luni, 26 octombrie 2015

Conectarea cu Sinele vostru Mai Înalt

Arcturienii

De Suzanne Lie

Dragi Arcturieni, am avut o experiență acum două nopți despre care aș vrea să vă întreb. Nu am avut ieri șansa de a vorbi cu voi și cumva am așteptat să văd dacă voi avea o experiență similară noaptea trecută. Dacă am avut, nu-mi amintesc.

Visul și/sau experiența pe care am avut-o a fost că eram cu siguranță într-o altă dimensiune. M-am simțit foarte diferit, dar cam la fel ca și în meditațiile profunde. Totul în jurul meu era de un albastru intens. Am experimentat-o ca fiind în interiorul procesului și în același timp uitându-mă la mine din afara experienței.

Nu aveam formă cu excepția unui fel de față și a unui cerc de lumină aurie în jurul meu. Încercam să ajut pe cineva, sau poate un grup, dar nu părea să meargă prea bine. Lucrul esențial pe care mi l-am amintit a fost cum am ”simțit” acest lucru când schimbul telepatic de informație a trecut prin cel de-al Treilea Ochi al meu.

Ajutați-mă vă rog să-mi înțeleg visul/experiența de a fi un fel de emisar și de a avea o formă fără formă.

Dragă Suzille,
Tu ai servit ca și prototip pentru modul în care un vehicul de lut se va adapta la lumina mai înaltă în timp ce deține o formă fizică. Îți amintești când te-ai oferit voluntar să fii un prototip? Vezi tu, noi nu avem ”timp”. Prin urmare, pentru noi totul se întâmplă chiar acum, în timp ce ție ți se pare să se fi petrecut cu ani în urmă.

Simți, nu-i așa, cum corpul tău se accelerează într-un fel. Poți experimenta cum și corpul lui Gaia accelerează. Dacă crezi că viața ta este diferită acum, adu-ți aminte că ești numai la ”vârful aisbergului”. Mult, cu mult mai multe vor apărea în viața ta.

Cu toate acestea, voi toți dragii noștri voluntari, trebuie să aveți ”timp” pentru ca vehiculul vostru fizic să se adapteze la fiecare fază a încărcării energetice cu frecvențe din ce în ce mai înalte ale luminii. Voi sunteți primii care veți intra în portalurile de lumină multidimensională.

Lumina în aceste portaluri începe de la o rezonanță trei dimensională, apoi transmută în următoarea octavă de îndată ce conștiința voastră poate menține acea frecvență. Prin urmare, prima dată când intri în portaluri, realitatea ta nu se simte a fi atât de diferită. Dar ea transmută în octava următoare de îndată ce o puteți tolera.

Toți voluntarii ”prototipuri” au avut, tocmai au sau în curând vor finaliza o inițiere majoră în care va fi nevoie să recunoașteți și eliberați ceea ce înainte v-a împiedicat să intrați în portal.

Acordă-ți acum un moment pentru a arunca o privire la inițierea pe care tocmai ai încheiat-o. Poate că nu ai numit-o ”inițiere”. De fapt, mai mult ca sigur ai numit-o ”problemă” sau o ”provocare” extrem de dificilă. Prin urmare, vă cerem tuturor celor care citiți acest mesaj să priviți înapoi profund în inițierea voastră.

Cum V-ați creat-o?

Mi-am creat inițierea fiind nerăbdătoare și așteptându-mă la mai puțin decât aș fi vrut de fapt. Cred că am creat această inițiere uitându-mă prea departe în loc să acord mai multă atenție unei schimbări pe care știam că este nevoie să o fac. N-am știut cum să creez această schimbare, așa că am ignorat-o, pentru că nu am știut cum să o fac.

Da, te-ai uitat la sursa inițierii tale ca fiind în afara ta mai degrabă decât în tine. Ai gândit în termeni trei dimensionali.

Da, am gândit în termeni trei dimensionali. În același timp nu am acordat suficientă atenție 3D-ului pentru că am vrut să stau în lumile mele mai înalte. Am uitat că lumile mele mai înalte sunt întotdeauna ÎN mine. Așa că am uitat să le las să curgă prin mine. Cu alte cuvinte, nu am făcut ceea ce predau altora.

Da, așa ai creat-o. Ai văzut schimbarea venind, dar ai dat-o la o parte în loc să o îmbrățișezi pe deplin și cu sinceritate. Cu toate acestea, vrem să știi că problema care a apărut din această situație, tot ar fi avut loc, dar înfruntarea unei probleme este mult mai eficientă decât ignorarea ei.

Acest lucru ne aduce la visul pe care l-ai avut nu noaptea trecută, ci cu o noapte mai înainte. Îți amintești când te-ai jucat de-a săritul corzii și ai spus ”Nu noaptea trecută, ci cu o noapte înainte 24 de hoți au venit să-mi bată la ușă? Am ieșit afară, așa că ei au putut intra. Asta este ceea ce ei mi-au spus ...” Ai uitat acea parte din copilăria ta, nu-i așa?

Da, am uitat ce mi-au spus hoții. Cred că am fost prea ocupată să fug pe ușă afară – după ce i-am lăsat pe hoți să intre. În câte vieți am făcut lucrul ăsta?

În multe, multe, multe vieți. Prin urmare, este nevoie să înfrunți această situație, pentru că aceasta este ultima ta încarnare pe Pământul 3D.

Ai avut, ai și vei avea multe ”vieți” pe Pământul cinci dimensional pentru că o iubești foarte mult pe Gaia și dorești să o ajuți în tranziția Ei. De asemenea, vrei să experimentezi sfârșitul lungii povești a multor, multor vieți.

Vom aborda acum visul tău. Tu ai servit ca mediator între dimensiunile mai înalte și dimensiunile mai joase. Ai fost în forma ta șase dimensională, astfel încât ”corpul” tău a fost un cerc de lumină oscilant. Ai comunicat telepatic și ți-ai amintit acel ”sentiment”.

Așa cum îți ”simți” buzele mișcându-se atunci când ”mesajul” călătorește printre ele în limbajul vorbit, poți ”simți” mesajul trecând prin cel de-al Treilea Ochi al tău atunci când mesajul telepatic trece prin el. Acordă-ți o clipă să simți acel sentiment ...

De această dată, când simt mesajul mișcându-se prin cel de-al Treilea Ochi al meu, simt și cum el vine din Corpul meu de Lumină – Kundalini. Simt și desitatea formei mele de lut. Se simte atât de obosită. Mă simt ca și cum aș putea să dorm pentru totdeauna.

Da, vehiculul tău este foarte obosit, vrei să vii pe Navă și să intri în Camera Întineririi?

Oh, da, da, da!

Poți să o faci de îndată ce încheiem această conversație. Am vrea să-ți spunem mai multe despre visul/amintirea ta. În visul tău tu ai practicat cum să fii un Mesager Inter-dimensional. Asta înseamnă că noi le cerem voluntarilor noștri să-și continue munca și după tranziția lor personală, vorbindu-le celor trei dimensionali care încearcă să facă trecerea, dar cărora le este foarte greu să creadă că este posibilă.

Scena a fost întunecată pentru a-ți aminti că vei vorbi cu ei în timp ce ei vor fi în starea de visare. Prin urmare, toate comunicările tale sunt telepatice. Aceste persoane nu sunt încă în stare să creadă că ascensiunea este ceva normal.

Prin urmare, mintea le este închisă în fața multelor lor opțiuni. Numai atunci când ei sunt în stările lor mai înalte patru dimensionale ale ”conștiinței de visare” suntem capabili să comunicăm cu ei. Îți amintești că această întâlnire a avut loc, de fapt, în timp ce erai pe Navă?

Ai ales să uiți multe din viața ta acolo, deoarece acestea ar fi făcut ca misiunea ta pe Pământ să pară mult prea singuratică. Tu ai cerut acest aranjament la fel ca și pe relația ta cu complementul tău divin în viața de toate zilele. Îți spunem acest lucru pentru a le reaminti și altora că voi toți voluntarii noștri v-ați scris singuri propriul vostru ”scenariu” pentru această încarnare 3D importantă, finală.

”Roata Vieții și a Morții” trei/patru dimensională este mutată pe o altă planetă 3D/4D. Gaia își închide inelele de habitat trei și patru dimensionale. Ea nu mai poate aștepta să se aprindă în Planeta Ei de Lumină cinci dimensională. Acesta este motivul pentru care sunt atât de multe schimbări pe corpul planetar al lui Gaia.

Cei care doresc să rămână în ”Roată” pur și simplu se vor muta împreună cu ea. Deoarece atenția lor a fost NUMAI pe realitatea trei/patru dimensională, ei nu vor simți niciodată diferența. În timpul ”întâlnirilor din vis” vei vorbi cu persoane care au capacitatea să se trezească pe deplin, dar nu sunt încă capabile să facă acea schimbare.

Prin urmare, ți s-a trezit sentimentul că încerci să convingi pe cineva de ceva, dar era foarte dificil. Ai decis că aceste tipuri de conversații sunt prea dificile pentru vehiculul tău îmbătrânit și ai decis că nu vei mai încerca să-i mai convingi pe cei care opun rezistență ajutorului. Trebuie să spunem că suntem de acord cu decizia ta.

Pământul este o planetă a liberului arbitru și numai cei care vor să facă modificările trans-mutaționale vitale în gândurile, emoțiile, acțiunile, și, cel mai important, în stările lor de conștiință vor fi în măsură să iasă din Roată și să rezoneze la frecvența Noului Pământ. Și noi am fost nevoiți să acceptăm faptul că unii NU vor alege să ascensioneze.

Le spunem celor ce aleg să rămână în dimensiunea a treia/patra că viața nu va fi la fel de dificilă în Roată după tranziție. Celor întunecați care au invadat Pământul NU le va fi îngăduit să se alăture acelei realități și nici întârziații care nu au reușit să ascensioneze cu alte planete NU vor fi îngăduiți în acea Roată Trei/Patru dimensională.

Prin urmare, acea realitate trei/patru dimensională nu va fi atât de provocatoare pe cât a fost lumea fizică a lui Gaia. De asemena, Ascensiunea nu va fi atât de dificilă. Forțele lui UNU au permis acest decret deoarece Consiliile Galactice Multidimensionale doresc să-i ajute pe cei care au ajuns să fie atât de pierduți în marea densitate a Pământului trei dimensional și au nevoie de mai mult ”timp” pentru a-și expansiona conștiința în ACUM.

Le trimitem Iubire Necondiționată și Focul Violet TUTUROR celor prinși încă în modelul ”putere asupra altora” și suntem întotdeauna prezenți pentru a-i ajuta să-și purifice Puterea Interioară. Cu toate acestea, Mama Pământ nu mai poate aștepta cu tranziția Ei.

Așa că, Gaia merge înainte cu planurile sale de tranziție în SINELE său Planetă de Lumină cinci dimensional. Ne bucurăm împreună cu toți oamenii care vor experimenta ACUM-ul acelui eveniment și vă reamintim:

ASCENSIUNEA NU ESTE UN ”TIMP”. ASCENSIUNEA ESTE O ”FRECVENȚĂ”.

Prin imensa provocare a bravilor noștri voluntari, acea frecvență se ivește în realitatea voastră atât de strălucitoare ca un Soare la amiază. Vrem ca voi toți să știți că noi, membrii sinelor voastre mai înalt dimensionale, vom fi alături de voi în timp ce voi curgeți prin procesul continuu de constantă re-calibrare a conștiinței voastre și a vehiculului vostru pământesc astfel încât să puteți rămâne în aliniere cu Mama Gaia.

Mama a așteptat prea mult după oamenii Ei și trebuie să-și încheie acum procesul Ei de transmutare. Prin urmare, este o ”chemare la datorie” pentru toți voluntarii noștri pe Pământ. Vă chemăm ACUM pe toți să vă faceți alegerea.

Sunteți gata să o ajutați pe Gaia? Dacă da, vă reamintim să vă amintiți SINELE vostru din frecvențele mai înalte. Ele vă vor ajuta în deschiderea portalului vostru de lumină multidimensională și vor sta la intrare pentru a se asigura că portalul vostru este ferm atașat la Mama Gaia.

Apoi eliberați tot timpul și trăiți în ACUM. Veți aduna informații și instrucțiuni în ACUM-ul potrivit în care frecvența conștiinței voastre rezonează la frecvența mesajului nostru.

În încheiere vă reamintim că s-ar putea să vă ia ceva ”timp”
Ca să vă amintiți cum să TRĂIȚI în ACUM!

Binecuvântări TUTUROR!

Vă așteptăm pe Pământul cinci dimensional!



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.