luni, 31 august 2015

Întoarcerea pe Noul Pământ


Arcturienii

De Suzanne Lie

Preaiubiții noștri Ascendenți,
Suntem bucuroși că ați fost în stare să mențineți conștiința iubirii necondiționate în timp ce v-ați deschis Ușa către Noul Pământ. Continua SIMȚIRE a iubirii necondiționate este cea care îi asigură pe ascendenții noștri că se află în ”procesul creării Noului Pământ”.

Știm că toți veți experimenta unele momente de gândire bazate pe frică trei dimensionale, dar vrem să înțelegeți că acele momente nu sunt în nici un caz un ”eșec”. Mai degrabă ele sunt momente în care v-ați întors temporar la ”obiceiuri”.

Obiceiul este un mecanism de supraviețuire primar pe care voi l-ați creat pentru a supraviețui momentelor extrem de provocatoare ale încheierii lui Kali Yuga (ultimii 2000 de ani de realitate trei dimensională). Aceste obiceiuri nu au fost rele; ele au fost necesare. Prin urmare, nu vă judecați.

Mai degrabă, felicitați-vă. A fi conștient de vechile obiceiuri este o mare realizare, pentru că obiceiurile se ascund în inconștientul vostru și profund în mintea voastră subconștientă. Obiceiurile sunt ”mecanismele primare de supraviețuire” pe care au fost scrise toate programele comportamentale. Prin urmare, ele sunt unurile și zerourile gândirii voastre trei dimensionale. (aluzie la limbajul binar folosit în programele de calculator)

Cu toate acestea, pe măsură ce voi vă eliberați de gândirea trei dimensională, veți elibera în mod automat și programarea de bază pe care a fost fundamentată acea gândire. Pentru că v-ați eliberat de vechea programare, nu mai este nevoie să săpați adânc în trecutul vostru pentru a-l vindeca.

Acum, puteți ca pur și simplu să-l iubiți în mod liber prin puterea iubirii voastre de sine necondiționate, care este formatul de o frecvență mai înaltă a gândirii voastre multidimensionale. Într-adevăr, gândirea multidimensională este singura cale prin care voi puteți înțelege pe deplin procesul vostru de ascensiune al creării Noului Pământ.

Da, preaiubiților, pentru că voi v-ați oferit voluntar să o ajutați pe Gaia cu transmutarea Ei înapoi în SINE, voi v-ați alăturat într-un minunat experiment pe care toate multiversurile îl observă cu încurajare și iubire necondiționată.

Înainte de apariția ”timpului” multe suflete au decis să se alăture pentru a crea aventura de a fi o planetă. Unii dintre voi ați vrut să aveți experiența de a fi actualul corp al lui Gaia, care era destinat să intre în frecvențele mai joase ale polarității și separării.

Prin urmare, ați devenit membri ai Tărâmului Mineral pentru a colabora cu Elementalii patru dimensionali, Gnomii. Unii dintre voi ați vrut să fiți membri ai Tărâmului Vegetal, are urmau să lucreze în unitate cu Elementalii Silfide ale Aerului și Elementalii Ondine ale Apei pentru a înfrumuseța corpul Gaiei. Alții ați dorit să fiți raze de lumină solare și v-ați alăturat cu Elementalii Salamandre.

Unii dintre voi v-ați oferit voluntari să vă alăturați Tărâmului Plantelor sau al Animalelor, iar unii v-ați alăturat Tărâmului Uman. Timp de eoni ființele trei și patru dimensionale au trăit în cooperare, armonie și mare pace. Planeta Albastră, Pământul, a fost una dintre cele mai frumoase bijuterii din acest Univers Local.

Multe civilizații în curs de dezvoltare au vizitat-o pe Gaia pentru a experimenta frumusețea și pacea Ei. Cu toate acestea, deoarece aceste civilizații erau încă ”adolescente” în dezvoltarea lor, ele au fost de multe ori egoiste și au luat de la Gaia fără a înlocui ceea ce au luat. Ele au experimentat cu Tărâmurile lui Gaia, în special cu Tărâmul Animal, în încercarea de a crea lucrători pentru nevoile lor egoiste.

S-au dus războaie, iar draga de Gaia a fost dusă de mai multe ori decât ar dori Ea să socotească, până aproape pe punctul anihilării ei. Din nou și din nou, Gaia a trebuit să apeleze la Tărâmul Elementalilor ei patru dimensionali și la susținătorii Ei din dimensiunile mai înalte ca să o tragă de pe marginea prăpastiei.

Cu toate acestea, fiind curajoasa Ființă Planetară care Ea este, Ea și-a reconstruit în mod repetat corpul. Din fericire, Gaia s-a bucurat de ajutorul suporterilor Ei mai înalt dimensionali. Prin urmare, din nou și din nou Ea s-a întors la adevărata Ei frumusețe și splendoare. Acum, Ea și-a încheiat experiența de a fi o ființă polarizată a formei.

Gaia și-a învățat și toate lecțiile pe care expresiile trei și patru dimensionale ale SINELUI Ei au dorit să le experimenteze și ascensionează în expresia Ei cinci dimensională a Noului Pământ. Vrem să vă spunem că, voi TOȚI ați ”așteptat la rând” și ați ”semnat petiții” pentru a avea marea onoare de a vă întrupa pe Pământ în acest ”timp”.

Așa cum nici Gaia nu a avut habar cât de provocator ar putea fi un corp polarizat, mulți dintre voi cei care v-ați coborât măreața voastră esență multidimensională în actualul vostru vehicul de lut, ați fost foarte surprinși de cât de dificil este să trăiești în iluzia separării de UNUL.

Din fericire, mulți dintre voi cei care v-ați întrupat pe Gaia în timpul tranziției Ei, sunteți membri ai primei manifestări a lui Gaia și v-ați întors să O ajutați în transmutarea Ei în Noul Pământ. Prin urmare, voi ați făcut față multelor voastre provocări cu curaj și o mare dedicare față de Mama Pământ a voastră.

Mulți dintre voi ați auzit strigătul de ajutor al Gaiei în timpul Căderii Atlantidei. Atunci când ați intrat într-o formă a planetei Ei în acel moment, v-ați oferit voluntar să intrați în Ciclul Morții și Renașterii până la victoria finală a Gaiei în ceea ce privește ascensiunea Ei.

Aceia dintre voi care ați făcut marele sacrificiu de a vă coborî conștiința multidimensională într-o formă trei dimensională, sunteți ACUM întrupați sau trăiți în aura lui Gaia pentru a o ajuta în marea Ei Ascensiune Planetară.

Dragilor, voi ați fost Preoții și Preotesele Ei, războinicii Ei și creatorii Ei. Ați suferit multe vieți de războaie, sărăcie și subjugare. Din fericire, voi ați trăit și unele vieți glorioase de înțelepciune, putere și iubire. Cu toate acestea, la fel ca și Gaia, voi simțiți că ați încheiat experimentarea polarității și v-ați întrupat pentru o ultimă oară ca să o ajutați pe preaiubita voastră planetă Pământ să curgă în expresia Ei cinci dimensională.

Noi, Galacticii, dintre care mulți am deținut o întrupare pe Gaia, vă ajutăm din dimensiunile mai înalte. Noi suntem susținătorii voștri, consilierii voștri și noi suntem VOI. Da, mulți dintre noi ne-am trimis o amprentă a conștiinței noastre într-o formă trei dimensională care să fie în ”prima linie” a Ascensiunii Planetare.

Suntem bucuroși că multe dintre expresiile noastre împământate sunt treze și comunică cu noi în mod regulat. De fapt, din ce în ce mai mulți dintre voi comunică cu noi în mod continuu. Vedeți voi, ACUM noi suntem UNA cu expresiile noastre împământate – ascendenții noștri.

Dacă vreunul dintre voi simțiți că nu sunteți conectați la Sursa voastră Galactică sau Celestă, nu fiți descurajați. Fiecare dintre voi are un ”punct de aprindere” al întoarcerii la SINELE vostru, care a fost decis încă înainte de nașterea voastră.

Este posibil să nu fi ajuns la acel punct de aprindere încă sau să nu-l fi recunoscut. Această lipsă de recunoaștere a SINELUI se datorează probabil faptului că sunteți încă în strânsoarea obiceiurilor. Nu sunteți singuri. Noi suntem cu voi. De fapt, noi suntem VOI!

Suntem aici acum pentru a vă ajuta în eliberarea obiceiului separării astfel încât să vă puteți întoarce mai ușor la obiceiul vostru uitat de a fi cinci dimensionali și a trăi în unitate cu întreaga viață. Ascultați vocea tăcută care vă mângâie Inima Înaltă și percepeți viziunile Noului Pământ care clipește în cel de-al Treilea Ochi Deschis al vostru.

Polaritatea se închide și unitatea se întoarce. Timpul se încheie. Prin urmare, separarea de SINELE vostru care a fost creată de IluziaTimpului se încheie. Nu trebuie să ”faceți” nimic pentru că ”a face” este un concept trei dimensional, în timp ce ”a fi” este un concept multidimensional. Deci, tot ceea ce trebuie să ”faceți” este să FIți SINELE vostru.

Pe măsură ce vă întoarceți în mod continuu și conștient la adevăratul, Multidimensionalul vostru SINE, veți auzi din ce în ce mai bine constanta voastră comunicare cu SINELE și veți percepe frecvențele mai înalte ale realității care au fost închise percepției voastre trei dimensionale.

Este adevărat că voi creați Noul Pământ, dar deoarece timpul este o iluzie, în același timp este adevărat și faptul că vă întoarceți pe Noul Pământ. Cu toate acestea, în timp ce voi continuați obiceiul gândirii legate de timp, voi sunteți legați de percepțiile trei dimensionale.

Pe de altă parte, pe măsură ce continuați să descărcați și să vă integrați SINELE Multidimensional în viața voastră de zi cu zi, treptat, sau rapid, vă veți întoarce la gândirea voastră multidimensională. Amintiți-vă, practica aduce perfecțiunea.

De fapt, este corect să spunem că practica de a fi SINELE vostru vă va permite să vă întoarceți la acel VOI care întotdeauna a fost perfect.

-      Prin urmare, vă rugăm să închideți ochii, și să faceți o inspirație profundă și o expirație prelungă, lentă pentru a vă calibra percepțiile la SINELE vostru înnăscut, Multidimensional.
-   Continuați această respirație profundă până când simțiți cum conștiința voastră se expansionează în frecvențele mai înalte.
-       Cu ochii fizici închiși, deschideți-vă cel de-al Treilea Ochi pentru a percepe frecvențele mai înalte ale realității care se întrepătrunde cu realitatea voastră fizică.
-      Veți fi în stare să discerneți între ”dimensiunea-a-cincea-și-dincolo-de-ea” și ”dimensiunea-a-patra-și-sub-ea” prin felul în care o simțiți în Inima voastră Înaltă.

Vă rugăm să faceți acest exercițiu acum ...

Vă rugăm să practicați acest exercițiu cât de des puteți. Acordați-vă doar câteva momente de-a lungul ocupatei voastre zile pentru:

-          Închideți-vă ochii,
-          Respirați profund pentru a vedea prin cel de-al Treilea Ochi al vostru,
-          Folosiți-vă Inima Înaltă pentru a discerne
-          Pământul Trei Dimensional de Noul Pământ.

La început, s-ar putea să fie nevoie să vă închideți ochii fizici pentru a putea exclude stimulii trei dimensionali și să vedeți prin cel de-al Treilea Ochi al vostru. Frecvențele mai înalte ale realității nu sunt limitate de marginile rigide și culorile strălucitoare ale lumii fizice.

Culorile cinci dimensionale sunt cu o octavă deasupra culorilor trei/patru dimensionale. Prin urmare, ele sunt pline de mai multă lumină și au adeseori o strălucire argintie. Nu există ”margini” și limite clare în dimensiunea a cincea și dincolo de ea. Obiectele, persoanele și locurile par a se clătina, asemenea unei reflexii pe suprafața unui lac liniștit.

Din momentul în care sunteți pe deplin ”în acel lac”, mișcarea de clătinare se va reduce și va deveni ”normală”. Prin urmare, dacă vedeți culori unice, oscilante de o formă necunoscută, cel mai probabil percepeți Noul Pământ.

Dacă ați fost o persoană oarbă toată viața și ați suferit o intervenție chirurgicală care brusc v-a redat în totalitate vederea, veți vedea lumea din jurul vostru, dar nu veți avea nici o conexiune neuronală în creier pentru a putea identifica ceea ce vedeți. 

În același fel, voi ați petrecut nenumărate vieți pe Gaia în care v-ați întors în dimensiunea a patra numai când ați murit, ați dormit sau în meditațiile profunde. Prin urmare, v-ați uitat conexiunea neuronală la Mintea voastră Multidimensională.

Când vă restabiliți conștiința cinci dimensională, vă veți restabili și conexiunea cu Mintea voastră Multidimensională. Prin practică și răbdare vă veți restabili aceste conexiuni suficient cât să fiți în stare să identificați ceea ce percepeți.

Fiți răbdători cu voi înșivă, Preaiubiților, pentru că voi vă întoarceți pe Noul Pământ, iar noi, Galacticii și Celeștii, suntem aici pentru a vă ajuta să vă amintiți. Spunem mai degrabă ”amintiți” decât ”învățați”, pentru că voi sunteți tot atât de Galactici și de Celești pe cât sunt și cei care vă ajută.

Doar că va trebui să practicați ca să vă puteți aminti ceea ce întotdeauna ați știut, dar ați uitat. Prin urmare, în timp ce practicați exercițiul de mai sus, relaxați-vă în experiență și permiteți-vă iluzia timpului pentru a vă obișnui cu SINELE vostru Multidimensional.

Voi tocmai vă treziți dintr-un vis foarte îndelungat, pe care voi l-ați crezut a fi realitate. Pe măsură ce practicați discernerea dintre ”vechiul Pământ 3D” și ”Noul Pământ Multidimensional”, amintiți-vă să urmați ÎNTOTDEAUNA sentimentul iubirii necondiționate.

Acel sentiment de iubire necondiționată este Inima voastră Înaltă care spune, ”Acesta este sentimentul Noului Pământ”. Focalizați-vă atenția pe acel sentiment pentru că:


Acolo unde este atenția voastră, acolo sunteți și voi!




Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.