vineri, 4 septembrie 2015

Noi am venit pentru Gaia

de Copiii Mamei Pământ

De Suzanne Lie

Lucrurile sunt realmente ”fierbinți”. Tot ceea ce puteți face este să vă țineți bine și să așteptați. Desigur, aceasta este o așteptare activă, deoarece noi suntem în contact constant cu frecvențele mai înalte ale luminii care par a se accelera pe zi ce trece.

Apoi, pare că dintr-o dată acea conexiune se oprește – apoi pornește – apoi se oprește. Această experiență este asemănătoare unui scurt circuit sau ca o lampă care nu este bine băgată în priză.

Da, asta este. Noi nu ne-am conectat încă în totalitate conștiința la sursa de alimentare multidimensională pentru vehiculul nostru pământesc. Această ”sursă de alimentare” este conștiința noastră multidimensională, SINELE nostru mai înalt dimensional și esența Mamei noastre planetare, Gaia.

În momentul în care ne ”conectăm” la puterea noastră multidimensională, descoperim că putem vedea prin iluziile 3D. De fapt, ceea ce era atât de important pentru realitatea corpului nostru fizic este transmutat în ceea ce este tot mai important în realitatea Corpului nostru de Lumină.

Când clipim afară din 3D, de multe ori asta se datorează faptului că tocmai am clipit în portalul către 4D și în Planeta de Lumină a lui Gaia. Apoi, componentele lumii noastre fizice care par a clipi în și afară din, sunt percepțiile noastre.

Concepte precum timpul, dualitatea, secvența și polaritatea sunt percepute ca dezorientări ale realității trei dimensionale. În timp ce călărim valul conștiinței mai înalte, ceea ce a fost cândva ”viață fizică normală” este echilibrată de o cunoaștere interioară că ”ceva cu ADEVĂRAT important se petrece”.

Prin urmare, putem aștepta. Pentru aceia dintre noi care ne-am purtat vehiculele pământești timp de decenii, așteptarea este naturală și sperăm doar ca vehiculul nostru pământesc să se poată alătura petrecerii din această dimensiune, precum și celor din dimensiunile noastre mai înalte.

Numai cei care au învățat să aibă răbdare au fost în stare să rămână pe această cale deceniu după deceniu și dezamăgire după dezamăgire. Din fericire, ne dăm seama că planul cu grijă prevăzut pentru WW III (al treilea război mondial n.t.) NU a avut loc în versiunea realității NOASTRE.

Pentru că noi am supraviețuit celor mai întunecate vremuri din cele întunecate, când însăși existența lui Gaia a fost grav amenințată, noi putem simți juxtapunerea luminii acestui ACUM. Lumina pe care o simțim acum este plină de iubire necondiționată.

Conceptul de iubire necondiționată este FOARTE nou pentru mase și mulți oameni nu au încă o cunoaștere a lui. Iubirea necondiționată este puterea creatoare a Multiversului. Faptul că din ce în ce mai mulți oameni experimentează în mod conștient, îmbrățișează și proiectează Iubirea Necondiționată, ne face să ȘTIM că ceva foarte important se petrece.

Le cerem ghizilor noștri din dimensiunile mai înalte să ne explice ce se petrece, iar ei ne reamintesc că NOI suntem creatorii realității noastre. Unii dintre noi suntem pregătiți pentru această responsabilitate, dar mult prea mulți încă nu sunt. Unii dintre noi știu că noi am fost întotdeauna creatorii vieții noastre, dar acest concept a fost mult dincolo de capacitatea de înțelegere a maselor.

Omenirea a fost bine instruită să ”urmeze conducătorul”, chiar dacă nu a fost de acord cu acel conducător. De fapt, uneori au fost urmați lideri cu adevărat diabolici, iar consecințele au fost extreme. Acum trebuie să ne gândim la Gaia. Trebuie să ne gândim la Planeta noastră.    

Conștiința noastră se expansionează dincolo de conceptul 3D că noi suntem ”doar oameni”. Ne amintim vizitele noastre pe Navele noastre și în alte Lumi Natale. ”Doar un vis”, spunem atunci când ne trezim. Dar visul nu va dispărea.

Începem să întâlnim din ce în ce mai mulți oameni care ne sunt ciudat de familiari, chiar dacă știm că nu i-am mai văzut niciodată până acum. De asemenea, ne descoperim talente ascunse pe care nu am crezut vreodată că le-am putea poseda.

Mâncăm foarte diferit, lucrăm diferit, gândim diferit și ne simțim ca și cum ar fi o altă versiune a SINELUI nostru care adie prin prezența noastră, apoi dispare zile întregi. Unde dispare această viziune atunci când este în ”afara” atenției noastre?

Adevărul este că noi plutim în și afară din frecvențele mai înalte ale realității. Ne amintim și de realitățile trecute, parelele și simultane care zboară pe la colțul ochilor noștri. Putem sări în aceste realități sau suntem deja acolo?

Apoi întrebăm ”Dacă suntem deja în AICI-ul acelei realități, atunci cine este cel ce percepe acea realitate. Suntem cel DIN acea realitate SAU suntem cel care observă acea realitate? De asemenea, este vreo diferență?”

Toate pietrele noastre de încercare ale timpului, spațiului și secvenței sunt uitate în încercarea noastră constantă de a ne întoarce în ACUM-ul în care suntem UNUL. Chiar dacă lumea noastră fizică pare a fi aceiași, momente aleatorii de Unitate intră în conștientizarea noastră.

Nu suntem convinși ce, cine, unde sau când ne unim. Cu toate acestea, ceea ce a fost odată separat fuzionează lent cu ceea ce devine UNA. Într-un fel știm că dacă gândim prea mult cu creierul nostru 3D, ne vom pierde conștientizarea acestor percepții expansionate.

Am auzit nenumărate povești despre încotro ne îndreptăm, dar nu simțim că am ieși de unde suntem, cu excepția alegerilor noastre. Dacă ne privim îndeaproape pe noi înșine și lumea, putem vedea că sunt schimbări extrem de mici către o versiune nouă, expansionată a realității.

În același timp, par a fi făcuți pași ”zgomotoși” în spate, care par a fi ca un ”cârlig” în care ni se agață atenția și este îndepărtată de la noile noastre experiențe de viață. Sau sunt experimentările noastre ale ”noii vieți”. Aceste experimentări nu sunt, de fapt, noi dar ceea ce era odată rar, devine din ce în ce mai obișnuit.

În corpul nostru, care este simultan epuizat și însuflețit, au loc schimbări. Corpurile noastre sunt epuizate de repetarea, munca și iluzia măcinării 3D. În același ACUM Kundalini a noastră începe să fie activă în coloana noastră vertebrală, iar percepțiile mai înalte intră în direct în viața noastră de toate zilele.

”Ai văzut navele stelare?” și ”Am visat că am fost pe Navă noaptea trecută” încep să facă parte din viața noastră ”normală”. De fapt, ascensiunea în sine începe să devină ”normală” pentru cei care sunt pregătiți să îmbrățișeze noua lume care se dezvoltă în jurul nostru.

Și cel mai important lucru, ne dăm seama că ascensiunea NU este numai pentru omenire. Ascensiunea este pentru GAIA. Gaia și corpul Ei pământesc se transmută în dimensiunea a cincea. Gaia, marea Mamă care Ea este, nu-și va părăsi copiii umani, chiar dacă mulți dintre acești copii ar părăsi-O bucuroși.

Facem noi parte din acel grup de oameni care doresc doar ”să scape de aici” și sunt dispuși să-și lase mizeria în urmă ca să o curețe altcineva? Sau suntem acei copii iubitori care-și aduc aminte cum mama lor i-a îngrijit și NU O vom părăsi?

Gaia a așteptat ca oamenii Ei să-și amintească adevăratul lor SINE înainte ca Ea să se întoarcă la ”zona ei de locuit” confortabilă cinci dimensională. Suntem noi, oamenii care am trăit pe Pământ, dispuși să avem grijă de Mama noastră, așa cum Ea a avut grijă de noi?

Sunt mulți care nu-și pot imagina că o planetă este o ființă vie. Dar aceștia sunt cei pierduți care nu-și pot aminti nimic în legătură cu adevăratul lor SINE. Chiar și oamenii ”Putere Asupra Altora” au o mamă. Își tratează mama umană așa cum își tratează planeta mamă?

Gaia a șteptat ca acești ”copii risipitori” să se întoarcă la conștientizarea lor de SINE. Acum, forța distructivă a acestor pierduți trebuie vindecată deoarece Gaia a fost profund rănită de forțele distructive ale celor care au trăit prin ”puterea asupra altora”.

Din fericire, mulți oameni s-au întors la propria lor ”putere interioară”. Acești copii ai lui Gaia doresc să-și binecuvânteze și vindece Planeta Mamă care le-a oferit o casă în care ei să-și poată aminti adevăratul lor SINE Multidimensional.

Prin urmare, noi copiii lui Gaia, NU ne vom întoarce fără Planeta noastră Mamă. Noi, copiii care am învățat să iubim necondiționat și ne amintim SINELE nostru Multidimensional, ȘTIM că noi avem înțelepciunea infinită, puterea multidimensională și iubirea necondiționată care sunt necesare pentru a o vindeca pe Mama Pământ a noastră.

Așa că, noi O VOM vindeca! Pentru că versiunea realității noastre pământești este transmutată în mod constant în rezonanța patru înalt și cinci dimensională, puterea formelor gând pe care NOI le creăm cu gândurile și emoțiile noastre este într-o continuă expansiune.

Cu puterea gândurilor noastre, a emoțiilor noastre, a intențiilor noastre, a decretelor și meditațiilor NOI putem folosi abilitatea noastră înnăscută a vindecării pentru a o ajuta pe Gaia să-și vindece sinele planetar. Așa cum am învățat să ne vindecăm pe noi înșine, să-i vindecăm pe alții, să trimitem iubire necondiționată și focul violet în propriile noastre părți rănite, noi putem trimite forța NOASTRĂ vindecătoare în părțile rănite ale lui Gaia.

Vă rugăm să vă alăturați nouă, copiii loiali ai lui Gaia, ca să lucrăm împreună ca UNUL pentru a o vindeca pe Mama noastră Pământ. ”Ce pot face eu, o singură persoană?” întrebați voi. ”Ne adunăm mai multe persoane într-O intenție de vindecare a planetei noastre rănite.”

Dacă căutați pe internet, veți găsi nenumărate articole și site-uri despre puterea de vindecare a meditației asupra corpului nostru. Cu toate acestea, noi oamenii suntem construiți din aceleași elemente ale eterului, pământului, aerului, focului și apei ca și mama noastră planetară.

Deci, dacă ne putem vindeca pe noi înșine prin propria noastră putere interioară, noi ne putem vindeca și planeta. Astfel, vom lucra ca și grupuri mici, care se vor alătura în grupuri mai mari prin intermediul webinarelor (seminarii conduse prin internet n.t.) ca să facem același lucru în multe locuri și fusuri orare diferite pentru a o vindeca pe Mama noastră Pământ.

Invităm oameni de peste TOT globul lui Gaia să ne alăturăm în ”Unitatea Planetară”. Cele mai multe, dacă nu toate, daunele cauzate lui Gaia au fost făcute de către oameni. În același fel în care un medic nu el este cel care l-a vătămat pe pacient, cei care o vindecă pe Gaia nu sunt cei care au vătămat-o.

Pentru că noi suntem cei care îmbrățișăm întoarcerea în conștiința noastră cinci dimensională și mai încolo, înțelepciunea, puterea și iubirea noastră multidimensională, intră în direct în viața noastră de toate zilele. Am învățat că noi suntem portaluri deschise care ne-am luat un vehicul pământesc pentru a ne trage propriile noastre câmpuri de energie mai înalt dimensionale în vehiculul nostru pământesc și afară în lumea noastră pentru a-i ajuta pe alții.

ACUM, suntem chemați să ne ajutăm planeta. Suntem ACUM în măsură să răspundem acelei Chemări a Trâmbiței pentru că conștiința noastră s-a expansionat:

-          De la Conștiința Personală la-
-          Conștiința de Grup la-
-          Conștiința de Comunitate la-
-          Conștiința de Țară la-
-          Conștiința Națională la-
-          Conștiința Continentală la-
-          Conștiința de Emisferă la-
-          Conștiința Planetară și dincolo de ea ...

În Conștiința noastră Planetară noi vom servi ca UNUL pentru a o ajuta pe Mama noastră Pământ. Cu conștiința noastră multidimensională expansionată noi putem lucra la nenumărate nivele în ACUM pentru a curăța tot întunericul de pe Gaia.

Prin urmare, ne vom curăța zonele la nivelul elementelor Eter, Pământ, Aer, Foc și Apă. Când vom încheia ne vom întâlni în Miezul lui Gaia pentru a o ajuta în transmutarea Esenței Ei și a Cristalelor Ei de Temelie.

Vom lucra în ACUM-ul instrucțiunilor pe care le primim de la propriul nostru SINE Multidimensional care lucrează în unitate cu alți membri ai micului nostru grup. Apoi vom fuziona cu UN grup coeziv, internațional.

”Cum vom face acest lucru?”, ne întrebăm SINELE Multidimensionale.

”Nu știm”, ne răspund ele, ”VOI nu l-ați creat încă.”

Alăturați-vă nouă ca împreună:
Să ne amintim abilitățile noastre multidimensionale înnăscute pe care le-am ales înainte de această întrupare. Înainte de a ne lua forma în acest ACUM, noi TOȚI știam că:

NOI AM VENIT PENTRU GAIA

ÎMPREUNĂ ne vom aminti cum NOI, individual și în micile și marile noastre grupuri, o putem vindeca și ajuta pe Mama Gaia să se întoarcă la SINELE Ei cinci dimensional.



Primul Seminar are loc
Vineri, 11 Septembrie 2015
11:00 AM – 12:30 PM Pacific

Gajul vostru planetar: 40 USD

Înregistrați-vă AICI



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.