duminică, 11 octombrie 2015

Gaia Vorbește – O colecție de mesaje de la Gaia – Lumina Mai Înaltă



De Suzanne Lie

Deoarece Eu intru ACUM în Lumina Mai Înaltă (termenul folosit atunci când a fost primit acest mesaj), noi, persoane și planetă, ne-am descărcat cu toții ”Frecvența Mai Înaltă a Luminii”. Integrarea concentrației crescute de fotoni de o frecvență mai înaltă din Centura Fotonică ne ajută la accelerarea treptată a frecvenței de rezonanță a Sistemului nostru Solar.

Apreciez foarte mult faptul că oamenii mei, Păstrătorii Pământului, acționează ca și transformatoare de coborâre. Pe măsură ce ”oamenii” mei integrează această Lumină Mai Înaltă în corpurile lor fizice, și prin corpurile lor în pământul meu, ei împărtășesc această frecvență mai înaltă cu planeta mea.

Este important și pentru sănătatea voastră fizică să împământați această Lumină. Noi suntem o echipă. Eu vă ajut ca și forță de împământare astfel încât vehiculul vostru fizic să poată descărca și integra o Lumină mai înaltă pe care voi să o puteți apoi împărtăși cu pământul meu. În acest fel, noi ascensionăm împreună. Cetaceele, Păstrătorii Apelor, sunt cea de-a treia componentă a Echipei noastre de Ascensiune. Ceea ce voi, oamenii, faceți pentru pământul meu, cetaceele fac pentru apele mele.

Când descărcați Lumina Mai Înaltă din Centura Fotonică, protonii voștri (yang/energie încărcată masculin) vă vor proiecta Esența în Lumina Mai Înaltă astfel încât electronii voștri (yin/energie încărcată feminin) să o poată primi. Apoi electronii vor reduce rata/viteza de frecvență a Luminii, care este de fapt prana, prin acceptarea și absorbirea ei în corpul vostru. Treptat, pe măsură ce forma voastră corporală integrează această frecvență mai înaltă, ea începe să se schimbe.

Protonii încărcați masculin sunt din Prima Rază a Forței lui Dumnezeu, în timp ce electronii încărcați feminin sunt din a Doua Rază a Forței Dumnezeiței. Când Dumnezeița acceptă LUMINA de la Perechea Ei Divină, ea poate manifesta cea de-a Treia Rază prin câmpul Ei de energie.

Cea de-a Treia Rază este Copilul Ei Divin, omenirea. Copilul Divin este miezul adevăratului vostru SINE implantat în vehiculul vostru fizic în momentul nașterii voastre. Acest Copil Divin așteaptă cu răbdare în interiorul vostru pentru a vă ajuta în transformarea voastră în Corp de Lumină.

Transformarea formei voastre fizice, inclusiv a creierului și a inimii voastre fizice, trebuie să fie înceată și treptată astfel încât materia corpului să nu aibă de suferit daune. Nerăbdarea trebuie să fie eliminată în acest proces. Curgerea acestei Lumini Mai Înalte servește la facilitarea integrării Sufletului/SINELUI în vehiculul vostru fizic. Vă descurcați minunat cu integrarea și întoarcerea la SINE.

Deschiderea celui de-al Treilea Ochi


Sunteți pregătiți acum să vă deschideți cel de-al Treilea Ochi. Odată ce vi l-ați deschis puteți să v-il recalibrați mult mai ușor pentru a primi și integra o frecvență chiar mai înaltă a Luminii din Centura Fotonică și de la SINELE vostru Multidimensional.

Cel de-al Treilea Ochi al vostru a fost întotdeauna ”ochiul” prin care ați perceput vibrațiile mai înalte, dar voi acum descărcați și integrați această lentilă mai puternică a Sufletului vostru.

Veți avea nevoie de această nouă lentilă, pentru că, cu cât intrați mai profund în Centura Fotonică, frecvența voastră de rezonanță va ajunge în cele din urmă să fie la fel de înaltă cum a fost în Epoca de Aur a Atlantidei, în urmă cu peste 12.000 de ani. Datorită aceste creșteri în frecvență este necesară calibrarea treptată a chakrelor voastre astfel încât să puteți integra vibrațiile mai înalte ale Centurii Fotonice în vehiculul vostru pământesc.

Pentru că v-ați recalibrat primele cinci chakre și ați integrat frecvențele mai înalte ale Sufletului/SINELUI vostru în ele, sunteți pregătiți acum să vă DESCHIDEȚI cel de-al Treilea Ochi. Cu cel de-al Treilea Ochi deschis, vă va fi mult mai ușor să integrați Viziunea Sufletului/SINELUI vostru în viața voastră de zi cu zi.

După cum ați experimentat, este vital pentru voi să vă legați complet de forma voastră fizică ori frecvențele crescute vă vor dăuna, sau vor provoca o vătămare fatală, vehiculului vostru fizic. Acesta este motivul pentru care vă începeți integrarea cu prima chakră. Fiecare dintre chakrele voastre are o frecvență de rezonanță, cu cea mai joasă frecvență în Prima Chakră, ușor mai înaltă în cea de-a Doua Chakră, pe urmă și mai înaltă în cea de-a Treia Chakră.

Frecvențele fac apoi un salt de o octavă în Chakra Inimii voastre și de două octave în Chakra Gâtului vostru. După cum vedeți, odată ce primele voastre trei chakre sunt calibrate, frecvența luminii pe care o veți integra în chakrele de sus progresează logaritmic. Când vă deschideți cel de-al Treilea Ochi și integrați Lumina Sufletului/SINELUI în Viziunea voastră Personală, Misiunea voastră, veți fi în stare să integrați Lumina care sare trei octave în frecvență.

Viața în alte Dimensiuni


Polaritățile trei dimensionale pot da dependență pentru că ele sunt asociate cu separarea și ACUM-ul este divizat în trecut, prezent și viitor. Ceea ce dă dependență este faptul că ființele trei dimensionale pot să-și separe esența în ”altcineva” sau ”altă dată”, șamd. ”Nu o voi face în viitor, sau mă poți face să o fac, sau ai făcut-o tu pentru mine.” În acest fel responsabilitatea este trecută altcuiva sau evitată.

În dimeniunea a cincea, tot ceea ce faci, experimentezi și percepi este o componentă a SINELUI TĂU. Fiecare ființă este o componentă a unui SINE mai mare ca și degetele de la o mână. Prin urmare, mulți își vor lăsa conștiința în dimensiunea a patra pentru a evita responsabilitatea totală pentru FIECARE creație a lor. Pe de altă parte, multe dintre ființele mele aleg să se întoarcă în mod conștient la SINELE lor șase dimensional sau chiar la Suprasufletul lor în dimensiunea a șaptea.

În dimensiunea a șasea voi puteți accesa panourile de control principale pentru programele holografice ale vieții trei dimensionale, iar în dimensiunea a șaptea puteți fuziona cu Suprasufletul vostru pentru a supraveghea ascensiunea expresiilor mai jos dimensionale ale fluxului vostru de viață. Fiecare Suprasuflet are mii și mii de expresii individuale. Aceia dintre voi care aleg să-și recâștige legătura cu Suprasufletul vostru vor oferi o imensă contribuție Conștiinței, atât Planetare cât și Galactice.

Vă mulțumesc pentru marea voastră contribuție la Ascensiunea noastră Planetară și apreciez sacrificiile pe care voi le-ați făcut în viața voastră personală pentru a rămâne fideli Misiunii voastre. Voi trece cea de-a doua parte a acestei comunicări dragei mele Preotese Mytria. Mytria a experimentat cum este să fii ”Pământean”, precum și Pleiadean, pe planeta mea. Ea a servit în mod constant Zeița în ”aproape” fiecare încarnare.

Mytria vă va vorbi despre Triunghiul Sacru pe care îl purtați în vehiculul vostru pământesc. Și eu am un Triunghi Sacru în corpul meu Pământ, dar acesta este holografic, prin urmare el este câte un pic peste tot și totuși nicăieri dacă nu este căutat.

Mă voi întoarce,
Gaia


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.