joi, 19 noiembrie 2015

Ce contează cu adevărat?



Din ciclul De ale mele

Ultimele zile cred că au fost cu adevărat provocatoare pentru toată lumea. Nici nu-i de mirare cu atât de multe evenimente, atât de multe energii de-a dreptul răscolitoare, precis țintite către întunericul de pe planetă, către întunericul din noi din fiecare. Da, întunericul din noi din fiecare, pentru că nu există OM pe această planetă în acest moment care să fie 100% lumină. Poate ego-ul vă face să nu recunoașteți acest fapt, dar atunci nu sunteți altceva decât niște orbi ignoranți sau infatuați, scuzată-mi fie lipsa de mănuși.

Planeta arde și oamenii se piaptănă, prea mulți dintre ei se mai cântăresc și măsoară luptându-se în hățișurile unei lumi care parcă nu mai vrea să moară. Nu este nimeni de vină, nu există vinovați și n-au existat niciodată. Există doar cauze și efectele lor, există doar experiență, liber arbitru și alegeri potrivite pentru fiecare suflet.

Suntem într-un punct de final și în același timp de început. O lume se străduiește să-și dea obștescul sfârșit, dar se agață de viață refuzând să moară, în timp ce o alta se chinuie să se nască. Iar noi suntem prinși între ele oscilând când într-o parte când în alta, neputând să ne rupem definitiv de una și să ne mutăm în cealaltă. De ce? Pentru că cei care ne-am putea muta am făcut un pact: noi am venit după planetă, am venit să o ducem Acasă, odată și pentru totdeauna.

Am venit și am tot venit, dar acum, în sfârșit este ultima noastră călătorie din contractul pe care l-am semnat cu inima și sufletul nostru, nu cu trupurile pe care le-am îmbrăcat la fiecare venire. De această dată însă, nu mai plecăm fără Ea. De această dată noi nu mai suntem aici pentru noi, pentru că noi ȘTIM Cine Suntem, nu mai putem fi mințiți, orbiți sau înșelați. Iar acest lucru ne face să fim foarte puternici. Nu mai este vorba despre noi, este vorba despre NOI. Și NOI suntem puternici.

Dragii mei, oameni frumoși, NU contează ce vi se spune, contează ce SIMȚIȚI în inima voastră. NU contează cine are dreptate și cine nu are dreptate, toți avem dreptate. NU contează culoarea pielii, NU contează că scriem de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga, că suntem bărbat sau femeie, că suntem bogați sau săraci în proprietăți și bunuri. NU contează că locuiți fizic într-un palat sau o cocioabă.

Toate acestea sunt iluzii, deoarece sufletul nostru locuiește în inima noastră. Și inima noastră are aceiași formă pentru noi toți, dimensiunea ei diferă însă de hrana pe care noi i-o oferim. Nu banii și bogățiile vă vor face din inimă un palat, ci IUBIREA care sălășluiește în ea. Cu cât mai multă IUBIRE adevărată, sinceră, neprefăcută oferim cu atât inima noastră devine mai încăpătoare, mai luminoasă.

Adevărata valoare nu stă în cât ai ci în cât dai. În câtă iubire, bucurie, pace, tandrețe, blândețe, respect, onorare, recunoștință, libertate poți conține tu însuți și oferi și celorlalți fără să faci vreo diferență sau discriminare generată de ego și/sau minte. Așa cum Soarele își oferă lumina și căldura la tot ceea ce întâlnește în calea sa, tot așa și inima noastră o poate face dacă este eliberată din chingile minții și ego-ului.

Tot ceea ce numim corect/greșit, bun/rău, lumină/întuneric nu sunt altceva decât noțiuni orientative pentru ca noi să ne putem orienta în această dimensiune a treia. Ce ironie, deși asociem întunericul nordului/nopții, ne-am confecționat busole care să ne arate nordul și să ne ajute să ne orientăm pentru a ne găsi calea când simțim că ne-am rătăcit.  

Aruncați-vă ochelarii care v-au împiedicat să vă vedeți frumusețea și măreția proprie și unul altuia. Nu vă este dor să simțiți iubirea în inima voastră? Nu v-ați săturat să vă fie frică, să urâți, să fiți singuri și triști? Nu v-ați săturat să plângeți și să vă doară fiecare lacrimă? ȘTIȚI că vă puteți elibera de toate acestea, vi s-a spus din nou și din nou.

Oameni dragi, sunteți cele mai curajoase suflete din tot Universul pentru că VOI ați ales să veniți pe o planetă trei dimensională, într-o energie în care prea puțini s-au oferit să intre. Dar VOI ați făcut-o! Da, ați făcut-o pentru că ȘTIAȚI care este puterea voastră, ȘTIAȚI că puteți duce la bun sfârșit această experiență. De ce vă este teamă acum? Luați-vă mâinile de la ochi și priviți-vă în față: VOI sunteți cel mai frumos lucru pe care Pământul îl poartă.

Suntem AICI ACUM cu toții, stăm pe pragul unei dimensiuni care moare și al uneia care se naște. Puteți fi ”moașele” Noii Lumi și în același timp groparii celei vechi care se stinge. Priviți în inima voastră, suntem acolo, am venit să vă luăm Acasă. Ne-ați chemat, suntem Aici și suntem VOI. Cereți și permiteți ca iubirea noastră să curgă în inimile voastre și să vă vindece rănile.

Aveți încredere în ceea ce simțiți în inima voastră, ea ȘTIE care este Adevărul. Nimic nu contează, doar IUBIREA. Ea este Adevărul, ea este cheia lanțurilor voastre imaginare. Eliberați-vă de ele. Momentul este ACUM.


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.