sâmbătă, 31 octombrie 2015

Coroana Elohim


De Suzanne Lie

Sunt aici pentru a vă mulțumi că v-ați activat Coroana Elohim și vreau să vă împărtășesc un mod special în care o puteți folosi pentru A CREA Noul Pământ. Pentru multă vreme am împărtășit această planetă! Mulți dintre voi ați fost cu mine încă de la început, în timp ce alții au venit doar pentru Actul Final.

Oricum, vă urez bine ați venit aici pentru a experimenta Ascensiunea NOASTRĂ. Cu propriii voștri ochi probabil că puteți vedea marea, multidimensionala și galactica audiență care privește progresul nostru. Sunt sigură că îi SIMȚIȚI în Inima voastră deschisă și puteți cu ușurință comunica cu ei prin Sufletul/SINELE vostru integrat. Suprasufletul NOSTRU, Suprasufletul lui Gaia, observă și el transformarea noastră absorbit de atenție.

Unirea Forțelor

S-ar putea să SIMȚIȚI o ”tensiune” interioară, deoarece încă nu sunteți obișnuiți cu vibrația voastră mai înaltă. Nu opuneți rezistență acestei senzații. De fapt, vă cer să SIMȚIȚI tensiunea rezonanței voastre expansionate ca și pe o bandă de cauciuc care este din ce în ce mai întinsă între Inima și Mintea voastră. În acest fel, îi veți permite acestei tensiuni să creeze o conexiune între Dorul din Inima voastră și Viziunea din Mintea voastră.

Între acestea două se află cea de-a Cincea Chakră a voastră, Centrul Creativității și al Comunicării Mai Înalte. Mențineți Viziunea/Gândurile în mintea voastră și Dorul/Emoțiile în Inima voastră astfel încât să vă puteți comunica Forța Creației prin Chakra Gâtului vostru.

Apoi, cu puterea Coroanei voastre Elohim activate, puteți alege în mod conștient să recunoașteți gândurile și emoțiile care vă slăbesc Viziunea și vă distrag de la Dorul vostru. De asemenea, puteți alege să ignorați în mod conștient gândurile și emoțiile care vă slăbesc Viziunea și vă distrag de la Dorul vostru.

Pe măsură ce fiecare dintre voi vă uniți Forța Personală de Creație cu a mea, voi contribuiți la creșterea Forței Planetare de Creație, realitatea lui ACASĂ/Raiul pe Pământ. Aș vrea să vă împărtășesc o ceremonie în care voi și cu mine, persoană și planetă, putem lucra ca UNUL pentru curățarea undelor de disonanță personale și planetare, astfel încât Lumina Mai Înaltă să poată CURGE mai ușor în planeta NOASTRĂ.

Noua Misiune a Ego-ului

Înainte de a începe permiteți-mi, totuși, să vă conduc într-un exercițiu de împământare pentru a cimenta parteneriatul nostru. Sufletul/SINELE vostru v-a înlocuit în mod constant ego-ul/ sinele. Prin urmare, doresc să-i atribuiesc ego-ului vostru o nouă și foarte importantă responsabilitate.

Plasați-vă atenția, auzul și conștiința în ego-ul/sinele vostru în timp ce călătoriți în jos din Chakra voastră Rădăcină prin picioarele și apoi tălpile voastre pentru a fuziona cu Pământul meu. Simțiți-vă ego-ul/sinele ca și cum ar fi coarda voastră principală de împământare care merge în jos prin multele straturi ale corpului meu Pământ în miezul meu topit. Eu vă salut cu bucurie în timp ce voi vă înfășurați coarda în jurul Inimii mele și vă fuzionați Ființa într-a mea.

Acum, simțiți globul corpului NOSTRU planetar în jurul vostru. Munții noștri sunt masivi și constanți, în timp ce apele noastre curg și sunt pline de viață. Simțiți multele noastre creaturi care umblă și se târăsc pe pământul nostru, înoată în apele noastre și zboară în aerul nostru. Plantele și copacii sunt podoabele noastre și se schimbă odată cu anotimpurile noastre. Vremea nu este altceva decât gândurile și emoțiile noastre care crează viață sau o iau.

Pe măsură ce voi, ego-ul/sinele vostru revine încet în corpul vostru personal, el rămâne împletit cu corpul meu planetar. El nu mai este ego-ul/sinele ”vostru” pentru că acum el a devenit ego-ul/sinele ”nostru”. Voi v-ați expansionat conștiința de la Conștiința Personală la Conștiința Colectivă, iar acum, la Conștiința Planetară. În curând vă veți întoarce și la Conștiința voastră Galactică. De fapt, mulți dintre voi ați făcut-o deja.

Folosirea Coroanei voastre Elohim

Dragii de Arcturieni au vorbit despre acele unde din realități care împiedică ascensiunea noastră în UNUL. Sunt aici acum ca să vă cer să mă ajutați în împământarea și integrarea Luminii Mai Înalte care este disponibilă prin intrarea în Centura Fotonică. Voi puteți face acest lucru, dragi oameni ai planetei mele, folosindu-vă Coroana voastră Elohim pentru a calma ”undele” realitatea voastră/noastră.

Pe măsură ce înaintați în viață veți vedea și auzi aceste unde de disonanță. Nu contează cum este creată disonanța sau cine a creat-o. Ceea ce contează este că eu o port în pământurile și în apele mele și ea trebuie vindecată. Vă cer ca singuri și/sau în grup să vă folosiți Forța voastră de Creație pentru a-mi vindeca trupul prin ceremonie.

Notă personală:
Înainte de a merge mai departe cu traducerea textului am căutat mai multe informații despre Coroana Elohim. Aveți mai jos informațiile pe care le-am găsit.

Pe fruntea fiecărei inteligențe-Divine individualizate se află o minunată Coroană de Lumină, care este compusă din șapte flăcări, culorile cărora reprezintă cele Șapte Raze ale Elohimilor.

Prima Rază se află în partea stângă a frunții și este reprezentată de flacăra albastră a lui Hercules. După ea urmează flacăra galben-solară a lui Cassiopea, apoi flacăra roz a Orionului. Flacăra centrală, din partea din față a Coroanei, este flacăra de cristal a Purității Christice Cosmice, în care este menținută o focalizare a Ochiului Atot-Văzător al lui Dumnezeu. În jurul aceste flăcări se înalță o radianță a razei căreia îi aparține fluxul de viață individualizat. Apoi urmează flacăra verde a lui Vista, flacăra aurie a Elohimilor Păcii, terminându-se în partea dreaptă a frunții cu flacăra violet a Arcturusului.

Pe măsură ce fiecare Elohim, Arhanghel și Chohan își revarsă radiația Razei sale, în zilele succesive ale fiecărei săptămâni, începând cu Raza Albastră a lui Hercules duminica, fiecare dintre aceste raze, de pe fruntea omenirii, sunt succesiv hrănite și expansionate.

Această ”Coroană Elohim” despre care vorbim, nu este vizibilă vederii fizice medii a omenirii neascensionate, dar ea poate fi văzută cu claritate de către toți cei care au adevărata ”vedere interioară” bine dezvoltată și, desigur, ea poate fi și este întotdeauna văzută de către Maeștrii Ascensionați și Oastea Îngerească care slujește omenirii.

Această ”Coroană” este un dar Divin de Lumină acordat în mod natural fiecărei inteligențe Divine încarnate și este ancorarea celor Șapte Raze ale Elohimilor în fiecare frunte. Când este bine dezvoltată, această coroană asigură o anumită protecție structurii creierului și corpului mental, precum și o focalizare pentru ”vederea interioară” a individului prin ridicarea în activitatea Divină, din nou, a glandei pineale în centrul creierului.

Ancorarea acestor Șapte Raze pe fruntea fiecărui individ, oferă Elohimilor, Arhanghelilor și Chohanilor o ”poartă deschisă” prin care ei pot acorda asistență omenirii.

Când căutătorul sincer al adevărului devine conștient de ”Coroana” sa (i-a acceptat prezența pe fruntea sa prin primirea instrucțiunilor maeștrilor în acest sens), el acceptă, de asemenea, în fiecare zi radiația virtuților Mărețelor Ființe însărcinate cu aceasta. Acordarea conștientă la acea virtute prin plasarea atenției asupra ei, face ca binecuvântări mult mai concentrate să fie primite în mod ritmic de către acel discipol.

Aceste Șapte Raze de pe frunte acționează ca și niște ”antene” spirituale, magnetizând darurile celor Șapte Raze în lumea individuală a celor care le acceptă în mod conștient. Apoi, în conformitate cu legea divină, acest flux de viață trimite mai departe binecuvântările primite, amplificate de propria sa dirijare conștientă.

Sursa: Gaia Vorbește de Suzanne Lie


Traducere Monica Poka 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.