sâmbătă, 10 octombrie 2015

Conștiință, Corp de Lumină și Merkaba



Arcturienii

De Suzanne Lie

Dragii noștri emisari pe Pământ,
Suntem aici cu voi. Acordați-vă un moment mai lung pentru a simți prezența noastră în camera voastră. Vedeți că Mytre este din nou împreună cu noi? Acest lucru se datorează faptului că el este un Comandant al petrecerii debarcării. Noi am debarcat de fapt, dar numai în dimensiunile mai înalte a ceea ce voi numiți dimensiunea a patra. Pentru a ne percepe, trebuie să ne priviți cu cel de-al Treilea Ochi și să interpretați mesajele noastre cu Inima voastră Înaltă.

Voi sunteți acum în procesul acestei interpretări. Asigurați-vă că puneți Iubirea Necondiționată în orice situație care vă tulbură și asigurați-vă că trimiteți Focul Violet. Vă rugăm ca de fiecare dată când conștientizați o astfel de situație să vă amintiți să faceți acest lucru.

Sunt multe provocări care sunt prezentate voluntarilor noștri pe Pământ pentru a vă ajuta să ”amorsați pompa” așa cum se spunea în vremurile de demult. Puteți vorbi și preda pentru totdeauna, dar învățătorul trebuie să continue să învețe prin practicarea a ceea ce predă. În acest fel învățăturile vor progresa în octave din ce în ce mai înalte ale realității.

Le cerem acum tuturor învățătorilor noștri să recunoască în totalitate că nu este o întâmplare faptul că ei se află în orice fel de provocări cu care se confruntă. Acesta este ACUM-ul pentru a acționa ca și Membrul Galactic care ați fost întotdeauna.

Pentru A FI adevăratul vostru SINE galactic și/sau celest, trebuie să intrați profund în miezul fricilor sinelui vostru uman și să le vindecați. Una dintre fricile voastre de bază este că nu veți fi recunoscuți pentru ceea ce sunteți cu adevărat. Această ”frică” este o frică a ego-ului trei dimensional.

Prin urmare, voi sunteți chemați în acest ACUM să intrați adânc în voi și să vă recunoașteți propriul vostru SINE. Această recunoaștere a SINELUI vă va expansiona foarte mult conștiința mai profund în dimensiunea a cincea.

Este vital să vă ”asumați puterea” deoarece cu cât deveniți mai cinci dimensionali, puterea voastră de creație este mult amplificată. O parte din ”amorsarea pompei” pentru forța voastră creatoare este realizarea că VOI SUNTEȚI creatorul vieții voastre. Atâta timp cât conștiința voastră rămâne blocată în dimensiunea a treia, puteți trăi în iluzia că ”nu este vina/din cauza mea”.

Cu toate acestea, pe măsură ce conștiința voastră rezonează la dimensiunea a cincea pentru perioade din ce în ce mai lungi din ”timpul” vostru, voi intrați în ”inițierea ascensiunii” a ”TOT ceea ce se petrece în realitatea mea trei dimensională a fost CREAT de propriile mele gânduri și emoții”.

Cine vă crează realitatea ACUM?
Ce învățați de la creațiile voastre?
De ce ați ales aceste creații?
Când vă veți asuma DEPLINA responsabilitate pentru crearea vieții voastre?
Unde trimieți Iubire Necondiționată și Focul Violet?

Subliniem, NU VĂ JUDECAȚI SINELE/PE VOI ÎNȘIVĂ! Fie că sunteți sau nu conștienți de acest lucru, voi TOȚI treceți printr-un proces profund de recalibrare a conștiinței voastre la aceste frecvențe mai înalte ale energiei care intră în mod constant și consistent în atmosfera lui Gaia.

Din cauză că acest câmp de energie este cinci dimensional, el poartă frecvențele Iubirii Necondiționate și ale Focului Violet. Când aceste frecvențe cinci dimensionale sunt recunoscute și folosite pentru binele lui Gaia și a TUTUROR locuitorilor Ei, vă puteți adapta mult mai ușor la frecvențele mai înalte ale luminii.

Dacă nu ”folosiți” aceste câmpuri de energie, veți ”pierde” legătura cu ele. De fiecare dată când recunoașteți și îi binecuvântați pe alții cu Iubirea Necondiționată și cu Focul Violet, este ca și cum ați picura vopsea roșie într-o apă limpede.

De fiecare dată când picurați vopsea roșie în apa limpede, ea devine din ce în ce mai roșie. Ceea ce vrem să spunem prin această analogie este că VOI sunteți ”paharul cu apă”, literalmente, deoarece forma umană conține un procent mare de apă.

Pe de altă parte, ”vopseaua” este lumina. Această analogie spune că voi sunteți cei care trebuie să vă adaptați la lumină, în loc ca lumina să se adapteze la voi. Prin urmare, așa cum apa din pahar ia culoarea ”vopselei”, voi luați treptat acea frecvență a luminii.

Am luat ”vopsea roșie/lumină” deoarece roșu este cea mai joasă frecvență a luminii. Pe măsură ce vă adaptați la frecvența de culoare roșie, începeți să urcați pe scara de frecvență a culorilor până când vă puteți adapta la culoarea violet, care este cea mai înaltă frecvență a luminii în lumea voastră 3D.

De fapt, cea mai joasă este lumina infraroșie și cea mai înaltă este lumina ultravioletă. Apoi intrați în următorul spectru al luminii și în următoarea dimensiune a realității. Mulți dintre voi v-ați cerut în acest ACUM de mare tranziție, dar ați sperat la o ”plimbare nestingherită” în lumile mai înalte.

Din nefericire, voi toți ați acumulat foarte multe limitări și frici în gândurile și emoțiile voastre. În această frecvență joasă, formele gând acționează ca o ancoră care vă ține legați de realitatea trei dimensională de care doriți să vă eliberați. Prin urmare, vă reamintim în acest ACUM, că voi sunteți creatorul realității voastre.

Pentru ca conștiința voastră să ”fie aptă” de dimensiunea a cincea, trebuie să vă încheiați în totalitate lecțiile 3D de stăpânire asupra gândurilor și emoțiilor voastre. Această stăpânire nu este un ”grad” pe care îl primiți în vreo școală.


Această stăpânire este re-conectarea cu Conștiința voastră Multidimensională, care vă va conecta cu Corpul de Lumină. Gândurile și emoțiile voastre vă leagă de realitatea care rezonează la aceiași frecvență cu gândurile și emoțiile voastre.

Vedeți cercul?
Gândurile și emoțiile vă crează frecvența realității ...

Pentru a rămâne în acea frecvență a realității voi trebuie să mențineți acea frecvență a gândurilor și emoțiilor ...

Fiecare frecvență a gândurilor și emoțiilor legate împreună în forme gând iese în realitatea voastră pentru a vă influența lumea exterioară prin calibrarea conștiinței voastre la:

- Conștiința voastră trei dimensională și, astfel, la acea realitate
- Conștiința voastră multidimensională și, astfel, la acea realitate
- Corpul vostru de Lumină și, astfel, la dimensiunea a cincea și dincolo de ea
- Merkaba voastră care este nava voastră inter-dimensională interioară

Toate opțiunile de mai sus sunt create de starea voastră de conștiință. Puteți rămâne în oricare dintre aceste versiuni ale realității numai atâta timp cât conștiința voastră este calibrată la acea frecvență. Așa cum radioul vostru vă arată schimbările atunci când schimbați canalul (frecvența), realitatea voastră se schimbă ori de câte ori vă schimbați starea de conștiință.

Știm că toți doriți să vă întoarceți la dimensiunea a cincea. Acest lucru este minunat, deoarece Gaia însăși este pe acest drum al întoarcerii. Dar dacă este să fiți la cârma vieții voastre trebuie să vă amintiți că:

Atunci când frecvența colectivă a gândurilor și emoțiilor voastre
Scade sub frecvența celei de-a cincea dimensiuni,
Voi ”cădeți” din dimensiunea a cincea.

Vedeți ACUM cum VOI sunteți creatorul realității voastre?

Conștiința voastră Multidimensională, Corpul vostru de Lumină și Merkaba voastră sunt toate componente ale SINELUI vostru care așteaptă cu răbdare ca VOI să le aduceți în aliniere cu conștiința voastră 3D. Desigur, aceste versiuni mai înalte ale sinelui vostru sunt deja în memoria externă a Minții voastre Multidimensionale.

Va fi nevoie să vă conectați cu Mintea voastră Multidimensională pentru a avea o experiență conștientă a acestor componente mai înalte ale SINELUI vostru. Apoi, puteți descărca informațiile legate de Merkaba voastră, Corpul de Lumină și Conștiința voastră Multidimensională în conștientizarea voastră trei dimensională.

Cu toate acestea, mai întâi trebuie să vă conectați creierul vostru trei dimensional la Mintea voastră Multidimensională. Apoi veți fi în stare să aveți o experimentare mult mai conștientă a propriilor voastre expresii mai înalte ale sinelui. Din fericire, datorită frecvențelor din ce în ce mai înalte ale luminii care intră în atmosfera lui Gaia, mulți dintre voi experimentați scurte momente de conectare deplină cu aceste componente ale SINELUI vostru cinci dimensional.

Vă recomandăm să fiți prudenți cu privire la aceste descărcări pentru că vehiculul vostru de lut nu se va adapta cu ușurință frecvențelor mai înalte ale Merkabei voastre, Corpului vostru de Lumină. Acesta este motivul pentru care mulți dintre voi experimentați ”simptomele transmutării”. Pentru a o spune mai simplu, aceste simptome apar deoarece actualele celule ale corpului vostru încep să-și accelereze rotația.

Noi, Galacticii, știm că voi trebuie să treceți prin această transmutare încet și cu grijă. Suntem dispuși să vă ajutăm în orice mod putem. Cu toate acestea, amintiți-vă că Pământul este o planetă a liberului arbitru. Prin urmare, trebuie să ne-o cereți. Așteptăm cu nerăbdare aceste cereri.

Odată ce sunteți în stare să mențineți o conexiune conștientă cu Conștiința voastră Multidimensională, Merkaba și Corpul vostru de Lumină, va trebui să știți că există mai multe moduri în care Corpul vostru de Lumină și Merkaba voastră sunt diferite.

Vom vorbi despre această problemă mai târziu, dar pentru începutul aventurilor cu aceste expresii mai înalte ale SINELUI vostru vă vom spune că, Corpul vostru de Lumină este cam același cu corpul umanoid pe care îl purtați, dar acesta rezonează la dimensiunea a cincea.


Pe de altă parte, Merkaba voastră este propria voastră Geometrie Sacră, Floarea Vieții și Flacăra Violet. Când ați eliberat tot ceea ce vă limitează deplina ridicare și expansiune a energiei voastre Kundalini, veți licări în Corpul vostru de Lumină. Acest Corp de Lumină este similar corpului vostru fizic dar rezonează la o frecvență mai înaltă. Prin urmare, acesta este acel voi de o frecvență mai înaltă care călătorește inter-dimensional.

Pe de altă parte, Merkaba voastră este cam la fel cu propria voastră navă spațială. De obiei, Merkaba voastră este condensată în ”potențialul pur”. Corpul vostru de Lumină este depozitat în energia voastră Kundalini la baza coloanei voastre vertebrale, în timp ce Merkaba voastră este depozitată în Inima voastră Mai Înaltă.

Nava spațială inter-dimensională a Merkabei voastre necesită iubirea necondiționată totală pentru sinele vostru și pentru ÎNTREAGA viață înainte de a putea fi activată. Când o Merkaba este activată, ea este adeseori văzută ca și Ascensiune.  

Cu toate acestea, dacă ”cădeți” din puternicele câmpuri de energie și forme gând ale Merkabei voastre, sau dacă cea mai mică intenție egoistă vă atinge ușor conștiința, veți ”cădea” din Merkaba SINELUI vostru.

Binecuvântări,

Noi suntem Arcturienii.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.