vineri, 11 septembrie 2015

Actualizare 11 Septembrie 2015



Pentru perioada care urmează, și care este foarte încărcată din punct de vedere energetic, am să vă dau, ca extras, câteva recomandări făcute de către Sandra Walter în articolul ei ”Echinocțiul Final – Portalul Eclipsei Lunii Însângerate” pe care îl găsiți aici în limba engleză. Pentru că ”timpul” nu-mi permite să-l traduc integral, am ales să traduc ceea ce am considerat că este util pentru noi toți.

”Câteva sugestii din Protocolul Calea Ascensiunii pe Septembrie   

-Mențineți-vă alinierea cu Perspectiva Sinelui Mai Înalt.
-Meditați pe Centrul Inimii/Christul Cosmic Solar pentru a primi activări.
-Stați în Natură cât mai mult timp posibil; prin Solaris (SOARE), Gaia, tărâmuri și elementali curg coduri care caută și găsesc structuri de rezonanță în câmpurile voastre de energie. Vibrație=vibrație; ieșiți afară în ea și inspirați-o. Aceasta este hrănire pentru tranziția voastră la un nou nivel de conștiință; onorați-o.
-Tăcerea este de Aur, literalmente. Frecvența de Aur este interfața dintre sursă și ADN-ul nostru. Meditați cu această frecvență, circulați-o prin câmpurile voastre toroidale și prin colectiv/Gaia. Folosim conștiința cristalină care există peste tot în jurul nostru; structura noastră cristalină interioară se aliniază cu ea, iar aceasta schimbă recipientul pentru conștiința noastră.
-Evitați oamenii care folosesc polaritatea ca și conversație spirituală. Nu este timp pentru așa ceva. Vă însușiți propria voastră Ascensiune, iar acest lucru nu este supus nici unei dezbateri. Perspectiva și inima voastră nu sunt de supus analizei. Voi sunteți un Artist al Ascensiunii, proiectați-o astfel încât să reflecte Scânteia-Sursei unică din Inima voastră.
-Sunteți infiniți; alegeți-vă Calea și experimentați-o.Schimbați acea Cale dacă nu experimentați ceea ce doriți. Lumina își crește volumul asupra alegerilor voastre și va deveni foarte inconfortabil dacă acțiunile voastre nu sunt în aliniere cu traiectoria intențiilor voastre.
-Eliminați orice vestigii rămase din vechiul Sine. Provocați-vă să aruncați lucrurile pe care le simțiți inutile acum. Dacă este să fie, se vor întoarce înapoi.
-Fiți conștienți de noua împământare în serviciu și creativitate pe măsură ce expresia voastră în formă se schimbă. Împământarea nu mai este împământare în mediocritate sau densitate, ea este ancorarea acestor noi nivele de creativitate în cursul vieții noastre și în noosferă. Fiți unici, sfărâmați lumescul.
-Recunoașteți interferențele și opriți-le. Distragerile și declanșatoarele emoționale au acces la noi prin intermediul fricilor care sunt stocate în subconștient. Opriți frica, opriți-i accesul. Opriți tot accesul exterior dacă puteți. Evitați activitățile on-line, anxietatea, căutarea sau drama. Acordați-vă la inima voastră și profitați de sprijinul unei schimbări interioare permanente.
-Angajați-vă în practicile plăcute Inimii și calmați nivelele inferioare în timp ce acestea se transformă.
-Susțineți detoxifierea planetară cu detoxifierea propriului vostru corp dacă nu ați făcut-o încă.
-Oxigenarea susține schimbările și resetările celulare; mișcați-vă, mișcați-vă, mișcați-vă.
-Meditația este profundă, puternică și importantă pentru stabilizarea în colectiv precum și în propria voastră conștiință deoarece aceasta se transformă.”

Recomandări din partea mea:
Desfășurați acele activități pe care Inima voastră vă îndeamnă să le desfășurați. NU există modele, tipare, rețete general valabile. Acest capitol al alinierii la diferite standarde este pe cale să se prăbușească. Așa că, în momentul în care vreți și voi să faceți ceea ce fac alții, dacă nu este în aliniere cu dorința Inimii voastre, nu veți reuși și veți acumula doar mai multă frustrare și nemulțumire, energii care nu se pot lăuda cu nivelul lor foarte înalt.

S-a încheiat cu ideea producției de masă și serie. Nu mai există decât ”producția” de unicate. Oricum, nu veți mai găsi satisfacție în robotitul zilnic obișnuit, deoarece veți descoperi că mai mult vă obosește decât vă mulțumește. Fiți blânzi și înțelegători cu voi înșivă atunci când simțiți că pur și simplu nu mai puteți face ceva pentru că vă enervează sau vă crează o stare de disconfort.

Intrați în voi, stați acolo preț de câte momente vă puteți permite, și trimteți-vă iubire și acceptare. Cel mai mare ”inamic” al nostru suntem noi înșine. Acel micuț sine uman și ego supradimensionat care ne-au mânat din spate cu biciul, încep să fie văzuți și recunoscuți. Iar noi nu mai avem pur și simplu puterea sau cheful să le dăm satisfacție. Un fel de ”da mă mai lași?” este din ce în ce mai prezent în noi și dacă nu-i cunoaștem cauza ne vom revărsa năduful pe cei din jurul nostru care nu au nici o vină și se confruntă și ei cu exact aceleași probleme.

Cel mai bun antidot într-o astfel de situație este recunoașterea în mod deschis că ”Acum pur și simplu nu pot face asta.” Câteva momente de meditație, contemplare, o muzică bună sau și mai bine, o porție zdravănă de râs de tipul ”haz de necaz” sunt mai eficiente decât orice. Altfel, biciul vă va pune la pământ, și vă va fi mult mai dificil să vă ridicați de acolo. Ajutați-i pe cei pe care îi vedeți că se zbat încă în astfel de situații pentru că binele făcut se întoarce la voi înmiit. Dar țineți cont de alegerile și liberul lor arbitru. Uneori un simplu zâmbet face cât o mie de cuvinte.

Nu uitați că suntem TOȚI în asta, TOȚI tragem la aceiași căruță. Că direcția nu este pentru toți aceiași, asta-i altă poveste. Dar cu cât mai mulți trag într-o direcție, cu atât șansa ca acea căruță să se miște în sensul dorit este mai mare. Priviți fiecare om din preajma voastră ca pe un prieten, frate, soră, aveți compasiune pentru toată lumea, inclusiv pentru voi înșivă. Iubiți-vă pentru umanitatea din voi pentru că este bunul cel mai de preț pe care l-am dobândit pe această planetă. Și ne-am întors ACUM să le spunem acest lucru și celor care încă mai caută motivul pentru care se află aici, pe această planetă.

Este o realizare atât de mare să FII OM încât nici nu ne vine să credem. Și da, este una dintre cele mai mari realizări ale Universului. Și vom avea dovada în curând.

Vă iubesc nemăsurat și vă doresc o zi minunată! 

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.