sâmbătă, 26 septembrie 2015

Bucătarul Cosmic


Această canalizare în direct a fost oferită
în Woodridge, Ilinois în 26 Iulie 2015 de
către Kryon prin Lee Carroll

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic.

Dragă Ființă Umană, tu nu ești în dimensionalitatea noastră și noi recunoaștem acest lucru. Voi nu ne puteți vedea așa cum vă vedem noi. Acesta pare a fi un test, iar voi sunteți conștienți de el. Cu toate acestea, nu este un test al Ființei Umane, ci mai degrabă este un test al energiei. Cât de departe veți merge cu energia divină pe care o descoperiți în voi? Cât de departe veți întinde mâna pentru a întâlni mâna Creatorului din voi? Voi sunteți o piesă din creația binevoitoare a pământului, deghizată ca Ființă Umană în formă corporală, inconștienți de semințele voastre creatoare sau măcar de modul în care ați ajuns aici. Asta sunteți voi. Cu toate acestea, în forma voastră liniară, voi continuați să puneți toate întrebările liniare comune ”Cum ar trebui să fac asta sau aia? De câte ori ar trebui să o fac? Cât de des? Ce durată?”

Toate întrebările pe care voi le puneți sunt minunate – dacă noi am fi liniari. Dar nu suntem. Mulți dintre voi sunteți confuzi în legătură cu ce să faceți în continuare și cum să o faceți. Întotdeauna întrebați și de sincronizarea implicată. Nu este de mirare că puneți aceste întrebări liniare, pentru că ele dovedesc faptul că sunteți conștienți de calea voastră spirituală. Acest lucru este onorat! Dar vă spunem din nou, chiar dacă voi întrebați într-un mod liniar, intelectual, noi suntem în măsură să vă răspundem numai într-un mod intuitiv, conceptual. Cu toate acestea, din cauza faptului că voi auziți numai într-un mod liniar, nu veți înțelege nimic pentru că antena înțelegerii voastre este liniară.

Voi așteptați după lista voastră 3D ce să faceți, sau așteptați un răspuns liniar, practic, la o întrebare practică. Dar ceea ce noi vă vom oferi vor fi concepte care să vă ajute să vă orientați în lucrurile care sunt chiar dincolo de ceea ce voi cereți. Vă oferim, de asemenea, în mod constant conceptele iubirii chiar și atunci când ne întrebați ”cât de mult, cât timp”. Aș vrea să vă relaxați – voi toți – în brațele lui Dumnezeu chiar acum.

 Izolarea de Spirit

Credința spirituală organizată de pe această planetă este într-o energie foarte veche, a supraviețuirii. Aceasta plasează sufletul într-o stare de izolare, într-o cutie liniară umană. Sistemele voastre spirituale nu vă văd absolut deloc sufletul ca și parte a lui Dumnezeu. El este suspendat cumva într-un loc în care va supraviețui sau nu va supraviețui. Dacă nu faceți lucrurile umane liniare în mod corect, sufletul vostru etern va fi pedepsit sau răsplătit în consecință. Dragilor, vă sună aceste informații ca și cum ar fi Creatorul, sau ca și ceva ce omul a creat pentru voi? Aș vrea să vă debarasați de conceptul că sufletul vostru este cumva în întuneric și că este legat de acțiunile umane. Sufletul vostru este parte din voi și din mine. Noi suntem înrudiți; noi suntem aceiași de-a lungul întregii istorii și există o nouă energie pe planetă care literalmente strigă la voi printr-un transmițător la care nu sunteți încă destul de acordați. Vreau să vă relaxați și să simțiți iubirea acestei mari schimbări de paradigmă. Este atât de important pentru voi să înțelegeți cât de integrați suntem cu voi!

Este o atât de mare neînțelegere în legătură cu adevărata relație dintre Oameni și Dumnezeu. Când meditați, știți că am fost împreună cu voi toată ziua. Înțelegeți acest lucru, nu-i așa? Suntem conștienți de viața voastră și de toate circumstanțele. Existența voastră și sufletul vostru îi sunt în totalitate cunoscute lui Dumnezeu!

Aș vrea să vă apropiați lucrurile mai ușor și cu mai multă răbdare și înțelegere. Poate că ați putea spune ”Dragă Spiritule, nu înțeleg ce se întâmplă și nu înțeleg ce ar trebui să fac în continuare. Sunt puțin confuz/ă. Ce ar trebui să fac?” Ce vă așteptați să vă spunem? ”Fă patru pași, întoarce-te spre stânga și fă cinci respirații profunde?” [Kryon râde] Nu va fi așa. Răspunsurile noastre vin din sincronicitatea, schimbarea și conceptele pentru voi.

”Kryon, care este sincronizarea pentru situația mea?” Răspunsul la această întrebare este întotdeauna același. Ai răbdare până când sincronicitatea se dezvăluie. Dar acesta nu este un răspuns liniar și mulți sunt frustrați din această cauză. La urma urmei, acest răspuns nu este pe nici o dată sau oră. Dragilor, este momentul să înțelegeți mai pe deplin sincronicitatea.

Metafora Bucătarului

Vă voi prezenta acum o nouă metaforă. Vom găti o mâncare. Acum, acest lucru îl face pe partenerul meu să devină foarte nervos, deoarce el habar n-are de gătit. Relaxează-te doar. [Vorbindu-i lui Lee]

Gătirea unei mâncări fine este o artă pe această planetă. Vouă vă place mâncarea și cei mai buni bucătari sunt cei care încep devreme și pregătesc și pregătesc și pregătesc. Într-o bucătărie profesională, sunt mai mulți bucătari, dar în această metaforă nu este decât unul.

Poate că ați gătit pentru o familie mare, iar acum vreți să pregătiți o mâncare exotică, poate puțin diferită de orice rețetă existentă. Poate că sunteți acel tip de bucătar care-și inventează propria rețetă și își folosește intuiția de bucătar? Oricare ar fi cazul, adeseori începeți prin amestecarea ingredientelor în curs de pregătire. Unii dintre voi vor pune, de fapt, aceste ingrediente în recipiente, pregătite să fie puse împreună în ceea ce urmează a fi preparat la momentul potrivit. La început nu le amestecați. Mai degrabă veți avea un bol cu salată verde, un bol cu orez și probabil câteva legume. Apoi, vor fi sosurile și sucurile naturale cu care mâncarea va fi pregătită și care vor fi adăugate mai târziu.

Sunt unele ingrediente care vor fi baza mâncării și care sunt gătite la o temperatură mai joasă și scoase afară atunci când temperatura crește. Acestea pot fi puse de o parte și apoi gătite mai târziu, pe măsură ce mâncarea de bază este preparată. Sunt apoi condimentele – înainte, în timpul și după gătirea mâncării. Și pe acelea le veți pune în diferite recipiente și boluri. Ca un mare bucătar, în prealabil, ați putea chiar amesteca condimentele.

S-ar putea să le pregătiți chiar cu o noapte înainte, deoarece ar putea fi unele componente ale mâncării care este necesar să fie frăgezite sau marinate într-un anumit fel, poate chiar pre-pregătite, pentru ca să fie potrivit pregătite în finalizarea mâncării. În cele din urmă ele vor fi puse laolaltă în toată frumusețea și eleganța lor. Aroma va fi minunată, gata de a fi consumată, cu un gust admirabil. Când sunt combinate cu anumite tipuri de sosuri și cu anumite băuturi, acesta este un festin plin de iubire și mare apreciere. Felicitări! Pentru că, ca și bucătar, chiar știți ce faceți.

Bucătăria Învie

Acum am de gând să schimb metafora, așa că fiți pe fază. Povestea noastră continuă și paradigma realității bucătăriei voastre tocmai a suferit o schimbare. Fiecare ingredient din fiecare bol are acum o conștiință unică. De asemenea, nici un ingredient din nici un bol nu are habar de ceea ce vreți voi să faceți – nici unul. Ingredientele nu au habar nici despre mâncarea finală. Ele sunt doar ingrediente care stau acolo, dar pentru că acum au conștiință, ele pot avea acum și o atitudine! Ei bine, nu neapărat o atitudine negativă, dar cu siguranță una de curiozitate.

Voi sunteți bucătarul și voi sunteți creatorul mâncării. Ca și bucătar, ați așezat toate ingredientele în jurul vostru în boluri și în recipiente etanșate, pregătindu-le să fie gata de folosit. Haideți să spunem, de exemplu, că una dintre ele este salata verde. Ea poate fi chiar una dintre primele ingrediente care trebuiesc pregătite pentru că trebuie să fie răcită. Este posibil să fi fost pusă la frigider într-un recipient etanș cu 24 de ore înaintea servirii mâncării! Dar ea stă acolo în frigider, singură – și dintr-o dată se plânge ”De ce sunt eu în frigider? Uite, n-am putut să ajut, dar am observat că atât de multe lucruri se petrec. Eu sunt singură. Ce se întâmplă? De ce sunt eu în acest frigider și cât timp va mai trece până când mă voi întâlni cu legumele? Acest lucru este inacceptabil.”

Acum, legumele sunt înnebunite pentru că și ele se așteptau să se fi întâmplat ceva până acum (legumele sunt de multe ori așa). Ele așteaptă și așteaptă, dar bucătarul tot altceva pregătește – sosul. Sosul habar n-are de nimic (cam așa este sosul). El este pur și simplu ferict să fie acolo, indiferent de orice altceva. El nu știe pentru ce este agitat și ce urmează să se întâmple. Este pregătit pentru orice s-ar întâmpla dar este conștient de o ciudată asezonare cu care este amestecat. Este un pic neliniștit (nimic nu este mai rău decât un sos anxios).

Dragilor, în această metaforă, Spiritul gătește o mâncare împreună cu voi pentru viața voastră, dar aceasta întotdeauna va fi gătită cu alții. Metafora este aceasta: În care bol cu ingrediente sau recipient vă aflați voi? Cum veți fi pregătiți? Cât timp va trece până când celelalte ingrediente vor ajunge să fie într-un anumit fel împreună cu voi, astfel încât mâncarea finală să fie gata? Sunteți de acord cu faptul că este nevoie de un anumit timp pentru pregătire? S-ar putea să vă alăturați cu unele boluri acum, dar încă nu există finalizarea și lucrurile sunt blocate. Cât va dura? Uneori bolurile sunt combinate, doar ca să stea ceva mai mult acolo!

Toată această planificare cu alții depinde de sincronicitate. Și ea trebuie să fie coordonată. Când anumite boluri cu ingrediente se întâlnesc unele cu altele și sunt gata, ele sunt pregătite. Dar apoi amestecul poate că trebuie conservat un timp. Deci, dacă sunteți salata verde și spuneți ”Dragă Spiritule, eu aștept! Cât va dura asta? Ce ar trebui să fac? Ești acolo?” Răspunsul adevărat este ”Calmează-te salată verde!”

[Râsete]

Adeseori când ajungeți să deveniți religioși și frustrați, spuneți ”Salată verde, roagă-te!”

[Asta este gluma lui Lee, nu a lui Kryon. Mai multe râsete]

Ingredientele acestei mâncări minunate sunt adunate și pregătite frumos și cu eleganță. Ele participă la mâncare în sincronizarea dată de bucătarul șef. Dar fiecare ingredient este în totalitate inconștient de modul în care se va alătura celorlalte ingrediente sau dacă acest lucru va avea măcar loc. Sunteți nerăbdători, nu-i așa? Ca și ingrediente vreți să știți când, unde și peste cât timp. Bucătarul știe pentru că bucătarul se uită peste toate ingredientele și cunoaște planul. Când sunt puse laolaltă, dragilor, acest lucru are loc pe neașteptate și dintr-o dată. Dar chiar și atunci, este mai multă acțiune, pentru că mai sunt și alte ingrediente care mai trebuiesc adăugate chiar și la mijlocul pregătirii mâncării și chiar și la masă în timpul servirii!

Cum vă descurcați cu asta? Sunteți implicați în pre-prepare sau mai târziu, în timpul gătirii? Poate că sunteți sarea care se adaugă la urmă? Nu știți, nu-i așa? Și asta-i problema. Cât de multă încredere aveți în bucătar? Vă fierbe la foc mic, fără nici o glumă, ca să aveți încredere că cel ce este Creatorul, bucătarul șef, vă gătește mâncarea care să fie soluția finală pentru ceea ce voi ați cerut. Când se întâmplă acest lucru, indiferent despre ce este vorba, vor fi implicați întotdeauna și alții. Chiar și atunci când cereți o vindecare personală, aceasta îi va implica și pe cei din jurul vostru. Este o mâncare care este preparată cu multe ingrediente. Înțelegeți acum că pentru a avea un răspuns și alte Ființe Umane vor fi implicate? Înțelegeți că acestea au liber arbitru?

Acum, haideți să facem această mâncare și mai complicată! Fiecare ingredient, nu numai că are o atitudine, dar are acum și liber arbitru! Poate spune nu. Imaginați-vă cu ce se confruntă bucătarul în acest moment. Legumele se retrag! Va trebui să procurați alte legume. Acest lucru va întârzia puțin gătitul mâncării. Acum, legumele sunt procurate și pregătite. Wow! Acestea sunt legume chiar mai bune! Așa că toate celelate ingrediente trebuie să mai aștepte puțin, dar ele nu știu de ce. Acum salata este mai frustrată decât oricând, ambalată și așteptând în întunericul rece. Dar mâncarea este în continuare în procesul preparării ei pentru că, vedeți voi, bucătarul este foarte răbdător.

Elegant, acesta este sistemul. Este frumos, și greșit înțeles de către aproape voi toți! Voi vreți ca mâncarea să fie gata acum! Știu că înțelegeți această metaforă. Deci, care este locul vostru în scenariu? De când a început pregătirea mâncării? Este vreun final la orizont? Sunteți încă nerăbdători? Vreți finalizarea acum? Face un ocol aparent cumva? O puteți gusta, dar nu este încă gata?

Bucătarul vă cunoaște numele, dragii mei. Bucătarul vă iubește, dragilor, și tot ceea ce v-am spus este binevoitor față de voi. Ceea ce voi sunteți, într-adevăr, este salata verde și așteptați de atât de multă vreme! Ați fost răciți și poate chiar tocați. Apoi ați ieșit, dar ceva s-a întâmplat și ați fost băgați înapoi la rece! Apoi, brusc bucătarul descoperă că ingredientele s-au amestecat într-un mod neașteptat și că mâncarea își schimbă brusc direcția. Urmează să fie altceva! ”Înapoi în frigider, salată verde!”

Ceea ce are loc în cele din urmă este ceva ce voi n-ați fi putut proiecta niciodată într-un mod liniar. Contrar tuturor așteptărilor, rezultatul poate lua o direcție diferită – poate una mai bună decât a mâncării inițial planificate, pentru că ingredientele care au pășit în față pot să o facă chiar mai completă. Vedeți voi, bucătarul vede toate ingredientele tot timpul. Voi vedeți una singură – pe voi. Nimic nu este prea complex pentru bucătar.

Ce ziceți de asta? Sunteți dispuși să înțelegeți sincronicitatea? Să vezi cum funcționează toate înseamnă să ai răbdare și încredere în bucătar. V-am cerut acest lucru și înainte, chiar în lucrurile care păreau imediate, cum ar fi vindecarea. Uneori procesele de pe planetă care necesită răspunsuri imediate sunt pur și simplu o parte din marea imagine de ansamblu. Uneori nu veți înțelege de ce legumele s-au retras sau chiar de ce moartea pare să triumfe. Mâncarea finală este una mai mare decât vă puteți voi închipui, dragilor. Dar dincolo de toate astea, vrem să știți că niciodată nu ne-am deconectat de la voi – niciodată. Vedeți voi, noi vă știm pe nume. Voi sunteți familia noastră. Nu poate fi mai clar de atât că mâna noastră vă este întinsă. Mâncarea este una bună. Aveți încredere în bucătar. Răbdare!


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.