mulți dintre liderii noștri au trecut prin inițieri care sunt inițiate de puterile întunericului, lăcomiei și puterii asupra altora. Acești întunecați încep să fie îngrijorați de faptul că acele ”profeții stupide” ar putea fi reale. Prin urmare, ei îi urmăresc pe cei care sunt cunoscuți prin intermediul celui mai mare dușman al întunecaților – Internetul. 

Internetul a fost creat de armată pentru a-și putea trimite mesajele secrete, dar a fost preluat de către oamenii de pe Pământ. El a fost cel mai important instrument pentru Conștiința Unității, lucru care este destul de înfricoșător pentru cei întunecați. Cei întunecați pot controla cu ușurință grupuri mici de oameni speriați, dar dacă întreaga lume se unește în lumină și iubire, ei nu mai au nici o apărare.

În ciuda eforturilor lor de a câștiga controlul corporatist al Internetului, au pierdut. Omenirea a găsit o metodă minunată ca oamenii să poată comunica peste tot pe planetă și marea putere a ”Conștiinței Planetare” începe să crească. Atâta timp cât oamenii se văd a fi ”singur pe o planetă ostilă”, ei sunt ușor de controlat.

Pe de altă parte, atunci când oamenii ajung unii la ceilalți peste tot prin lume, mai ales la cei pe care propaganda i-a prezentat a fi dușmanii lor, ei găsesc camaraderia a ”Suntem cu TOȚII oameni ai planetei NOASTRE”.

Pe măsură ce omenirea unită începe să se perceapă pe ea însăși ca membri ai planetei Pământ, mai degrabă decât a zonei lor locale, ei își dau seama că toți au aceiași dorință de a trăi o viață fericită pe o planetă sănătoasă.

Atunci oamenii încep să se uite la planeta lor nu ca la ceva ce este acolo pentru UZUL lor, ci mai degrabă ca și la CASA lor de care trebuie să aibă grijă.

Odată ce oamenii își dau seama că de ei depinde protejarea planetei care le-a servit drept casă, ei pot căuta pe Internet să vadă modul în care corporațiile conduse de forțele ”putere asupra altora”, corporațiile celor pierduți, au creat o realitate în care ei cred că trebuie să aibă ”putere asupra” planetei.

Această ”putere asupra planetei” este cea care le-a permis să distrugă pământul, să polueze aerul și apele și să blocheze razele Soarelui cu mediul extrem de poluant pe care l-au creat. Au creat acest mediu pentru că ei venerează banul, pe care îl văd ca fiind cel mai bun mijloc de a controla omenirea.

Cei pierduți s-au unit pentru a crea războaie în care susțin financiar ambele părți implicate. Prin urmare, nu contează cine pierde sau cine câștigă pentru că cei întunecați oricum câștigă. Le pasă lor că în oricare din cazuri planeta pierde? NU, lor nu le pasă.

Cu toate acestea, datorită luminii expansionate care intră în atmosfera Pământului, războiul ascuns dintre lumina Puterii Interioare și întunericul Puterii Asupra înclină în avantajul Puterii Interioare. Această cotitură are loc pentru că cei care au venit să o ajute pe Gaia în procesul ascensiunii Ei planetare se trezesc la imensa lor putere interioară.

Această ”putere interioară” provine din conștientizarea în continuă creștere a omenirii a propriei sale conexiuni interioare cu SINELE său Multidimensional. Când frecvența de rezonanță a lui Gaia a fost joasă și întunericul a guvernat în tăcere lumea voastră, omenirea a fost adeseori pierdută în iluzia trei dimensională că trebuie să fie condusă din ”afara” ei însăși.

Conducătorii exteriori au fost necesari pentru că mulți oameni nu și-au descoperit puterea interioară. ACUM, pe măsură ce frecvențele mai înalte ale luminii intră în lumea voastră, conștiința voastră se expansionează. Pe măsură ce conștiința voastră se expansionează, se expansionează și percepțiile voastre.

Acesta este momentul în care începeți să aveți o percepție conștientă, și prin urmare o conexiune, cu membrii propriului vostru SINE Multidimensional. La început, mulți cred că această ființă iubitoare, puternică se află deasupra lor într-o lume cerească.

Cu toate acestea, pentru că ”toată lumea” poate comunica cu ”toată lumea”, există un flux constant de informații care le spune oamenilor că ei sunt ființe mai înalt dimensionale care au ales să-și ia un vehicul pământesc trei dimensional în acest ACUM pentru a ajuta la ascensiunea planetară.

În plus, frecvențele mai înalte ale luminii intră în atmosfera planetei lui Gaia. De fapt, oamenii de știință au constatat că Cygnus X-3 emite unde gamma de o frecvență înaltă către Pământ (http://www.greatdreams.com/constellations/cygnus-x-3.htm.) Andrew Collins a scris mai pe larg despre Cygnus X-3 pe site-ul său și în cartea sa http://www.andrewcollins.com/page/articles/Cygnus_X-3_5D.htm

Datorită faptului că frecvențele mai înalte ale luminii sunt mai accesibile acum decât au fost încă de dinaintea căderii Atlantidei, vă vom ajuta în integrarea acestor frecvențe mai înalte ale luminii cu fiecare dintre elementele care au fuzionat împreună pentru a crea forma voastră fizică.

Pe măsură ce voi fuzionați lumina mai înaltă în pământul, aerul, focul și apa propriului vostru vehicul pământesc, vă cerem să vă împărtășiți procesul cu Gaia, astfel încât frecvențele mai înalte ale luminii să fuzioneze cu pământul, aerul, focul și apa planetară prin puterea propriei voastre respirații.

Prima voastră respirație reprezintă intrarea SINELUI vostru Multidimensional în vehiculul vostru pământesc trei dimensional, iar ultima voastră respirație reprezintă ieșirea SINELUI vostru Multidimensional din corpul vostru fizic pământesc.

Cu toate acestea, în acest ACUM, este o situație specială în care voi, voluntarii noștri pe Pământ, puteți alege să fuzionați atât de complet cu lumina mai înaltă, încât să vă puteți aprinde în Corpul vostru de Lumină mai înalt dimensional înainte de a experimenta ceea ce a fost cunoscut drept ”moarte” în fostele voastre încarnări pe Pământ.

Vă cerem să vă acordați câteva momente pentru a intra într-o stare meditativă, o stare de conștiință mai înaltă. Pe măsură ce conștiința voastră se expansionează în frecvențele mai înalte, permiteți-i expresiei mai înalt dimensionale a SINELUI vostru Multidimensional să fuzioneze cu lumina mai înaltă care intră încet și constant în atmosfera lui Gaia.

Vă rugăm să vă amintiți, dragii noștri voluntari pe Pământ, că vehiculele voastre fizice pământești sunt portaluri vii prin care SINELE vostru Multidimensional poate transmite frecvențele mai înalte ale luminii în corpul vostru – și în planeta voastră – pentru a împământa frecvențele mai înalte ale luminii în aspectele elementale ale lui Gaia.

Prin portalul vostru personal al sinelui vostru mai înalt dimensional, voi veți colecta frecvențele mai înalte ale luminii, le veți trage prin portalul vostru de lumină interior și le veți împământa în corpul planetar al lui Gaia, element cu element.

Acesta este serviciul pentru care mulți dintre voi v-ați oferit voluntar să vă luați o formă în acest ACUM de transmutare personală și planetară.

Pentru că din ce în ce mai mulți dintre voi vă amintiți propriul vostru SINE Multidimensional, vă puteți conecta cu frecvențele mai înalte ale SINELUI vostru. Odată conectați cu Sinele vostru Mai Înalt, veți trage acea energie mai înalt dimensională în jos prin portalul vostru personal și în pământul, aerul, focul și apa de pe pământ.

În portalul vostru, precum și în vehiculele voastre pământești, sunt conținuți toți Elementalii voștri Interiori.

Elementalii Pământului – Scheletul și structura corporală
Elementalii Apei – Fluidele interioare, cum ar fi sângele, lichidul cerebral spinal, precum și toată apa
Elementalii Aerului – Puterea în continuă expansiune a respirației voastre
Elementalii Focului – Sinapsele voastre neuronale și Flacăra Întreită din Inima voastră Înaltă

Vă vom ajuta să vă folosiți puterile înnăscute ale Iubirii Necondiționate și Focul Violet interior să fuzioneze cu lumina mai înaltă (iubirea necondiționată) și să folosească cel mai înalt spectru al acestei lumini (lumina/focul violet) pentru a transmuta frecvențele mai joase ale realității într-o frecvență mai înaltă a expresiei.

(Transmutarea este definită ca fiind actul de schimbare a substanței, tangibile sau intangibile, dintr-o formă sau stare în alta. Pentru alchimiștii din vechime, acest lucru însemna conversia unei substanțe fizice în alta, mai ales a celor metalice cum ar fi plumbul, în argint sau aur valoros.)

Începem cu Elementalii Pământului

Veți începe procesul prin deschiderea portalului vostru interior, multidimensional pentru a vă conecta cu o expresie mai înaltă a propriului vostru SINE Multidimensional. Folosind puterea imaginației voastre cinci dimensionale, adunați lumina mai înaltă și transportați-o prin portalul vostru interior, multidimensional în proprii voștri Elementali ai Pământului interiori.

Simțiți, sau imaginați-vă, această lumină mai înaltă cum circulă prin Elementalii Pământului din vehiculul vostru fizic pământesc ...

Folosind imensa putere a Iubirii voastre Necondiționate, împărtășiți această lumină mai înaltă cu TOȚI Elementalii Pământului lui Gaia ...

Acum, Arde, Arde, Arde Foc Violet și transmută TOATĂ umbra în Lumină, Lumină, Lumină ...

Elementalii Apei

Continuați-vă procesul prin deschiderea portalului vostru interior, multidimensional pentru a vă conecta cu o expresie mai înaltă a propriului vostru SINE Multidimensional. Folosind puterea imaginației voastre cinci dimensionale, adunați lumina mai înaltă și transportați-o prin portalul vostru interior multidimensional în proprii voștri Elementali ai Apei interiori.

Simțiți, sau îmaginați-vă, această lumină mai înaltă cum circulă prin Elementalii Apei din vehiculul vostru fizic pământesc ...

Folosiți imensa putere a Iubirii voastre Necondiționate, împărtășiți această lumină mai înaltă cu TOȚI Elementalii Apei lui Gaia ...

Acum, Arde, Arde, Arde Foc Violet și transmută TOATĂ umbra în Lumină, Lumină, Lumină ...

Elementalii Aerului

Acum, deschideți-vă portalul vostru interior, multidimensional pentru a vă conecta cu o expresie mai înaltă a propriului vostru SINE Multidimensional. Folosind puterea imaginației voastre cinci dimensionale, adunați lumina mai înaltă și transportați-o prin portalul vostru interior multidimensional în proprii voștri Elementali ai Aerului interiori.

Simțiți, sau imaginați-vă, această lumină mai înaltă cum circulă prin Elementalii Aerului din vehiculul vostru fizic pământesc ...

Folosind imensa putere a Iubirii voastre Necondiționate, împărtășiți această lumină mai înaltă cu TOȚI Elementalii Aerului lui Gaia ...

Acum, Arde, Arde, Arde Foc Violet și transmută TOATĂ umbra în Lumină, Lumină, Lumină ...

Elementalii Focului

Acum, deschideți-vă portalul interior, multidimensional pentru a vă conecta cu o expresie mai înaltă a propriului vostru SINE Multidimensional. Folosind puterea imaginației voastre cinci dimensionale, adunați lumina mai înaltă și transportați-o prin portalul vostru interior multidimensional în proprii voștri Elementali ai Focului interiori .

Simțiți, sau imaginați-vă, această lumină mai înaltă cum circulă prin Elementalii Focului din vehiculul vostru fizic pământesc ...

Folosind imensa putere a Iubirii voastre Necondiționate, împărtășiți această lumină mai înaltă cu TOȚI Elementalii Focului lui Gaia ...

Acum, Arde, Arde, Arde Foc Violet și transmută TOATĂ umbra în Lumină, Lumină, Lumină ...

În încheiere vă cerem să vă acordați un moment din ACUM-ul vostru pentru a SIMȚI și a CUNOAȘTE:

Puterea pe care o aveți în propriul vostru SINE Multidimensional ...

Cât de importanți sunteți pentru Gaia și pentru procesul Ascensiunii Planetare ...

Ce mare nevoie are Gaia de voi și cum vă mulțumește pentru contribuția voastră personală la Ascensiunea Ei Planetară.

Dragi voluntari pentru a ajuta Pământul în tranziția Sa, noi, membrii Sinelui vostru Mai Înalt, vă felictăm pentru curajul și dedicarea voastră în împlinirea misiunii pentru care v-ați întrupat.

Binecuvântări,

Noi suntem Arcturienii și membrii propriului vostru Sine Mai Înalt.



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.