marți, 11 august 2015

Întoarcerea – De Creatorii Realității Noastre




De Suzanne Lie

Dragi Cititori,
Acest mesaj a fost scris în ultima noapte a unei vacanțe de trei săptămâni, care s-a încheiat în 28 Iulie 2015. Pentru că intrăm în atât de multe schimbări, simt că am nevoie să datez acest mesaj. Când am început să scriu acest mesaj am păstrat schimbarea de la ”voi” la ”noi” și înapoi. Am lăsat combinația de voi și noi pentru că VOI devine NOI și NOI devine VOI.

Cu alte cuvinte, barierele separării dintre oameni încep să se dizolve. Aceia dintre noi care au ales să meargă pe această Cale a Întoarcerii la SINELE nostru și la realitățile noastre de o frecvență mai înaltă, eliberăm diferențierea strictă dintre VOI și MINE pentru a deveni NOI.

Aceasta este ultima noapte a unei inițieri foarte importante. Nu știu ce se va întâmpla și Arcturienii vor spune numai ”Nu știm. Nu ai creat-o încă.” Această vacanță în pădure a fost o experiență uimitoare. Mi-a permis și m-a ajutat să fiu capabilă să simt că ceva este diferit acum.

Aceia dintre noi care vor să știe acest lucru îl pot simți. Unii oameni vor pluti în necunoaștere ca și când ar fi adormiți. De fapt, ei sunt adormiți pentru că ei sunt adormiți la frecvențele mai înalte care plutesc acum în jurul lor. Ei se vor trezi la o realitate diferită apoi, realitatea celor care au fost capabili să accepte că ceva este foarte diferit. Dar nu vom ști ce este diferit până când nu îl vom crea.

Aceia dintre noi care pot simți această schimbare sunt cei care i-au servit pe alții. Noi am creat realitatea în care această versiune 3D a planetei se află în punctul unei resetări a frecvenței. Cu toate acestea, pentru a ști care frecvență se resetează, trebuie să aruncăm o privire prelungă la conștiința creatoare a omenirii în acest colectiv.

În acest colectiv al umanității noi trecem dincolo de polaritățile de bine, rău, deștept sau prost, bogat sau sărac. De fapt, noi eliberăm toate polaritățile. Noi creăm un ACUM în care acordăm o mare atenție creativă în primirea a ceea ce este canalizat prin noi. Ceea ce canalizăm prin noi este, de fapt, ceea ce primim de la noi.

Mesajele pe care noi le canalizăm sunt de la noi pentru că noi canalizăm din dimensiunea a cincea și de dincolo de ea, unde eu, tu suntem toți NOI. Acesta este ”noi”-ul SINELUI nostru pe care nu l-am întâlnit – încă. Da, acel noi, acel eu, acel tu este sinele nostru mai înalt dimensional care este Arcturian, Pleiadean, Siriusian, Andromedan și/sau Sinele nostru Angelic sau Elohim.

Toate expresiile mai înalte ale SINELUI se conectează cu această conștiință colectivă aparte în care noi (membrii celor treziți) ne dăm seama că noi am ales să ne încarnăm în acest ACUM. Noi am ales să ne încarnăm în acest ACUM ca să ne putem trage laolaltă toate viețile noastre alternative, simultane, paralele, trecute și viitoare.

Această versiune a realității trece într-o frecvență mai înaltă, și nu avem nici o intenție să vizităm din nou această frecvență. Prin urmare, noi suntem în procesul conectării cu toate versiunile SINELUI nostru Multidimensional.

Noi mergem înainte și nu ne mai întoarcem. Prin urmare, noi intrăm în fiecare dulap al sinelui nostru, intrăm în pod, intrăm în pivniță, intrăm în garaj, deschidem cutiile, găsim ceea ce vrem să luăm și ceea la ce este nevoie să dăm drumul.

Da, unele componente ale sinelui nostru va fi nevoie să fie eliberate, deoarece ele nu sunt în stare să se schimbe. Prin urmare, va fi nevoie să dăm drumul acelor tipare energetice care au fost odată importante pentru noi. Cu toate acestea, vom transmuta aceste tipare cu iubirea noastră necondiționată și focul violet, în timp ce o ajutăm pe Gaia să elibereze TOATE câmpurile de energie mai jos dimensionale.

Așa că este nevoie să dăm drumul la toate logările/conectările noastre trei și patru dimensionale. O logare este ceea ce ni se cere să facem atunci când ne conectăm/logăm la o realitate trei dimensională. Noi ne-am logat la această realitate ca și candidați pentru întoarcere. Folosim cuvântul ”întoarcere” pentru că noi ne vom întoarce pulsul-de viață înapoi în UNUL. Prin urmare, noi ne adunăm toate versiunile SINELUI nostru care s-au logat/conectat vreodată la această realitate.

Noi ne întoarcem în UNUL. Petrecerea 3D se încheie, așa că noi trebuie să curățăm TOATE rămășițele noastre trei și patru dimensionale ale sinelui. Gaia a fost o gazdă minunată pentru aventurile noastre în formă și nu vrem să lăsăm în urmă o mizerie pe care să o curețe Ea. Suntem deosebit de atenți să curățăm și să eliberăm orice reziduuri de energie de frecvențe mai joase  pentru că și Ea merge înainte.

De fapt, toți cei care doresc să ia parte la această ÎNTOARCERE sunt bineveniți să ni se alăture. Tot ceea ce trebuie să facă este să-și expansioneze conștiința în dimensiunile mai înalte și să-și ofere serviciul altora în pregătirea pentru această schimbare. Noi ieșim din frecvența serviciului pentru sine, pentru că intrăm într-o frecvență în care ”sine” reprezintă ”SINELE nostru colectiv”.

Unii dintre noi, oamenii de pe Gaia, vom continua în componenta sinelui nostru care intră în mod conștient în resetarea într-o frecvență mai înaltă. Cu toate acestea, unii oameni ar putea dori să continue să rezoneze la roata trei/patru dimensională a vieții și a morții. Prin urmare, va fi nevoie ca ei să se mute pe o altă planetă pentru că Gaia se întoarce la SINELE Ei. Ea nu mai poate aștepta după oamenii Ei serviciu-pentru-sine.

Cei care doresc să se alăture, și să ajute, lui Gaia în tranziția Ei, își adună toate componentele tuturor încarnărilor lor, toate tiparele energetice și formele gând. Noi părăsim petrecerea 3D și ne curățăm propria mizerie înainte de a pleca. Noi ne adunăm toate versiunile sinelui nostru, care conștiința noastră cinci dimensională ne reamintește că este fiecare, și le întrebăm: ”Vrei să te întorci în UNUL?”

Și trebuie să le dăm posibilitatea de a alege pentru că Pământul este o planetă a liberului arbitru. Le întrebăm ACUM pentru că noi suntem pregătiți să ne prezentăm ”Petiția pentru Ascensiune”. Am trecut de prima parte a ascensiunii noastre pentru că ne-am amintit că NU are legătură cu noi. Nu este vorba despre viața noastră personală. Este vorba despre ceva cu mult mai important.  

Această viață, această încarnare, această radiere în jos, această bi-locare pe Pământ și întoarcerea Acasă, acest în și afară din roata vieții/morții, vieții/morții, vieții/morții se închide. Prin urmare, este nevoie să ne întoarcem acum și să privim în noi înșine pentru a ne vedea propriul nostru SINE Multidimensional în Casa noastră.

Cu această reamintire că sinele vostru 3D este un membru al SINELUI nostru Multidimensional, SINELE nostru poate trimite iubire necondiționată sinelui nostru. Această iubire necondiționată pentru ”sinele nostru individual, colectiv și planetar” este cheia pentru întoarcerea noastră.

La început am putea crede că am făcut ceva greșit, dar apoi ne dăm seama că tot ceea ce am făcut am făcut pentru că aveam nevoie să învățăm ceva. De fapt, am învățat multe lucruri. Apoi, ne-am oprit din învățat, apoi ne-am amintit din nou că am venit aici pentru a învăța.

Un lucru important pe care l-am învățat a fost să ne prindem sinele în actul de a fi sinele nostru. Am învățat să ne oprim și să ne observăm sinele în actul de a fi uman. În acest fel am învățat să ne simțim realitatea. Astfel, ne-am putut aminti să ne uităm în viața noastră cum și ce facem cu experiența noastră 3D. Această observare a propriului nostru sine este cea care ne-a permis să ne amintim cine suntem.

Aceasta a fost abilitatea noastră de a spune ”Stai, ceva este în neregulă. Acest câmp de energie nu este câmpul de energie în care eu doresc să trăiesc.” Apoi ne-am oprit să ne uităm la câmpul de energie și am spus ”Eu am creat acest câmp de energie?” Răspunsul este – desigur. Este câmpul tău de energie cel pe care îl vezi. Poate că nu este doar câmpul tău/nostru personal de energie, dar dacă tu/noi participăm în câmpul de energie, aceasta este realitatea pe care conștient, sau inconștient, am ales să o trăim.

Pe măsură ce ne mutăm în sinele nostru cinci dimensional, nu vom mai avea acea separare dintre tu personal și tu persoana de peste drum și tu persoana din altă țară. Tu devine NOI. Tu/noi suntem Una. Noi vom fi grupul Unimii care se întoarce la SINE.

Vă veți da seama că v-ați luat o formă fizică pentru a fi deschizători de Portaluri și pentru a-i permite conștiinței voastre multidimensionale să curgă prin Portalul formei voastre multidimensionale și în Miezul lui Gaia. În acest fel, voi ați fuzionat spiritul în materie. Noi am fuzionat Spiritul în materie. Pe măsură ce Spiritul fuzionează din ce în ce mai mult cu materia, separarea dintre voi și noi se reduce pentru că noi și voi am devenit Una.

Diferențierea dintre a spune noi și a spune voi nu are nici o semnificație pentru că Noi și Voi suntem Una. Și, ceea ce noi/voi ne amintim este să ne menținem Portalul deschis pentru că NOI am venit pentru Gaia. Cu alte cuvinte, noi trebuie să ne expansionăm conștiința de la conștiința personală la:
-        Conștiința de familie
-        Conștiința de comunitate
-        Conștiința de regiune
-        Conștiința de țară
-        Conștiința de emisferă
-        Și la conștiința planetară

Dar nu se termină aici. Acea conștiință Planetară continuă să se expansioneze în:
-        Conștiința Solară și
-        Conștiința Galactică și
-        Conștiința Universală.

Și atunci NOI doar începem să fim SINELE nostru.

Noi am venit să deschidem Portalurile Conștiinței Unității. Aceste Portaluri au fost închise de către o conștiință colectivă care a ales frica mai degrabă decât adevărul. S-ar putea spune că adevărul nu este un gând sau chiar o intenție. Adevărul este mental și este iubitor. Adevărul este decizia de a ne întoarce acasă.

Acest adevăr ne spune dacă suntem sau nu suntem pregătiți să ne ÎNTOARCEM acasă. Dar unde este acasă? Ce este acasă și cum putem ajunge acolo? Petrecem viață după viață după viață încercând să găsim Acasă. Am căutat pe această planetă și pe alte planete, și am urmat sfinți și sine multidimensionale, dar nu am putut găsi locația lui acasă.

Când în cele din urmă am renunțat să tot căutăm în toate părțile acel Acasă, a trebuit să acceptăm că ceea ce am prețuit, ceea ce ne-am dorit atât de mult să ne amintim ca să îl putem îndeplini – am uitat. Am uitat pentru că ne-am pierdut în iluzie. În acea iluzie am avut lungi, frumoase sau oribile și totul în între vieți, călătorii și conectări la corpul lui Gaia.

Unii dintre noi au uitat tot – că totul se află dincolo de dimensiunea a patra de jos. Dar acum din ce în ce mai mulți dintre noi își aduc aminte. La început au fost doar câțiva dintre noi care și-au amintit, dar acum ”prăjitura este în cuptor și în curând va fi gata”. Din ce în ce mai mult, acea desfătare, acea dulce desfătare a amintirii își coace drumul și se pregătește. ”Desfătarea” este aproape gata.

Acum, NOI, familia voastră mai înalt dimensională vă cerem vouă, care sunteți un membru al lui Noi, să eliberați atașamentele voastre ”noastre” de tot ceea ce este trecut și tot ceea ce ar putea fi viitor, pentru a trăi în ACUM. Acest ACUM este atât de sacru și de important încât nu vrem să pierdeți nici un moment din el.

Când această energie vă lovește, și nu este dacă ci atunci, veți spune instantaneu (și aproape inconștient) Da sau Nu. Veți spune DA prin a fi plini de iubire și veți spune NU prin a fi plini de frică. În acea milisecundă care este acolo VOI veți fi în ACUM-ul lui UNU. Nu veți avea ”timp” să luați o decizie.

Totul se va întâmpla atât de repede încât tot ceea ce veți fi capabili să FACEȚI este doar să FIȚI sinele vostru. Voi veți fi acel VOI pe care voi l-ați creat ca și SINELE vostru. Veți FI doar iubire sau veți FI frică. Nu există nici o judecată. Doar că Iubirea este Da și Frica este Nu.

Fiecare percepție pe care voi o aveți trece printr-un filtru invizibil, care este starea voastră de conștiință. Fiecare gând, emoție, creație trece prin filtrul conștiinței voastre. Acest filtru vă poate duce în dimensiunea a doua, a treia, a patra și/sau a cincea.

Dacă intrați în filtrul doi dimensional,
atunci sunteți pe teren plat și nu există volum.

Dacă intrați în filtrul trei dimensional,
atunci intrați în trebuie, ar trebui, vinovăție și timp.

Dacă intrați în filtrul patru dimensional,
aveți creativitate și o mare amplificare a emoțiilor.

Dacă intrați în filtrul cinci dimensional,
aveți ADEVĂRUL. Și adevărul vă va elibera.

Dar adevărul nu este diferit pentru fiecare? Da, adevărul este diferit pentru fiecare, dar amintiți-vă că voi/noi ați/am venit pentru Gaia. Prin urmare voi/noi (oameni, galactici, celești) AM VENIT PENTRU GAIA. NOI toți am venit pe Pământ pentru că acesta este ACUM-ul lui Gaia în care noi să o servim pe Ea. Gaia aproape că și-a sacrificat forța de viață așteptând ca Păstrătorii Pământului, omenirea, să se unească și să Îi Iubească pământul liber.

Dar, preaiubita Mamă Gaia nu mai poate aștepta. Ea nu își poate vindeca regatul Ei planetar în această frecvență joasă. Deoarece omenirea  a creat acestă problemă planetară, omenirea este cea care trebuie să o rezolve. Prin urmare, fie că vă amintiți sau nu, VOI nu ați venit pentru voi înșivă. VOI ați venit pentru a FI printre CEI care o ajută pe Gaia.

Gaia are nevoie ca Voi/Noi să ne transmutăm forma noastră umană în Corpul nostru de Lumină cinci dimensional al ACUM-ului.

Voi toți v-ați oferit voluntar să vă reduceți vibrația într-un vehicul pământesc în scopul de a o ajuta pe Gaia. Voi vă treziți ACUM. Sunt unii care s-au trezit deja și o servesc pe Gaia de zeci de ani. Sunt și unii care s-au pierdut în lupta pentru Adevăr.

Ceea ce noi (adică aceia dintre noi care suntem aici pentru Adevăr – nu pentru adevărul vostru sau al nostru, ci pentru Adevăr) trebuie să ne amintim este că

-        NOI suntem cu toții cu mult mai mult decât credem că suntem
-        NOI suntem Deschizătorii de Portaluri și în Portalul nostru se află ADEVĂRUL
-        NOI suntem ADEVĂRUL SINELUI nostru Corp de Lumină 5D
-        NOI suntem Adevărul Luminii pe care o tragem prin noi înșine
-        NOI suntem Adevărul pe care îl împărtășim cu corpul lui Gaia
-        NOI suntem Adevărul pe care îl plantăm în Miezul lui Gaia
-        NOI suntem Adevărul pe care îl împământăm în Cristalele Miezului Ei, astfel încât NOI să o putem ajuta pe Gaia

Prin urmare, în timp ce noi ne întoarcem, o ajutăm pe Gaia să se întoarcă.
ȘI în timp ce Gaia se întoarce, ea ne ajută în întoarcerea noastră.
Și în timp ce ne întoarcem ne dăm seama că nu suntem singuri.

În timp ce ne întoarcem ne amintim că noi suntem SINELE nostru Multidimensional care include:
Sinele NOSTRU personal,
     Familia NOASTRĂ,
         Comunitatea NOASTRĂ,
              Regiunea NOASTRĂ,
                    Țara NOASTRĂ,
                          Emisfera NOASTRĂ,
                               Planeta NOASTRĂ,
                                     Sistemul NOSTRU Solar,
                                           Galaxia NOASTRĂ,
                                                 Universul NOSTRU,


NOI suntem cu toții una ACUM!
Și NOI suntem creatorii realității NOASTRE.

Binecuvântări, NOI suntem VOI,



                                                




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.