duminică, 2 august 2015

Istoria Trecută și Prezentă a Călătoriei Noastre Acasă - Mytria și Familia Galactică

De Suzanne Lie

Dragi cititori,
Am fost ghidată către mesajul de mai jos de pe site-ul meu multidimensions.com. Am scris acest mesaj cu mult timp în urmă, probanil prin anii 90. Aceasta este Partea a întâia a acelui mesaj. Includ și link-ul către înregistrarea gratuită a Meditației Întoarcerea Acasă. Includ și textul/transcrierea meditației astfel încât VOI să o puteți repeta din nou și din nou. Vă rog, de asemenea, să împărtășiți aceste materiale și cu alții. Vă rog acest lucru pentru că

ACESTA ESTE ACUM-UL


Una dintre cele mai bune căi de a înțelege cine suntem ACUM este să înțelegem cine am fost:

LA ÎNCEPUT

Dragilor,
Eu sunt Mytria și m-am întors să vă spun mai multe despre Gândirea cu Întregul Creier. Gândirea cu Întregul Creier vine din activitatea cognitivă care echilibrează perfect emisferele dreaptă și stângă ale creierului vostru. Pentru a explica mai bine, dați-mi voie să fac o diversiune și să vă spun vechea și multidimensionala istorie a Pământului.

Înainte ca Pământul să fi căzut în ziua-prezentă, în vibrația trei dimensională, de fapt, chiar înainte ca Pământul să fi căzut în dimensiunea a patra, NU au existat polarități. Masculin și feminin, proton și electron, receptivitatea și proiectarea au fost aceleași.

Polarizarea în masculin și feminin a început cu atomul, motiv pentru care prima ființă polarizată a fost numită Adam. Cu mult înainte de căderea Atlantidei, când Gaia era încă cinci dimensională, a existat un continent, care umplea o mare parte din Oceanul vostru Pacific, numit Lemuria.

În Era Lemuriană a existat NUMAI Conștiința Unității. Prin urmare, nu au existat polarități și toate ființele erau androgine. Destul de interesant, Lemurienii au fost primii care au început experimentul cu crearea unei Ființe polarizate într-un sex masculin sau feminin.

VIAȚA MAI JOS DIMENSIONALĂ

Lemurienii au experimentat crearea unei ființe mai jos dimensionale, deoarece ei știau că Gaia s-a oferit voluntar să găsească cea mai joasă dimensiune în care viața simțitoare ar putea supraviețui. Lemurienii și-au început experimentele lor de polarizare prin divizarea atomului în polaritățile cu o încărcătură pozitivă/proton/masculin și cu încărcătură negativă/electron/feminin.

Ei au decis să facă ființa lor mai jos dimensională un uman masculin, deoarece ei s-au gândit că acțiunea dinamică a încărcăturii masculine ar fi vitală pentru o societate care s-a desprins din Unimea celei de-a cincea dimensiuni. Din anumite motive ei nu au luat în considerare să aibă ambele ființe, atât masculinul cât și femininul. Probabil din cauza faptului că au întâmpinat mari probleme în găsirea măcar a unei ființe care să poată supraviețui într-o rezonanță atât de joasă.

Lemurienii, care își schimbau formele la fel de ușor pe cât vă schimbați voi hainele, vedeau faptul de a avea ”numai” o formă ca și pe un concept străin. Cu toate acestea, mintea lor de grup telepatică le-a spus că destinul planetei era ca frecvența energiei să cadă drastic.

Ei au lucrat fiecare soluție posibilă pentru a evita acest cataclism iminent, dar el era SCRIS în holograma planetară, și nu ar fi putut schimba acest lucru. Prin urmare, au știut că trebuiau să ajute la crearea unei forme pământești care să poată supraviețui într-o dimensiune joasă, posibil atât de joasă ca dimensiunea a treia.

În cele din urmă, crezând că experimentul lor a eșuat, ei au transferat cercetările făcute de ei Atlanților. Au făcut acest lucru, în mare parte datorită faptului că ÎNREGISTRĂRILE Holografice spuneau că Atlanții sunt cei care vor fi responsabili de cauzarea marii catastrofe.

RETRAGEREA ÎN SUBTERAN

Lemurienii s-au împăcat cu faptul că unii dintre ei vor merge în subteran până când vor putea să-și ajusteze vibrația la frecvența de rezonanță în care se va stabiliza în cele din urmă planeta. Această frecvență a ajuns să fie dimensiunea a treia.

A fost nevoie de milenii înainte ca formele grațioase înalt dimensionale să poată crea un corp polarizat, trei dimensional cu ”margini” de carne și ”fundații/suport” de oase. Totuși, oamenii de știință Lemurieni au descoperit că oasele ar putea păstra istoria lor, deoarece oasele păreau să fie mult mai durabile decât orice altă formă biologică trei dimensională.

Ei au crezut, sau sperat, că ar putea încorpora istoria Civilizației lor Lemuriene în ADN-ul măduvei osoase a formei pe care ei ar fi luat-o în cele din urmă. În acest fel, istoria lor ar fi dăinuit în oasele îngropate, mai mult timp decât durata de viață limitată a unei ființe mai jos dimensionale. Lemurienii au descoperit că ei ar putea să ascundă, de fapt, aceste informații în acel 97% al ADN-ului pe care oamenii de știință occidentali l-au etichetat drept ”deșeu”.

Din moment ce acest ADN deșeu ar putea crea o formă de limbaj, care să funcționeze pe același principiu ca și limbajul, Lemurienii știau că nimeni nu se va gândi să se uite măcar la oasele îngropate ale strămoșilor lor, până când civilizația nu va fi devenit suficient de avansată.  

Să sperăm că acea civilizație va fi suficient de avansată pentru a folosi marile secrete Lemuriene NUMAI pentru a crea și nu pentru a distruge. Cu toate acestea, dacă secretele lor urmau a fi stocate în oase, unii dintre ei ar fi trebuit să dețină forme fizice până la următoarea intrare în Centura Fotonică 12.000 de ani mai târziu.

Alți Lemurieni urmau să se întoarcă la SINELE lor Multidimensional și la Suprasufletul lor pentru a împărtăși toate aventurile lor minunate. Unii Lemurieni s-au oferit voluntar să supravegheze Pământul și să-i ghideze pe cei care și-ar putea ridica conștiința suficient de mult pentru a comunica cu ei.

Acești Lemurieni urmau să-și păstreze rezonanța cu o octavă sau două mai sus decât cea a oamenilor polarizați. Această rezonanță a ajuns în cele din urmă să fie dimensiunea a patra de mijloc și de sus.

Un al treilea grup de Lemurieni urma să meargă adânc în peșterile și cavernele Pământului pentru a-și coborî încet vibrația ca să se potriveasă cu cea a lui Gaia. Aceștia sunt cei care în cele din urmă și-ar fi luat o formă trei dimensională. Numai cei mai evoluați Lemurieni au fost aleși pentru această sarcină deoarece Profeții știau că provocările de a cădea în polaritatea întunecată erau imense.

POLARIZAREA OMENIRII

Când, într-adevăr, rata de vibrație a planetei a căzut în cea a dimensiunii patru de jos, și în cele din urmă a celei de-a treia dimensiuni, polarizarea ființelor, cunoscute mai târziu ca omenire, a fost completă.

Atlanții au fost, într-adevăr, foarte instrumentali în crearea experienței individualității polarizate. Ei au experimentat folosind mai multe ființe mai jos vibraționale prin crearea unei combinații ”uman” și animal Spirit/Androgin care au fost polarizate într-un anumit sex.

În cele din urmă, egoismul și cruzimea acestor experimente s-au dovedit a fi cele care le-au cauzat de fapt scăderea vibrației. Vedeți voi, în Unimea dimensiunii patru de sus și cinci, toată lumea împărtășește sentimente, gânduri și experiențe cu toată lumea. Din această cauză, nimeni nu ar face rău cuiva pentru că și-ar face rău sie însuși.

Totuși, anumiți ”oameni de știință” Atlanți au descoperit o formă de Întuneric Magic care le permitea să se protejeze de durerea altora. Au făcut acest lucru datorită faptului că au găsit unele modalități prin care să-și poată stinge temporar Lumina”închizându-și” ATMA, flacăra întreită a VIEȚII din inima lor.

Acest lucru a fost într-adevăr periculos, deoarece Sufletul lor le putea părăsi corpul în timpul în care ATMA lor era oprită. Cu toate acestea, dacă o porneau la timp din nou, puteau să-și întoarcă Sufletul în corp. Din nefericire, ei nu și-au dat seama decât mult mai târziu că vibrația lor devenea din ce în ce mai joasă de fiecare dată când făceau această ”magie”.

În cele din urmă, Sufletul le-a părăsit corpul deoarece vibrația lor a ajuns să fie prea joasă și au devenit Vehicule Pământești fără Suflet. Fără Sufletul lor care să fie integrat în corpul lor, ei puteau să facă orice oricui fără să simtă durerea celeilalte persoane. Acesta a fost modul în care a apărut cruzimea.

Când au ajuns la o vibrație în rezonanța 3D, au descoperit că au corpuri diferite. Unii dintre ei aveau un corp polarizat masculin cu o esență mult mai proiectivă/agresivă/intelectuală, în timp ce alții aveau o polarizare feminină cu o esență mai receptivă/creativă/emoțională.

O PLANETĂ POLARIZATĂ

Când întreaga planetă a devenit trei dimensională, toți cei care au ales să rămână cu Gaia aveau o formă trei dimensională. De asemenea, toți cei care aveau o formă erau fie mascul/bărbat fie femelă/femeie.

Din nefericire, primii care au fost coborâți în dimensiunea a treia au fost cei care au practicat Magia Întunecată. Aceștia au fost cei care învățaseră ce este cruzimea, care au stat mult mai mult acolo și care cunoșteau regulile de supraviețuire în realitatea 3D.

Prin urmare, Cei Întunecați au devenit conducătorii. Cu acești Întunecați nemiloși la putere, a existat o asemenea cruzime și durere încât specia umană a fost în pericol de dispariție.

Au fost Preoți și Preotese din Atlantida care au decis să trăiască în dimensiunea a treia, dar ei au ținut totul pentru ei înșiși și le-a păsat prea puțin de oamenii ”de rând”. Prin urmare, s-a trimis un apel în dimensiunile mai înalte pentru a găsi Ființe de Lumină care să fie dispuse să ia formă ca împreună cu ”oamenii de rând” să poată echilibra Întunericul.

Din fericire, multe Ființe de Lumină au răspuns chemării; din nefericire, multe dintre ele s-au pierdut în Întuneric. Cu toate acestea, câteva dintre ele au fost suficient de puternice ca să stea în Lumina lor. Prin urmare, polizarea în Lumină și Întuneric a început.

Această polarizare s-a extins și mai mult pe măsură ce Ființele de Lumină au făcut lucruri bazate pe ”puterea iubitoare interioară”, iar Ființele întunecate au făcut lucruri bazate pe ”puterea-asupra-altora plină de frică”. Ființele de Lumină au putut supraviețui numai trăgându-și în mod constant putere de la forțele de lumină mai înalt dimensionale.

Aceste forțe au fost cunoscute mai târziu drept Grație, Prana și/sau IUBIRE Necondiționată. Pe de altă parte, cei Întunecați și-au tras puterea din esența altor oameni 3D.

Cei Întunecați au fost atât de extrem de nemiloși încât oamenii de rând îngroziți au permis esenței lor să le părăsească trupurile chinuite în prezența acestor conducători nemiloși.

Cei Întunecați le-au putut fura apoi esența pentru ei înșiși. Această experiență de a fi chinuit a devenit mai târziu cunoscută ca și ”Frică”. În acest fel, Iubirea și Frica au devenit polarități.

Pe măsură ce planeta a devenit din ce în ce mai polarizată, rata de vibrație a devenit din ce în ce mai joasă. Cei Întunecați știau că dacă ar fi putut face ca vibrația planetei să fie suficient de joasă, toate Ființele de Lumină ar fi trebuit să plece sau riscau să cadă în întuneric.

Prin urmare, au rămas pe atât de cruzi pe cât au putut. Au descoperit că le plăcea să aibă putere asupra oamenilor, animalelor și chiar asupra planetei care le oferea adăpost.

ÎNTOARCEREA LEMURIENILOR

În cele din urmă Lemurienii au fost în măsură să își ia corpuri 3D și au devenit ”popoare indigene” cum ar fi Nativii Americani, Inuiții, Same (saam-eh, cunoscuți ca și Laponi), Polinezienii, Aborigenii, Maorii și alte popoare indigene în Africa sau America de Sud.

Din acea zi, acești descendenți ai Lemurienilor au servit Zeiței Pământ și au respectat vechile tradiții care au fost cândva Lemuriene. Din nefericire, în cele din urmă aceste societăți au devenit ”popoare cucerite”, deoarece ele nu s-au potrivit cu cruzimea celor Întunecați care nu cunoșteau NICI o unitate cu ceilalți, cu planeta sau cu propria lor lumină aflată în scădere.

Lemurienii au intrat din nou în așteptare. Ei nu și-au pierdut niciodată legătura cu Pământul și cu Gaia și și-au ținut în secret ritualurile și ceremoniile pentru a proteja Pământul. Unii dintre Lemurieni și-au luat forme de ființe acvatice, cum ar fi cetaceele.

Din fericire, pentru că Sufletul Lemurian era UNA cu Gaia, ei au fost totodată UNA și cu Galaxia. Acesta este motivul pentru care ei aveau cunoștință de iminenta intrare a Marii Lumini atunci când au intrat în brațul Erei Vărsătorului din Centura Fotonică.

Acești descendenți Lemurieni trebuiau doar să ”reziste” până când Gaia se apropia de Centura Fotonică și frecvența planetei începea să crească. (Notă de la Sue: Acest moment este ACUM) În acest moment forțele Întunericului ar fi trebuit fie să își crească lumina, fie să dispară odată cu a treia dimensiune aflată în declin. (Notă: și acest enveniment are loc ACUM) Lemurienii nu au intenționat să pedepsească pe nimeni, deoarece prin conexiunea lor cu Gaia, ei se puteau conecta și cu Tot Ceea Ce Este.

În această Conștiință a Unității nu este nevoie să îi pedepsești pe alții, deoarece nu există ”alții”, există numai UNIME. Această UNIME umple Centura Fotonică, iar Lemurienii știau acest lucru.

Ei mai știau și că Lumina Centurii Fotonice va depolariza treptat planeta. Spectrul dintre încărcătura negativă/feminină (-) și încărcatura pozitivă/masculină (+) va deveni din ce în ce mai mic până când va avea loc echilibrul dintre masculin și feminin.

În acel moment, toată ”încărcătura” polarizată va fi luată de pe Gaia și,
prin urmare, de pe toți locuitorii ei.

ECHILIBRAREA POLARITĂȚILOR

Deoarece Gaia este o hologramă, toți locuitorii pământului au ”lumina” Ei în ei, tot așa cum și Gaia are în Ea lumina locuitorilor Ei. Locul din corpul uman în care se află cheia Echilibrării polarităților Masculin și Feminin este în Triunghiul Sacru din creier.

Mariajul interior al polarităților masculin și feminin, Mariajul Mistic în Triunghiul Sacru, echilibrează polaritățile din creier. Din momentul în care aceste polarități sunt echilibrate, Gândirea cu Întregul Creier este activată.

Glandele pineală și pituitară sunt polarizate prin faptul că Glanda Pineală este feminină/receptivă, iar Glanda Pituitară este masculină/proiectivă. Prin urmare, din momentul în care aceste două glande își pot împărtăși, combina și fuziona esența în cel de-al treilea ventricul al creierului, încărcăturile/polaritățile sunt treptat echilibrate în Vehiculele Pământești a întregii vieți de pe Gaia.

Desigur, nu va fi luat nimic, de fapt. Doar că așa cum echilibrul dintre polaritățile pozitive și negative echivalează cu o baterie complet încărcată, un echilibru în creier între masculin și feminin echivalează cu un computer biologic pe deplin încărcat.  

Fără dezechilibrul cauzat de polaritățile feminine și masculine, masculii și femelele vor deveni androgini. Emisfera dreaptă/negativă/electron și emisfera stângă/pozitvă/proton vor fuziona într-un Creier Întreg.

În același ACUM, al Treilea Ochi se va deschide pentru a vedea ADEVĂRATA Viziune, care va străluci în Inima Înaltă pentru a activa ATMA unității, Înțelepciunea Infinită, Puterea Multidimensională și Iubirea Necondiționată.

În timp ce al Treilea Ochi și Inima Înaltă fuzionează în UNA, corpul de lumină cinci dimensional va ieși la suprafață pentru a percepe, crede și locui pe expresia cinci dimensională a lui Gaia, draga planetă Pământ.

Acei oameni, dintre care mulți au fost inițial Lemurieni, au încheiat o foarte lungă călătorie prin viață-moarte-viață-moarte pe Roata Încarnării. OH, și unitatea întâlnirii cu adevărata voastră familie care poate fi percepută, crezută și căreia vă puteți alătura doar prin adevăratul vostru SINE Corp de Lumină.

Între timp, ADN-ul vostru păstrează amintirea de a fi androgini, Ființe Multidimensionale de Lumină. Pe măsură ce creierul vostru se întoarce la ECHILIBRUL dintre masculin și feminin, NOUL computer biologic se va activa, iar voi veți începe călătoria ACASĂ în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.
(NOTĂ: Această parte are loc cu SIGURANȚĂ ACUM!)

Nava Stelară Pământ, Nava Mamă, cu milioane de mici Vehicule de Lumină, Corpuri de Lumină, va începe Marele Tur Galactic. Nu pierdeți călătoria.

Aceasta promite să fie ”AFARĂ DIN ACEASTĂ LUME!”

Călătorie plăcută Gaia,
Meriți o vacanță.

Mytria




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.