miercuri, 9 septembrie 2015

Actualizare 9 Septembrie 2015


Astăzi avem o zi de 9 în luna 9, prin urmare, o zi deosebit de energetică. Chinezii consideră cifra 9 ca fiind cea mai energetică cifră. Și azi am fost ghidată să împărtășesc cele 10 Porunci ale Noilor Timpuri, Porunci adaptate Noilor Timpuri și aduse de însuși Moise. Nu vă cer să credeți acest lucru, vă cer doar să le lăsați să curgă în voi și să simțiți ce vă aduc ele, dacă rezonați cu ele și să vă lăsați ghidați cum și dacă să le folosiți.

Nu uitați nici o clipă că NOI alegem realitatea pe care o trăim, ea nu ne poate fi impusă de nimeni și de nimic. Faptul că trăim ceea ce trăim ACUM este tot alegerea noastră, și tot ceea ce am trăit sau vom trăi vreodată este tot o alegere a noastră, indiferent de faptul că suntem sau nu conștienți de acest lucru.

Aici aveți cele 10 Porunci:

1.     Trăiți prezența Sinelui Divin
2.     Recunoașteți frecvența luminii voastre
3.     Rostiți cuvinte de iubire
4.     Acordați-vă timp pentru meditație
5.    Onorați-vă și respectați-vă părinții cosmici dar și mama și tatăl 
de pe Pământ
6.     Onorați și respectați viața
7.     Purtați iubirea pentru toți oamenii
8.     Respectați și onorați darurile din Realitatea Divină
9.     Aveți încredere în Trezirea din voi
10.  Radiați Lumina în exterior

Precum și Rugăciunea pentru cele 10 Porunci:

” Kodoish, Kodoish, Kodoish, Adonai ’Tsebayoth (rostiți numele vostru originar). Cu întreaga mea iubire mă îndrept spre flacăra mea divină și îmi declar apartenența la prezența divină. În timp ce rostesc cuvintele sunt So’ham. Îmi declar apartenența la frecvența mea. Aparțin de cea mai veche frecvență, lumina albastră aurie. Sufletul meu simte această apartenență. Îi rog pe cei 36 de Înalți Consilieri ai Luminii să ancoreze în mine toate tiparele energetice ale acestei frecvențe, așa cum este bine și potrivit pentru mine. Cu întreaga mea înțelepciune rostesc cuvinte de iubire. Rostesc limbajul Elohim. Rostesc cuvintele limbajului luminii, cuvintele cristalelor Realității Divine. Îmi acord timp pentru a privi în interiorul meu în deplină conștiență deoarece tot ceea ce am nevoie port în interiorul meu. Las tot mai mult ca Fabijenna să lucreze în mine. Îmi onorez și îmi respect părinții cosmici la fel ca și părinții de pe Pământ. Îmi onorez și respect originea, amprenta mea de lumină precum și tot ceea ce este conectat cu ea. Onorez și respect viața, mă împământez la toate nivelele plin de bucurie și mă eliberez de toate îndoielile. Sunt un mesager al lui Isus. Am lucrat cu Isus Christos. Aparținând de frecvența albastră aurie, realizez că pot împlini munca lui Isus pe Pământ. Respect și onorez darurile din Realitatea Divină. Decid acum să accept aceste daruri care îmi sunt aduse prin aspectul meu Sewaja. Am încredere în trezirea din mine deoarece sunt un avatar pe Pământ. Port lumina mea în exterior. Cu toate abilitățile mele, voi sta alături de oameni și îi voi ajuta. Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, So’ham.”

Celor care vă simțiți atrași de aceste Porunci, vă recomand să le folosiți, să le faceți parte din viața voastră invocând în același timp și energia christică și prezența energetică a lui Moise și Isus.

O zi minunată vă doresc!

Notă: Cei care nu vă cunoașteți numele originar vă puteți folosi numele pe care îl aveți, sau găsiți mai multe informații aici.

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.