marți, 24 noiembrie 2015

Acesta este Începutul


Această canalizare a fost oferită în Cusco, Peru
La încheierea Turului Kundalini în 19.11.2015
De către Kryon prin Lee Carroll

Salutări dragilor, Eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Sunt multe lucruri nespuse care vor fi spuse prin ceea ce numim cel de-al treilea limbaj, limbajul luminii. Canalizarea pe care vi-o oferim astăzi este pentru toată lumea. Pentru toți cei care ascultă, pentru toți cei care poate că vor citi, indiferent de timp și de câți ani va dura.

Ne aflăm la sfârșitul aventurii numite (Turul) Kundalini. Numele de aventura Kundalini este o metaforă. Ea este nașterea unei noi conștiințe pe planetă. Reprezintă procrearea noului. Nașterea unui copil este atât de specială și este văzută ca un început, nu ca un sfârșit. Nașterea nu este văzută ca ceva dramatic și trist, datorită potențialului care se află acolo, o nouă viață este celebrată pe Pământ. Aceasta este metafora.

Trebuie să înțelegeți sincronicitatea canalizării. Stăm ca un grup aici în acest moment și ceva foarte proaspăt tocmai s-a întâmplat. Acesta implică compasiunea unei întregi planete atunci când vedem ce pot face oamenii oamenilor. Abia ieri evenimentele din Franța v-au lăsat fără respirație. Compasiunea este proaspătă. Lacrimile pentru moartea fără nici un sens sunt proaspete. Este o mare suferință și viețile multora vor fi schimbate pentru totdeauna. Care este reacția voastră la asta? În fața mea se află o masă care a fost numită un altar al compasiunii. Încăperea este plină de suflete bătrâne. Ele sunt cu ușurință atinse emoținal. Dar ele mai au și altceva. Așa că aș vrea să insist puțin asupra acestui lucru. Și aș vrea ca toată lumea să audă ceva.

Dragilor, ca ființă umană stând pe un scaun, poți afecta ceva în jurul tău? Sunteți un receptor de energie, un transmițător sau amândouă? Cei mai mulți de pe planetă simt că sunt simple receptoare. Ei sunt victime ale tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Ideea că ar putea fi în stare să schimbe ceva prin intermediul propriei lor  conștiințe nu este ceva în care ei să creadă. Și, dragilor, aceasta este schimbarea despre care vorbim. Am vorbit despre nivelele de conștientizare, dar acum vreau ca voi să le folosiți. Sufletele bătrâne au o imensă energie și putere în aceste vremuri.

Ați văzut știrile? Sunt cei care văd semnele și își frâng mâinele de disperare. Ei spun ”Vezi? Vechile profeții sunt corecte, sfârșitul este aproape! Vine! Semnele sunt peste tot în jur!” Ei bine, am vești pentru ei. S-ar putea să nu înțeleagă acest lucru pentru că simt că sunt victime ale tot ceea ce se întâmplă. Și aici este vestea. Sfârșitul a sosit și a trecut. Începutul este aici!

Suflete bătrâne care stați în fața mea, a sosit timpul pentru acțiuni pline de compasiune. Un grup mic de oameni care se alătură cu gânduri similare, care știu că ei sunt transmițătorii energiei, îi pot ajuta pe cei rămași în urmă să-și câștige pacea legat de ceea ce s-a întâmplat. Sunt, chiar acum, mii de oameni care au nevoie să fie luați și ținuți în brațe, care nu pot crede ceea ce s-a întâmplat, care simt că ei sunt victimele, iar voi puteți scurta distanța față de America de Sud. Distanța nu înseamnă nimic! Asta-i atât de liniar. Puteți ajunge la ei, fără să le știți numele și să-i înconjurați cu gloria lui Dumnezeu. Sufletele sunt eterne. Ele nu mor niciodată. Ajutați-i să înțeleagă asta. Ascultați-i și nu le vorbiți, îmbrățișați-i. Fiți parte din vindecarea care este necesară – acum. Voi sunteți transmițătorii, iar sufletele bătrâne o fac foarte, foarte bine. Asta este ceea ce vreau să faceți chiar acum. Ați învățat destul. Vreau să absolviți chiar acum și să puneți în practică tot ce ați învățat. Dumnezeu este în interior. Acum proiectați acea energie asupra altora care au nevoie de această compasiune astfel încât durerea lor să fie puțin mai mică. Vă vor simți. Nu vor ști ce este sau de ce este, dar se va așterne o pace peste pierderea lor. Și numai atunci când vă veți întâlni, mai târziu, ca suflete vor fi în măsură să se uite la voi și să vă spună ”Te-am simțit în acea zi. Tu ai fost. Mulțumesc.” Puteți face acest lucru?

Și asta este prima parte a acestei canalizări. Este cel mai important lucru pe care vi-l putem spune. Puteți sta pe scaun și asculta aceste concepte fără să mai deveniți parte a ceea ce se întâmplă pe planetă.

Cu ani în urmă v-am prezis că schimbarea care vine va fi diferită de tot ceea ce v-ați fi așteptat vreodată. Este întuneric pe această planetă, întuneric care s-a unit, și v-am spus că o va face. Acesta este un răspuns la lumina pe care voi ați aprins-o. El se luptă pentru viața vechii energii. Pe planetă a prevalat întotdeauna o conștiință a întunericului. Corupția și lăcomia, nepăsarea față de moarte, au fost întotdeauna calea naturii umane. Dintr-o dată, în Precesiunea Echinocțiilor, profețiile încep să se adeverească. Sfârșitul calendarelor indigene au prezis acest lucru și el este aici.

Metafora este clară. Lumina începe să se aprindă. Aceasta este o metaforă pentru creșterea gradului de conștientizare – a tot! V-am spus într-o canalizare cu mulți ani în urmă că atunci când toată lumea va putea vorbi cu toată lumea nu vor mai fi secrete. V-am spus acest lucru înainte ca Internetul să apară. Și acum știți despre ce am vorbit. Acesta este, de fapt, un instrument cu care puteți corecta întunericul. Vă voi explica acest lucru imediat. Ceea ce vă ofer în această canalizare poate părea imposibil. Dați-mi voie să încep cu începutul.

Schimbarea este pe voi și întunericul începe să se adune. Cei care habar n-au despre acest lucru încep să-și proiecteze fricile și veți începe să auziți, ”Acesta este sfârșitul. Știam noi. Va fi un război al raselor pe planetă.” Dați-mi voie să abordez acest lucru. El nu este nou. Ce liniari sunteți. Acest lucru a mai fost făcut. Genocid, rasă pe rasă? O energie foarte, foarte veche. Absolut deloc nu este așa. Alții vor spune, ”Acesta-i sfârșitul, va fi un război religios! Uite! Sunt miliarde de Creștini și miliarde de Islamiști și între ei, Evreii. Iată-l cum vine, război religios!” Iar eu vă spun: Oh, ce liniar! Asta a fost întotdeauna calea. Nu sunteți conștienți de faptul că cele mai multe războaie pe această planetă au fost în numele lui Dumnezeu? Cât de liniar! Nu, nu. Nu. Veți vedea ceva mai mult și diferit, o paradigmă pe care n-ați mai experimentat-o. Pentru prima dată aveți pe această planetă o armată fără frontiere, fără o țară și fără ca măcar să aibă o limbă comună. Aceasta este armata întunericului și se va lupta cu tot ceea ce înseamnă frumusețe, integritate, lumină, libertate, gândire înaltă. Se va lupta cu toate. Și vă veți spune ”Kryon, cum s-ar putea potrivi acest lucru cu o nouă lume a energiei luminii?” Sunt mai multe moduri în care aș putea să vă explic acest lucru.

Primul dintre ele este că oamenii au liberă alegere. Chiar vă șochează faptul că întunericul va lupta pentru supraviețuire? Întunericul reprezintă control. Controlul absolut – asupra a tot – dar cel mai mult – asupra banilor. Când vor pierde, până și economiile se vor schimba. Va fi mult, mult mai ușor să puneți laolaltă sistemele inegale – în beneficiul tuturor. Atâta timp cât există, întunericul va lupta pentru vechea energie a separării. Iar în întuneric, corupția și lăcomia pot exista cu ușurință. Dar în lumină, nu pot. Dragilor, acest lucru nu are nimic de-a face cu religia. Aceasta este ciocnirea dintre întuneric și lumină.

Acum dați-mi voie să vă spun ceva ce s-ar putea să vă pară controversat. Întunericul nu este inteligent. Asta este metafora. Dacă luminați o zonă, sunteți mult mai sensibili la modul în care să navigați în ea. Veți face lucruri care să aibă sens. Integritatea va fi mai ușor de menținut cu lumina aprinsă. Pentru că nimic nu vă mai amenință. Puteți vedea și în colțuri. Puteți vedea asemănările dintre oameni. Când sunteți în întuneric lucrurile care sunt de bun simț nu sunt de bun simț. Ați putea spune chiar că întunericul este disfuncțional. Și ați avea dreptate. Întunericul este chiar stupid. Și ați avea dreptate.  

Dați-mi voie să vă pun o întrebare. Vedeți un stup. Un stup de albine și toate albinele zumzăie în jurul lui. Nu vă place asta, așa că luați un băț uriaș și stând în fața stupului loviți în el. Credeți că acesta este un lucru inteligent? [Kryon râde] Exact asta s-a întâmplat. Și se va întâmpla din nou. Armata întunericului este disfuncțională. Ea nu vede ce se apropie pentru că va continua să dea cu bățul în stup. Și va face acest lucru peste tot în lume. Fără să înțeleagă că de fiecare dată când o face el se expune drept ceea ce este.

Cu ani în urmă v-am dat o altă profeție. Nimeni nu va putea doar să stea cocoțat pe gard în noua energie. Nici un guvern nu va putea să stea și să privească pentru că toți vor fi implicați. Vor trebui să se hotărască dacă luptă sau nu împotriva întunericului. Daă nu se vor lupta cu întunericul, vor fi vulnerabili în fața armatei întunericului. V-am spus acest lucru cu ani în urmă. Toate guvernele de pe această planetă vor fi implicate în cele din urmă în eliminarea armatei întunecate. Și când armata întunecată va lovi cu bățul în stup, cei care au stat pe gard vor fi scuturați și vor vedea lumina și întunericul și vor lua decizia. Armata întunecată, prin acțiunile sale, își seamănă propria sa distrugere pentru că ea nu înțelege lumina. Ea înțelege doar un singur lucru: Frica. O energie foarte, foarte veche. Și funcționează cam așa: dacă îi poți face pe oameni să le fie frică, poți câștiga orice bătălie. Aceasta este o conștiință a energiei vechi. Și există adevăr în ea – DACĂ ești o victimă. Dacă ești un transmițător de lumină, acest lucru nu te va afecta. Pentru că voi veți ști mai bine.

Toată lumea de pe planetă va trebui să se dea jos de pe gard pentru a elimina armata întunericului. Acum, v-am spus din vreme cum să faceți acest lucru. Și politicienii își vor da ochii peste cap. Cei din interiorul guvernelor care știu cum funcționează lucrurile, își vor da ochii peste cap. Puteți elimina armata întunericului fără să fie nevoie de moarte. Singurul lucru pe care se tem cu adevărat să-l piardă, li-l puteți lua chiar acum. Banii! Cum poate să funcționeze o armată a întunericului atunci când nu poate mânca? Când nu are arme? Vă garantez că până și cel mai întunecat membru al armatei întunecate se va întoarce acasă dacă nu are ce mânca sau nu este nimeni primprejur care să-i organizeze pentru că nu sunt hrăniți. Imposibil, spun unii. Banii vin din surse necunoscute, spun ei. Nu, nu-i așa. Ei vin din surse foarte bine cunoscute. Și dacă acestea sunt expuse – sunt printre cei care ascultă unii care au nevoie să audă acest lucru – dacă sursele sunt dezvăluite acest lucru va face o mare diferență.

Dați-mi voie să le vorbesc politicienilor. Stați la masă cu cei care sunt aliații altor țări, care vă zâmbesc și care finanțează partea întunecată. Sunteți de acord cu acest lucru? Nu va mai dura mult timp. Și când acest lucru se va afla, voi veți fi cei responsabili pentru că ați știut acest lucru și n-ați făcut nimic în legătură cu asta.

Vreau să le vorbesc americanilor, pentru că partenerul meu (Lee) este american. Am să vă spun ceva acum și nu vă va veni să credeți. Taxele voastre cu greu plătite sunt canalizate spre armata întunecată. Și sunt în guvernul vostru unii care știu acest lucru. O să vă dau un răspuns în doar câteva cuvinte: Internațional ... Transparent ... Legal ... Contabil ....
Contabilitate legală internațională transparentă! Este timpul să eliminați finanțarea întunericului. Am un avertisment pentru toți cei aflați la conducere care cunosc aceste lucruri și nu fac nimic în legătură cu ele. Zilele voastre sunt numărate. Lumina le va dezvălui și voi veți pierde. De ce nu treceți de partea corectă a gardului acum?

Este prea înalt să vă gândiți la acest lucru? Să vă gândiți că oamenii s-ar putea uni  și trage preșul de sub picioarele întunericului – acolo unde ei stau și din coconul de bani pe care ei stau? Că ar putea fi trase de sub ei? Uitați-vă după un jolly joker! [Kryon râde]

De voi depinde să ascultați, nu cei din această încăpere, cei care nici măcar n-ar veni la o canalizare a lui Kryon să audă acest lucru și să știe că am dreptate. Acesta nu este un mesaj întunecat. Începutul este aici. Lucrurile se schimbă. Sunteți martorii schimbării.

Va veni o zi când nu veți mai vedea acest lucru. Și acesta este mesajul plin de bucurie pe care îl am astăzi pentru voi. Istoria va consemna aceste timpuri când în cele din urmă lumea s-a reunit și și-a dat seama încotro se îndreaptă. E tare. Schimbă paradigma existenței. Vieți, guverne, afaceri, vor începe toate să înțeleagă că lupta este a lor.

Vreau să vă felicit și să-i înțelegeți pe cei care s-au pierdut ieri (Paris). Am mai spus acest lucru, nu este nimic în neregulă cu ei, ei sunt bine. Ei privesc acum la voi. Și am mai folosit această frază și înainte – ei vă spun ”Noi ne-am făcut partea noastră. Acum faceți-o și voi pe a voastră.” Ei se vor întoarce pe această planetă, cu toții, și vor lua parte la frumusețea luminii.

Credeți-mă, sfârșitul a avut loc deja. Acesta este începutul.
Sunt îndrăgostit de omenire din cauza a ceea ce am văzut că faceți. Voi fi prin preajmă încă multă vreme de acum încolo.

Și așa este.


KRYON


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.