joi, 26 noiembrie 2015

Experimentarea Energiei Buddha


Maria Magdalena canalizată de Pamela

Dragi prieteni, dragi surori și frați, Eu sunt Maria Magdalena, sora-prietena voastră. Sunt încântată să fiu astăzi aici cu voi. Sunteți niște ființe atât de frumoase, fiecare dintre voi. Aș vrea să vă puteți vedea propria frumusețe prin ochii mei. V-ar păsa mai puțin de ceea ce gândesc alți oameni despre voi și v-ați simți mult mai liberi. Sunteți atât de îngrijorați de voi înșivă tot timpul. Vă întrebați dacă faceți ceea ce trebuie, dacă aveți cunoașterea potrivită, dar tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă găsi calea în viață se află în interiorul vostru. Aveți un radar în interiorul propriei voastre ființe și acest radar, acest ghid interior, se află în pântecele vostru.

Vreau să vă vorbesc astăzi despre importanța coborârii în pântecele vostru și de a deveni cu adevărat prezenți la acel nivel. Este tragic faptul că multe femei nu se simt ca acasă în propriul lor pântece, care, din punct de vedere trupesc, este sediul emoțiilor. Pântecele este totodată și sediul intimității și sexualității și locul în care sunt concepuți și se dezvoltă copiii. Așa că zona pântecelui este profund legată și întrețesută cu viața pe Pământ.

Ca femei, vi se spune că este important să oferiți și să vă deschideți inima către nevoile altor oameni. De fapt, mare parte a spiritualității este centrată pe trezirea inimii. Dar văd că mulți dintre voi, mai ales femeile, suferiți din cauza unei inimi prea deschise mai degrabă decât a unei inimi prea închise. Inima voastră este foarte deschisă și ajunge cu ușurință la ființele și energiile din jurul vostru, dar pântecele vostru este relativ închis. În pântecele vostru se află o mare putere, este puterea de a da naștere, puterea conectării profunde și adevărate cu Mama Pământ și cu marile ritmuri ale vieții.

Oamenii în general, și voi ca și cultură, v-ați speriat de aceste mari forțe ale vieții pentru că ele merg dincolo de controlul minții sau a voinței. Femeile știu în mod instinctiv cum să călărească valurile acestor forțe, dar v-ați înstrăinat de abilitatea de a vă acorda la ele. Femeile sunt ființe foarte puternice, într-adevăr, și aș dori să vă conectați mult mai profund cu propria voastră putere.

Vă cer tuturor, bărbați și femei, să vă conectați acum mult mai profund cu centrul pântecelui vostru. Pur și simplu deveniți conștienți de această zonă și cum respirația voastră coboară în pântece de fiecare dată când respirați. Pântecele vostru este ancora, energetic vorbind, el vă oferă rădăcinile voastre în voi înșivă. Coborâți în pântecele vostru și s-ar putea să simțiți cum picioarele voastre devin mult mai împământate și mai solide.

Acum, imaginați-vă că în interiorul pântecelui vostru se află un mare ”ochi”. Acest ”ochi” privește în jur cu foarte mult calm și claritate. În comparație cu energiile minții și inimii voastre, energia acestui ”ochi”, din centrul pântecelui vostru, este foarte calmă și liniștită, foarte solidă și stabilă. Gândiți-vă la natură și la felul în care ritmurile naturii au loc cu ușurință și în mod constant. Anotimpurile vin și pleacă și totul curge natural de la sine. Voi sunteți o parte a acestui ritm al naturii, așa că, conectați-vă cu conștientizarea feminină în pântecele vostru.

Acum întoarceți acel ”ochi” din pântecele vostru în sus și priviți zona inimii. Cum se simte inima voastră? Vă puteți iubi cu adevărat și să vă pese de voi înșivă? Voi știți că în pântecele vostru este nevoie să existe un echilibru între a da și a primi, pentru că aceasta este legea naturii. Pântecele vostru știe că nu este de nici un folos să dați prea mult și că acest lucru nu onorează echilibrul natural al energiei. Imaginați-vă că în viața voastră de toate zilele vă aflați într-o situație în care simțiți că energia voastră se scurge sau că este epuizată. Imaginați-vă că sunteți acolo și o priviți prin ochiul din pântecele vostru în timp ce rămâneți prezenți în pântecele vostru. Din pântece vă puteți uita la această situație într-un mod foarte impersonal și calm.

Este chiar amuzant, într-un fel, pentru că partea de jos a corpului vostru, centrii de energie din această parte, sunt considerați de obicei a fi conectați cu ego-ul. Pântecele vostru deține, de fapt, o înțelepciune care merge mult dincolo de ego. El vă poate învăța cum să fiți cu adevărat aici pentru voi înșivă și cum să vă protejați atunci când este nevoie. Simțiți cum pântecele vostru vrea să vă hrănească. Femeile nu sunt bune la hrănirea lor proprie. Ele se încarcă cu o grămadă de cerințe și li se pare că este greu să se ridice pentru ceea ce ele simt cu adevărat. Și bărbații care au o parte feminină puternică, o parte sensibilă, pot avea aceiași problemă.

Pentru a clarifica și a vă ajuta în această problemă a sensibilității și a pierderii energiei către forțele exterioare, aș dori să apelez la o imagine care este familiară în cultura voastră, imaginea sau energia lui Buddha. Energia lui Buddha este foarte liniștită și calmă și, în același timp, foarte împământată și conectată cu Pământul. Înțelepciunea lui Buddha poate fi foarte ușor accesată din pântece. Pur și simplu imaginați-vă cum ar fi să fiți Buddha, cum ar fi să aveți acel tip de prezență, acel tip de calm, acel tip de liniște. Simțiți pacea izvorând din interiorul pântecelui vostru?

Buddha a avut o inimă deschisă, inima sa a fost plină de compasiune pentru alte ființe vii. Chiar dacă lui i-ar păsat de suferința lor și ar fi vrut să ajute la alinarea ei, el ar fi rămas centrat în inetriorul propriei sale ființe. Îngăduiți ca această putere, această energie aă curgă prin voi; ea face parte din cultura voastră. Dacă vă conectați inima cu pântecele,  toată această problemă legată de sensibilitate va fi diferită pentru voi.

De multe ori când doriți să-i ajutați și să-i susțineți pe alții și le absorbiți energiile, credeți că le puteți oferi o soluție pentru problemele lor. V-ați gândit vreodată că este o îngâmfare să vă asumați faptul că voi ați ști care este soluția? S-ar putea ca voi să nu știți care este soluția corectă pentru ei. Poate că sunteți dornici să restabiliți armonia, să vedeți un zâmbet pe fața lor sau să le obțineți aprobarea. Dați drumul la acea râvnă, acea dorință. Nu rezolvați problemele altor persoane. Când vă conectați cu ochiul din pântecele vostru, vedeți lucrurile și simțiți compasiune, dar nu vă simțiți atât de înclinați să rezolvați problemele altora.

O cheie către adevărata compasiune față de alte persoane este ca, deși empatizați cu ei, să rămâneți încrezători în faptul că ei dețin soluția pentru problemele lor. Sunteți convinși de puterea lor și acest lucru vă va aduce pacea minții. Vă dați seama, de la nivelul pântecelui, că procesul de creștere are nevoie de timp și că voi înșivă vă aflați într-un proces de creștere. De multe ori nevoia de a ajuta, de a da, de a veni în ajutorul altora are legătură cu o nesiguranță din interiorul vostru. Vă este frică că nu sunteți suficient de buni și, prin urmare, trebuie să realizați ceva sau să fiți cineva pentru o altă persoană. De fapt, voi sunteți de cel mai mare ajutor altor persoane dacă vă conectați cu acea natură Buddha în interiorul vostru. Calmul, liniștea pe care apoi le veți radia îi va mângâia.

Acest lucru înseamnă și pentru voi ceva; înseamnă că sunteți suficient de buni chiar și atunci când nu faceți nimic sau nu ajutați pe cineva, adică nimic pentru nimeni. Sunteți buni așa cum sunteți pentru că sunteți o parte a naturii. Asemeni unui copac, unei flori sau a unui munte, aveți dreptul să fiți, pur și simplu pentru că sunteți o parte a întregului. Nu trebuie să vi-o dovediți. Un animal sau o floare nu simt nevoia să se apere pentru a fi, sunt pur și simplu acolo – voi sunteți pur și simplu acolo. Sunteți o expresie a spiritului, al unimii, și asta este suficient!

În mod ciudat, deși acest lucru ar trebui să fie liniștitor pentru voi, este un pic o lovitură pentru ego-ul vostru. Partea ego din voi vrea să fie cineva, vrea să fie utilă, să facă o diferență. Dar asta este ceea ce dorește cu adevărat sufletul vostru de la voi? Nu este, pentru că sufletul vostru este în pace cu sine însăși. Da, el caută să se exprime în lumea exterioară, vrea să se împărtășească pe sine așa cum o floare își împărtășește frumusețea, dar nu are nevoie să se demonstreze sau să-și justifice existența. Doar intrați în înțelegerea că nu sunt atât de multe de dobândit în viața voastră pe cât credeți. Ați putea să vă relaxați un pic mai mult. Sunteți o parte a întregului și nimic nu poate schimba acest lucru.

Relaxați-vă în acest sentiment natural care pătrunde întreaga natură. În viața voastră de zi cu zi, ori de câte ori vă faceți griji în legătură cu problemele de rezolvat, modul în care să aveți de-a face cu alți oameni, faceți de fiecare dată, și din când, o respirație profundă și conectați-vă cu pântecele vostru. Corpul vostru este un portal către o atât de mare înțelepciune. Ori de câte ori vă simțiți goliți sau tensionați, găsiți moduri de a vă relaxa corpul, pentru că acest lucru vă va aduce mult mai ușor în ancorare, în fundația voastră.

Aș vrea să închei acest mesaj spunându-vă că pur și simplu vă ador. Vă iubesc frumusețea și aș dori să vă jucați un pic mai mult în viața voastră, să fiți mai mult ca și niște copii mici care nu sunt încă conștienți că au de realizat ceva sau de devenit cineva. Aceasta este, de fapt, cea mai ușoară cale de a vă conecta cu sufletul vostru și a fi voi înșivă fără rușine sau vinovăție.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.