vineri, 9 octombrie 2015

Gaia Vorbește despre Elementalii Ei – Ondinele Vorbesc




De Suzanne Lie

ELEMENTALII

În vehiculul vostru pământesc sunt încorporate toate componentele mele, planeta, precum și toate componentele membrilor Suprasufletului NOSTRU care au ales să fie Ființe unu, doi și patru dimensionale. Sinele voastre unu și doi dimensionale trăiesc în unitate cu planeta, deoarece aceste elemente ale corpului vostru, și al meu, nu sunt suficient de ”evoluate” pentru a înțelege separarea din cea de-a treia dimensiune. Din unitatea lor ele sunt în comuniunea unimii cu creaturile patru dimensionale, Elementalii mei ai Pământului, Aerului, Focului și Apei.

Așa cum unii din Suprasufletul nostru au ales să fie Unu și Doi Dimensionali, unii au ales să fie Patru Dimensionali. Spre deosebire de cei Unu și Doi Dimensionali, cei Patru Dimensionali au un oarecare sentiment de individualitate, dar și ei au o puternică Conștiință a Unității care îi ține într-o constantă comunicare unul cu celălalt, precum și cu toate celelalte ființe mai jos dimensionale.

Patru Dimensionalii cu care interferați în mod direct în viața voastră de zi cu zi sunt Elementalii. ”Elementele” unu și doi dimensionale ale pământului, aerului, focului și apei dau ”viață” prin spiritul/prana Elementalilor patru dimensionali. Elementalii își împărtășesc Esența Spiritului lor dătător de viață cu aceste elemente, așa cum Sufletul vostru își împărtășește Esența Spiritului său cu vehiculul vostru pământesc trei dimensional.

Voi, expresia Umană a Suprasufletului nostru, aveți Elementali în corpul vostru fizic, așa cum are și corpul meu planetar. Voi sunteți un microcosmos al meu, Gaia. În materia voastră, bazată pe carbon, ”elementul pământ”, voi aveți Elementalii Pământului, Gnomii. În fluidul vostru corporal, ”elementul apă”, voi aveți Elementalii Apei, Ondinele. În ”spațiul” și oxigenul din corpul vostru, ”elementul aer”, voi aveți Elementalii Aerului, Silfidele. În sfârșit, în activitatea voastră neuronală și în forța Kundalini, ”elementul foc”, voi aveți Elementalii Focului, Salamandrele.

Deoarece Elementalii sunt ființe patru dimensionale, ei nu se supun regulilor separării trei dimensionale. Fiecare experiență pe care o are un Elemental, ea este automat împărtășită cu toți Elementalii. De fapt, toate cele patru grupuri de Elementali, din interiorul și exteriorul vehiculului vostru pământesc, lucrează în mod concertat unii cu ceilalți. În realitatea INTERIOARĂ a vehiculului vostru pământesc ”personal”, gândurile și emoțiile voastre stimulează toți Elementalii, care la rândul lor, stimulează toți Elementalii din realitatea voastră EXTERIOARĂ. În aceste fel, Elementalii din corpul vostru fizic și din aura voastră trăiesc într-o unitate constantă cu Elementalii din corpul meu planetar și din atmosfera mea.

Ondinele, Elementalii Apei, Vorbesc

Bună Acum-uitate Oameni dragi,

Noi, Ondinele, Elementalii Apei, suntem bucuroase să vorbim cu Oamenii noștri. Spunem oamenii ”noștri” pentru că elementul nostru, apa, umple atât de mult din vehiculul vostru pământesc. Noi știm că munca noastră este foarte importantă deoarece apa este cea mai mare resursă pe corpul lui Gaia. Cu toate acestea, mulți oameni nu-și dau seama de acest lucru, pentru că dacă ar face-o, cu siguranță s-ar asigura că ea rămâne curată și proaspătă.

Cândva, marile noastre oceane și căile de apă au fost limpezi și curate. În apele noastre era suficientă viață ca să hrănească omenirea și alte animale și tot mai rămăseseră mai mult decât suficiente creaturi acvatice pentru a procrea.

Acum multe dintre apele noastre sunt poluate și lipsite de viață. Nu este nevoie să vă ținem predici despre situația noastră, deoarece știm că sunteți conștienți de acest lucru. Doar că ne provoacă o mare tristețe care tinde să împiedice munca noastră de transmutare. Oamenii folosesc apa pentru a-și curăța corpurile, casele, mașinile, hainele și pentru multe alte părți ale vieții lor.

De ce nu-și păstrează apa curată? Se pare că oricât de mult și din greu am lucra, o facem doar pentru a avea un alt dezastru cauzat de oameni, care ne murdărește din nou apele. Prin urmare, dorim să le cerem oamenilor noștri să ni se alăture în curățarea apelor noastre și în protejarea vieții noastre marine.

Suntem conștiente de acele inimi dragi care au ales să ne ajute, și știm, de asemenea, că sunt doar ”câțiva” cei care dăunează acestei resurse care este pentru mai ”mulți”.   

Elementalii Apei curg și prin corpurile voastre fizice. Ba mai mult, voi beți regulat fluidul nostru sacru. Dacă ați putea trimite iubire apei pe care o beți, sănătatea voastră s-ar îmbunătăți considerabil.

Apa este un șablon pentru viață, care este receptiv la gânduri și emoții. Prin urmare, dacă beți apă atunci când sunteți furioși, speriați sau triști, voi viciați apa pe care o beți. Pe de altă parte, atunci când vă acordați un moment pentru a trimite iubire în apa pe care urmează să o beți, voi vă trimiteți de fapt iubire corpului vostru prin intermediul apei. Ba mai mult, dacă trimiteți atât lumină multidimensională cât și iubire necondiționată în apa pe care o beți, vă veți accelera foarte mult procesul vostru de ascensiune.

De asemenea, deoarece este mult mai multă apă pe corpul lui Gaia decât în forma voastră, voi veți ajuta foarte mult ascensiunea planetară dacă binecuvântați toate formele de apă cu lumină și iubire. Și numai acea binecuvântare va ajuta mult în curățarea apelor noastre și în ridicarea frecvenței moleculelor noastre de apă.

Elementalii nu percep lumea voastră sau comportamentul vostru în modul în care o faceți voi. Noi Ondinele percepem apa ca și forța întregii vieți. Noi vedem cum ploaia menține Tărâmul Plantelor sănătos și fertil. Vedem cum apa noastră curăță smogul de pe cer și mizeria de pe sol, mașini  și case.

Apele noastre au fost mari autostrăzi lichide pe care voi ați călătorit timp de milenii. Vedem că apa servește omenirea în multe feluri, dar nu vedem ca omenirea să creeze un echilibru și să servească apei.

Pe de altă parte, înțelegem că mulți oameni își expansionează conștiința pentru a percepe forța de viață care a fost percepută cândva ca un ”lucru”. Ei încep să-și amintească că Pământul este o ființă vie, simțitoare. Pe măsură ce conștiința fiecărui om se expansionează, omenirea înțelege din ce în ce mai mult realitatea.

Așa cum percepțiile noastre asupra realității se schimbă atunci când rezonăm la frecvența mai lentă a gheții sau la frecvența mai rapidă a unui râu de munte, și percepțiile voastre se schimbă atunci când nu mai sunteți ”înghețați” în structurile legate de timp ale Pământului trei dimensional.

Pe măsură ce mintea voastră se expansionează, idei noi încep să curgă în conștiința voastră. Aceste idei noi pot curge din ce în ce mai repede până când ating ”masa critică”. Apoi aceste idei plesnesc în manifestare.

În același fel, oamenii își expansionează conștiința de la a fi ”înghețați în uitare” la a urma curgerea schimbării și a-și transmuta forma într-o frecvență care nu mai este legată de vreun aspect al formei.

Conștiința voastră, care este adeseori simbolizată ca și apă în visele voastre, se expansionează dincolo de ambalajul său fizic și este pregătită să plesnească pentru a se putea împleti în mod liber cu tot ceea ce înseamnă viață. Pe măsură ce curgeți dincolo de fostele voastre limitări, vă eliberați de multele voastre iluzii care v-au bântuit de-a lungul a nenumărate încarnări.

Liberă din nou, conștiința voastră își poate aminti Esența voastră, care este la fel de fără formă ca și șuvoiul nostru. Vă veți amiti și că v-ați luat angajamentul de a proteja viața în TOATE formele sale. Pe măsură ce vă întoarceți la expresia mai înaltă a SINELUI vostru, imensa voastră putere creatoare se va întoarce, iar voi veți participa activ la crearea Noului Pământ.

Oameni dragi, forma voastră este creată din aceleași elemente și Elementali ca și Pământul. De fapt, Elementalii noștri curg prin voi, așa cum curgem și prin Gaia. Prin urmare, voi sunteți Devașii care trag nenumăratele noastre elemente într-UN SINGUR corp.

Cu această conștientizare a puterilor voastre înnăscute, scopul vostru mai înalt este realizat, iar voi vă amintiți că sunteți aici pentru a fi administratorii locuitorilor lui Gaia. VOI sunteți CREAȚIA în acțiune. GAIA este creația în acțiune. Elohimii, Devașii și Elementalii sunt creația în acțiune. Când vă onorați, iubiți și respectați creațiile, veți încheia acest ciclu al creației și veți fi pregătiți să vă începeți următorul vostru ciclu.


Veți vedea VIAȚA în Tot Ceea Ce Este și veți deveni conștienți de amprenta pe care o puneți asupra acelei vieți. În timp ce sunteți în conștiința voastră mai înaltă, veți vedea realitatea de o frecvență mai înaltă care curge în și prin toate formele de viață pentru a vă uni cu O SINGURĂ viață și cu O SINGURĂ planetă a noastră.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.